ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ;;;

4.56/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ περίεργο, που δεν έχει εξηγηθεί από τους επιστήμονες φαινόμενο, είναι ότι ο Κορονοϊός δεν πλήττει την μαύρη φυλή.

Όπως αναφέρεται μέχρι σήμερα ενώ δυτικές χώρες μετρούν δεκάδες χιλιάδες θύματα, μόνο τρεις περιπτώσεις μόλυνσης από κορωνοϊό έχουν καταγραφεί επισήμως στην Αφρική, μία στην Αίγυπτο, μία στην Αλγερία και μία στη Νιγηρία, χωρίς θάνατο. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά μικρός αριθμός για μια ήπειρο με σχεδόν 1,3 δισεκατομμύριο κατοίκους.

Αυτό κάνει, τα αφρικανικά μέσα ενημέρωσης, παρότι το Κέντρο για την Ανάπτυξη και τη Δημοκρατία στη Νιγηρία τα διαψεύδει, na θριαμβολογούν: «Τα αφρικανικά γονίδιά μας αντιστέκονται στον κορωνοϊό».

Κινέζοι επιστήμονες, ύστερα από σειρά πειραμάτων, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως διαφορές σε ότι αφορά το φύλο και την εθνικότητα παίζουν ρόλο για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Οι συντάκτες της μελέτης εξηγούν ότι ο 2019-nCov παρουσιάζει ομοιότητες με τη νόσο SARS, μια έξαρση της οποίας το 2003 σκότωσε αποκλειστικά Βορειοασιάτες.

Ως εκ τούτου η φυσιολογία των Ασιατών βοηθά στην έξαρση και στη μετάδοση του ιού.

Από την άλλη, οι Αφρικανοί, παρότι θα έπρεπε να είναι πιο ευάλωτοι στον κορωνοϊό για τον πρόσθετο λόγο ότι η Αφρική είναι φτωχή και η πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη είναι εξαιρετικά περιορισμένη, αυτό δεν συμβαίνει.

Από ότι φαίνεται, λοιπόν, η μαύρη φυλή παρουσιάζει ανοσία στη νόσο.

Θα μου πειτε ρατσιστικό ; Πάντως κόλαφος για όσους παγκοσμιοποιητές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν φυλές και όλοι είναι ίδιοι όπως οι… χιμπατζήδες

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *