Γιατί το εμβόλιο mRNA της Pfizer-BioNTech δεν είναι ασφαλές

5/5 (4)

Τι δεν λέγεται για το εμβόλιο Pfizer-Coronavirus.

«Ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια»;

By F. William Engdahl 

Global Research, December 05, 2020

Ο Bill Gates χρηματοδοτεί και προωθεί ενεργά νέα μη δοκιμασμένα εμβόλια, που υποτίθεται ότι θα μας κρατήσουν τουλάχιστον κάπως ασφαλείς από έναν «φρικτό» θάνατο από το νέο κορωνοϊό και υποτίθεται ότι θα μας επιτρέπουν να ξαναρχίσουμε κάπως «κανονικές» ζωές. Ο γίγαντας της Pharma Pfizer  έχει τώρα ανακοινώσει αυτό που ισχυρίζονται ότι ήταν θεαματικά αποτελέσματα στις αρχικές δοκιμές σε ανθρώπους. Χρησιμοποιούν μια πειραματική τεχνολογία γνωστή ως γονιδιακή επεξεργασία (gene -editing), συγκεκριμένα mRNA γονιδιακή επεξεργασία, κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν χρησιμοποιήθηκε σε εμβόλια. Προτού αναπτερωθούν βιαστικά οι ελπίδες μας για μια-κάποια ανοσία, πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για τη ριζοσπαστική πειραματική τεχνολογία και την έλλειψη ακρίβειας.

Ο χρηματοοικονομικός κόσμος ενθουσιάστηκε στις 9 Νοεμβρίου όταν ο φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer και ο Γερμανός συνεργάτης του, η BioNTech, ανακοίνωσαν σε δελτίο τύπου της εταιρείας ότι είχε αναπτύξει ένα εμβόλιο για τον Covid-19 που ήταν «90%» αποτελεσματικό. Ο αμφιλεγόμενος, επικεφαλής της NIAID των ΗΠΑ, Tony Fauci έσπευσε να χαιρετήσει την είδηση και η ΕΕ ανακοίνωσε ότι είχε αγοράσει 300 εκατομμύρια δόσεις του ακριβού νέου εμβολίου. Εάν πιστεύετε τις χρηματοπιστωτικές αγορές, η πανδημία δεν είναι παρά ιστορία του παρελθόντος.

Ύποπτα γεγονότα

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, δεν συμμερίζεται την εμπιστοσύνη των δικών του ισχυρισμών. Την ημέρα που η εταιρεία του εξέδωσε το δελτίο τύπου για τις προτεινόμενες δοκιμές εμβολίων, πούλησε το 62% των μετοχών του της Pfizer, κερδίζοντας εκατομμύρια με τη συναλλαγή αυτή. Έκανε την εντολή πώλησης σε ειδική επιλογή (option) τον Αύγουστο, οπότε δεν θα εμφανιζόταν ως «πώληση εσωτερικής πληροφόρησης». Ωστόσο επέλεξε επίσης τη χρονική στιγμή αμέσως μετά τις εκλογές των ΗΠΑ, όπου τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης ανακήρυξαν Πρόεδρο τον παράνομα εκλεγμένο Joe Biden. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Bourla είχε μια αρκετά ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων με το συγχρονισμό του Δελτίου Τύπου του την ίδια ημέρα.

Ο Bourla είπε ψέματα και αρνήθηκε στον Τύπο ότι η εταιρεία του είχε λάβει χρήματα από την κυβέρνηση Τραμπ για την ανάπτυξη του εμβολίου, όταν αποκαλύφθηκε ότι το καλοκαίρι σύναψε συμβόλαιο για να παραδώσει 100 εκατομμύρια δόσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Περαιτέρω προσθήκη στις ύποπτες ενέργειες της Pfizer ήταν το γεγονός ότι η εταιρεία ενημέρωσε πρώτα την ομάδα του Joe biden αντί για τις σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Αλλά αυτό απέχει πολύ από του να είναι το μόνο πράγμα που ανησυχεί για την πολυδιαφημισμένη ανακοίνωση της Pfizer.

Ο Γερμανός συνεταίρος

Η Pfizer, διάσημη για το Viagra και άλλα φάρμακα, έχει συνεταιριστεί με μια μικρή εταιρεία στο Mainz της Γερμανίας, την BioNTech, η οποία έχει αναπτύξει τη ριζοσπαστική τεχνική mRNA που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του νέου εμβολίου κορώνας. 
Η BioNTech ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα, το 2008. Η BioNTech υπέγραψε συμφωνία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν από την ανακοίνωση στο Wuhan China του νέου κορωνοϊού, και λίγο πριν κάνει η BioNTech το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο. Η συμφωνία περιελάμβανε συνεργασία για την ανάπτυξη νέων τεχνικών mRNA για τη θεραπεία του καρκίνου και του HIV. Περιέργως, αυτό το Δελτίο Τύπου, «Το Ίδρυμα Gates βλέπει τη δυνατότητα της BioNTech να «μειώσει δραματικά τον παγκόσμιο HIV και τη φυματίωση»», της 5ης Σεπτεμβρίου του 2019,  έχει πλέον διαγραφεί.

Η BioNTech έχει επίσης μια συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φαρμάκων στην Κίνα, την Shanghai Fosun Pharmaceutical Co., Ltd («Fosun Pharma») για να αναπτύξει μια εκδοχή του mRNA εμβολίου της για νέο κορωνοϊό για την κινεζική αγορά. Ο Ai-Min Hui, Πρόεδρος της Παγκόσμιας R&D της Fosun Pharma είπε σε δήλωση του Αυγούστου, «Η χορήγηση του BNT162b1 στον πρώτο Κινέζο υπήκοο σηματοδοτεί ένα ορόσημο του παγκόσμιου προγράμματος συν-ανάπτυξης στην Κίνα. Συνεργαζόμαστε στενά με την BioNTech και τις ρυθμιστικές αρχές για να αξιολογήσουμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του BNT162b1 και άλλων υποψηφίων εμβολίων mRNA… »
Αυτό σημαίνει ότι η ίδια Γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας βρίσκεται πίσω από τα covid εμβόλια που βγαίνουν βιαστικά στην Κίνα, καθώς και στις ΗΠΑ και την ΕΕ. Το εμβόλιο διοχετεύεται εσπευσμένα για τελική έγκριση σε ανησυχητικά σύντομο χρονικό διάστημα.
Τόσο οι αρχές των ΗΠΑ όσο και της ΕΕ και πιθανώς και οι Κινέζοι, παραιτήθηκαν από τις στάνταρντ δοκιμές σε ζώα χρησιμοποιώντας κουνάβια ή ποντίκια και πήγαν κατευθείαν σε ανθρώπινα «ινδικά χοιρίδια». Οι δοκιμές σε ανθρώπους άρχισαν στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου. Τρεις μήνες είναι πρωτάκουστο για τη δοκιμή ενός νέου εμβολίου.  Ο κανόνας είναι αρκετά χρόνια. 
Λόγω του μεγέθους του παγκόσμιου πανικού που προκαλείται από τον ΠΟΥ γύρω από τον κορωνοϊό, η σύνεση πετιέται στον αέρα. Όλοι οι παραγωγοί εμβολίων έχουν νομική ασυλία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να υποβληθούν σε μήνυση εάν οι άνθρωποι πεθάνουν ή σακατευτούν από το νέο εμβόλιο. 
Αλλά το πιο ανησυχητικό γεγονός σχετικά με το νέο γενετικά επεξεργασμένο εμβόλιο της Pfizer-BioNTech είναι ότι το γενετικά τροποποιημένο mRNA για την εφαρμογή εμβολίου στον άνθρωπο δεν έχει ποτέ πριν εγκριθεί. Συγκεκριμένα, διετής συναξιολόγηση δοκιμών σε ποντίκια που τρέφονταν με γενετικά μεταλλαγμένο καλαμπόκι και ψεκάστηκαν με πλούσιο σε glyphosate Roundup της Monsanto αρχικά παρουσίασαν καρκινικούς όγκους μετά από εννέα μήνες, καθώς επίσης και βλάβη στο ήπαρ και άλλα όργανα. Νωρίτερα οι δοκιμές της εταιρείας Monsanto έληξαν σε τρεις μήνες και ισχυρίστηκαν ότι δεν έβλαψαν. Μια παρόμοια κατάσταση υπάρχει με τα γενετικά επεξεργασμένα mRNA που διοχετεύονται σε ανθρώπους μετά από δοκιμές για λιγότερο από 90 ημέρες.
«Κατηγορηματικώς πειραματικό»

Ο Δρ Michael Yeadon απάντησε σε πρόσφατο δημόσιο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε έναν συνάδελφο στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Όλα τα εμβόλια κατά του ιού SARS-COV-2 είναι εξ ορισμού νέα. Κανένα υποψήφιο εμβόλιο δεν έχει αναπτυχθεί για περισσότερο από λίγους μήνες». 
Ο Yeadon στη συνέχεια δήλωσε: 

«Εάν οποιοδήποτε τέτοιο εμβόλιο έχει εγκριθεί για χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες που δεν είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ πειραματικές, πιστεύω ότι οι παραλήπτες παραπλανιούνται σε ποινικό βαθμό. Αυτό οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινοι εθελοντές για τους οποίους θα μπορούσε πιθανώς να είχε δοθεί πληροφορία ασφάλειας για περισσότερους από λίγους μήνες μετά τη δόση». 
Ο Yeadon έχει τα απαραίτητα προσόντα να κάνει την κριτική. Όπως σημειώνει στο σχόλιο, «Έχω πτυχίο στη Βιοχημεία και την Τοξικολογία & διδακτορικό βασισμένο σε έρευνα στη Φαρμακολογία. Έχω περάσει 32 χρόνια δουλεύοντας στη φαρμακευτική εταιρεία R&D (Research and Development), κυρίως σε νέα φάρμακα για διαταραχές πνεύμονα και δέρματος. Ήμουν αντιπρόεδρος της Pfizer & CEO μιας βιοτεχνολογίας που ίδρυσα (Ziarco – εξαγοράστηκε από τη Novartis). Είμαι γνώστης των νέων φαρμάκων της R&D».
Ήταν προηγουμένως με την Pfizer σε πολύ υψηλή θέση. 
Ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια;

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech είναι πειραματικό και δεν είναι εγγυημένα ασφαλές, παρά το γεγονός ότι η Pfizer, η ΕΕ και ο διαβόητος Δρ Tony Fauci φαίνονται έτοιμοι να το κυκλοφορήσουν ακόμη και πριν από το τέλος του έτους σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.
Η πειραματική τεχνολογία βασίζεται σε έναν μάλλον νέο χειρισμό γονιδίων γνωστό ως γονιδιακή επεξεργασία (gene editing). Σε ένα μεγάλο άρθρο στο περιοδικό «Εξωτερικές Υποθέσεις» του Συμβουλίου της Νέας Υόρκης, το 2018, ο Μπιλ Γκέιτς προώθησε αποτελεσματικά τη νέα τεχνολογία γονιδιακής επεξεργασίας CRISPR ως ικανής να («μεταμορφώσει την παγκόσμια ανάπτυξη». Σημείωσε ότι το (δικό του) Ίδρυμα Gates  χρηματοδοτούσε ανάπτυξη γονιδιακής επεξεργασίας για εμβόλια και άλλες εφαρμογές για μια δεκαετία.

Αλλά είναι η τεχνολογία για το σπάσιμο και τη συνένωση των ανθρώπινων γονιδίων τόσο απόλυτα ασφαλής που αξίζει να διακινδυνεύσετε ένα νέο πειραματικό εμβόλιο που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ πριν στον άνθρωπο; Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο Bill Gates, η επιστημονική απάντηση είναι: όχι, δεν αποδεικνύεται τόσο ασφαλές.

Σ’ ένα άρθρο που αξιολογήθηκε από ομότιμους, στο περιοδικό Trends in Genetics του Οκτωβρίου 2020, οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «το φάσμα των πιθανών μοριακών συμβάντων που προκύπτουν από την επεξεργασία γονιδιώματος έχει υποτιμηθεί και η τεχνολογία παραμένει μη προβλέψιμη  ως προς τον τόπο-στόχο και μακριά από αυτόν».

Ο Dr Romeo Quijano, συνταξιούχος καθηγητής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας στο Κολέγιο Ιατρικής του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων Μανίλα, επισήμανε ορισμένους από τους κινδύνους της πειραματικής γονιδιακής επεξεργασίας όταν εφαρμόζεται σε ανθρώπινα εμβόλια. Ο Quijano προειδοποιεί: 

«Ο κίνδυνος είναι ότι το εμβόλιο θα μπορούσε πραγματικά να «ενισχύσει» την παθογένεια του ιού ή να τον κάνει πιο επιθετικό, πιθανώς λόγω της εξαρτώμενης από αντισώματα ενίσχυσης (ADE), όπως συνέβη με προηγούμενες μελέτες σχετικά με τα δοκιμαστικά εμβόλια σε ζώα. Εάν αυτό συμβεί σε μια μεγάλη δοκιμή σε ανθρώπους, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Αυτή η σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια μπορεί να μην ανιχνευθεί καν από μια κλινική δοκιμή, ειδικά σε ισχυρά προκατειλημμένες κλινικές δοκιμές, οι οποίες είναι φορτισμένες με συγκρούσεις συμφερόντων που αφορούν εταιρείες εμβολίων. Ακόμα και όταν εντοπίζεται ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν, αυτό συνήθως κρύβεται κάτω από το χαλί». 
Αναφέρει την περίπτωση ενός άλλου υποψήφιου εμβολίου mRNA του Gates, της Moderna, όπου «τρία από τα 15 υπό πειραματισμό άτομα στην ομάδα υψηλών δόσεων υπέφεραν σοβαρά και ιατρικώς σημαντικά συμπτώματα. Η Moderna, ωστόσο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο ήταν «γενικώς ασφαλές και καλά ανεκτό», το οποίο επιμελώς ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τις εταιρείες, συγκαλύπτοντας τον πραγματικό κίνδυνο…» 
Σημειώνει: 

«Το εξωγενές mRNA είναι εγγενώς ανοσο-διεγερτικό και αυτό το χαρακτηριστικό του mRNA θα μπορούσε να είναι ευεργετικό ή επιζήμιο. Μπορεί να παρέχει συμπληρωματική δραστηριότητα και μπορεί να καταστείλει την έκφραση αντιγόνου και να επηρεάζει αρνητικά την ανοσοαπόκριση. Οι παράδοξες επιδράσεις της έμφυτης ανοσοαίσθησης σε διαφορετικές μορφές εμβολίων mRNA δεν είναι πλήρως κατανοητές».Ο Quijano προσθέτει,«Ένα εμβόλιο που βασίζεται σε mRNA θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ισχυρές αποκρίσεις ιντερφερόνης τύπου Ι, οι οποίες έχουν συσχετιστεί όχι μόνο με φλεγμονή αλλά και ενδεχομένως με αυτοανοσία … και μπορεί να προάγουν την πήξη του αίματος και τον παθολογικό σχηματισμό θρόμβων»
Ο Quijano, στο εκτεταμένο και τεκμηριωμένο άρθρο του, αναφέρει επίσης:

«Μεταξύ άλλων κινδύνων, τα εμβόλια που είναι φορείς ιών θα μπορούσαν να υποστούν ανασυνδυασμό με φυσικούς ιούς και να παράγουν υβριδικούς ιούς που θα μπορούσαν να έχουν ανεπιθύμητες ιδιότητες που επηρεάζουν τη μετάδοση ή την λοιμογόνο δύναμη. Τα πιθανά αποτελέσματα του ανασυνδυασμού είναι πρακτικά αδύνατο να ποσοτικοποιηθούν επακριβώς με τα υπάρχοντα εργαλεία και γνώσεις. Οι κίνδυνοι, ωστόσο, είναι πραγματικοί, όπως φαίνεται από την εμφάνιση μεταλλαγμένων τύπων ιών, την αυξημένη παθογεννητικότητα και τα απροσδόκητα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου) μετά από επιπόλαιες εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού και προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάπτυξης χιμαιρικών εμβολίων χρησιμοποιώντας τεχνολογία γενετικής μηχανικής». 
Ο Μπιλ Γκέιτς, οι κατασκευαστές εμβολίων mRNA, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer/ BioNTech και Moderna, και οι στενοί σύμμαχοί τους, όπως ο Δρ Tony Fauci του NIAID, σαφώς παίζουν γρήγορα και χαλαρά με ανθρώπινες ζωές, στη βιασύνη τους για να βάλουν αυτά τα πειραματικά εμβόλια στο σώμα μας. 
Συγκεκριμένα, ο ίδιος Δρ. Fauci, Διευθυντής του NIAID, κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό που είναι γνωστό ως Dengvaxia, που κυκλοφόρησε από την Sanofi-Pasteur και προωθήθηκε ως «απαραίτητο» εμβόλιο από τον ΠΟΥ του Tedros από το 2016. 
Ο Robert F. Kennedy Jr. σημείωσε ότι ο Fauci και το NIAID «γνώριζαν από τις κλινικές δοκιμές ότι υπήρχε πρόβλημα με την παράδοξη ανοσοαπόκριση», αλλά παρά ταύτα το έδωσαν σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά Φιλιππίνων. Υπολογίστηκε ότι έως και 600 εμβολιασμένα παιδιά πέθαναν προτού η κυβέρνηση σταματήσει τους εμβολιασμούς
Είναι σαφές ότι η καθιερωμένη Αρχή Προφύλαξηςεάν αμφιβάλλετε σοβαρά μην (το κάνετε) – αγνοείται από τους Fauci, τις Pfizer/BioNTech και άλλους που βιάζονται να εγκρίνουν το νέο εμβόλιο mRNA για κορωνοϊό. Η τεχνολογία Messenger RNA δεν έχει ακόμη παράγει ένα εγκεκριμένο φάρμακο, πόσο μάλλον ένα εμβόλιο.
F. William Engdahl 
globalresearch.ca

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Φ. ΒΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ »ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *