Γιατί είναι η Ιταλία ένας στόχος;(Βίντεο)

5/5 (4)

Οι Ιλλουμιναίοι θέλουν να καταστρέψουν την ιταλική οικονομία και να εξαντλήσουν τον ιταλικό λαό. Σύμφωνα με τον John Coleman, οι ΗΠΑ είναι η επόμενη.
Είστε ξεγελασμένοι αν νομίζετε ότι θα σταματήσει σε λίγο καιρό . αντιθέτως τον ιό τον έσπειραν επίτηδες για να πεθάνουν πολλοί άνθρωποι

Επιστολή Ιταλού αναγνώστη.
(henrymakow.com)

Στην «Ιεραρχία των Συνομωτών: Η Επιτροπή των 300» (1992), ο John Coleman δήλωσε ότι οι πρώτοι δύο στόχοι του Illuminati είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιταλία: η πρώτη επειδή οι ΗΠΑ είναι το πιο ισχυρό και πλουσιότερο έθνος στον κόσμο. η δεύτερη για τη μακρά καθολική παράδοση και την κεντρική θέση της στον δυτικό πολιτισμό.

Η Ιταλία ήταν η τέταρτη οικονομία στον κόσμο μέχρι τη δεκαετία του 1980. Μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία και η Γερμανία ήταν πιο ισχυρές. Στη συνέχεια, η Ιταλία είχε 9 νοσοκομειακά κρεβάτια ανά 100.000 άτομα. Το βόρειο τμήμα της χώρας είχε πραγματικά το καλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο ως παιδί. Εάν αυτή η επιδημία κοροναϊού είχε συμβεί στη δεκαετία του ’80, η Ιταλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση χωρίς δρακόντεια μέτρα. Αλλά τώρα, σύμφωνα με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, έστω και αν η Ιταλία συμβάλει καθαρά σε αυτήν (δίνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερα χρήματα από αυτά που έχουμε), έπρεπε να περικόψουμε τον προϋπολογισμό για το εθνικό σύστημα υγείας μας, το οποίο τώρα βρίσκεται κοντά στην κατάρρευση.

Υπάρχουν κάποιες περιγραφές για τον ιό αυτό. Πρώτον, έπληξε τις πλουσιότερες και πιο παραγωγικές περιοχές της Ιταλίας, της Λομβαρδίας και του Βένετο στο βορρά. Μετά το 2008, η Ιταλία, η οποία παραμένει η δεύτερη μεταποιητική βιομηχανία στην ΕΕ, έχασε το 25% της παραγωγικής της ικανότητας.

Στις φτωχότερες ιταλικές περιφέρειες στο νότο της χερσονήσου, δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επαναλήψεων. Αλλά το χτύπημα αυτών των δύο παραγωγικών περιοχών σημαίνει καταστροφή ολόκληρου του ιταλικού οικονομικού συστήματος. Ακόμη και σε τόσο δραματικό χρόνο, όταν κλειστά καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, υπάρχουν μόνο λίγα εργοστάσια και οι περισσότεροι Ιταλοί μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν μόνο τρόφιμα και φάρμακα, οι Αφρικανοί μετανάστες εξακολουθούν να μας Ακτές.

Είναι δυνατόν; Εμείς οι Ιταλοί αναγκάζονται να μένουμε στο σπίτι, τα ατομικά μας δικαιώματα περιορίζονται αυστηρά, δεν μπορούμε να δουλέψουμε και να κερδίσουμε χρήματα για τις οικογένειές μας … και οι μετανάστες από την Αφρική μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν!

Υποψιάζομαι ότι όσοι υποστηρίζουν την αφρικανική μετανάστευση γνωρίζουν κάτι για τον ιό αυτό που δεν γνωρίζουμε. Ανησυχώ ότι ο ιός έχει εξαπλωθεί μέσω chemtrails τους τελευταίους μήνες.

Αρκετές περιπτώσεις πνευμονίας είχαν καταγραφεί τον Δεκέμβριο πριν ο καθένας ήξερε για τον κινεζικό ιό. Ο ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte έκανε πολλά λάθη για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Πριν από ένα μήνα, όταν δεν υπήρχαν περιπτώσεις επανάληψης, είπε ότι ήταν άχρηστο να απομονώνονται άνθρωποι από την Κίνα. Πράγματι, τα αριστερά κόμματα απάντησαν ότι η καραντίνα εναντίον των κινέζων θα ήταν φυλετικές διακρίσεις.
Πολλοί Ιταλοί ήταν συνεπώς πεπεισμένοι ότι ο κίνδυνος ήταν πολύ περιορισμένος. Όταν η κυβέρνηση έκλεισε την περιοχή μου, η Λομβαρδία, κάποιος από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, έδωσε στον Τύπο την πρόβλεψη του νομοσχεδίου.

Όταν οι άνθρωποι έμαθαν ότι η Λομβαρδία σύντομα θα απομονώσει, χιλιάδες άνθρωποι από τη νότια Ιταλία, που ζούσαν και δούλεψαν στο Μιλάνο, πανικοβλήθηκαν και μπλοκάρουν τα τρένα που ταξιδεύουν προς νότο, διασκορπίζοντας τον ιό παντού.

Πάρα πολλά μεγάλα λάθη έγιναν για να πιστέψουμε ότι ήταν απλώς κυβερνητική ανικανότητα. Με ανησυχεί το γεγονός ότι αυτά τα λάθη ήταν σκόπιμα για να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά.
Την περασμένη εβδομάδα, η νέα Πρόεδρος της ΕΚΤ, κ. Christine Lagarde, δήλωσε ότι ο περιορισμός της διεύρυνσης μεταξύ των ιταλικών και των γερμανικών ομολόγων δεν αποτελεί καθήκον της ΕΚΤ. Αυτή ήταν μια σκόπιμη επίθεση στην ιταλική οικονομία.

Το ιταλικό χρηματιστήριο συνετρίβη. Τώρα είναι πολύ προφανές ότι οι Illuminati θέλουν να καταστρέψουν την Ιταλία. Αυτός είναι ο στόχος τους και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα, διότι αυτή η κρίση του κύκλου ζωής είναι μια τέλεια δικαιολογία για να καταστρέψει τα απομεινάρια της οικονομίας μας κάποτε ακμάζουσα.
Τη Δευτέρα, η ΕΕ θα εγκρίνει τη νέα έκδοση του ESM, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. Αυτή θα είναι η ευλογία της χάριτος για την Ιταλία. Στο μέλλον θα είμαστε απολύτως σκλάβοι για τους διεθνείς ερασιτέχνες.

Είναι χειρότερα από το ότι φαντάζεστε η κατάσταση στην Ιταλία .Λένε ψέματα τα ΜΜΕ ,αφήνουν άνθρωποι με έμφραγμα να πεθαίνουν γιατί έχουν χάση τον έλεγχο στα νοσοκομεία . τρέχουν και δεν προλαβαίνουν . Θέλουν να σας καθησυχάσουν λέγοντας φοράτε μάσκες πλύνετε τα χέρια σας για την ασφάλεια σας. Δεν σας σώζει η μάσκα ούτε και αν πλένετε όλη ημέρα τα χέρια σας.

Report from Italy ~ Worse than We Know

Δυο διαφορετικοί ίοι σε έναν

Την περασμένη εβδομάδα ο Paolo Barnard (Φώτο αριστερά), ένας διάσημος ιταλός δημοσιογράφος, tweeted ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα.

Λέει ότι υπάρχουν δύο τύποι ιών που είναι κοινά στην Ιταλία και σε όλη την Ευρώπη. Το πρώτο είναι πολύ επικίνδυνο. Είναι ο ιός για τον οποίο στις περιοχές της Βόρειας Ιταλίας όπου το σύστημα υγείας βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης.
Ένα πεδίο νοσοκομείο είναι εγκατεστημένο λίγα χιλιόμετρα μακριά από όπου μένω κοντά στο Μιλάνο στα ίδια περίπτερα όπου Expo 2015 έλαβε χώρα. Παραδόξως, αυτή η πιο επιθετική παραλλαγή του βιογραφικού σημειώματος φαίνεται να προέρχεται από τη Γερμανία. Η άλλη τυπολογία είναι πολύ λιγότερο μολυσματική.

Πριν από λίγες ημέρες, ο διάσημος βιολόγος Robert Gallo δήλωσε ότι αμφέβαλε ότι το βιογραφικό σημείωμα θα μπορούσε να εξαπλωθεί από βορρά προς νότο της ιταλικής χερσονήσου, αφού το βιογραφικό σημείωμα φαίνεται να κινείται κυρίως από ανατολικά προς δύση.
Άρχισα να πιστεύω ότι υπάρχουν δύο διαφορετικοί ιοί. Η κατάσταση είναι δραματική σε ορισμένες περιοχές του Βορρά. Το χειρότερο είναι πιθανό να συμβεί στην πόλη Piacenza, 70 χιλιόμετρα νότια του Μιλάνου. Είμαι σε επαφή με μερικούς ανθρώπους που ζουν εκεί και ανησυχούν πολύ, σαν να υπήρχε πόλεμος.

Σε άλλους τομείς, η κατάσταση φαίνεται να είναι σχετικά ήρεμη. Έτσι, εάν οι πληροφορίες του Barnard είναι πραγματικές, υπάρχουν δύο ιοί, οι πιο επιθετικοί από τους οποίους έπληξαν τις πιο οικονομικά προχωρημένες περιοχές της Ιταλίας και προέρχονται από τη Γερμανία. Την ίδια Γερμανία που θα δαπανήσει 550 δισ. Ευρώ για να κρατήσει την οικονομία της, ενώ η Ιταλία θα δαπανήσει μόνο 25 … Σας ευχαριστώ.

Cough 19 ~ Panic Buying in Australia

Η μεγαλύτερη κινεζική κοινότητα της Ιταλίας συγκρούεται με την αστυνομία κοντά στη Φλωρεντία

Οι βίαιες συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει αυτή την εβδομάδα μεταξύ της αστυνομίας και της τοπικής κινεζικής κοινότητας στο Prato κοντά στη Φλωρεντία, που φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κινεζικής βιομηχανίας στην Ευρώπη.

Οι τάσεις αυξάνονταν στην πόλη, την κλωστοϋφαντουργική πρωτεύουσα της Ιταλίας, που έχει προσελκύσει κινέζους μετανάστες από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Περίπου 50.000 κινέζοι εργάζονται στην περιοχή, κάνοντας ρούχα και τσάντες με την πολύτιμη ετικέτα «Made in Italy».
Οι Κινέζοι εργάτες στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του εργοστασίου και εκατοντάδες άλλα συγκεντρώθηκαν έξω, ρίχνοντας πέτρες και μπουκάλια στην αστυνομία που κουβαλούσαν παπούτσια και ασπίδες που έμπαιναν για να διασκορπίσουν το πλήθος. Δύο Κινέζοι πολίτες και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *