Γερμανός επιστήμονας, αποκαλύπτει στους Έλληνες, ότι ο κορονοϊός… (βίντεο)ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ, ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

5/5 (2)

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ, ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19!

ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ. Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Η πληροφορία μας ήρθε πριν από λιγο από άνθρωπο που εργάζεται στο νοσηλευτικό προσωπικό γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας. Μας είπε λοιπόν ότι έχει αποφασιστεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλους και θα χρησιομοποιήσουν διάφορες μεθόδους. Πρώτα με το υποχρεωτικό τέστ για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα επιβάλουν το εμβόλιο.

Για παράδειγμα, πρώτα θα γίνονται τα έκτακτα χειρουγεία και προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που θα έχουν κάνει το τέστ (ή το εμβόλιο που έρχεται σε 2-3 μήνες). Το ίδιο θα ισχύσει για τους αιμοδότες. Για να δώσει κάποιος αίμα πρέπει πρώτα να περάσει από τεστ κορωνοϊού και στη συνέχεια να δώσει αίμα!

Με αυτό τον τρόπο πιστεύεται, ότι η γκάμα όσων θα κάνουν τεστ και θα εμβολιαστούν θα αυξηθεί πολύ γρήγορα. Η επιβολή έρχεται…

Πηγή

Γερμανός επιστήμονας, αποκαλύπτει στους Έλληνες, ότι ο κορονοϊός… (βίντεο)

Sotiris TiganitasΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ….

Το βλέπουμε όλοι και το διαδίδουμε…Σταματήστε να ενημερώνεστε από τις ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΣΕ … ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ. Τ’ ΑΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; Τ’ ΑΚΟΥΣ ΜΑΡΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ; Τ’ ΑΚΟΥΣ ΜΑΝΔΑΜ ΛΙΝΟΥ; Τ’ ΑΚΟΥΣ ΣΗΨΑ;;; Τ’ ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΟΔΡΑ; Τ’ ΑΚΟΥΣ, ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”

Ιπποκράτειος ΙατρικήO Dr Bodo Schiffmann είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της γερμανικής εξωκοινοβουλευτικής ελεγκτικής επιτροπής διασάφησης του κορονοϊού (ACU2020), στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο.Στην διαδήλωση του Βερολίνου, τον προσέγγισαν πολλοί Έλληνες ζητώντας του να κάνει ένα ενημερωτικό βίντεο ειδικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το οποίο και έπραξε αμέσως δύο μέρες μετά.

δειτε το βιντεο

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100054817050374%2Fvideos%2F111670197336882%2F&show_text=0&width=560

Πηγή

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η … Λινού. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. (βίντεο)

«ΒΟΜΒΕΣ μεγατόνων» από την Α.Λινού για σχολεία, μαζικές μετακινήσεις και φυσαλίδες ανθρώπων

Θα έπρεπε να ντρέπεται η “κυρία λοιμωξιολόγος” κι όλοι όσοι απαρτίζουν την επιτροπή που “συμβουλεύει” την κυβέρνηση των νεοταξιτών…

Αλλά μήπως ντράπηκε και κανείς απ’ αυτούς, όταν επιστήμονες παγκοσμίου κύρους, λένε ξεκάθαρα τα ακριβώς αντίθετα από αυτούς;

ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΟΥΝ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

Υ.Γ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ.

Δεν ΘΑ γίνουν, ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» πέταξε αρκετές «βόμβες».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα αργήσουμε να γίνουμε “Γουχάν” και να επιστρέψουμε άμεσα στην κανονικότητα. Αυτοί είχαν ραγδαία εξάπλωση και υπήρξε μια κάποια ανοσία, ενώ γενικά έχουν άλλη κουλτούρα (σ.σ. Ποια είναι ακριβώς η κουλτούρα τους;;; Το δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς;;; Έτσι πρέπει να γίνει και η Ελλάδα;;;) με τις λοιμώξεις και είναι πιο προσεκτικοί. Επίσης, δουλεύουν πολύ με τηλεργασία κι έχουν περιορισμένες μετακινήσεις (σ.σ. περιορισμένες μετακινήσεις και στην Ελλάδα;;; ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ…). Ελπίζω και με την έλευση του εμβολίου, να φτάσουμε κι εμείς σε μία κανονικότητα την επόμενη άνοιξη».

Σε σχέση με τον χειμώνα είπε ότι «φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολα».

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Για τα σχολεία ξεκαθάρισε ότι «έπρεπε να ανοίξουν για πολλούς λόγους, δεν τίθεται θέμα. Κάποια μέτρα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Φοβάμαι ότι αυτά τα μέτρα δεν είναι αρκετά για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο. Από την αρχή της πανδημίας επιμένω για την απόσταση στα σχολεία. Και 5 τμήματα σε όλη την χώρα να αραιώσουν, κάποιους ανθρώπους θα τους σώσουμε και μία ομάδα της κοινωνίας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.

Εγώ θα έλεγα λοιπόν, άμεσα το κάθε σχολείο να δημιουργήσει και χώρο στο ύπαιθρο όπου θα μπορούν να γίνουν μαθήματα εκεί. Να βρουν σε συνεργασία με δήμους, άλλους κλειστούς χώρους. Μαγαζιά κλειστά, πνευματικά κέντρα κτλ. Στην ανάγκη να βάλεις τα μεγάλα παιδιά για να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των μικρών».

ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Αναφορικά με την χρήση μάσκας στα σχολεία τόνισε: «Τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της μάσκας, αλλά είναι ο τρόπος που θα τους το πούμε. Να δείτε ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως influencers. Όπως είχαμε το μότο “μπαμπά μην τρέχεις” μπορεί να βγει το “μπαμπά τη μάσκα σου!”»

ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Στο ότι οι τάξεις και τα σχολεία μπορεί να θεωρηθούν ελεγχόμενα περιβάλλοντα απάντησε: «(Είναι το να έχουμε «κάψουλα», δηλαδή ανθρώπους που δουλεύουν, εργάζονται, διασκεδάζουν, συμβιώνουν μαζί. Τα bubbles (φυσαλίδες) στο εξωτερικό αποτελούνται από μάξιμουμ 14 άτομα, εδώ όμως τα bubbles είναι τεράστια, γιατί δεν είναι μόνο οι μαθητές και οι δάσκαλοι».

ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΝΑ «ΕΠΙΤΑΧΘΟΥΝ» ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:

«Μπορεί να ακουστεί αιρετικό, αλλά όπως προτείνω να αξιοποιηθούν ιδιωτικά λεωφορεία για τις μαζικές μεταφορές του πληθυσμού και να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες, έτσι θα πρέπει να αξιοποιηθούν και τα ιδιωτικά εργαστήρια, αυτά που μπορούν να προσφέρουν βέβαια ποιοτικές κι ελεγμένες υπηρεσίες, για τα τεστ».

Για το εμβόλιο ξεκαθάρισε ότι «είναι θετικό μέτρο, θα βοηθήσει αν υπάρξει».

Εμείς παραθέσαμε απλά τι ειπώθηκε! Δείτε και το βίντεο:

Πηγή

AKOYΣΑΜΕ ΚΑΛΑ???.. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ για ΚΟΡΩΝΟΪΟ: «ΑΣΚΗΣΗ σε παγκόσμια κλίμακα»!!!!!!

=π.Δ…ΑΠΟ ΤΡΟΖΟ Κ’ ΑΠΟ ΜΙΚΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΥΤΟΣ ΜΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….

Τι εννοει ο Άδωνις;;; Παγκοσμια ασκηση ο KOΡΟΝΟΙΟΣ για επανεκκινηση της οικονομιας;Δημήτριος Αναγνωστόπουλος
ΑΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ –


ΑΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΟ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ –


ΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ——=========——Εξυκης ΚυριακοςΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙ.ΒΙ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ.


ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ.


ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΣΤ.


ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.


ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


ΤΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

Πηγή>>> ΕΔΩ

Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!!….

=π.Δ… ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ….

Θα τους αποκαλύπτουμε με τα δικά τους.Στην Καθημερινή ενημέρωση…


Τρομοκρατία και ΑΠΑΤΗ για την μαϊμού Πανδημία ο πληρωμένος απο τις Φαρμακευτικές λοιμωξιολόγος της Κυβέρνησης κ.Τσιόρδας εχει αναφέρει το θέμα με την μάσκα που δεν κάνει καλό και μετα το γύρισε οτι πρέπει να την φοράμε…


Επίσης ο ίδιος μας αποκάλυψε οτι χρέωναν θανάτους από άλλες αιτίες σε Covid.


Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στην Ελλάδα θάνατος απο covid αλλά με Covid ψευδώς χωρις Ιατροδικαστική εξέταση .


Ολα γίνονται βάσει των εντολών που εκτελουν.Αυτό που θα σας δώσουμε σήμερα εχει να κάνει με τα ΤΕΣΤ…Σας έχουμε δημοσιεύσει οτι τα διαγνωστικά τεστ βγάζουν ολη την Οικογένεια των Κορωνοιών δηλαδή ολες τις απλές γριπες ως Covid 19


Η ΑΠΑΤΗ έγινε ομολογία απο τον κ.Τσιόρδα ο οποίος μας είπε οτι Τα ειδικά Τεστ Αντισωμάτων δεμ συστήνεται να χρησιμοποιηθούν απο το Γενικό Κοινό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ!!!


Ενα ΘΕΤΙΚΟ μπορεί να είναι ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ λόγω έκθεσης σε άλλους Κορωνοιούςπου κυκλοφορούν κάθε χρόνο και προκαλούν κοινό κρυολόγημα..


Δείτε τον στο VIDEO να ομολογεί την ΑΠΑΤΗ…Ετσι βγάζουν θετικά ΤΕΣΤ όλες τις γριπες..Επίσης βγάζουν θετικούς όσους πέρασαν απλή γρίπη και ολους μας λογω των αντισωμάτων που έχουμε δηλαδή της άμυνας του οργανισμού μας σε οποιοδήποτε ιό..


Με αυτήν την ΑΠΑΤΗ από σήμερα θα ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ τα ΘΕΤΙΚΑ και θα παίρνουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα και θα κάνουν ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ στον πληθυσμό οπως είναι η Εντολή της Νεας ταξης με εφαρμογή του Νόμου 4862/20 και θα θέτουν σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ανήλικους και ενήλικους…


ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.


Το Σύνταγμα που ειναι ο Υπέρτατος Νόμος το παραβιαζουν.Οποια Ιατρική πραξη (ΤΕΣΤ) σας υποχρεώσουν έχετε δικαίωμα να την αρνηθείτε..


Αν δεχθείτε θα κρατηθείτε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ σε δικούς τους Χώρους ΝΕΑ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ και θα δεχθείτε φαρμακευτική περίθαλψη και εμβολιασμό!!!!


Για αυτο ψήφισαν τον Νόμο 4862 για την μεταφορά μας σε “σύγχρονες” ΦΥΛΑΚΕΣ Υγείας και έχουν συστήσει ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ υγείας για να μας μαζέψουν και να παίξουν το παιχνίδι τους .


Ηδη ξεκινησαν ελέγχους σε οίκους ευγηρίας και στους ηλικιωμένους και θα ακολουθήσουν μαζικά Τεστ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και σε οποιον κινείται όπου κινείτε!!!


Ο έλεγχος της ανθρωπότητας η μείωση του πληθυσμού από ολους αυτούς τους Παρανοϊκούς τις Φαρμακευτικές και την δηθεν δική μας Κυβέρνηση


Για το εμβόλιο τα έχουμε πεί οτι μπορούν να πειράξουν το DNA και μάλιστα οταν οι Φαρμακευτικές αποποιούνται καθε ευθύνης η υπόθεση μυρίζει απο χιλιόμετρα μας πάνε για ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ..

Τό βίντεο>>> ΕΔΩ

Πηγή>>> ΕΔΩ

Ο ΠOY «αδειάζει» την κυβέρνnση για τις μάσκες: «Τη φοράτε μόνο εάν έχετε βήχα ή, πυρετό» (vid)….

=π.Δ… ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ – ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ;;;;

Στο επίσημο κανάλι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπάρχει το παρακάτω video για τις μάσκες που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και την… προπαγάνδα του φόβου…


Η ενημέρωση που κάνει προς τους πολίτες και για την χρήση της μάσκας είναι τελείως διαφορετική από την κυβερνητική προπαγάνδα και με όσα λένε οι χοντρά πληρωμένοι λοιμωξιολόγοι της κυβέρνησης.


Ο ΠΟΥ εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο ότι η χρήση της μάσκας από τους πολίτες ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τον κορωναϊό προτείνοντάς την μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.


«Τη φοράτε μόνο αν έχετε βήχα ή, πυρετό.Αν δεν έχετε αυτά τα συμπτώματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ΠΟΥ «αδειάζοντας» την Κεραμέως, που επέβαλε την μάσκα ακόμα και σε παιδιά νηπιαγωγείου!


Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στη νεότερη ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ συστήνει (και δεν υποχρεώνει σε καμία περίπτωση), την χρήση μάσκας, πάντα υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, από την ηλικία των 12 ετών και όχι από τα 4 ή, 5 ετών που επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα τους γονείς και με κυρώσεις τα ίδια τα παιδιά…


Η εξαπάτηση σε όλο της το… μεγαλείο.Δείτε τα όσα αναφέρει ο ΠΟΥ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πηγή>>> ΕΔΩ

Σύψας: «Δεν αρκεί μόνο μία δόση εμβολίου»…….

=π.Δ… Όέκπρόσωπος τής πολιτικής χούντας τής γερμανικής άποικίας, βγήκε νάδιαβάσει αύτά πού τού έγραψαν…. <ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΛΙΓΟΥΡΗ>…..

Για την μείωση των κρουσμάτων το τελευταίο διήμερο, το άνοιγμα των σχολείων αλλά και την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί με τους ασυμπτωματικούς μίλησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής του ΕΟΔΥ για τον κοροναϊό, Νίκος Σύψας….


«Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε εκθετική φάση, δηλαδή διπλασιασμό των κρουσμάτων κάθε μέρα.


Όμως περιμένουμε ανησυχία μέχρι το τέλος του μηνός για να δούμε την επήρεια του 15 Αύγουστου στην επιδημία» δήλωσε.


Έτσι, ως κρίσιμη ημερομηνία για την πορεία της επιδημίας στην χώρα, έδειξε την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, μετά την επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα, όπου θα φανεί «η διασπορά στην κοινότητα».


Ο κοροναϊός έχει διαψεύσει πολλά μαθηματικά μοντέλα«Ο κοροναϊός έχει διαψεύσει πολλά μαθηματικά μοντέλα.Σημασία έχει τι έγινε πριν 15 μέρες, γιατί θα το δούμε μετά από δεκαπέντε μέρες.


Υπήρξαν μετακινήσεις τον Δεκαπεντάγουστο, υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, που συνήθως συνοδεύεται με διασπορά.


Αυτό μας ανησυχεί» τόνισε χαρακτηριστικά.Για το γεγονός ότι νοσούν πλέον περισσότεροι οι νέοι σημείωσε «20-30 ετών είναι η ηλικιακή ομάδα που καθοδηγεί πλέον την πανδημία.


Αυτοί νοσούν λιγότερο, γι’ αυτό δεν υπάρχουν πολλές διασωληνώσεις και εισαγωγές στα νοσοκομεία».


Συνέχισε ωστόσο, λέγοντας πως αν και οι νέοι δεν κινδυνεύουν πολύ, διασπείρουν τη νόσο.


«Και όταν τη διασπείρουν αργά η γρήγορα η νόσος θα φτάσει και στους ευάλωτους».


Σε ότι αφορά στα παιδιά υπογράμμισε, ότι οι ηλικίες μέχρι και 12 ετών δεν μολύνονται και δεν μεταδίδουν εύκολα τον κοροναϊό.


«Τα παιδιά κινδυνεύουν να μολυνθούν σπίτι παρά στο σχολείο.Δεν υπάρχει σημαντικός κίνδυνος για τα δημοτικά.Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος στα γυμνάσια και λύκεια» ανέφερε σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων, καλώντας τους γονείς να επιστρέψουν στα αστικά κέντρα μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να υπάρχει μια εβδομάδα απόσταση μέχρι τα παιδιά να πάνε στα σχολεία, και να γίνει αντιληπτό αν κάποιο νοσεί.


Πρώτα θα κλείσουν όλα τα υπόλοιπα αν χρειαστεί και μετά τα σχολεία


«Πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία.Είναι τεράστιες οι συνέπειες στην υγεία ενός παιδιού, και ψυχικές, όταν μένει σπίτι.


Θα κλείσουν πρώτα όλα τα υπόλοιπα, εάν χρειαστεί, και μετά τα σχολεία» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν με σχετική ασφάλεια.


Παράλληλα, εξήγησε, πώς ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων οφείλεται στα πολλά τεστ που διενεργούνται καθημερινά.


«Στην περίοδο του lockdown δεν γινόντουσαν πολλά τεστ.Δεν κάναμε τεστ σε ασυμπτωματικούς και σε όσους δεν έπασχαν βαριά.


Δεν κάναμε ούτε χίλια την ημέρα.Πλέον γίνονται περίπου 15.000 τεστ την ημέρα.Γι αυτό φαίνονται μεγαλύτερα τα νούμερα» είπε.Δεν αρκεί μόνο μία δόση εμβολίουΤέλος, ανέφερε πως ο κοροναϊός δεν αφήνε μακροχρόνια ανοσία, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος που νόσησε, ενδέχεται μετά από έξι μήνες να νοσήσει εκ νέου.


Και πέραν αυτού, όπως κατέληξε, αυτό σημαίνει, ότι δεν θα αρκεί μόνο μια δόση εμβολιασμού αλλά «θα χρειαστεί να εμβολιαστούμε ξανά και ξανά».


Πηγή>>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *