ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ… ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! (βίντεο)

5/5 (8)

germanyjokeΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το μίσος των καθεστωτικών ΜΜΕ κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος τόλμησε να εκλεγεί εκτός του καθεστωτικού συστήματος δεν έχει όρια και εκφράζεται συχνά με…άκομψο, το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει τρόπο, ειδικά όταν αυτό γίνεται από Γερμανούς που δεν μπορούν να χωνέψουν αυτή την εξέλιξη.

Σε μια τηλεοπτική δημοσιογραφική συνάντηση στην Γερμάνια όπως κάθε εβδομάδα συναντούνται δημοσιογράφοι από πολλές εφημερίδες και συζητούν για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική πολιτική.

Στην συγκεκριμένοι εκπομπή πήρε μια ακροάτρια τηλέφωνο και έθεσε το ερώτημα με την ανησυχία της για την πολική του Τραμπ και για τις συνέπιες αυτής της πολιτικής στην Γερμανία.

Απάντησε πρώτη μια δημοσιογράφος εκφράζοντας και την επιθυμία της να καθαιρεθεί ο Τραμπ, ότι μόνο αν κάνη κάποιο θανάσιμο νομικά λάθος θα μπορέσουν να τον εκπαραθυρώσουν από την προεδρία πριν ολοκλήρωση την 4ετια.

Τότε ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής αυτής τις εβδομαδιαίας εκπομπής, με μεγάλο μίσος, του ξέφυγε μιλώντας σιγά στο μικρόφωνο λέγοντας  στην διπλανή δημοσιογράφο ότι μόνο ένας… φόνος στο White House θα μπορούσε να φέρει την ουσιαστική λύση.

Έτσι, ξεμπερδεύουν οι «φίλοι» μας οι Γερμανοί δημοσιογράφοι από τον ενοχλητικό Ντόναλντ.

Φαίνεται ο Γερμανός θυμήθηκε τους άξιους πρόγονους του από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τα διάσημα τότε γερμανικά… εργοστάσια σαπωνοποιίας που δούλευαν στο φουλ.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *