ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν είναι οι μουσουλμάνοι μαθητές που είναι θύμα εκφοβισμού. Αλλά είναι οι Γερμανοί χριστιανοί φοιτητές που τρομοκρατούνται από τους Τούρκους και Άραβες Μουσουλμάνους για την ύπαρξη των Γερμανών και την κατανάλωση χοιρινού κρέατος, ενώ τα γερμανικά κορίτσια ονομάζονται «τσούλες» για τον τρόπο που ντύνονται.

German Bundestag 27. 4. 2018

German Socialists (SPD) fail German Children

Και δεν είναι μόνο μουσουλμανικά αγόρια που είναι οι τραμπούκοι. Τα μουσουλμανικά κορίτσια παρενοχλούν και χτυπάνουν τα γερμανικά κορίτσια.

German girl bullied by Muslims for not wearing a hijab

Είσαι Γερμανός είσαι ένα τίποτα.

 


Πώς πειθαρχεί μουσουλμάνος μια γυναίκα.

 

Μάχη στην τάξη: οι γερμανικοί μαθητές στη μειονότητα

Kampf im Klassenzimmer: Deutsche Schüler in der Minderheit

Λαθρο επιτίθενται σε Γερμανούς στους δρόμους.

Ausländer pöbeln Deutsche an …

Ισλάμ στα γερμανικά σχολεία.

Islam in deutschen Schulen

Πριν από λίγα χρόνια μουσουλμάνοι δεν σεβαστήκαν ούτε καν την κηδεία ενός Γερμανού πολίτη. Οι μουσουλμάνοι ενόχλησαν τους πενθούντες και φώναζαν  ‘‘ένα σκυλί λιγότερο’’.

«Wieder ein Hund weniger» – Junge Moslems stören christliche Beerdigungen

Στα γηροκομία της Γερμανίας περιζήτητες οι μουσουλμάνες.

Η Γερμανία ανήκει στον Αλλάχ.

Deutschland gehört Allah – Islamwahnsinn in Deutschland

Όλα αυτά θα έρθουν αύριο και στη χώρα μας καθώς γινόμαστε σταδιακά ήδη μια μειονότητα μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Ήδη ετοιμάζεται καλοκαιρινή εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών που επιδιώκουν με κάθε μέσο να προωθηθούν προς τη Δύση. Καλωσορίστε τους όπως λένε κάποιοι ιερής , να τους φέρεστε σαν αδέλφια, δώστε τους και τα σπίτια σας και μείνετε στον δρόμο. Προς αυτήν την κατεύθυνση σας οδηγούν.

Την ίδια στιγμή που πληρώνουν επιδόματα, προσφέρουν στέγη και δωρεάν σίτιση σε όλους αυτούς που ήρθαν από την Ανατολή, στα νοσοκομεία αναγκάζουν τις νοσοκόμες να δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα ιατρικά καθήκοντα καθώς δεν δίνουν τα κονδύλια να προσλάβουν και άλλο προσωπικό.

 

Για άλλη μια φορά, η Ελλάδα «βρίσκεται στο επίκεντρο » από παράνομους μετανάστες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας της με την Τουρκία, ενώ ένας τοπικός δήμαρχος προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι «στα πρόθυρα να ξεφύγει από τον έλεγχο». Η χώρα έφερε το κύριο βάρος της εισροής του 2015, η οποία είδε πάνω από 815.000 παράνομους μετανάστες να διασχίζουν το Αιγαίο σε επικίνδυνα σκάφη.

Ο αριθμός αυτός θα μειωνόταν σε 30.000 το 2017, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητήσει μια συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ – η οποία χρηματοδοτείται εν μέρει από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κύρια δράση στη συνέχεια μετατοπίστηκε από την Ελλάδα προς τη λεγόμενη διαδρομή Κεντρική Μεσόγειο από τη Λιβύη προς την Ιταλία. Αλλά αυτό, επίσης, είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο στα τέλη του 2017 μετά από τις ιταλικές αρχές επετέθησαν στα λεγόμενα πλοία «διάσωσης» που λειτουργούν από τις ΜΚΟ υπέρ της μετανάστευσης και άρχισε παροχή κινήτρων για τη λιβυκή ακτοφυλακή να υποκλέψει λαθρέμπορο-βάρκες.

Η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας προχώρησε τόσο πολύ ώστε ΝΑ δηλώνουν ότι η μεταναστευτική κρίση έχει τελειώσει ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων.  Αλλά η αναζωπύρωση της σχετικά με τα Ελληνο-τουρκικά σύνορα φαίνεται να έχει δικαιωθεί πιο συνετούς ηγέτες όπως της Ουγγαρίας, ο Βίκτορ Ορμπάν, που πιστεύουν ότι έχει απλά αρχίσει.

Μόνο τον Απρίλιο, σχεδόν 3.000 μουσουλμανικών παράνομων μεταναστών έχουν διεισδύσει μέσω χερσαίων συνόρων στην Ελλάδα με το πέρασμα του ποταμού Έβρου στην Ανατολική Θράκη, τα τελευταία εναπομείναντα ερείσματα της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο αριθμός αυτός ισοδυναμεί με το ήμισυ του αριθμού των μεταναστών που έφτασαν σε όλο το 2017, και οι Έλληνες πολιτικοί κατά μήκος των συνόρων προειδοποιούν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πίεση αυτή.

«Οι εγκαταστάσεις υποδοχής μας είναι συγκλονισμένοι και τα πράγματα είναι στα πρόθυρα της εκτός ελέγχου.» Ο Δημήτρης Μαυρίδης, δήμαρχος της Ορεστιάδας, σε σχόλια προς το The Guardian.

«Η κυβέρνηση έχει μόλις στείλει 120 επιπλέον αστυνομικών, αλλά είναι προσωρινές και απλά δεν είναι αρκετό». Ο Μαυρίδης θεωρεί τους ανθρώπους-λαθρέμποροι και οι πελάτες τους έχουν συνειδητοποιήσει ότι  τα χερσαία σύνορα είναι σχετικά εύκολος στόχος, δεδομένου ότι δεν καλύπτεται από τη συμφωνία για τη μείωση στις Διασταυρώσεις στο Αιγαίο.

«Σε μια βάρκα μπορεί να διαρκέσει μόλις τρία λεπτά για να διασχίσει τον Έβρο και είναι πολύ φθηνότερη από τη διαδρομή του Αιγαίου», εξήγησε.

Οι Έλληνες πιστεύουν ότι η ξαφνική εισροή δεν είναι ατύχημα τυχαία και ότι η τουρκική κυβέρνηση, η οποία απειλεί και πάλι να πλημμυρίσει εκατομμύρια μετανάστες σκοπίμως χαλάει τα σύνορά της προκειμένου να ασκήσει πίεση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Η αύξηση των εντάσεων μεταξύ στην όλο και πιο ασταθή κυβέρνηση ισλαμιστών της Αθήνας και της Άγκυρας είναι απίθανο να βοηθήσει την κατάσταση, με την τουρκική στρατιωτική ενίσχυση, να προβαίνει σε  παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων σημαντικά.

Ελάτε, δείτε, ακούστε.

Uwe Banton feat Ganjaman – Kommt, seht, hört…! by muchacho MUSIK

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *