ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΝΤΡΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ένας άντρας συνελήφθη για διαμαρτυρία ενάντια στο Ισλαμικό κάλεσμα για προσευχές που εκτοξεύτηκαν μέσω ενισχυτών από τζαμιά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Ο Μάρσελ Μπάερσφελντ, ένας 37χρονος Γερμανός πολίτης, τέθηκε υπό κράτηση στην αστυνομία για διαμαρτυρία ενάντια στην ισλαμική πρόσκληση για προσευχή (Adhan) που εκτοξεύτηκε από τα τουρκικά ελεγχόμενα τζαμιά (DITIB) στη Γερμανία. Ο Adhan εκτοξεύεται από ενισχυτές (5 φορές) καθημερινά σε όλη την πόλη του Herford από τα μέσα Ιουνίου, όταν ο σοσιαλιστής δήμαρχος τους, Tim Kähler, παρακάμπτει το δημοτικό συμβούλιο και παραχώρησε την έγκρισή του στα τζαμιά.

Ο κ. Bauersfeld δεν έχει ποινικό μητρώο. Διαδηλώνει έξω από τα τζαμιά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Μετά την κατάσχεση του cowbell του από τη γερμανική αστυνομία, ο Bauersfeld πήρε ένα κουτάλι και ένα δοχείο για να διαμαρτυρηθεί για τον ενοχλητικό θόρυβο που ενισχύεται από τα ηχεία πέντε φορές την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με το εισαγγελέα της Γερμανίας, η διαμαρτυρία του Bauersfeld θεωρείται διαταραχή της «θρησκείας».
Σύμφωνα με τον πρώην μουσουλμάνο Ρντιβάν Aydemir (γνωστός και ως Apostate Prophet), ο Adhan προορίζεται να δείξει δύναμη και έλεγχο σε μια χώρα. Ο Aydemir, ο οποίος γεννήθηκε από μια τουρκική οικογένεια στη Γερμανία, εξήγησε ότι ο Adhan δηλώνει ότι όλες οι θρησκείες εκτός από το Ισλάμ είναι ψευδείς και είναι σύμβολο και δήλωση της ισλαμικής υπεροχής.

Germany: Police Arrest Man for Protesting ‘Call To Prayer’ blasting from Erdoğan-Controlled Mosques

ΑΙΣΧΟΣ! Μήπως αυτός ο Βρετανός αστυνομικός περιπλανήθηκε σε μια «ΖΩΝΗ NO GO» τυχαία;
Αυτό συμβαίνει όταν στέλνετε την αστυνομία σας σε περιπολία χωρίς όπλα.

Προβλέψαμε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω επιπτώσεις για τη βρετανική αστυνομία μετά την καταστροφή του BLM «που παίρνει το γόνατο».
Αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΡΕΠΕΙ να αφαιρέσουμε τους μαλακούς αρχηγούς της αστυνομίας του υπολογιστή και να εγκαταστήσουμε σκληρούς χαρακτήρες όπως @NormanBrennan @ kvnbhrly1
RT εάν συμφωνείτε.Οι Βρετανικές Ζωές μετρούν

https://twitter.com/BRLMatter/status/1290184084787023872?ref_src=twsrc^tfw

Άραγε το παραπάνω βίντεο ήταν το αποτέλεσμα αυτού;

Αυτή η τάση καταπολέμησης των αστυνομικών είναι ντροπή.
Φαίνεται ότι οι αξιωματικοί αφήνονται σε καταστάσεις που απλά δεν μπορούν να χειριστούνΟι Βρετανικές Ζωές μετρούν

https://twitter.com/BRLMatter/status/1289944782345838596?ref_src=twsrc^tfw

Ο εκπρόσωπος του σχολείου του Tέξας βρίσκεται υπό πυρκαγιά για τη σύγκριση των μασκών προσώπου COVID-19 με τις ισλαμικές καλύψεις προσώπου που οι μουσουλμάνες αναγκάζονται να φορούν όλη την ώρα

Η δήλωση έγινε κατά τη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής στις 27 Ιουλίου. Οι διαχειριστές και ο επιθεωρητής συζητούσαν τα καλύμματα προσώπου και οι μάσκες θα επιτρέπεται στους φοιτητές να φορούν καθώς επιστρέφουν στο σχολείο υπό τους περιορισμούς COVID-19.
Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της εικονικής ζωντανής συνάντησης, ο Trustee Penny Story θα μπορούσε να ακουστεί να λέει: Αυτό είναι γελοίο.». Κάποιοι θεώρησαν ότι η δήλωση του Story είναι προσβλητική και διχασμένη.
(Δεν κάνει λάθος. Εξάλλου, η κυβέρνηση μας υποχρεώνει να φοράμε μάσκες προσώπου τώρα, όπως και πολλές μουσουλμάνες γυναίκες που αναγκάζονται από μουσουλμάνους άνδρες υπερασπιστές να φορούν καλύμματα προσώπου όλη την ώρα όταν είναι δημόσια)

Σαουδική Αραβία: Πυρετός το βράδυ του Σαββάτου, ισλαμικό στυλ-Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ενεργοποιημένος.

Κάτω στην τοπική ντίσκο στη Raqqa, οι γυναίκες έφτασαν (ακούγεται)

https://twitter.com/_Islamicat/status/1288446408220188675?ref_src=twsrc^tfw

Σύντομα ξεκινά η πιο ευτυχισμένη εποχή του έτους για τους Μουσουλμάνους – EID al-Adha – το «Φεστιβάλ Θυσίας», γνωστό και ως βάρβαρη, ισλαμική σφαγή ζώων με πλήρη συνείδηση
Στο Eid al-Adha, ξεκινώντας το απόγευμα της 10ης Αυγούστου, οι λαιμοί των δεμένων, πλήρως συνειδητών ζώων κόβονται, συνήθως χωρίς να κόβονται ο νωτιαίος μυελός (όπως απαιτεί η σφαγή Kosher), γιατί αυτό θα ανακουφίσει τον πόνο του ζώου. Βλέπετε, οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο το ζώο πονάει, ενώ πεθαίνει αργά, τόσο περισσότερο απελευθερώνονται οι ορμόνες πανικού, γεγονός που καθιστά τη γεύση του κρέατος καλύτερη.

ΒΑΡΒΑΡΟΙ! Είναι αρκετά κακό οι μουσουλμάνοι να τρέχουν περνώντας τους λαιμούς των πλήρως συνειδητών ζώων για τον εορτασμό του Eid Al-Adha – φεστιβάλ θυσίας
Αλλά κοιτάξτε τι έχουν βρει οι Πακιστανοί Μουσουλμάνοι για να διασκεδάσουν το ενθαρρυντικό κοινό, τρομοκρατώντας την αγελάδα και την υποφέρει ακόμη και πριν κόψουν το λαιμό της. Προφανώς, η αγελάδα δεν πέθανε κατά την πρόσκρουση.

Οι Πακιστανοί γιορτάζουν το «Eid» θυσιάζοντας αγελάδες για να ευχαριστήσουν τον Αλλάχ.

Η τελετουργική σφαγή γίνεται για τον εορτασμό της ιστορίας αυτού που οι Μουσουλμάνοι αποκαλούν τον προφήτη Αβραάμ, ο οποίος ζητήθηκε από τον Θεό να ονειρευτεί να θυσιάσει τον γιο του ως πράξη υπακοής. Καθώς ο Αβραάμ επρόκειτο να δράσει, ο Θεός αντ ‘αυτού του έδωσε ένα πρόβατο για να σκοτώσει στη θέση του γιου του. Τώρα λοιπόν οι Μουσουλμάνοι (όχι μόνο οι κρεοπώλες) γιορτάζουν κόβοντας τους λαιμούς των ζωντανών ζώων στους δρόμους, στα στάδια, στα πάρκα, στα σπίτια, όπου συγκεντρώνονται μεγάλες ομάδες μουσουλμάνων και των παιδιών τους για να παρακολουθήσουν τις γιορτές των αιματηρών.

The Horror Heaven (Feast of the Sacrifice)

Προτού αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός μουσουλμάνου για δείπνο για τον εορτασμό του δείπνου EID Festival of Sacrifice, παρακολουθήστε αυτά τα βίντεο.
Προσοχή παρακάτω σκληρά βίντεο!

Φεστιβάλ Θυσίας 2016

Festival of Sacrifice 2016

Θυσία ζώων Qurbani για το Eid στις ΗΠΑ

Qurbani Animal Sacrifice on Eid In USA

Σοκαριστική ζωντανή σκληρότητα στις εξαγωγές στην Αίγυπτο – Ισμαηλία

Shocking live export cruelty in Egypt – Ismailia

Δεν χρειάζεται να είστε μουσουλμάνοι για να συμμετάσχετε στις χαρούμενες γιορτές της EID, η οποία ξεκινά απόψε στις 10 Αυγούστου. Τυχερός για εσάς εάν ζείτε στη Φλόριντα κοντά σε μια μουσουλμανική περιοχή, μπορείτε να ζήσετε προσωπικά τις χαρές της EID.
Το «Camel Qurbani» είναι πάντα ένα ευχάριστο πλήθος. Αρχικά χτυπούν τα πόδια της καμήλας, έτσι δεν μπορεί να κλωτσήσει ή να τρέξει μακριά, έπειτα έκοψαν τον κάτω λαιμό, έτσι ξεσπάει, κάτι που διαρκεί πολύ γιατί οι καμήλες είναι τόσο μεγάλες. Παρατηρήστε τη χαρά και το γέλιο των μουσουλμάνων οικογενειών που μαζεύονται ανυπόμονα για να το παρατηρήσουν.

Camel Qurbani Full videos 2017 Bakra Eid day 2 | Camel Qurbani In DHA video in Karachi

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσλάβετε έναν μουσουλμάνο με δική σας ευθύνη
PAT CONDELL: Η απειλή του Ισλάμ στο χώρο εργασίας. Όποιος και αν είναι ο λόγος που χρησιμοποιείτε για να μην προσλάβετε μουσουλμάνο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία τους.
Μουσουλμάνος εργαζόμενος αρνείται να πουλήσει ζαμπόν και κρασί στον πελάτη
Η γυναίκα πέθανε αφού η μουσουλμάνα νοσοκόμα αρνήθηκε να βοηθήσει καθώς προσευχόταν
Το μουσουλμανικό προσωπικό διαφεύγει του κανόνα υγιεινής του NHS
Η Marsk & Spencer ζητά συγγνώμη αφού είπε ότι το μουσουλμανικό προσωπικό μπορεί να αρνηθεί να πουλήσει αλκοόλ ή χοιρινό
Μουσουλμάνος «δάσκαλος», ο οποίος επιμένει να φορά μια παράλογη τσάντα κεφαλής, ξεγελάει τον εαυτό της στην τηλεόραση
Κομμωτήριο μήνυσε επειδή αρνήθηκε να προσλάβει μουσουλμάνα με μαντίλα
Πώς έχασα σχεδόν την επιχείρησή μου επειδή αρνήθηκα να προσλάβω μια μουσουλμάνα που δεν θα έδειχνε τα μαλλιά της

Το Ισλάμ στον χώρο εργασίας

Islam In The Workplace

ΣΙΚΕΛΙΑ: Πού είναι η μαφία, όταν την χρειάζεστε;

Σήμερα το πρωί, στην Ραγκούσα, Σικελία, μια ακόμη προσγείωση παράνομων μεταναστών. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! Η Σικελία δεν πρέπει να είναι το στρατόπεδο προσφύγων της Ευρώπης. Οι θύρες έκλεισαν. Σταματήστε τη μαζική μετανάστευση

Riccardo Calascibetta (@CalascibettaR) 29 Ιουλίου 2020

Ocean Viking: 180 μετανάστες άρχισαν να αποβιβάζονται στη Σικελία

Ocean Viking: 180 migrants begin disembarking rescue ship in Sicily

Τυπική συμπεριφορά αφρικανικών μουσουλμάνων κακοποιών στην Ευρώπη που υιοθετήθηκαν από τους κακοποιούς BLM / Antifa στην Αμερική, χρηματοδοτούμενη από τον George Soros
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (νομίζω): Αφρικανός μουσουλμάνος πηγαίνει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο που συνθλίβει παρμπρίζ με αυτό που φαίνεται να είναι χαλύβδινο ρόπαλο.
Ο τύπος σπάει τα παράθυρα σε πολλαπλά αυτοκίνητα

Guy smashes windows on Multiple cars

SAN FRANCISCO: Ο υποστηρικτής της BLM / Antifa πηγαίνει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο που συνθλίβει τα παρμπρίζ, γνωρίζοντας ότι η αστυνομία «χεριών μακριά» δεν θα κάνει τίποτα γι ‘αυτό.

«Μια άλλη όμορφη μέρα στο Σαν Φρανσίσκο» @SFPD @sfgov @sfbos @LondonBreed @SanFranciscoPOA @chesaboudin @SFDAOffice @ SF311

Σπασμένα παράθυρα (@brokenwindowsSF) 21 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *