ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ: Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ-ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ 80.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εμπειρογνώμονας αναμένει 80.000 θανάτους και 4 εκατομμύρια θύματα εμβολίων από τον εξαναγκασμένο εμβολιασμό κορωναϊού στη Γερμανία. Πριν από δέκα χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε τη «Δεκαετία των Εμβολίων». Στο τέλος της δεκαετίας, «ανταμείφθηκε» με μια πανδημία που του δόθηκε και τους διευθυντές του φίλους από φαρμακευτικούς γίγαντες, οι οποίοι χρειάζονταν επειγόντως αγορές πωλήσεων για την τεράστια διευρυμένη γκάμα προϊόντων εμβολίων. Σήμερα, σχεδόν κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο κοροναϊός προήλθε από τα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας και ελευθερώθηκε σκόπιμα.

Ο Καθηγητής, Δρ. Stefan Hockertz, είναι ανοσολόγος και τοξικολόγος. Σε μια συνέντευξη εκφράζει τον εαυτό του όντας επικριτικός για τον μαζικό εμβολιασμό του κορωναϊού που προφανώς σχεδιάστηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον περιγράφει ως «σκόπιμη σωματική βλάβη». Όπως πολλοί άλλοι ειδικοί, ο Hockertz επισημαίνει επίσης ότι αυτός ο εμβολιασμός στεφανιαίας mRNA είναι μια επέμβαση γενετικής μηχανικής που αλλάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα. Το βίντεο της συνέντευξης με τον καθηγητή Hockertz έχει διαγραφεί από το YouTube, όπως τόσα πολλά βίντεο που επικρίνουν τα μέτρα του κορωναϊού. Ωστόσο, μπορεί να προβληθεί από το πρόγραμμα βίντεο Bitchute.

Das Coronavirus macht uns nicht krank – Prof. Dr. Stefan Hockertz 24.03.2020 – Bananenrepublik

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Hockertz μίλησε για τις συγκεκριμένες επιπτώσεις ενός μαζικού εμβολιασμού κορώνας στον πληθυσμό της Γερμανίας – πάνω από 80 εκατομμύρια άτομα (πηγή).

https://www.pravda-tv.com/2020/07/toedlicher-impfwahn-experte-rechnet-mit-80-000-toten-und-4-mio-impfgeschaedigten-durch-corona-zwangsimpfung-in-deutschland/

Εδώ είναι το αντίστοιχο απόσπασμα:

Καθηγητής Dr. Στέφαν Χόκερτζ «Γνωρίζουμε τώρα από τις εκτιμήσεις μας ότι ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης, δηλαδή, δεν έχει δοκιμαστεί για περίοδο 5 έως 8 ετών και, ειδικότερα, δεν έχει εξεταστεί προσεκτικά προκλινικά, (ότι) πρέπει να αναμένουμε βλάβη στο εμβόλιο. «

Ο Stefan Hockertz πιστεύει ότι η χρήση αυτού του επίσημα μη εγκεκριμένου εμβολίου έχει «ζημία εμβολίου 5%». Τότε – και το κοινό μπορεί να μετρήσει – 4 εκατομμύρια άτομα με βλάβη εμβολίου. Αυτό είναι 4 εκατομμύρια φορές πρόκλησης σωματικής βλάβης. Αυτό είναι 4 εκατομμύρια φορές γνωρίζοντας ότι ένα εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί σωστά μετά από τρεις μήνες σκόπιμης επίθεσης. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα. * Αν μπορούμε τώρα να υποθέσουμε ότι με αυτό το εμβόλιο βλάβη, με αυτά τα 4 εκατομμύρια άτομα που έχουν τραυματιστεί σκόπιμα σωματικά, αναμένεται περίπου 0,1 τοις εκατό θάνατος, τότε πρέπει να περιμένουμε ότι εάν το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας αποφασίσει να εμβολιάσει δυναμικά 83 εκατομμύρια άτομα μέσω των νόμων περί έκτακτης ανάγκης (και αυτό είναι υπό συζήτηση), ότι με 0,1% θνησιμότητα από αυτόν τον εμβολιασμό, μπορούμε να αναμένουμε 80.000 θανάτους μόνο στη Γερμανία. (Εφαρμόζεται στον παγκόσμιο πληθυσμό των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, οι προγραμματισμένοι μαζικοί εμβολιασμοί θα κόστιζαν τη ζωή τους 7.000.000 άτομα.) 80.000 νεκροί είναι η εξάλειψη μιας πόλης όπως η Konstanz ή Μπάμπεργκ.

Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο επιχειρηματίας του εμβολίου Μπιλ Γκέιτς αναμένει «μόνο» 700.000 θύματα («παρενέργειες») παγκοσμίως από τον μαζικό εμβολιασμό κορωναϊού. Σύμφωνα με τον Γκέιτς, τα έξοδα για την αποζημίωση βαρύνουν τα επιμέρους κράτη – τελικά τα ίδια τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί βίαια. Και όχι η βιομηχανία εμβολίων.

Εμβόλιο γονιδίου κορωναϊού: Έως 100% παρενέργειες. Μια μελέτη φάσης Ι με εμβόλιο γονιδίου κορώναϊού έδειξε ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών έως και 100% σε εντελώς υγιή ενήλικα άτομα δοκιμής. Αλλά οι συγγραφείς είναι ευχαριστημένοι με την «ισχυρή ανοσοαπόκριση». Εν τω μεταξύ, ο κατασκευαστής ξεκινά την παραγωγή έως και 1 δισεκατομμυρίου δόσεων εμβολίου. Εκ μέρους των αρχών υγείας των ΗΠΑ, ένα εμβόλιο mRNA κατά του κορώναϊού από τον κατασκευαστή Moderna δοκιμάστηκε την άνοιξη του 2020. Μια προσωρινή κατάσταση δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουλίου (σχετικά με τη μελέτη εδώ).

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2022483

Συνολικά 45 υγιή άτομα δοκιμής μεταξύ των ηλικιών 18 και 55 έλαβαν διάφορες δόσεις ενός πειραματικού εμβολίου mRNA κατά του κορωναϊού. Ο πρώτος εμβολιασμός έγινε στις 16 Μαρτίου και ο δεύτερος εμβολιασμός στις 14 Απριλίου 2020, 28 ημέρες αργότερα. 15 άτομα δοκιμής έλαβαν το καθένα είτε 25, 100 είτε 250 μικρογραμμάρια του εμβολίου (Μελέτη πρωτοποριακών: Επικίνδυνα νανοσωματίδια που μολύνουν πολλά εμβόλια).

https://www.pravda-tv.com/2020/06/bahnbrechende-studie-gefaehrliche-nanopartikel-die-viele-impfstoffe-kontaminieren/

• Ήπιες συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον πρώτο εμβολιασμό: 5 άτομα δοκιμής από τα 15 (33%) στα 25 μικρογραμμάρια. Τα άτομα δοκιμής της ομάδας 10 στα 15 (67%) στα 100 μικρογραμμάρια. %) στην ομάδα των 250 μικρογραμμαρίων • Τα «ήπια» συμπτώματα που παρατηρήθηκαν ήταν κόπωση, ρίγη, κεφαλαλγία, μυϊκοί πόνοι και πόνος στο σημείο της ένεσης. • Συστημικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό: 7 υποκείμενα δοκιμής στα 13 (54%) στα 25 μικρογραμμάρια. Ομάδα 15 δοκιμαστικά άτομα στα 15 (100%) στην ομάδα 100 μικρογραμμάρια 250 • Τρία στα 14 άτομα που εξετάστηκαν (21%) στην ομάδα υψηλών δόσεων παρουσίασαν έως και τρεις σοβαρές συστηματικές παρενέργειες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό.

• Συνολικά τρία από τα 45 (7%) άτομα δοκιμής έπρεπε να απομακρυνθούν από τη μελέτη μετά τον πρώτο εμβολιασμό: Ένα άτομο δοκιμής από την ομάδα χαμηλής δόσης υπέστη κνίδωση και στα δύο πόδια 5 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. • Οι παρενέργειες ήταν μεγαλύτερες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό, ειδικά με την υψηλότερη δόση, την ομάδα των 250 μικρογραμμαρίων.

Το παρασκεύασμα mRNA COVID19 δεν είναι εμβόλιο

Σε αυτό το σύντομο απόσπασμα βίντεο, οι γιατροί David Martin και Judy Mikovits μιλούν στον Robert Kennedy Jr. και τον δικηγόρο Rocco Galati, ο οποίος εκπροσωπεί μια καναδική ομάδα ελευθερίας που μηνύει την κυβέρνηση για όλη την απάτη COVID Παραθέτουμε, αναφορά:

Interview with Dr. David Martin, Robert F. Kennedy Jr. Rocco Galati and Judy Mickovits PhD

• «Το εμβόλιο Covid είναι ιατρική συσκευή, όχι φάρμακο. • Επειδή αντιστοιχεί στον ορισμό του CDRH [Κέντρο για συσκευές και ακτινολογική υγεία] για μια συσκευή. • Είναι φτιαγμένο για να σας κάνει να αρρωστήσετε. • Το 80% των ατόμων που φέρεται ότι εκτέθηκαν στον ιό [SARS-Cov-2] δεν έχουν καθόλου συμπτώματα. • Το 80% των ατόμων που λαμβάνουν ένεση έχουν κλινική ανεπιθύμητη ενέργεια. • Σας χορηγείται ένεση με χημική ουσία για να προκαλέσετε ασθένεια και όχι για να προκαλέσετε [ανοσολογική μετάδοση (αντίδραση).

Με άλλα λόγια, κανένα από αυτά δεν θα σας εμποδίσει να μεταδώσετε τίποτα. Πρόκειται για να σας κάνει να αρρωστήσετε. Τα δικά σας κύτταρα θα είναι αυτό που σε κάνει να αρρωσταίνεις.

https://connectiv.events/das-mrna-covid19-praeparat-ist-kein-impfstoff/

Miriam Hope: «Δεν είναι εμβόλιο»

Η χαρισματική Miriam Hope έχει επίσης αφιερώσει ένα βίντεο σε αυτό το ψέμα εμβολίου, το οποίο σας παρουσιάζουμε εδώ.

Miriam Hope: ES IST KEIN IMPFSTOFF ‼️

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ

ANOPAIA ATRAPOS

Διαρροή από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Ρέγκενσμπουργκ για σχεδόν καθόλου μολύνσεις κορώνας στη Γερμανία Πιθανώς ούτε τη Merkel θα ευχαριστήσουν …

https://sun9-27.userapi.com/impg/TkfOeRfdyz_EhgYko-Y_DyD3VdjGGmDr940Ugw/PH_vTFQgS9g.jpg?size=608×1080&quality=96&sign=6fb1da38404a0fb02288b07910f67bd0&type=album

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η πλακα ειναι οτι ολα αυτα τα σκουπιδια θεωρουν επιτυχια την καταστροφη.
    Λογω της απεραντης ηλιθιοτητας τους που ως γνωστον η βλακεια δεν νικιεται,δεν μπορουν να καταλαβουν οτι καταστροφη επιτυνχανουν μονο οι ηλιθιοι.
    Οι εξυπνοι δημιουργουν καλα πραγματα που μενουν για παντα στην ιστορια της ανθρωποτητας.
    Ελπιζω να καταλαβαν οι γυφτοι του πλανητη οι γιδοβοσκοι αχρηστοι και παντελως ηλιθιοι οτι δεν ειναι οι εκλεκτοι του θεου αλλα τα σκουπιδια που αφησε ο θεος μετα την κατασκευη των ανθρωπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *