ΓΕΝΟΒΑ: ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΚΡΗΞΗ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Επί μέρες  αναδύεται το ερώτημα γιατί δεν υπάρχουν βίντεο παρακολούθησης της Γέφυρας Morandi που έχουν καταγράψει την κατάρρευση από διαφορετικές γωνίες για να μπορούμε να τα δούμε; Αυτή η ερώτηση τίθεται επίσης από ορισμένους εναλλακτικούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με τη διεξαγωγή ερευνών στην Ιταλία.

Επειδή η πρόσβαση προς τη γέφυρα και στην ίδια τη γέφυρα ήταν εξοπλισμένη με δεκάδες βιντεοκάμερες. Οι εικόνες πρέπει να υπάρχουν, αλλά γιατί δεν δημοσιεύονται; Ποιος τις κρύβει; Είναι η αυτοκινητοβιομηχανία ή ο εισαγγελέας που κατέλαβαν τις ηχογραφήσεις; Εμείς, αλλά κυρίως οι οικογένειες των θυμάτων, θέλουμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στις 14 Αυγούστου 2018. Πώς ακριβώς έγινε η κατάρρευση της γέφυρας Morandi και τι το προκάλεσε, και στοίχισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους;

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει μία από αυτές τις κάμερες παρακολούθησης κοντά στη γέφυρα:

Δεν είναι και πάλι τυπικό; Όλοι μας  παρακολουθούνται στο δημόσιο χώρο και μόλις διαπράττονται «εγκληματίες ενέργειες «, τα βίντεο είναι άμεσα διαθέσιμα. Γιατί όχι σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάτι για να κρατηθεί μυστικό;

Στο κέντρο ελέγχου οι εικόνες όλων των φωτογραφικών μηχανών πρέπει να έχουν πιάσει  όλα τα πλάνα και να έχουν καταγραφτεί:

Αυτό  θυμίζει πολύ την 11η Σεπτεμβρίου και την υποτιθέμενη επίπτωση ενός Boeing 757 στο Πεντάγωνο. Η περιοχή στρατιωτικών κέντρων διοίκησης των ΗΠΑ παρακολουθείται στενά με πάνω από 85 κάμερες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί ούτε μία καταγραφή των επιπτώσεων του αεροσκάφους στον κόσμο.
Το μόνο πράγμα που έχουμε δει είναι ακόμα εικόνες που προέρχονται από ένα φράγμα στο χώρο στάθμευσης του Πενταγώνου. Αλλά δεν δείχνουν αεροπλάνο!

Η ημερομηνία και η ώρα για το «φωτογραφικές αποδείξεις» είναι επίσης λάθος, 12, Σεπτεμβρίου του 2001 17:37, μια ημέρα μετά από αυτό ???

Οι παραχαράκτες δεν έχουν καν μπει στον κόπο να εγκαταστήσουν τη σωστή ημερομηνία και ώρα, δηλαδή 11 Σεπτέμβρη, 2001 στις 9:37:46 PM.

Με ένα τέτοιο κτύπημα πρέπει να πιστέψουμε τυφλά στον επίσημη δήλωση, ότι μια μηχανή έχει χτυπήσει το Πεντάγωνο. Με τις καταγραφές αυτές η δήλωση δεν είναι πειστική.

Ακόμα και στην περίπτωση της κατάρρευσης της γέφυρας Morandi, υπάρχει μόνο ένα βίντεο από τον Daniele di Georgio, αλλά όπου η θέα ολόκληρης της γέφυρας καλύπτεται από ένα σπίτι.

Μετά από μια μακρά αναζήτηση, βρήκα ένα βίντεο επιτήρησης, το μόνο που έχει δημοσιευτεί μέχρι στιγμής από τον αυτοκινητόδρομο Autostrade per l’Italia.

Με την πρώτη ματιά, τίποτα το ιδιαίτερο για να δείτε μόνο τα αυτοκίνητα κάτω από τη γέφυρα. Δεν βλέπετε μια κατάρρευση.

Στη συνέχεια, όμως αποκαλύπτεται κάτι μετά από ανάλυση και προσεκτική μελέτη.

Δεν είναι δυνατόν τέτοια τύχη. Μπορείτε να δείτε μια λάμψη φωτός από κάτω από τη γέφυρα αναβοσβήνει για λίγο.

Μπορεί να είναι η στιγμή της έκρηξης, ακριβώς στις 11:36:23.

Για να απεικονιστεί την λάμψη του φωτός, καταγράφηκε την λήψη πριν και μετά.

Η πρώτη σταθερή εικόνα εμφανίζει την ώρα 11: 36λεπτα και: 22:δευτερολεπτα

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το φως λάμψης στα 23  δευτερόλεπτα:

Η τρίτη ακίνητη εικόνα στο24  δευτερόλεπτο  είναι και πάλι χωρίς:

Τώρα άφησα τις εικόνες να τρέξουν. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο. Στο δεύτερο 5 μπορείτε να δείτε το φως τη λάμψη στη μέση κάτω από το οδόστρωμα στην περιοχή των πυλώνων:

Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά για να το δείτε. Μεγεθύνει το βίντεο και το επιβραδύνει. Μια σημαντική απόδειξη μιας έκρηξης τους «ξέφυγε » επειδή «δεν» είδαν το φως τη λάμψη.

Νόμιζαν ότι θα τους δώσουμε μια εικόνα που λαμβάνει μια κάμερα ασφαλείας που δεν αντιπροσωπεύει την κατάρρευση, έτσι ώστε όσοι περίεργοι από αυτό να εξαπατηθούν. Αλλά δυστυχώς έχουν αγνοήσει την αστραπή που ΦΕΝΕΤΑΙ ξεκάθαρα.

Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες λήψεις από τις πολλές κάμερες παρακολούθησης. Ο γενικός εισαγγελέας της Γένοβας, Francesco Cozzi, ασφαλώς έχει. Θα πρέπει να ηγηθεί της έρευνας.

Θα δείξει αν θα ειδωθούν ποτέ, ή θα παραμείνουν στο μυστήριο όπως στις 9/11 και να πιστεύουμε στο παραμύθι, ότι η γέφυρα Morandi έχει καταρρεύσει λόγω έλλειψης συντήρησης.

Ναι, το καλώδιο είναι σκισμένο, ονομάζεται αιτία. Μόνο, που αποτελείται από μια παχιά δέσμη από 50 χαλύβδινα καλώδια … και όλα είναι σχισμένα ταυτόχρονα ???

Ο ένοχος αποδιοπομπαίος τράγος έχει ήδη καθορίσει τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή τα «διεφθαρμένα» και «άπληστα» αφεντικά του Autostrade per l’Italia … ή είναι ο κακός Πούτιν πίσω από αυτό;

Ο Ιταλός συνάδελφός έχει την ίδια ερώτηση. Πού είναι οι εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης; Την αποκαλεί «Blackout», η οποία επιβλήθηκε εδώ από τις αρχές.

Ponte Morandi Genova verità nascoste. Cosa non ci dicono. Di «Massimo Mazzucco»

Όλο και περισσότεροι Ιταλοί αναρωτιούνται τώρα και το συμπέρασμα ότι όλο αυτό ήταν μια «DEMOLIZIONE CONTROLLATA» μια ελεγχόμενη κατεδάφιση. Παρατηρήστε στην παρακάτω εικόνα το σύννεφο σκόνης που φαίνεται στα αριστερά με θέα πάνω από την οροφή και εξαπλώνεται γρήγορα δείτε το (βέλος). Μια άλλη ένδειξη μιας έκρηξης:

CROLLO DEL PONTE MORANDI – DEMOLIZIONE CONTROLLATA?

Και αυτό το βίντεο συγκρίνει τις αναλαμπές φωτός της γέφυρας Morandi με αυτές μιας έκρηξης γέφυρας στις ΗΠΑ:

Ponte Genova Crollo – Demolizione Controllata

Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε μια έκρηξη

Ο μάρτυρας επιβεβαιώνει μια έκρηξη στη γέφυρα στη Γένοβα». Την Παρασκευή, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Davide Capello μίλησε για τις εμπειρίες του. Οδήγησε σε όλη την γέφυρα, όταν άκουσε μια έκρηξη και ο δρόμος εξαφανίστηκε κάτω από αυτόν.. Ως καταρτισμένος πυροσβέστης κατάλαβε αμέσως ότι η γέφυρα θα κατέρρευσε.

Ο Capello είχε φτάσει στη μέση της γέφυρας Morandi, δήλωσε την Παρασκευή, όταν «όλα, ο κόσμος, κατέρρευσε». Ο 33χρονος είπε: «Έχω ακούσει ένα δυνατό θόρυβο, ένα θαμπό κτύπημα, είδα την κατάρρευση της οδικής κυκλοφορίας μπροστά μου, ένα αυτοκίνητο εξαφανίστηκε στο σκοτάδι και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μου».

Δεδομένου ότι ούτε τα παράθυρα ούτε οι πόρτες του αυτοκινήτου κινιόντουσαν , άνοιξα την ζώνη ασφαλείας και βγήκα μέσα από την τρύπα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, επειδή το πίσω παράθυρο που είχε καταστραφεί. Θα σώθηκα από θαύμα. »

Έτσι, υπάρχει ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, από τις αναφορές που έχουν ακουστεί πρόκειται ένα «γδούπο» στο αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορούσε να προέλθει από μια έκρηξη στις προβλήτες. Είδε πώς κατέρρευσε μπροστά του.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ένα μεγάλο σωρό κομμάτια σκυροδέματος και εντελώς λυγισμένα. Μπορεί μόνο η βαρύτητα και η πτώση των 40 μέτρων να προκαλέσει μια τέτοια καταστροφή ή έχει την εκρηκτική δύναμη ενός παράγοντα εκτόξευσης που προκάλεσε αυτό.

Η γέφυρα ΔΕΝ παραμελήθηκε.

Αυτή η γέφυρα παρακολουθείται στενά από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων πρώτης τάξεως. Τα χρήματα δεν έλειπαν ποτέ. Υπήρχε ένα μόνιμο σύστημα επιτήρησης. Γι ‘αυτό δεν ήταν μια παραμελημένη γέφυρα. Ήταν καλά ενημερωμένος για τη παλαιότητα και φθορά των οικοδομικών υλικών, γι ‘αυτό και η γέφυρα ήταν καλά υπό επιτήρηση. Υπήρχαν πάντα μέτρα συντήρησης. Επομένως, μπορεί να ειπωθεί ότι η γέφυρα δεν υποβλήθηκε σε επιφανειακή επεξεργασία. Πιθανότατα κάτι δεν λειτούργησε σωστά , αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ακριβώς γιατί.

Το «δεν λειτουργεί» μπορεί να ήταν σκόπιμη έκρηξη.
Παράδειγμα κατεδάφισης πύργων γεφυρών:

Bridge Demolition Compilation (Possibly Satisfying)

Hagen Lennetalbrücke Sprengung 8. Juli 2017

13 exploding a bridge in 1 minute

 

Καθώς περνούν οι ώρες, γίνεται όλο και πιο προφανές ότι κατά την κατάρρευση της γέφυρας Morandi υπάρχουν σκοτεινές περιοχές στις οποίες πρέπει να διευκρινιστούν.

Ένα τραγικό γεγονός που θα επισημάνει για πάντα τη ζωή των Λιγουρίων και ολόκληρου του έθνους. Μια γέφυρα που ήταν σύμβολο της προόδου και της δραστηριότητας μιας πόλης που ονομάζεται La Superba, κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος σαν τραυματισμένος γίγαντας. Σχεδόν σαράντα θύματα, εκατομμύρια ζημιές και ταπείνωση μιας εργατικής και διάσημης γης σε όλο τον κόσμο. Η Γένοβα έπληξε την υπερηφάνεια της.

Il momento del crollo del Ponte Morandi a Genova

Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Morandi στη Γένοβα

 

 

 

Il mistero del ponte Morandi

 

 

Crepa su asfalto Ponte morandi A10 Genova 2 giorni prima del crollo

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *