ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΙΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γέμισε τώρα η Ευρώπη με ζητιάνους από τη Ρουμανία και άλλες χώρες του ανατολικού μπλοκ. Πως πήρε το μάθημα της μια ‘’αριστερή’’ από τους εισβολείς.

Δεν έφτασαν οι λαθρο που ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου, τώρα έχουν και το πρόβλημα με αμέτρητους οργανωμένους ζητιάνους από το ανατολικό μπλοκ . Συγκεκριμένα,  παραπονείται πλέον ο κόσμος στην Ολλανδία  στην οποίοι σημειώθηκε ραγδαία αύξηση των ζητιάνων στους δρόμους.

Ενώ στην αρχή φαίνονται σαν «ταλαίπωροι» ζητιάνοι οι οποίοι χρειάζονται οικονομική βοήθεια, μόλις τους πλησιάζουν Ολλανδοί ρεπόρτερ και τους αντιμετωπίζουν με ερωτήσεις όπως: ποιο είναι το αφεντικό σου ή ποιος κύριος σε περιμένει μετά με τη λιμουζίνα, αλλάζουν εντελώς πρόσωπο. Βρίζουν με θράσος μπροστά στην κάμερα, κάνουν άσεμνες χειρονομίες και δεν διστάζουν να επιτεθούν στον κάμεραμαν.

Επιπλέον, ένας Ολλανδός ρεπόρτερ επιχειρεί να κάνει τον ζητιάνο για λίγη ώρα ώστε να δει πόσο βγάζουν τελικά αυτοί οι απατεώνες. Με έκπληξη διαπιστώνει ότι σε μισή ώρα έβγαλε σχεδόν 7 ευρώ. Με τους υπολογισμούς του ο μέσος ζητιάνος βγάζει γύρω στα 21 ευρώ την ώρα δηλαδή γύρω στα 2800 ευρώ το μήνα, ουσιαστικά το διπλάσιο μισθό από τον μέσο Ολλανδό.

«Romanian» beggars organized to cheat the good people of The Netherlands

Δείτε και έναν fake ζητιάνο  στην  Κίνα China’s στο Xinjiang Uyghur

Exposed! “Disabled” beggar’s hidden legs revealed by passerby

Funny Fake Beggars..Parody, Humor

Δείτε μια αριστερή υπερασπίστρια των λαθρο, το πως πήρε το μάθημα που τις άξιζε μετά από 2 χρόνια. Σε  ένα ρεπορτάζ που ξεκίνησε να κάνει  στους δρόμους την πλάκωσε άγρια  στο ξύλο  ένας λαθρο. Μετά από αυτήν την εμπειρία δεν ξανα υπερασπίστηκε ποτέ την λαθροεισβολή. Για να αλλάξουν τα πράγματα και σε εμάς θα πρέπει να επιτραπεί  να έρθουν και άλλοι χιλιάδες εδώ στην χώρα μας και να περνούν λοστούς  δίνοντας σε όλους αυτούς που τους έφεραν το μάθημα που τους αξίζει.

German leftist anti-AfD has confrontation with reality

Furkan muslims ενάντια στην αυξανόμενη μετατόπιση. Άκρη δεξιά κίνηση furkan στα γερμανικά είναι ένας στόχος caliphat εγχώριων ευφυών προειδοποιεί.

Ο ισλαμισμός που επιδεικνύει στο Χάμπουργκ τους στόχους του σοσιαλιστικού οργανισμού είναι να καθιερώσει έναν αποκαλούμενο ισλαμικό πολιτισμό, ένα είδος παγκόσμιου χαλιφάτου. Η άποψη των δημοκρατικών είναι ασυμβίβαστη με την ιδεολογία τους. Οι δυτικές χώρες θεωρούνται εχθροί της μουσουλμανικής κοινότητας, ιδίως των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Η ομάδα των μουσουλμάνων απαιτεί αυστηρούς κανόνες, αυστηρή υπακοή και καμία αντίφαση δεν είναι ανεκτή.

Σύντομα θα ξεφυτρώσουν και στην χώρα μας τέτοιες οργανώσεις.

Muslim supremacist group in Germany claims victim status

Διαμαρτυρήθηκαν και έκαψαν δημόσια το Κοράνι  ανακηρύττοντας το ως ένα επικίνδυνο  βιβλίο, μια θρησκεία γεμάτη μίσος και βία προς τους ανθρώπους.

Subtitled video of Norwegian Koran burn

Ήρθαμε να σας κατακτήσουμε, λέει ο λαθρο πλέον φανερά και χωρίς φόβο.

Έκτισαν τον τοίχο , κάμερες παντού, υποτίθεται ότι υπάρχει και αστυνόμευση, αλλά τους λαθρο δεν μπορεί να τους εμποδίσει τίποτα και κανείς πουθενά.

The Mass Migration Agenda

Σταματάει ο μουσουλμάνος οδηγός λεωφορείου και παρόλο που απαγορεύεται να κάνει προσευχή μέσα στο λεωφορείο, εκείνος το κάνει.

Praying bus driver raises questions in Belgium

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *