ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΝΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πρόσφατα, ενοχλητικό βίντεο από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δείχνει έναν άνθρωπο που πυροβολεί έξι βολές στον αέρα ενώ κάθεται σε ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη με το φως της ημέρας σε έναν τουρκικό γάμο στο Duisburg. Πολλοί άνθρωποι της τουρκικής κοινότητας συγκεντρώνονται σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους όταν παντρεύονται. Σφυρίζοντας και σε μακρινές γραμμές, οδηγούν στους δρόμους για να αφήσουν όλος ο κόσμος να γνωρίζει ότι έχουν κάνει μια διαθήκη γάμου.

Το περιστατικό τρομοκράτησε τους περαστικούς διότι αδέσποτες σφαίρες έχουν σκοτώσει επανειλημμένα ανθρώπους στην Τουρκία.

Οπλοφορούνε ελεύθερα στην Γερμανία, όπως φαίνεται.

 

Σε κουρδικό γάμο στο Παρίσι στην περιφερειακή σταμάτησαν όλη την κυκλοφορία για να δείξουν ότι παντρεύονται. Αυτά τα ωραία θα έχει από εδώ και πέρα η Ευρώπη.

Πολιτική Ορθότητα στην Αγγλία είναι να σκάει στα γέλια κανείς το πως κατέληξαν τους αστυνομικούς στην Ευρώπη.

Δύο Βρετανοί αστυνομικοί προσπαθούν να σταματήσουν και να συλλάβουν έναν μετανάστη, αλλά η βρετανική πολιτική ορθότητα απαιτεί …

Συγκινητικό: Φιλανδοί πατριώτες τραγουδούν αυθόρμητα τον εθνικό ύμνο τους στο αεροδρόμιο.
Πατριώτες από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ενωθείτε , εδώ παίρνετε ένα παράδειγμα από τους Φιλανδούς, οργανώνουν και τραγουδούν τον εθνικό τους ύμνο! Δείξτε ότι αγαπάτε τη χώρα σας και την κουλτούρα σας! Να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για αυτό κάθε στιγμή ! Τέλειο!

Βεβήλωσαν 75 τάφους στην Γερμανία οι λαθρο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, περίπου 75 τάφους στο νεκροταφείο της πόλης Ricklingen στην Γερμανία : καταστράφηκαν και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές , μνημεία και ταφόπλακες χτυπήθηκαν με βαρύ αντικείμενο με αποτέλεσμα να σπάσουν.

Βερολίνο – Ένας Σύριος λέγεται ότι βίασε ένα πόνι στο παιδικό ζωολογικό κήπο του πάρκου Görlitzer. Επισκέπτες του πάρκου τον παρακολούθησαν. Στης χώρες τους είναι φυσιολογικό να πηγαίνουν με γαϊδούρια και κατσίκες , και όταν μπορούν και βρίσκουν την ευκαιρία θα βιάσουν γυναίκες στις χώρες μας όπως γίνεται καθημερινά στην Ευρώπη. Εμείς όμως μπορούμε και προφυλαγόμαστε κατά κάποιον τρόπο. Τα καημένα τα ζώα δεν μπορούν και έτσι και αυτός ο άτυχος γάιδαρος έπεσε θύμα βιασμού από τους βάρβαρους που μας έφεραν και φέρνουν κατά χιλιάδες στην Ευρώπη.

Μια μπέιμπι σίτερ παρακολουθούσε τον 23χρονο από την Συρία που κακοποίησε το πόνι. Το θέαμα την «σόκαρε », αλλά έβγαλε αμέσως μια φωτογραφία και ήρθε άμεσα σε επαφή με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου. Ο Σύριος έφυγε αμέσως , όταν συνειδητοποίησε ότι τον παρακολουθούσε. Ωστόσο, βρέθηκε με βάση τη φωτογραφία και παραδόθηκε στην αστυνομία, η οποία έλαβε τα προσωπικά του στοιχεία και μετά τον απελευθέρωσε. Σαν να λένε, πήγαινε και σε άλλους ζωολογικούς κήπους και συνέχισε την δουλειά σου. Αυτή είναι η αστυνομία σήμερα, η Ευρώπη , οι νόμοι για τους λαθρο.

Ένα μεγάλο όχι στα τζαμιά είπε η Ουγγαρία.

Είναι μια απλή λύση που η Δυτική Ευρώπη θα ήταν σοφό να την εφαρμόσει. Οι Ούγγροι γνωρίζουν και δεν φοβούνται να πούνε ότι όπου υπάρχουν τζαμιά θα υπάρχουν ισλαμιστές τρομοκράτες. Οι μουσουλμάνοι δεν θα θέλουν να ζήσουν στη χώρα μας αν δεν τους παρέχουμε τα τζαμιά τους. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι πολλοί θα είχαν ήδη φύγει για αυτό τον λόγο και μόνο. Αλλά έχουμε εδώ στην δική μας χώρα τους προδότες από εκκλησιαστικούς και πολιτικούς χώρους που επιθυμούν και πάλι μια οθωμανική αυτοκρατορία όπως φαίνεται. Το ερώτημα είναι, που είναι σήμερα οι ήρωες τους 21, που θα έδιναν ακόμα και την ζωή τους για την πατρίδα τους.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι μουσουλμάνοι, όπου παρόλο που δεν έχουν τα τζαμιά τους κοντά, βγαίνουν και καταλύουν τους δρόμους, όπως γίνεται στο Παρίσι, και προσεύχονται στον Αλλάχ τους. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, εκλεγμένος από τους μασόνους, Μακρόν, βοηθάει αρκετά με την στάση του, καθώς υποστηρίζει τους μουσουλμάνους στη χώρα του.

 

Σε λίγο καιρό θα καταλήξουμε εδώ όπως στο Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες να παραχωρούμε τους χριστιανικούς ναούς μας στους μουσουλμάνους και εκείνοι να το βρίσκουν φυσιολογικό αύριο να σας βγάλουν από τους ναούς, να τους κάνουν δικούς τους και να απαιτούν νόμο σαρίας όπως η κυρία στο παρακάτω βίντεο.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *