ΓΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ RAMADAN(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γάλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ζητούν από την κυβέρνηση να τους βοηθήσει να χειριστούν την αναμενόμενη βία που σχετίζεται με το «Ramadan.

Η νηστεία του Ραμαζανιού αποτελείται από το λιμοκτονεί κάποιος από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, και στη συνέχεια να  καταβροχθίζει για το υπόλοιπο της νύχτας.

Η εφημερίδα Breitbart αναφέρει: Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λειτουργούν όλοι στη γειτονιά του Gambetta και λένε ότι όταν έρχεται το Ramadan κάθε χρόνο, βλέπουν την αύξηση της βίας που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις επιχειρήσεις τους, αναφέρει η γαλλική τοπική ειδησεογραφία Actu reports.

France: Muslim smashes wine bottles because it’s Ramadan

Ο τοπικός επιχειρηματίας Ajouri M. εξήγησε το πρόβλημα λέγοντας: «για τέσσερα χρόνια τώρα την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια του’’ ιερού’’ μήνα του Ραμαζανιού, η γειτονιά Gambetta είναι η σκηνή της βίας και των εξαιρετικών εντάσεων. Και το Ραμαζάνι έρχεται

Συνέχισε να εξηγεί ότι η γειτονιά συχνά βλέπει βιασμούς, ανταλλαγές πυροβολισμών και βίαιες συγκρούσεις και παρόλο που η αστυνομία ανταποκρίνεται στα περιστατικά, ισχυρίστηκε ότι οι δράστες επανέρχονται αμέσως μόλις φύγουν οι αξιωματικοί

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, αυτός και αρκετοί άλλοι βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον δήμαρχο του Μονπελιέ, Philippe Saurel, για να συζητήσουν την αύξηση της ασφάλειας στην περιοχή.

Η βία σε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα. Στην Γαλλία, ένα περιστατικό βίας στο Ραμαζάνι έγινε πρωτοσέλιδα το 2016 όταν ένα ζεύγος μουσουλμάνων επιτέθηκε βίαια σε μια σερβιτόρα στη Νίκαια για να σερβίρει αλκοόλ. Η σερβιτόρα έμεινε με ένα μεγάλο αιματώμα του προσώπου μετά την επίθεση.

Muslim Men Attack French Waitress For Serving Alcohol During Ramadan

Crazy Arab Restaurant Owners RAGE HARD (Ramadan Special)

Ο αντιχριστος Πάπας Φραγκίσκος απέτυχε να αναγκάσει την Ιταλία να ανατρέψει την τρέχουσα αντι-μουσουλμανική μεταναστευτική πολιτική της, καλεί τη Βουλγαρία να ανοίξει τα σύνορά της.

Το πρόβλημα είναι ότι η Βουλγαρία έχει κάτι περισσότερο από το «δίκαιο μερίδιο» των μουσουλμάνων μεταναστών που θέτουν ως πρόσφυγες – το 20% του πληθυσμού της.

Ο Francis μίλησε για τη δυναμική της ζωής ως θρησκευτικής μειονότητας σε μια χώρα όπου οι Ορθόδοξοι αποτελούν την πλειοψηφία του εθνικού πληθυσμού των 7,1 εκατομμυρίων. 

Με λίγα λόγια θέλει γρήγορη ισλαμοποίηση της χώρας.

What does Pope Francis hope to accomplish in Bulgaria? | DW News

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *