ΓΑΛΛΙΑ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! (ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ), (βίντεο)

ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΟ
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ενώ οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνεχίζονται με την πιο πρόσφατη στις Βρυξέλλες, η Γαλλική κυβέρνηση επινόησε μια σειρά διαφημίσεων δημοσίων κρατική δαπάνη για  να σταματήσει το «μίσος» και τον «ρατσισμό» κατά των μεταναστών και των μουσουλμάνων. Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, οι λέξεις μουσουλμάνος» και «μετανάστης» έχουν καταντήσει πλέον να είναι ταυτόσημες για την Ευρώπη και όχι χωρίς λόγο.

Τα βίντεο, τα οποία είναι διάρκειας περίπου μισού λεπτού, αναπαριστούν σκηνές «βίας» και «μίσους» αντιστρέφοντας όμως τους ρόλους και παρουσιάζοντας τους «κακούς» πολίτες να προσπαθούν να βλάψουν τους μετανάστες κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.

Στην τέλος κάθε βίντεο λέγεται ότι: ο ρατσισμός με αντιμουσουλμανικές πράξεις ξεκινάει με λόγια αλλά τελειώνει με χτυπήματα, βιαιοπραγίες και αίματα.

Αυτά και περισσότερα βίντεο παρουσιάζονται σε μια ιστοσελίδα της Γαλλικής Κυβέρνησης με τον τίτλο «Όλοι ενωμένοι κατά του μίσους», στα γαλλικά : «Tous Unis Contre la Haine». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναφέρει για το σκοπό της τα εξής !
ΦΟΤΟ1
«Η μάχη κατά του ρατσισμού, αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης. Ο ρατσισμός έχει σαν αποτέλεσμα παρατηρήσεις, άσχημη συμπεριφορά ή βία κατά ανθρώπων λόγω της καταγωγής τους ή της θρησκείας τους ή εξαιτίας της εξωτερικής τους εμφάνισης. Ο νόμος απαγορεύει και τιμωρεί τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό σε όλες του τις μορφές. Οι ποινές ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο έκφρασης: προσβολή, διαφορετική και μη επιθυμητή μεταχείριση των άλλων, (μπορεί να οφείλεται σε κάποια διάκριση), φυσική βία.»

Επιπρόσθετα η ιστοσελίδα ενθαρρύνει ανθρώπους και τους εξηγεί πώς να αναφέρουν, (καρφώνουν) άλλους για «ρατσισμό» και άλλα «εγκλήματα μίσους». Αυτό φυσικά δεν συμπεριλαμβάνει μόνο ανθρώπους που κάνουν «ρατσιστικές» πράξεις αλλά και ανθρώπους που εκφράζουν απόψεις οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν «ρατσιστικές» ή «εμπαθείς», δηλαδή κριτική στο Ισλάμ.
ΦΟΤΟ2
Στη σελίδα υπάρχουν αναλυτικότερες διευκρινήσεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να αναφέρει ρατσιστικό περιεχόμενο μέσω διαδικτύου. Οι κατηγορίες ανθρώπων υπό προστασία από ρατσισμό είναι: Μουσουλμάνοι, Σήμιτες, μετανάστες.

Έτσι βλέπουμε ακόμη ένα παράδειγμα όπου οι φιλελεύθεροι αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα. Αν αυτά τα λεγόμενα «εγκλήματα μίσους» διαπράττονται κατά χριστιανών ή Γάλλων θεωρούνται απολύτως φυσιολογικά χωρίς καμία παρέμβαση.

Εντωμεταξύ η Γαλλία καταρρέει εσωτερικά από τη μουσουλμανική βία ενώ ήδη έχουν διαμορφωθεί πλέον αρκετές περιοχές οι οποίες διοικούνται από μουσουλμάνους και θεωρούνται απλησίαστες (no-go zone) από χριστιανούς και αλλόθρησκους.
ΦΟΤΟ3
Η Ευρώπη έχει ξεπουλήσει τα έθνη της και όπως η Αμερική κατάφερε να εξαφανίσει τον πληθυσμό των Ινδιάνων έτσι και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στοχεύοντας στους πληθυσμούς τους, επιζητούν την πλήρη εξαφάνισή τους και τη σκόπιμη αντικατάστασή τους από ορδές μουσουλμάνων και τριτοκοσμικών βαρβάρων.
ΦΟΤΟ4
Και η Ελλάδα πλήρης από ευρωλάγνους, ακολουθεί και αυτή το «φωτεινό» ευρωπαϊκό παράδειγμα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *