Γάλλος γιατρός: είμαι γιατρός, όχι μπάτσος. Μας ζητούν έναντι bonus να συμβάλουμε στο contact tracing. Bye bye ιατρικό απόρρητο! Mας ζητούν να φακελώνουμε κόσμο και να γίνουμε πράκτορες των GAFAM ….Η ώρα των Big Data…(Βίντεο)

5/5 (1)

”Είμαι γιατρός, όχι μπάτσος! Να περιθάλπτουμε ΝΑΙ ν΄αστυνομεύουμε ΟΧΙ.”« Μας ζητούν έναντι κάποιων euros να σας αστυνομεύουμε » να προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας να μοιράσουμε τα δεδομένα σας όπου θα έχουν πρόσβαση και άσχετοι με την Υγεία, τάδε έφη ο Karim Khelfaoui εξεγερμένος γιατρός για το contact tracing. Είναι γιατρός παθολόγος στο Samu 13 στο Παρίσι.Διαβεβαιώνει ότι το ίδιο αίσθημα αγανάκτησης έχουν κι άλλοι συνάδελφοί του….Καταγγέλει 3 παραβιάσεις του ιατρικού απορρήτου που οργανώνει επιστημονικά η κυβέρνηση και τα bonus..

”Τώρα μας ζητείται να παραβιάσουμε το ιατρικό απόρρητο! Η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή, οργανώνει μια επαίσχυντη μπατσοποίηση των πληροφοριών της υγεία σας. Οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές για όλους!

Μοιράστε το ώστε όλοι να γνωρίζουν!”

55€ για έναν ασθενή covid19 με τα δεδομένα της οικογενείας του. 2€ επιπλέον για ν΄αποκτήσουμε επαφές πέραν του οικογενειακού πυρήνα και 4€ αν οι πληροφορίες επιτρέπουν να υπάρξει πρόσβαση σε συμπληρωματικές επαφές του. Καλώς ήρθατε στο φακέλωμα κατά καθήκον που θα ζητηθεί από γιατρούς μετά το lockdown! Aλλά αυτό δεν είναι παρά η 1η φάση.

Μετά, θέση στις υγειονομικές Ταξιαρχίες : μισθωτοί της Assurance Maladie που θα έχουν πρόσβαση στα υγειονομικά δεδομένα σας. Bye bye το ιατρικό απόρρητο! Αυτοί οι μικροί στρατιώτες θα είναι είναι επιφορτισμένοι για τον εντοπισμό των δυνητικών ασθενών και την έρευνα π.χ μέσω τηλεφωνικών ανακρίσεων.

3η φάση : οι Big Data ! Προβλέπονται 2 εθνικά αρχεία. Το« Sidep » θα κάνει ανασκόπηση στα βιολογικά δεδομένα των ατόμων που είναι θετικά στο covid. Ενώ το « contact tracing » θα καταγράφει πρόσωπα που συγχρωτίσθηκαν με τον ασθενή. Όλα τα άτομα που θα φιγουράρουν σε αυτά τα αρχεία θα « προσκαλούνται» από τις Υγειονομικές Ταξιαρχίες ν΄απομονωθούν. Αυτά τα δεδομένα προβλέπεται να φυλάσσονται για 1 χρόνο και θα είναι διαθέσιμα σ’ένα σωρό άτομα εκτός του γιατρού. Μια ευκαιρία για τους GAFAM που αποπειράθηκαν ανυπόμονα να τελειοποιήσουν τις business τους του traçage χάρη στην υγεία !Έτσι στη Γαλλία η Microsoft υπολογίζει πολύ να πάρει μερίδιο από την πίτα.Αυτή προτείνει έτσι την Health Data Hub της στην κυβέρνηση. Μια διεπαφή μεταξύ παραγωγών δεδομένων : εμείς και οι χρήστες των δεδομένων : π.χ ερευνητές. Κι αύριο ποιος ξέρει…ιδιωτικές εταιρίες, ασφάλειες ή ασφαλιστικές ! Ένας καλός λόγος να πιστεύουμε ότι μετά από ένα χρόνο θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό που αναμφίβολα έγινε αγορά. Εδώ είμαστε. Είμαστε η εταιρεία που επινόησε εφαρμογές εντοπισμού τσέπης, οι οποίες θα έχουν μετατρέψει τους γιατρούς και την ασφάλιση υγείας σε πράκτορα της Stasi, αλλά είναι αυτή που έστειλε στο μέτωπο τους νοσηλευτές με ληγμένες μάσκες κι άφησε τους ηλικιωμένους να πεθάνουν μακριά από τους χώρους ανάνηψης ή σε θλιβερά γηροκομεία που διαχειρίζονται συνταξιοδοτικά ταμεία.

SOIGNER OUI, FLIQUER NON ! (Karim Khelfaoui, médecin révolté par le contact tracing)

YΓ. Αυτή είναι η δημοκρατία το καλύτερο των πολιτευμάτων, αυτός είναι ο υπαρκτός καπιταλισμός αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός που ακύρωσε κάθε ηθική αξία ως και την ανθρώπινη ζωή στο όνομα της ”ανθρώπινης ζωής” …..τι υποκρισία…..αυτός είναι ο κυβερνο-ολοκληρωτισμός το Ψηφιακό Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ του Νεοφιλελεύθερου Ολοκληρωτισμού….αυτός είναι ο ανεφέλωτος Παράδεισος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…Πήγε πολύ μακριά η βαλίτσα…..και γύρισε γεμάτη με μικροτσιπ,ηλεκτρονικά βραχιόλια,ID,μάσκες, συμβόλαια της Microsoft,χάρτες απαγόρευσης κυκλοφορίας, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, drones επιτήρησης πληθυσμού, εμβόλια νανοεμβόλια κλπ..

Φιλόσοφος Pierre Le Vigan: Μας είπαν ότι το lοckdown ήταν απαραίτητο για να σωθούν ζωές. Όχι,η ζωή δεν είναι η ανώτερη αξία, ανώτερη αξία είναι η ελεύθερη ζωή…

O φιλόσοφος Pierre Le Vigan κάνει μια αποτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης της καραντίνας και του παγκόσμιου lοckdown που επιβλήθηκε στους λαούς: «Μας είπαν ότι το lοckdown ήταν απαραίτητο για να σωθούν ζωές. Όχι,η ζωή δεν είναι η ανώτερη αξία, ανώτερη αξία είναι η ελεύθερη ζωή… .Αυτή έκανε τους Ισπανούς ν΄αντισταθούν στο Ναπολέοντα το 1808, αυτή δημιούργησε του Αντιστεκόμενους, ή άτομα που ρίσκαραν το τομάρι τους,στο ένα ή στο άλλο στρατόπεδο, σε όλες τις εποχές, για τις ιδέες τους ή για μια κάποια αντίληψη ότι είχαν τιμή κλπ.Με άλλα λόγια η ευκολία με την οποία ελευθερίες οι πιο στοιχειώδεις καταργήθηκαν μας αφήνει άφωνους. Αυτές οι ελευθερίες θα επανέλθουν μετά την κρίση του coronavirus ;Δεν είναι απολύτως βέβαιο… Έχουμε λοιπόν τα μειονεκτήματα μιας αστυνομοκρατούμενης κοινωνίας, ενώ εδώ και δεκαετίες έχουμε όλα τα μειονεκτήματα μιας ανοιχτής κοινωνίας … Βρισκόμαστε στο σημείο όπου ο φιλελευθερισμός επιφέρει τον κρατισμό και το χειρότερο από αυτό»

Στη συνέχεια αναρωτιέται: ”Τι είναι ο άνθρωπος από φιλελεύθερη άποψη; Ένα υλικό που μπορεί να διαμορφωθεί κατά βούληση, εναλλάξιμο χωρίς όριο, εύκολα υποκαταστάσιμο από έναν άλλο άνθρωπο. Ή από μια τεχνητή «νοημοσύνη». Ένα ρομπότ. Και όταν δεν διαφαίνεται αυτή η απόλυτη πλαστικότητα, ο φιλελευθερισμός την επιβάλλει. Αυτό είναι ο «νεοφιλελευθερισμός»: το σχέδιο επιβολής ενός νέου τύπου ανθρώπου, ανεξαρτήτως λαών, φυλών, γένους. Ένας ψηφιακός άνθρωπος, ακόμη και πέρα από τον άνθρωπο.”

”Το μανιπουλάρισμα των λέξεων είναι μια έκφανση αυτού του ολοκληρωτικού έργου: ο Macron (σσ. και δεν ήταν ο μόνος αλλά η πλειάδα των ηγετών του κόσμου), σε μια από τις ομιλίες του επαναλαμβάνει 6 φορές «είμαστε σε πόλεμο». Το ψευδές αυτής της δήλωσης είναι ολοσχερές. Ένας ιός, ένας καρκίνος, μια ασθένεια δεν είναι πόλεμος. Είναι ένα δράμα, είναι τραγικό, όπως τόσα πράγματα μέσα στη ζωή, αλλά κάθε δράμα δεν είναι πόλεμος. ” nicolasbonnal- (Strategika.fr)

Bιολόγος και Ερευνητής: Tο ολοκληρωτικό lockdown ενός πληθυσμού είναι αντιπαραγωγικό…

Tο ολοκληρωτικό lockdown ενός πληθυσμού είναι αντιπαραγωγικό,(δηλ. αναποτελεσματικό) λέει στο DEBKA ο Sharon Mikhailov, βιολόγος και πρώην ερευνητής στο ιατρικό κέντρο της Sheba. Το μερικό κλείσιμο είναι προτιμότερο όταν διεξάγεται σε ελεγχόμενα στάδια. Επιτρέπει την πρόοδο της νόσου σε ελεγχόμενες συστάδες σε στάδια, αποφεύγοντας έτσι την υπερβολική επιβάρυνση των νοσοκομείων, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία μιας κρίσιμης μάζας ανοσοποιημένων ατόμων. Με τη μέθοδο αυτή, εάν ελέγχεται στενά, ολόκληρος ο πληθυσμός μπορεί τελικά να γίνει άνοσος στη μόλυνση.

dimpenews.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *