«ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ», ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ (Βίντεο)

5/5 (13)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καθώς το πρόβλημα της μαζικής ροής παράνομων μεταναστών από την Αφρική στην Ιταλία διογκώνεται συνεχώς, έχουν αρχίσει και εκδηλώνονται έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα η αρχηγός του ιταλικού κόμματος Fratelli d’Italia , η Giorgia Meloni, απαίτησε από την ιταλική κυβέρνηση να ζητήσει και να επιβάλλει μέτρα ώστε τα πλοία που ετοιμάζονται να φύγουν από τις ακτές της Αφρικής με παράνομους μετανάστες για να πάνε στην Ιταλία να καθηλώνονται στα λιμάνια που βρίσκονται και να μην μπορούν να αναχωρήσουν.

Σύμφωνα με την Ιταλίδα πολιτικό ή θα πρέπει να γίνουν διμερείς συμφωνίες με Λιβύη και Τυνησία ή αλλιώς θα πρέπει να εφαρμοστεί ένας νόμος ντοκουμέντο που λέγεται «Flows Decree» , που επιβάλλει τον έλεγχο σε αυτά τα πλοία μεταφοράς παράνομων μεταναστών έτσι ώστε να διακοπεί αυτή η ανεξέλεγκτη ουσιαστικά εισβολή στην Ιταλία.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ίδια πολιτικό ήδη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 ‘έχουν εισέλθει  70 000 παράνομοι μετανάστες ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2017 180 000 δηλαδή 27% παραπάνω.

Πρέπει να καταλάβουμε όπως υποστηρίζει η Giorgia Meloni, ότι οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη αδιαφορούν γι αυτό το τεράστιο θέμα γιατί υπακούουν στις εντολές της παγκόσμιας ελίτ με συνέπεια να μεταφέρουν τον όλεθρο και την καταστροφή στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ήδη στην Ιταλία οι παραδοσιακές ρίζες ξεριζώνονται και η κοινωνία αποσυντίθεται.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *