Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της κόλασης, και πολύ λίγοι γνωρίζουν αυτό το γεγονός.ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Εμβόλιο ΕΦΙΑΛΤΗΣ αν πειράξουν το RNA “ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ : ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ…Ο Μπίλ Γκέιτς, στην Αμερική. Και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην Ελλάδα. Πόσο ωραία έρχονται και δένουν όλα…”!!

5/5 (1)

Νίκος Αντωνιάδης: “Διαβάζοντας αυτά που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας στις 19 Μαΐου και αυτά που έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς μόλις 19 ημέρες πριν, διαπιστώνουμε μία περίεργη, τουλάχιστον και επιεικώς, ταύτιση των δύο στο θέμα ακριβώς του αριθμού των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν.”

Υπάλληλος του Γκειτς, είναι ο… “άνθρωπος”..

“Έψελναν και ψέλνουν ΜΑΖΙ”, στην ίδια “εκκλησία”

ΑΥΤΗ, ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

Ετοιμάζοντας το… ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ.

Νίκος Αντωνιάδης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ : ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ…ΤΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΪΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ…“ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ“ (!!)ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ“ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ”, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ήΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ……

”ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!”…

 ________________________________ Χθες το βράδυ, ο καλός μου φίλος Ανδρέας Μπαρδάκης, διαχειριστής της μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας “Συνήγορος των ΑμΕΑ”, μου θύμισε με email του, τις τραγικές ομοιότητες στις τοποθετήσεις και προβλέψεις για το εμβόλιο, ήδη από τον Μάιο, δύο ανδρών, που εκ των πραγμάτων φαίνεται πως τους ενώνουν πολλά…

Του Σωτήρη Τσιόδρα και του Μπίλ Γκέιτς.https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/permalink/3687534917927861/Μου θύμισε, συγκεκριμένα, τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα στις 19 Μαΐου

https://eody.gov.gr/0519_briefing_covid19/…

https://www.skai.gr/…/epixeirimatologia-tsiodra-giati…,

και το άρθρο του Μπίλ Γκέιτς στις 30 Απριλίου

https://www.gatesnotes.com/…/What-you-need-to-know…

-Κατ’ αρχάς, το …ψεματάκι του Σωτήρη Τσιόδρα:“τα οποία (εμβόλια) βέβαια εθελοντικά θα τα πάρουν οι άνθρωποι, δεν θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο” !!!

Αλίμονο, κ. Τσιόδρα…

Θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο;

Προς Θεού…Προφανώς, η κυβέρνηση του το κράταγε μυστικό, ότι ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου είχε εκδώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία είχε θεσμοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Και ότι στις 3 Απριλίου επικύρωσαν κατά το Σύνταγμα την πράξη αυτή με το νόμο 4682/2020….

Και τον άφησε να εκτίθεται…Να κάθεται να λέει ο άνθρωπος ότι δεν θα υποχρεώσουν κανέναν να εμβολιαστεί με το ζόρι.

Απλά, μόνο με μία φυλάκιση δύο ετών, αν δεν το κάνει. Είναι προφανώς μία διεστραμμένη αντίληψη της ελευθερίας της επιλογής, σύμφωνα με την οποία αν επιλέξεις …ελεύθερα να μην κάνεις το εμβόλιο, θα πας μέσα για δύο χρόνια…

Ντροπή στην κυβέρνηση να εκθέτει έτσι τον έγκριτο επιστήμονα!Εκτός και αν είναι αυτό που είπα και στη διαδικτυακή εκπομπή μου. Ότι δηλαδή, εκεί στην κυβέρνηση έχουν αυτή την περίεργη συνήθεια να εκδίδουν νόμους, έτσι, για πλάκα, κάτι σαν χόμπι.

Τους οποίους δεν έχουν σκοπό να εφαρμόσουν.

Έτσι, απλά για να τους βρίσκονται και να γεμίζουμε με ΦΕΚ…Και φυσικά, δεν τον ενημέρωσε επίσης και για τις προθέσεις της για αργότερα.

Με το εθνικό μητρώο εμβολιασμού. Με την απόφαση του κ. Κικίλια, με την οποία, παράλληλα με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, προέβλεψε και την έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού, κάτι σαν κάρτα εισόδου και -κυρίως- παραμονής μας στην ίδια τη ζωή μας.

Αν δεν θα έχεις τη βεβαίωση, θα ακυρώνεσαι ως πολίτης.

Δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.Κατά τα λοιπά, όχι μωρέ, σιγά μην υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει το εμβόλιο…

Τέτοιοι είμαστε…;Την ημέρα εκείνη όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας μας είχε πει και κάτι ακόμα.

Κάτι τρελό και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό.Ότι δηλαδή “θα χρειαστούμε πιθανότατα πολλά από αυτά τα εμβόλια, αν δουλεύουν όλα ή αν δουλεύουν κάποια από αυτά.

Δεν θα φτάσει ένα (εμβόλιο).

Γιατί δεν θα φτάσει ένα; Γιατί η παραγωγή του σε παγκόσμιο επίπεδο δεν θα επαρκέσει για τα επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους”.

Ναι, ακριβώς.

Πειραματόζωα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Θα κάνουν πολλά εμβόλια, “εθελοντικά” εννοείται (…), 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, για να δούμε “ποια δουλεύουν και ποια όχι”.

Και ναι.

Μιλούσε για εμβόλια.

Αν θα “δουλεύουν” ΄ή όχι, τα …εμβόλια!Λες και είναι …iphones που θα τα βάλουμε στην πρίζα να δούμε αν φορτίζουν…Και όχι ουσίες που θα ρίξουν με βελόνες μέσα στα σώματα των δισεκατομμυρίων αυτών …εθελοντών.Από κει και πέρα όμως, διαβάζοντας αυτά που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας στις 19 Μαΐου και αυτά που έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς μόλις 19 ημέρες πριν, διαπιστώνουμε μία περίεργη, τουλάχιστον και επιεικώς, ταύτιση των δύο στο θέμα ακριβώς του αριθμού των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν.Ο Π.Ο.Υ. ακόμη δεν είχε μιλήσει για τον αριθμό των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αντιμετωπίσουμε την “πανδημία”.Για τους 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνο δύο άνθρωποι μίλησαν:

Ο Μπίλ Γκέιτς, στην Αμερική.

Και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην Ελλάδα.

Πόσο ωραία έρχονται και δένουν όλα…

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Είναι ο κορωνοϊός το όπλο που χρησιμοποιείται για να εισαγάγει μια κομμουνιστική κατάληψη των ΗΠΑ;

Το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ειδεχθούς συνωμοσίας θα βασιστεί στον μαζικό εμβολιασμό. Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της κόλασης, και πολύ λίγοι γνωρίζουν αυτό το γεγονός.

«Τολμώ να ελπίζω ότι όλοι οι λαοί που έζησαν τον κομμουνισμό θα καταλάβουν ότι ο κομμουνισμός φταίει για τις πικρές σελίδες της ιστορίας τους». ~ Aleksandr Solzhenitsyn–Source: www.independent.co.uk

Is This Virus the Weapon Being Used to Usher in a Communistic Takeover of the United States?

By Gary D. Barnett

November 18, 2020

«Τολμώ να ελπίζω ότι όλοι οι λαοί που έζησαν τον κομμουνισμό θα καταλάβουν ότι ο κομμουνισμός φταίει για τις πικρές σελίδες της ιστορίας τους». ~ Aleksandr Solzhenitsyn–Source: www.independent.co.uk

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις με τα χρόνια, και πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο κομμουνισμός είναι νεκρός. Ο κομμουνισμός δεν πέθανε ποτέ, και στην πραγματικότητα συνέχισε να επεκτείνεται, ειδικά στη Δύση. 

Κανένας πόλεμος και κανένας αγώνας δεν ήταν απαραίτητος, απλά μια αποτυχημένη οικονομία και μια χώρα αποδυναμωμένη και κατεστραμμένη από μέσα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα και τώρα αντιμετωπίζουμε τη φρίκη του κομμουνισμού και το τέλος του Δυτικού πολιτισμού. 

Είναι επιτακτικό να θυμόμαστε ότι όλοι οι δρόμοι προς τον σοσιαλισμό οδηγούν απευθείας στον κομμουνισμό, όπως το περιέγραψε ο Λένιν. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πορεία προς τον σοσιαλισμό προχωρά σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά σε όλες τις λεγόμενες «αίθουσες μάθησης» και στην κυβέρνηση που υποστηρίζει αυτήν τη μετάβαση. Ο στόχος του κράτους θα είναι πάντα προς τον σοσιαλισμό, γιατί αυτό είναι το σύστημα που επιτρέπει στους λίγους να ελέγχουν τους πολλούς. Η ανάληψη της οικονομίας και η εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας θα σηματοδοτήσουν το τέλος της ελευθερίας και την ανέλιξη του κομμουνισμού. 

Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, με τέτοια κολοσσιαία τεχνολογική «πρόοδο», το ερχόμενο σύστημα ελέγχου θα είναι σίγουρα τεχνοκρατικής φύσεως, αλλά η υποκείμενη δομή θα εξακολουθεί να είναι τέτοια όπου οι μάζες, ή το προλεταριάτο, θα ελέγχονται από τους λίγους σε αυτό που θα είναι καθαρή κομμουνιστική κοινωνία. 

Η απατηλή «πανδημία» είναι απλώς το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να προωθήσει αυτές τις ατζέντες επανεκκίνησης και αυτό επιτυγχάνεται λόγω της αδυναμίας και του φόβου των ανθρώπων στην πλειοψηφία τους. Δεν θα ‘πρεπε να είναι έτσι, αλλά όταν οι μάζες αποδέχονται εθελοντικά τη δική τους δουλεία, η ευθύνη δεν μπορεί να βαρύνει μόνο τους κακοποιούς που κυριαρχούν, αλλά θα πρέπει να τεθεί στα πόδια των ίδιων των ανθρώπων. 

Το κακό ζει σε κάθε άνθρωπο, και για να το νικήσει, πρέπει πρώτα να καταλάβει το δικό του κακό και να αγωνιστεί για να το καταστείλει. Αυτό απαιτεί πολύ θάρρος, και η αλήθεια πρέπει όχι μόνο να αναζητηθεί, αλλά και να γίνει αποδεκτή. Εάν αυτό δεν συμβεί σε όλη την κοινωνία, η ελευθερία και η χαρά της ζωής δεν θα διαρκέσουν.

Εάν αυτό ακούγεται σκοτεινό και δυσοίωνο, αυτό συμβαίνει επειδή είναι ακριβώς τέτοιο. Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της κόλασης, και πολύ λίγοι γνωρίζουν αυτό το γεγονός. Ο κομμουνισμός έχει κατηγορηθεί για τους περισσότερους θανάτους αθώων στην ανθρώπινη ιστορία, και πολύ σωστά. Αλλά οι Αμερικανοί έχουν ελάχιστη ή καθόλου κατανόηση του εύρους αυτού του φαινομένου, και σίγουρα δεν καταλαβαίνουν ότι η κυρίαρχη τάξη της χώρας τους υπήρξε σημαντικό μέρος αυτού του πιο φρικτού και αποτρόπαιου καρκίνου στην ανθρωπότητα.

Δεν ήταν μόνο οι Μαρξ, Λένιν, Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ που διέπραξαν φρικαλεότητες και ανίερες σφαγές. Δεν ήταν μόνο η Ρωσία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα και άλλοι που είναι υπεύθυνοι για όλη τη σφαγή τον τελευταίο ενάμιση αιώνα. Οι Δυτικές δυνάμεις, ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν εμπλακεί και υποστήριξαν πολλές κομμουνιστικές χώρες και ηγέτες. 

Η Ρωσία και η Κίνα υποστηρίχθηκαν έντονα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα τραπεζικά και εταιρικά της συστήματα σε αυτές τις σκοτεινές περιόδους, όπως και ο Στάλιν και ο Μάο και πολλοί άλλοι δικτάτορες και δολοφόνοι. 

Αυτό που ξεχωρίζει για τα κομμουνιστικά και δικτατορικά καθεστώτα είναι ότι όλοι όσοι επιδιώκουν δύναμη και έλεγχο καταλαβαίνουν ότι με σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές πολιτικές θα αποκτήσουν αυτό που επιζητούν, που είναι η απόλυτη εξουσία και ο έλεγχος σε όλη την κοινωνία.

Επομένως, είτε συμμετέχουν άμεσα είτε μυστικά όταν υποστηρίζουν τον κομμουνισμό, δεν έχει σημασία, καθώς όλοι όσοι επιθυμούν τον έλεγχο θα προσπαθήσουν τελικά να κερδίσουν την υποταγή (του λαού) με σοσιαλιστικά μέσα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μέσω της υποστήριξης και της χρηματοδότησης τεράτων, επιθετικών πολέμων, ενεργητικής βοήθειας για πολιτικές αλλαγής καθεστώτος και άλλων πρακτικών που αποσκοπούν στην προώθηση της ολοκληρωτικής διακυβέρνησης, πράγματα που έγιναν στο παρελθόν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τις «ελίτ» που την ελέγχουν.

Πρόσφατα έχω αλληλογραφήσει με τον Δρα Igor Shepherd, έναν κύριο που έχει δει και τις δύο πλευρές αυτού του τέρατος που ονομάζεται κομμουνισμός. Είναι Ρώσος, αλλά ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατανοεί πλήρως ότι αυτή η προ πολλού σχεδιασμένη παγκόσμια κατάληψη, που ονομάζεται «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση», είναι σίγουρα μια κομμουνιστική συνωμοσία. Συμφωνώ με αυτήν την εκτίμηση, καθώς αυτή η χώρα και επίσης άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, επιδιώκουν επιθετικά τις βασικές αρχές του κομμουνισμού, και οι Δυτικές δυνάμεις είναι πρωτοπόρες σε αυτό. Ο Dr Shepherd έδωσε μια σημαντική ομιλία πρόσφατα γι’ αυτά τα θέματα και πολλά άλλα. Είναι πολύτιμες πληροφορίες.

Τα περισσότερα απ’ όσα λένε στους Αμερικανούς πολίτες δεν είναι τίποτα άλλο από ψέματα, εξαπάτηση και προπαγάνδα. Δεν υπάρχει πανδημία, αλλά υπάρχει μια συνωμοσία για να καταλάβει ολόκληρη τη χώρα, καταστρέφοντας οποιαδήποτε και όλες τις φυσιολογικές πτυχές της ζωής. Η καταστροφή του ανθρώπινου πνεύματος και της ψυχής συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, και πολλά από τα πράγματα που σχεδιάζει η ελέγχουσα τάξη θα προκαλέσουν τον αφανισμό αυτού του οικονομικού συστήματος και την απώλεια της ελευθερίας. Η ατζέντα για τον έλεγχο του λαού προχωράει με ταχύτητα φωτός, και αυτό φαίνεται να είναι η τελική ώθηση για την επίτευξη μιας κοινωνίας κομμουνιστικού στυλ με τα συμφέροντα των κυρίαρχων να ελέγχουν τα ίδια τα μυαλά των υπηκόων τους.

Κατά τη γνώμη μου, το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ειδεχθούς συνωμοσίας θα βασιστεί στον μαζικό εμβολιασμό. Το επερχόμενο εμβόλιο Covid πιθανότατα ήταν διαθέσιμο και έχει αποθηκευτεί για πολύ καιρό. Δεν προορίζεται για την πρόληψη ή τη θεραπεία οποιουδήποτε λεγόμενου ιού ή ασθένειας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για να καταλάβει το νου και το σώμα των ανθρώπων. 

Όλη η τεχνολογία για να γίνει αυτό είναι έτοιμη και το κίνητρο για τους χειρότερους ανάμεσά μας να υποδουλώσουν τον πληθυσμό είναι προφανές. Αυτό δεν γίνεται καν μυστικά, καθώς τα σχέδια των επιλεγμένων κυρίων έχουν συζητηθεί ανοιχτά και ανακοινώθηκαν σε όσους επιλέγουν να τα ακούσουν. Η ένεση στους πάντες με αυτό το νέο εμβόλιο βρίσκεται σε εξέλιξη, και υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι σίγουρα μια φασιστική συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ, των οργανισμών «Υγείας» του κόσμου, του Μπιλ Γκέιτς και του εγκληματικού του ιδρύματος, και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Αυτή είναι η μεγάλη ώθηση προς την αλλαγή ολόκληρου του κόσμου από την ελευθερία και την ελπίδα σε απόλυτη απόγνωση. 

Η μαζική ανυπακοή είναι απαραίτητη και η ετοιμότητα να αμυνθούμε από την τυραννία με οποιοδήποτε κόστος είναι ζωτικής σημασίας. Συγκεντρωθείτε, αναζητήστε άτομα που σκέπτονται τα ίδια, δείξτε ανυπακοή σε κάθε διαταγή, διαφωνήστε σε κάθε επίπεδο και σταματήστε αυτήν την επέλαση του θανάσιμου και δολοφονικού κομμουνισμού. Απαιτείται μαζική εξέγερση τώρα!

«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του κομμουνισμού και του σοσιαλισμού, εκτός από τα μέσα επίτευξης του ίδιου τελικού σκοπού: ο κομμουνισμός προτείνει να υποδουλώσει τους ανθρώπους με βία, ο σοσιαλισμός  με ψήφο. Είναι απλώς η διαφορά μεταξύ δολοφονίας και αυτοκτονίας». ~ Ayn Rand (1988). «Το Ayn Rand Lexicon: Objectivism from A to Z», p.466, Penguin

The Best of Gary D. Barnett 

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

seferou.blogspot.com

Δρ. Δημήτριος Γάκης: Εμβόλιο-εφιάλτης αν πειράξουν το RNA

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *