Βρισκόμαστε σε έναν πνευματικό πόλεμο για την ψυχή του κόσμου

5/5 (7)

Τι γνωρίζω και τι δεν γνωρίζω για τον ιό SARS-CoV-2 

By Edward Curtin Μετά από δεκαπέντε μήνες επιμελούς ανάγνωσης, μελέτης, παρατήρησης και έρευνας, κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με αυτό που ονομάζεται COVID-19.
Θα ήθελα να τονίσω ότι έκανα αυτό το έργο με εμμονή επειδή φαινόταν τόσο σημαντικό. Έχω συμβουλευτεί πληροφορίες και επιχειρήματα από όλα τα μέσα, εταιρικά και εναλλακτικά, ακαδημαϊκά, ιατρικά, βιβλία κ.λπ. .
Έχω συμβουλευτεί ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Έχω διαβάσει τους ιστότοπους του CDC, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καθώς και κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας. Με άλλα λόγια, δεν έχω αφήσει καμία πέτρα που να μην την αναποδογύρισα, παρά τις προφανείς ή μυστικές πολιτικές τάσεις των πηγών. Το έκανα ως κοινωνιολόγος και συγγραφέας, όχι ως ιατρός, αν και πολλές από τις πηγές μου ήταν ιατροί και ιατρικές μελέτες.

Τα συνοπτικά συμπεράσματά μου παρατίθενται χωρίς συνδέσμους προς πηγές, καθώς δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, αλλά απλώς να δηλώσω για δημόσια ενημέρωση σε τι έχω καταλήξει. Η ζωή είναι σύντομη. Θα τα πω τώρα.

Γνωρίζω ότι τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχει υπνωτιστεί από φόβο, απειλές και δωροδοκίες για ν’ αποδεχτεί το αφήγημα COVID-19 των εταιρικών κύριων μέσων ενημέρωσης. 
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολλά εκατομμύρια ανθρώπων κινούνται σε κατάσταση ύπνωσης και δεν το γνωρίζουν. Έχουν υποβληθεί σ’ αυτήν την κατάσταση από μια καλά οργανωμένη, πολύ εξελιγμένη εκστρατεία προπαγάνδας που βασίστηκε στον ανθρώπινο φόβο θανάτου και ασθενειών. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτό έχουν αναμφίβολα μελετήσει την υψηλή συχνότητα υποχονδρίασης στον γενικό πληθυσμό και τον φόβο ενός αόρατου «ιού» σε κοινωνίες όπου η πίστη στον Θεό και το πνευματικό αόρατο έχει αντικατασταθεί από την πίστη στην επιστήμη. Γνωρίζοντας καλά το κοινό τους, έχουν δημιουργήσει μια εκστρατεία φόβου και σύγχυσης για να προκαλέσουν υπακοή.
Δεν γνωρίζω, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που έχουν υπνωτιστεί τείνουν να είναι κυρίως μέλη της μεσαίας έως ανώτερης τάξης, εκείνοι που έχουν επενδύσει τόσο μεγάλη πίστη στο σύστημα. Αυτό περιλαμβάνει και τους υψηλά εκπαιδευμένους.
Γνωρίζω ότι για να κλειδώσουν μέσα εκατοντάδες εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους, να επιμένουν να φορούν άχρηστες μάσκες, να τους λένε να αποφεύγουν τις ανθρώπινες επαφές, να καταστρέφουν την οικονομική ζωή των απλών ανθρώπων, έχουν δημιουργήσει τεράστιο πόνο που είχε σκοπό να διδάξει στους ανθρώπους ένα μάθημα για το ποιος είχε τον έλεγχο και ότι θα έπρεπε να αναθεωρήσουν την αντίληψή τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, ώστε να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή ουτοπία με την οποία αυτοί που παρήγαγαν αυτό το μασκαριλίκι προσπαθούν να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη πραγματικότητα.
Γνωρίζω ότι το τεστ PCR που εφευρέθηκε από τον Kary Mullis δεν μπορεί να ελέγξει τον υποτιθέμενο ιό ή οποιονδήποτε ιό, και ως εκ τούτου όλοι οι αριθμοί των  κρουσμάτων και των θανάτων βασίζονται στο τίποτα. Έχουν δημιουργηθεί από αέρα κοπανιστό με μια τεράστια πράξη μαγείας. 
Γνωρίζω ότι η πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει διάγνωση με τεστ ξεκίνησε με το μη επιστημονικό πρωτόκολλο PCR Corona που δημιουργήθηκε από τον Christian Drosten στη Γερμανία τον Ιανουάριο του 2020, το οποίο έγινε η τυπική μέθοδος τεστ για τον SARS-CoV-2 παγκοσμίως. Είμαι βέβαιος ότι αυτό ήταν προγραμματισμένο και μέρος μιας συνωμοσίας υψηλού επιπέδου. Αυτό το πρωτόκολλο έθεσε το όριο κύκλων (ενίσχυσης) στους 45, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Αυτές ονομάστηκαν τότε περιπτώσεις (κρούσματα): Μια πράξη απάτης σε μαζική κλίμακα.
Δεν γνωρίζω αν ο φερόμενος ιός έχει απομονωθεί ποτέ με την έννοια ότι έχει καθαριστεί ή αποχωριστεί από οτιδήποτε άλλο εκτός του να έχει καλλιεργηθεί σε εργαστήριο. Ως εκ τούτου, δεν ξέρω αν υπάρχει ο ιός.
Γνωρίζω ότι τα πειραματικά «εμβόλια» mRNA που ωθούνται σε όλους δεν είναι παραδοσιακά εμβόλια αλλά επικίνδυνα πειράματα των οποίων οι μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι άγνωστες. Και ξέρω ότι η Moderna λέει ότι το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) μη-εμβόλιο «εμβόλιο» λειτουργεί «σαν ένα λειτουργικό σύστημα σε υπολογιστή» και ότι ο Δρ Robert Malone, εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, λέει ότι τα νανοσωματίδια των λιπιδίων από τις ενέσεις ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και εγκαθίστανται σε μεγάλες ποσότητες σε πολλά όργανα όπου η πρωτεΐνη ακίδα, που είναι βιολογικά ενεργή, μπορεί να προκαλέσει μαζική βλάβη και ότι το FDA το γνώριζε αυτό. 
Επιπλέον, γνωρίζω ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν υποστεί δυσμενείς παρενέργειες από αυτές τις ενέσεις και πολλές χιλιάδες έχουν πεθάνει από αυτές και ότι αυτά τα στοιχεία είναι πολύ υποεκτιμημένα εξαιτίας των συστημάτων που τα αναφέρουν. 
Γνωρίζω ότι με αυτόν τον αριθμό ατυχημάτων, στο παρελθόν αυτές οι πειραματικές ενέσεις θα είχαν σταματήσει πολύ πριν ή δεν θα είχαν ξεκινήσει ποτέ. Γι’ αυτό δεν με πείθουν ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη μια ριζικά σατανική ατζέντα, στόχος της οποίας είναι η βλάβη και όχι η υγεία, επειδή οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ό,τι γνωρίζω και πολλά περισσότερα.
Δεν γνωρίζω από πού προήλθε αυτός ο φερόμενος ιός, εάν υπάρχει.
Γνωρίζω ότι από την αρχή αυτής της κρίσης, υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια σε όλο τον κόσμο να απαγορευθεί η πρόσβαση σε αποδεδειγμένες αποτελεσματικές θεραπείες όπως η υδροξυχλωροκίνη, τα στεροειδή, η ιβερμεκτίνη, σε μια προγραμματισμένη προσπάθεια εμβολιασμού όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Αυτό από μόνο του αποκαλύπτει μια ατζέντα που δεν επικεντρώνεται στην υγεία αλλά στο να υποχρεώνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να υποβληθούν σε εμβολιασμό και έλεγχο. Ο κοινωνικός έλεγχος είναι το όνομα αυτού του θανατηφόρου παιχνιδιού.
Γνωρίζω ότι όσοι σπρώχνουν αυτά τα εμβόλια – το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα Γκέιτς, το Ίδρυμα Rockefeller, κ.λπ. – έχουν μακρά ιστορία ότι θέλουν να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό και ότι η προώθηση της ευγονικής τους, κάτω από διάφορα ονόματα, είναι πολύ γνωστή. 
Είμαι πεπεισμένος ότι η εντελώς μη δοκιμασμένη «γονιδιακή θεραπεία» τύπου mRNA είναι το κλειδί για το σχέδιό τους για μείωση του πληθυσμού.
Δεν γνωρίζω αν θα πετύχουν.
Γνωρίζω ότι πρέπει να τους προβληθεί αντίσταση.
Δεν γνωρίζω γιατί τόσοι καλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διακρίνουν μέσα από αυτό το κακό. Μπορώ να το αποδώσω μόνο στο ότι αποπλανήθηκαν από μια μαζική υπνωτική εκστρατεία προπαγάνδας που έχει προσελκύσει τους βαθύτερους φόβους τους και θα έχει ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση αυτών των φόβων, επειδή νόμιζαν ότι ήταν ελεύθεροι. Είναι μια μεγάλη τραγωδία.
Γνωρίζω ότι όλα τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα κρούσματα και τους θανάτους «από» COVID-19 έχουν παραποιηθεί για να δημιουργήσουν μια ψεύτικη πανδημία. Μία από τις πιο προφανείς αποδείξεις αυτού είναι η υποτιθέμενη εξαφάνιση της γρίπης και οι θάνατοι από τη γρίπη. Μόνο κάποιος σε κατάσταση ύπνωσης θα μπορούσε να αποτύχει να καταλάβει την παράλογη λογική στο επιχείρημα ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα της μάσκας που φορούσε, ενώ ταυτόχρονα ο γεννημένος στον αέρα COVID-19 εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά μέχρι που σταμάτησε απότομα τον Ιανουάριο του 2021 όταν ένας μικρός αριθμός ατόμων είχαν εμβολιαστεί.
Γνωρίζω ότι μόλις και μετά βίας υπήρξε επιπλέον θνησιμότητα κατά τη διάρκεια όλου αυτού. 
Δεν γνωρίζω πού θα τελειώσουν όλα, αλλά ελπίζω σθεναρά ότι η αυξανόμενη αντίθεση σε αυτήν την απάτη θα μεγαλώσει και θα την νικήσει, παρά την οργανωμένη λογοκρισία που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στις αντίθετες απόψεις. 
Γνωρίζω ότι όταν γίνεται οργανωμένη λογοκρισία σε αυτήν την κλίμακα, εκείνοι που είναι πίσω από αυτή φοβούνται την αποκάλυψη της αλήθειας. Μια απλή κατανόηση της ιστορίας το επιβεβαιώνει αυτό.
Γνωρίζω ότι η προσωρινή ανακούφιση που παραχώρησαν οι αρχές στους υπηκόους τους θα ακολουθηθεί από περαιτέρω περιορισμούς στις θεμελιώδεις ελευθερίες, οι κορωνο-εγκλεισμοί πιθανότατα θα επιστρέψουν, θα προωθηθούν οι ενισχυτές «εμβολίων» και η ώθηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για μια Μεγάλη Επανεκκίνηση με μια Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα οδηγήσει στο γάμο της τεχνητής νοημοσύνης, των cyborgs, της ψηφιακής τεχνολογίας και της βιολογίας, όπου οι ΗΠΑ και άλλες χώρες να συνεχίσουν να γλιστράνε σε μια νέα μορφή φασιστικού ελέγχου, εκτός εάν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεσηκωθούν και αντισταθούν σε μεγάλο αριθμό. Με ενθαρρύνουν τα σημάδια ότι αυτή η αντίσταση αυξάνεται.
Τέλος, γνωρίζω ότι αν οι αυταρχικές δυνάμεις κερδίσουν την άμεση μάχη, κάποιος θα γράψει ένα βιβλίο με τίτλο όπως το κλασικό του Μίλτον Μάγιερ, Σκέφτηκαν ότι ήταν ελεύθεροι (They Thought They Were Free). Θα λογοκριθεί. Ίσως θα κοινοποιηθεί πρώτα μέσω του samizdat. Αλλά στο τέλος, μετά από πολλά βάσανα και θάνατο, η αλήθεια για αυτήν την κακή ατζέντα θα επικρατήσει και θα υπάρξει πολύ κλάμα και τριγμός των δοντιών.
Βρισκόμαστε σε έναν πνευματικό πόλεμο για την ψυχή του κόσμου.

Ο Edward Curtin είναι εξέχων συγγραφέας, ερευνητής και κοινωνιολόγος με έδρα τη Δυτική Μασαχουσέτη.

Είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG).

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Seeking the Truth in a Country of Lies

Για να παραγγείλετε το βιβλίο του, κάντε κλικ εδώ.

««Η αναζήτηση της αλήθειας σε μια χώρα ψέματος» είναι ένα εκθαμβωτικό ταξίδι στην καρδιά πολλών θεμάτων – πολιτικών, φιλοσοφικών και προσωπικών – που πρέπει να μας αφορούν όλους. Ο Ed Curtin έχει το άγγιγμα του ποιητή και το μάτι ενός αετού» Robert F. Kennedy, νεώτερος
«Ο Edward Curtin βάζει τα γεμάτα προπαγάνδα κεφάλια μας σε μια γκιλοτίνα, και στη συνέχεια, σε μια αναλαμπή, μας οδηγεί σε μια λυτρωτική βόλτα στο δάσος – από την κόλαση στον παράδεισο. Περπατήστε με τον Ed και τους φίλους του – τον Daniel Berrigan, τον Albert Camus, τον George Orwell και πολλούς άλλους – μέσα από τα πιο σκοτεινά, γεμάτα πυρκαγιά δάση σε αυτήν τη γη».James W. Douglass, συγγραφέας του JFK and the Unspeakable.
«Μια δυνατή αποκάλυψη για τη CIA και το μυστικό μας κράτος… Ο Curtin είναι ένας παθιασμένος μακροχρόνιος υποστηρικτής των μεταρρυθμίσεων. Οι ιστορίες του θα ξυπνήσουν την καρδιά σας». Oliver Stone, σκηνοθέτης, συγγραφέας και σκηνοθέτης
globalresearch.ca

http://seferou.blogspot.com/2021/06/vriskomaste-se-enan-pneumatiko-polemo-gia-tin-psyxi-tou-kosmou.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *