ΒΡΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΜΙΑ…ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΡΑΣΙ!!! (Βίντεο)Ανοικτή Επιστολή ενός ψεκασμένου προς τον Πρωθυπουργό. Εφ όλης της ύλης…

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη στην Ιταλία  δείχνει για άλλη μια φορά ότι κάτι δεν πάει καλά  με τα τεστ για τον κοροναϊό  που μάλλον δείχνουν ότι εδώ γίνεται πραγματικά ένας μύλος  με θλιβερές όμως συνέπειες.

Συγκεκριμένα, ένας Ιταλός  πήρε μόνος του να κάνει το τεστ του κοροναϊού . Εκεί έβαλε αντί μια σταγόνα  αίματος όπως έλεγαν οι οδηγίες  μια σταγόνα από κρασί. Και προς μεγάλη του έκπληξη ενώ ήθελε να αστειευτεί με αυτό είδε ότι  το τεστ βγήκε θετικό στον κοροναϊο.

Η περίπτωση αυτή  θυμίζει την  γνωστή περίπτωση κάποιου πρόεδρου τις αφρικανικής χώρας που είχε κάνει τεστ  στο φυτό παπάγια και σε ένα άλλο και τα αποτελέσματα είχαν βγει θετικά.

Αλήθεια τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;

https://vk.com/video447808623_456240364?list=5951ab5eb6041b2206

Στο επόμενο βίντεο  υπάρχει μια χαρακτηριστική ομολογία μιας Βρετανίδας κυρίας  Gemma O’Doherty η οποία υποστηρίζει πως εν ένεκα της δουλειάς της  μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία  και ότι  είναι όλα ψέματα αυτά που λένε για μεγάλο αριθμό  αρρώστων από κορωναϊό  που νοσηλεύονται και έχουν γεμίσει τα κρεβάτια τον ΜΕΘ.

GEMMA O’DOHERTY – IT DOES NOT EXIST, THE VIRUS DOES NOT EXIST (MIRRORED)

Ανοικτή Επιστολή ενός ψεκασμένου προς τον Πρωθυπουργό. Εφ όλης της ύλης…

Επιστολη στον ΙΕΡΩΝΥΜΟ – Οι ιεραρχες μας πουλησαν

Words of Wisdom

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *