ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ -ΕΛΛΑΔΑ: ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Φρικιαστικές σκηνές από το τι συμβαίνει όταν η βρετανική αστυνομία, που είναι σχεδόν άοπλοι, εκτός από ένα πυροβόλο όπλο taser, είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν βίαιους μουσουλμανικούς εγκληματίες.

Ο αστυνομικός σταματά έναν μουσουλμανικό κλέφτη και εγκληματία ενός κλεμμένου Range Rover και τον δοκιμάζει όταν αντιστέκεται στη σύλληψη. Ωστόσο, ο στοχευμένος δράστης ήταν ακόμα σε θέση να μεταπηδήσει σε ένα χωρίς ετικέτα αστυνομικό όχημα και να οδηγήσει τον αξιωματικό, ο οποίος αφέθηκε να αγωνιστεί για τη ζωή του, ενώ ο μουσουλμάνος κακοποιός έφυγε στο κλεμμένο αστυνομικό αυτοκίνητο σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει. Τελικά συνελήφθη και ο τραυματισμένος αστυνομικός ανακάμπτει.

New footage shows moment PC Gaz Phillips was knocked over by hijacked police car

Αυτά να βλέπουν οι δικοί μας οι αστυνομικοί. Σε λίγο καιρό αυτά θα τους κάνουν οι λαθρο, θα το βάζουν στα πόδια από τον φόβο τους διότι οι λαθρο δεν καταλαβαίνουν από νόμους καθώς έχουν τους δικούς τους και δρουν αδίστακτα.

Eλληνικοί πατριώτες σχεδιάζουν μπάρμπεκιου και μπύρα έξω από το μουσουλμανικό στρατόπεδο εισβολέων.

Το σχέδιο της ελληνικής εθνικιστικής ομάδας να ρίξει ένα μπάρμπεκιου χοιρινού κρέατος κοντά σε στρατόπεδο προσφύγων οδήγησε σε συζήτηση στο κοινοβούλιο της χώρας. Οι κριτικοί θέλουν να κάνουν κάτι, αλλά μερικοί λένε ότι θα σήμαινε επίθεση στον ελληνικό τρόπο ζωής.
Η ομάδα, οι Ένωμένοι Μακεδόνες, καλεί τους υποστηρικτές να συμμετάσχουν σε μια «διαδήλωση μπάρμπεκιου την Κυριακή», με «άφθονο χοιρινό και αλκοόλ», έξω από το στρατόπεδο προσφύγων Διαβατά, κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για να αποδείξουν τη δίκαιη οργή ενάντια στη συνεχιζόμενη εισβολή από μουσουλμάνους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες wannabes στην Ελλάδα, μια πρώτη γραμμή για την παράνομη μετανάστευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Άννα Στάμου, εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, δήλωσε στην VICE News ότι η προγραμματισμένη διαμαρτυρία ήταν μια άσχημη πράξη από μια ξενοφοβική μειονότητα – αλλά ότι δεν θα επισκιάσει την αλληλεγγύη που επέδειξε η ευρύτερη ελληνική κοινότητα στους μουσουλμάνους ψεύτικους αιτούντες άσυλο.
«Αυτό το εθνικιστικό μπάρμπεκιου, το οποίο είναι στην πραγματικότητα μια ξενοφοβική επίδειξη μιας μικροσκοπικής ομάδας, προσπαθεί να βλάψει τους απελπισμένους πρόσφυγες που έχουν υποφέρει στις χώρες καταγωγής τους», ανέφερε.
Είπε ότι η διαδήλωση ήταν απίθανο να επηρεάσει τους κατοίκους του στρατοπέδου ή την ευρύτερη μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδας, αλλά ότι ήταν μια «προσβολή» για πολλούς Έλληνες που εργάστηκαν για να υποστηρίξουν τους αιτούντες άσυλο στα στρατόπεδα.

Fire at Greek migrant camp as frustrations boil over

ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ MOHAMMAD
Όχι, ΔΕΝ είναι από τη Δανία, όπου η απελευθέρωση των αρχικών κινούμενων σχεδίων του Μωάμεθ προκάλεσε ταραχές γύρω από τον μουσουλμανικό κόσμο και στην Ευρώπη, αυτά τα κινούμενα σχέδια του Μωάμεθ είναι από έναν από τους αγαπημένους Αμερικανούς καλλιτέχνες, ο Bosch Fawstin, πρώην μουσουλμάνος.

A Look Inside My New Book –My Mohammad Cartoons Vol. 2

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *