ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

Α Ιω. 5,8     Και τρεις είναι εκείνοι, που μαρτυρούν κάτω εις την γην• το Αγιον Πνεύμα με τας προφητείας και αποκαλύψεις, το βάπτισμα του Χριστού στο ύδωρ του Ιορδάνου και το αίμα του Χριστού, που εχύθη κατά την σταυρικήν θυσίαν. Και τα τρία αυτά μαρτυρούν δια το ένα και το αυτό γεγονός, δια τον Ιησούν Χριστόν ως Θεάνθρωπον λυτρωτήν.
Α Ιω. 5,9    Εάν δε δεχώμεθα ως αληθηνήν την μαρτυρίαν των ανθρώπων, οι οποίοι ως άνθρωποι πιθανόν και να πλανώνται, ακόμη περισσότερον και χωρίς κανένα δισταγμόν πρέπει να δεχθώμεν την μαρτυρίαν του Θεού, επειδή αυτή είναι ασυγκρίτως ανωτέρα από την μαρτυρίαν των ανθρώπων• διότι η παρά πάνω μαρτυρία είναι η απολύτως αξιόπιστος μαρτυρία του Θεού, την οποίαν έχει δώσει, κατά τον πλέον επίσημον τρόπον περί του Υιού του.

 

 

Ενώ εξελίσσεται μια παγκόσμια εκστρατεία από την ελίτ για να εκμηδενιστεί η εμφάνιση του Χριστού ως Σωτήρα του κόσμου κάποιοι «αμετανόητοι» επιμένουν να διατρανώνουν με έρευνες και νέες αποκαλύψεις το ιστορικό γεγονός της ενσάρκωσης Του..

 

Μια τελευταία πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ιερά Σταγόνα Αίματος είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα απασχολήσει παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης, διότι η ανακάλυψη γνώρισε μεγάλη αντίσταση από τις ανώτερες δυνάμεις και δυστυχώς λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν. Ως εκ
τούτου, σας προτείνω στο παρασκήνιο πίσω από την οθόνη να μοιραστείτε το κλιπ όσο πιο γρήγορα μπορείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Διέδωσε το! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 

 

Biggest Discovery Ever Made! Blood of Jesus Tested in Laboratory the Results will Blow your Mind

Ο Ρον Γουάιτ ανακάλυψε μετά από εντατικές έρευνες ετών στην Ιερή Σινδόνη για την οποία πολλοί αμφισβητούν την γνησιότητα της, με έκπληξή βρήκε μια σταγόνα αίματος Μια ανάλυση DNA απέδειξε την θαυματουργή φύση αυτού του αίματος. Η ανακάλυψη του Ron Wyatt θα έπρεπε να έχει κάνει τον
γύρο των διελθών ΜΜΕ , αλλά ήταν σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένη, μόνο κάποια χριστιανικά δίκτυα ειδήσεων την ανέφεραν ως μια κατώτερη είδηση.

 

Όταν ο επιστήμονας Richard Rives εξέτασε το αποξηραμένο, αυτό νεκρό αίμα των δύο χιλιάδων ετών, ήταν σε θέση να αναλύσει τα χρωμοσώματα του – κάτι που είναι δυνατό μόνο με ζωντανό αίμα. Μετά από περαιτέρω ανάλυση, το αίμα βρέθηκε να περιέχει είκοσι τρία χρωμοσώματα από τη μητέρα – είναι φυσιολογικό – αλλά μόνο ένα «Υ» χρωμόσωμα από τον Πατέρα (Θεό ‘) – κάτι που είναι αδύνατο, καθώς το αίμα περιέχει 23 χρωμοσώματα από τη μητέρα και 23 από τον πατέρα – συνολικά 46!

Τέσσερα δείγματα του, φυσικού αίματος του Ιησού Χριστού ανακαλύφθηκαν και δοκιμάστηκαν: ένα από τα Ιερή Σινδόνη του Τορίνο, ένα άλλο από το Άγιο Μανδήλιο πέπλο της Βερόνικας, ένα από την αρχαιολογική ανασκαφή του Ron Wyatt κάτω από το χώρο Σταυρώσεως- cruxifixction και ένα άλλο από τους σταυροφόρους ιππότες. Και τα τέσσερα δείγματα που σχετίζονται με το αίμα έχουν συσχετιστεί με πολλά θαύματα και έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς επιστημονικούς ελέγχους. και η σύνθεση επιστημονικών και φαινομενολογικών στοιχείων, για μερικούς, «απόδειξη του Ιησού».

 

Τα αρχικά βήματα προς την επιστημονική μελέτη της Σινδόνης του Τορίνο και το αίμα του Ιησού που ενσωματώθηκε στο λείψανο λήφθηκαν λίγο μετά την πρώτη σειρά μαύρων και λευκών φωτογραφιών που έγιναν διαθέσιμες στις αρχές του 20ου αιώνα. Το 1902 ο Yves Delage, γάλλος καθηγητής
συγκριτικής ανατομίας, δημοσίευσε την πρώτη μελέτη σχετικά με το θέμα. Ο Delage δήλωσε ότι η εικόνα ανατομικά άψογη και ισχυρίστηκε ότι τα χαρακτηριστικά τραυμάτων και ροής αίματος ήταν απόδειξη ότι η εικόνα σχηματίστηκε με άμεση ή έμμεση επαφή με ένα πτώμα.

 

Ο William Meacham αναφέρει αρκετές άλλες ιατρικές μελέτες μεταξύ του 1936 και του 1981 που συμφωνούν με τον Delage. Ωστόσο, όλες αυτές ήταν οι έμμεσες μελέτες χωρίς πρόσβαση στο ίδιο το περίβλημα. Η πρώτη άμεση εξέταση του καλύμματος από μια επιστημονική ομάδα πραγματοποιήθηκε το 1969-1973 για να πραγματευτεί την συντήρηση του και να καθορίσει συγκεκριμένες μεθόδους δοκιμών. Αυτό οδήγησε στο διορισμό μιας 11-μέλους Επιτροπής του Τορίνο για να συμβουλεύει για τη διατήρηση των λειψάνων και για συγκεκριμένες δοκιμές. Πέντε από τα μέλη της επιτροπής ήταν
επιστήμονες και οι προκαταρκτικές μελέτες των δειγμάτων του υφάσματος πραγματοποιήθηκαν το 1973.

 

Υπάρχουν κρυφά μηνύματα στη Βίβλο; Ναί! Και αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει πράγματι μια άπειρη υψηλότερη νοημοσύνη στο σύμπαν και ότι η Βίβλος επηρεάζεται έντονα από τον Θεό.

 

5 AMAZING HIDDEN MESSAGES IN THE BIBLE That will BLOW your MIND !!!

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Λαμινίνη, μια σημαντική πρωτεΐνη που μοιάζει με διασταυρούμενη αλήθεια!

Bubbles present: «Laminin, an Important Protein that Looks Like a Cross-Truth!» : )

ΑΛΗΘΕΣ τοποθεσίες του Ισραήλ και της Ιερουσαλήμ Βρέθηκαν! Δεν είναι εκεί όπου
νομίζετε!

TRUE Locations Of Israel AND Jerusalem FOUND!! It’s Not Where You Think!!

STRANGE MIST ON TEMPLE MOUNT

ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ»ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»

Θαύμα : Ο Χριστός στάζει αίμα στο σημείο της Αποκαθήλωσης

Το παρακάτω βίντεο τα σχόλια δικά σας !

Το μυστήριο της φιάλης με το αίμα του Χριστού (1)

ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ – MY SOUL PRAISES THE LORD

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *