ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ : ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΟΤΟΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ;;;

putnwo

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ο Σιωνισμός είναι σήμερα το μεγαλύτερο σκοτεινό κύκλωμα πoυ κινεί τα νήματα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.

Ο λόγος της παρουσίασης αυτού του άρθρου είναι κάποιες ενστάσεις που υπήρξαν σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον ρόλο του Ρώσου πρόεδρου, Βλαδιμίρ Πούτιν, στην σκακιέρα των παγκοσμίων εξελίξεων.

Ο σκοπός φυσικά δεν ήταν η μείωση του ρόλου του Πούτιν, καθώς σήμερα είναι το σημαντικότερο ανάχωμα στην επέλαση της Νέας Τάξης, αλλά η απλή διερεύνηση κάποιων άγνωστων πτυχών του παρελθόντος του και ο τρόπος εδραίωσης του στην εξουσία με την τελική στροφή του κατά των σιωνιστών τραπεζιτών.

Είναι πολύ σημαντικό στην σημερινή παγκόσμια σύγκρουση να εξετάσουμε με αντικειμενικά στοιχεία κάποιο εβραϊκό παρελθόν και τον κύριο ρόλο του Ρώσου προέδρου Βλαδιμίρ Πούτιν, που έχει επικηρυχτεί από την οικογένεια Ρόθσιλντ ενώ πολλοί στο Αμερικανικό Κογκρέσο ονειρεύονται να τον δουν κάποια μέρα κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία.

supremecourt

Φώτο: Το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ δωρίθηκε από την Ντόροθι Ρόθσιλντ και εγκαινιάστηκε το 1992. Στην κορυφή του δικαστικού κτιρίου, φαίνεται η πυραμίδα Illuminati με τον παντεπόπτη οφθαλμό του Εωσφόρου.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ για να εξιστορηθούν θα χρειάζονται ολόκληροι τόμοι. Ο γνωστός αντικομουνιστής Ρώσος συγγραφέας, Αλέξανδρος Soltschenizin, έγραψε ένα αντισιωνιστικό βιβλίο με τίτλο, «200 Χρόνια Μαζί», όπου αποκάλυπτε πολλές σκοτεινές πτυχές του Σιωνισμού στην Ρωσία και τον ρόλο που οι Εβραίοι έπαιξαν στην ρωσική πολιτική του 20ου αιώνα το οποίο όμως οι Εβραίοι Σιωνιστές το απαγόρεψαν στην Μεγάλη Βρετανία και ποτέ δεν μεταφράστηκε στα αγγλικά. Τι καλύτερο για την πραγματικότητα της υποταγής της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας κάτω από τα σιωνιστικά συμφέροντα.

Σε ένα τελευταίο μας άρθρο με τον τίτλο «BLACK OUT! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» είχαμε γράψει ότι ο Πούτιν είχε στενές σχέσεις με το εβραϊκό στοιχείο χωρίς με αυτό να εννοείται ότι κινείται από τα νήματα του σιωνισμού, αν και έχει πράγματι ένα σημαντικό εβραϊκό παρελθόν.

Πολλές πληροφορίες μέσα στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι η μητέρα του Πούτιν, Ivanovna Shelomova, ήταν Εβραία και το πραγματικό άνομα του πάτερα του ήταν Epstein.

putin1jewish

Οι στενές σχέσεις του Πούτιν με το εβραϊκό στοιχείο της Ρωσίας που ήταν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία, αποδεικνύονται από το γεγονός ότι πολλοί σημαντικοί του συνεργάτες και ολιγάρχες είναι εβραϊκής καταγωγής.

Μόνο πρόσφατα από την Globalfire.tv, έχει κυκλοφορήσει και πάλι ένα άρθρο προπαγάνδας με τίτλο «Ο Πούτιν έδιωξε όλους τους Εβραίους ολιγάρχες τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται για ένα λόμπι Free Europe, όπου παρομοιάζουν τον Πούτιν με τον Χίτλερ και ότι αυτός μισεί τους Εβραίους. Για να ισχυριστούν όμως μια τέτοια κατηγορία θα πρέπει πρώτα να ρίξουν μια ερευνητική μάτια στους συνεργάτες του Πούτιν.

Όλες αυτές οι ιστοσελίδες που προωθούν τέτοιες ή παρόμοιες «πληροφορίες», κρύβουν πάντα στους αναγνώστες την συνέχεια και την πραγματικότητα ότι οι ολιγάρχες έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο σήμερα.

putin2brabbis

Σας παρουσιάζουμε εδώ τους ολιγάρχες, οι οποίοι με τη «μεγάλη ζωή» και με τις καλύτερες σχέσεις με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο εξακολουθούν να ζουν στη Ρωσία:

Roman Abramovich – Ρωσοβραίος ολιγάρχης , στενός φίλος του Μπόρις Γέλτσιν και υποστηρικτής του Πούτιν, μέλος της Δούμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πούτιν άλλαξε το νόμο, έτσι ώστε ο Αμπράμοβιτς διορίστηκε για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2005 ως κυβερνήτης της περιφέρειας Τσουκότκα

photolenta_big_photo

Pyotr Aven – Εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Ρωσίας, (Alfa Bank), συνεργάζεται στενά με τον Πούτιν όπως και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήδη από τη δεκαετία του ’90.

15239571_putin_i_deripaska1

Oleg Deripaska – Εβραίος ολιγάρxης, Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL, (ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμινίου στον κόσμο), ο Πρόεδρος της ENplus, συνδέεται στενά με το Κρεμλίνο, απόλυτος έμπιστος του Πούτιν και πάντα στο πλευρό του Πούτιν, προσωπικός φίλος του Nαθαναήλ Ρόθσιλντ

1325056 12/26/2012 December 26, 2012. President Vladimir Putin, left, presents state awards at the Kremlin. Right: Leonid Fedun, vice-president and hear of the Main Directorate for Strategic Development and Investment Analysis at LUKoil, who was awarded the Order for Services to the Fatherland, 4th Class. Aleksey Nikolskyi/Sputnik

Leonid Fedun – Εβραίος ολιγάρχης , αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης και Ανάλυσης Επενδύσεων, (LUKoil). Έλαβε από τον Πούτιν το Μετάλλιο Αξίας για ιδιοκτήτης των διαφόρων ποδοσφαιρικών συλλόγων και κύριος υποκινητής της εκστρατείας στο ρωσικό ποδόσφαιρο εναντίον «της ξενοφοβίας».

putin-och-mosque

Mikhail Fridman – Εβραίος ολιγάρχης μέλος του «Κρατικού Επιμελητηρίου», (που ιδρύθηκε από τον Πούτιν). Έχει άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο», ένας από τους ιδρυτές του Ρωσο-εβραϊκού Κογκρέσου

GMUC

Moshe Cantor – Εβραίος ολιγάρχης, στενός φίλος του Πούτιν. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, επικεφαλής της ACRON (Ρωσικός χημικός γίγαντας).

Oct. 23, 2013 - Russian Federation - ITAR-TASS: MOSCOW REGION, RUSSIA. OCTOBER 23, 2013. Businessman Alexander Mamut, President of Russia Vladimir Putin and Kremlin Chief of Staff, Sergei Ivanov (L-R) talk before a training workshop for the mayors of Russian cities. The workshop deals with home policy and modern principles of efficient management. (Credit Image: © Mikhail Klimentyev/ITAR-TASS/ZUMAPRESS.com)

German Khan – Εβραϊκός ολιγάρχης, μέλος του Ρωσο-εβραϊκού Συμβουλίου ο οποίος διατηρεί πολύ «καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο»

Αλέξανδρος Mamut – Εβραίος ολιγάρχης. Μέλος της «ρωσικής» μαφίας. Λέγεται ότι έχει μεσάζοντες για τα συμφέροντα του μέσα στην ρωσική κυβέρνηση , (όπως ο Ιγκόρ Σουβάλοφ)

Leonid Mikhelson – Εβραίος ολιγάρχης , ιδιοκτήτης της NOVATEK (εταιρεία φυσικού αερίου). Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, το κέρδισε με συμβόλαια της GAZPROM από τον Πούτιν.

putin_23

Mikhail Prokhorov – Εβραίος ολιγάρχης, Ιδιοκτήτης εργοστάσιων χρυσού και νικελίου.

Yung-Arkady-Rotenberg-Vadimir-Putin

Arkady Rotenberg – Εβραίος ολιγάρχης. Συναθλητής με τον Πούτιν στο τζούντο και αδελφός του Μπόρις Rotenberg, ο οποίος είναι μεγάλος μεγιστάνας του εβραϊκού λόμπυ. Μέσω των εβραϊκών ολιγαρχιών έκανε την περιουσία του.

energy_11

Eugene Shvidler – ένας άλλος Ρώσος εβραϊκής καταγωγής ολιγάρχης. Ασχολείται κυρίως με γεωργικά προϊόντα.

Oleg-Deripaska-Vladimir-Putin-and-Viktor-Vekselberg-meeting-in-February-2010

Viktor Vekselberg – Εβραίος ολιγάρχης που διατηρεί στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο,

doc_photo

Ανατόλι Τσουμπάις – Εβραίος ολιγάρχης βασικό μέλος της κυβέρνησης Γιέλτσιν, ελέγχει τις κρατικές επιχειρήσεις και την RAOUES RUSNANA, στενός φίλος του Πούτιν,

russia-vladimir-putin-sergei-kirienko

Sergey Kirienko – Επικεφαλής της Rosatom, (ΚΕ), έχει τον έλεγχο ολόκληρου του τομέα της πυρηνικής ενέργειας στη Ρωσία.

5VQAFsp5yTAGSi4iCOuIQ0AWd1aizB2a

Mikhail Fradkov – επικεφαλής της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, FSB (KGB).

700[1752].jpg.watermark

Isaak Kalina – Eπικεφαλής της εκπαίδευσης στη Ρωσία. Εργάστηκε για την προβολή μιας «καινούργιας» εκδοχής της ιστορίας, (δηλαδή κυρίως με την ιστορία του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου, ΒΠΠ).

Vladimir Kogan – Εβραίος και στενός φίλος του Πούτιν. Έχει διατελέσει και σε διάφορες θέσεις στη ρωσική κυβέρνηση

lesin

Μιχαήλ Lesin – Εβραϊκής καταγωγής «ο βασιλιάς του Τύπου». Είχε σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία του Πούτιν. Είναι ο επικεφαλής της RUSSIA TODAY.

leader-of-foundation-for-effective-politics-gleb-pavlovsky-B99F50

Gleb Pavloskij – Εβραίος σύμβουλος του Πούτιν. Ο ίδιος έχει συμβάλει στις δημόσιες σχέσεις του Πούτιν.

Igor Yusufov – Εβραίος επιχειρηματίας. Κατείχε διάφορες θέσεις στην κυβέρνηση Πούτιν. Σήμερα είναι διευθύνων στέλεχος της GAZPROM.

027d2-spieg-490x326

Boris Spiegel – Εβραίος ολιγάρχης. Στενή σχέση με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο. Ο ίδιος έχει συμβάλει στους νόμους κατά του ρατσισμού, οι οποίοι υλοποιούνται από τον Πούτιν.

Ίσως όλα αυτά να προκαλούν κάποιες αντιφάσεις σχετικά με τον ρόλο του Ρώσου προέδρου. Επίσης είναι γνωστό πως έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να αποκρύψουν την καταγωγή του Πούτιν.

Το γερμανικό περιοδικό PHI είχε δημοσιεύσει στις 07.05.2009, τα εξής: «Πολύ λίγα είναι γνωστά στη Γερμανία, ότι ο σημερινός Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν και ο διάδοχός του, Μεντβέντεφ, καταγόταν από Εβραίους». Παρόλα αυτά, αυτή η αναφορά δημοσιεύτηκε πριν από 10 χρόνια στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα, (συγκεκριμένα, από Παρασκευή, 3.3.2000), η οποία ήταν αρκετά γνωστή στη Γερμανία, κυρίως σε αριστερούς κύκλους.

5a3b2-jewish_putin

Έτσι λοιπόν, ο Πούτιν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «βασιλιάς των Εβραίων», καθώς έχει την υποστήριξη πολλών πλουσίων και ισχυρών Εβραίων ολιγαρχών στη Ρωσία.

Παρόλα αυτά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι αυξανόμενες καθώς στρέφεται ενάντια των Ρόθσιλντ και των υπόλοιπων μελών της ελίτ και ο ίδιος εκπροσωπεί την αντίδραση προς τους Ιλουμινάτι και τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Υπάρχει ένας εμφανής πόλεμος πλέον ανάμεσα στον Πούτιν και στον αφέντη της κεντρικής και μασονικής τράπεζας, τον Ρόθσιλντ. Οι κυρώσεις στη Ρωσία, ο πόλεμος στη Συρία και η τότε σταδιακή πτώση των τιμών του πετρελαίου συντέλεσαν ώστε η Ρωσία να γίνει φτωχότερη και οι άνθρωποι να υποφέρουν.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Τάξης. Κατά πάσα πιθανότητα κάποτε να συνεργάστηκε με αυτήν και έτσι να επέτυχε την άνοδο του στην εξουσία και να κυριαρχήσει σε μια πολύ δύσκολη χώρα όπως η Ρωσία.

Σε κάποια στροφή όμως τα πράγματα χάλασαν, αναδείχτηκε η Ορθόδοξη ταυτότητα του και σήμερα βυσσοδομεί ο πόλεμος εναντίον του.

Putin.Orthodoxy

Ακόμη, ο ίδιος είναι πολύ ισχυρά επηρεασμένος από τρεις εθνικιστές φιλοσόφους του 19ου αιώνα και επέβαλε τους διοικητές του να διαβάσουν τα έργα τους: τον Νικόλαο Μπερδιάγιεφ, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ και Ιβάν Ίλιτς. Ο Μπερδιάγεφ μάλιστα είχε γράψει ότι «η Ρωσική μεσσιανική ιδέα πάντα εξύψωνε τη Ρωσία σαν χώρα η οποία θα βοηθούσε στη λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας».

bnprodjwarputin

Τέλος, μέσα σε όλες τις σκοτεινές δυνάμεις που σήμερα μας κυβερνούν. ο Πούτιν είναι το μόνο φως και η μόνη ελπίδα για τους Ορθόδοξους και για την πατρίδα μας γενικά κάτι το οποίο έχει προφητευτεί και από άγιους πατέρες. Ο άγιος Πάτερ Παϊσιος χαρακτηριστικά είχε προβλέψει ότι η Ρωσία θα πολεμήσει τη Δύση έχοντας πολλούς συμμάχους στο πλευρό της.

Είναι ίσως συγκλονιστικό, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτικούς αρχηγούς της Δύσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μοναδικός ο οποίος είναι αφιερωμένος στην πολιτισμική αυτοσυντήρηση των Ευρωπαϊκών παραδόσεων, των φυλών καθώς και της διατήρησης του χριστιανισμού.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

14 Σχόλια

 1. Εξαιρετο και ιδιαιτερα ενδιαφερον για αυτους που παρακολουθουν το σημερα και αγαπουν την γη. Ο Βλαδημηρος Πουτιν οχι μονο ειναι το φως της ανθρωποτητας στην τοσο κρισιμη εποχη για την υπαρξη μας επανω στην γη αλλα ειναι ενας ηγετης που αναλογος του δεν υπηρξε στους αιωνες που διανυουμε.
  Καποτε στα αρχαια χρονια της ανθρωποτητας υπηρχαν τοσο ολοκληρομενοι ηγετες οι οποιοι να ειναι τοσο καθαριοι, με οξυτατη πολιτικη και στρατιωτικη καταρτηση. Εξαλου μην ξεχναμε οτι ο ιδιος προυπηρξε πολεμιστης σε ειδικη υπηρεσια της πατριδας του οπου και σημερα συνεχιζει να κανει ακριβως το ιδιο απλα σε αλλη θεση με τον ιδιο ομως ζηλο και προσηλωση. Ειναι ο Ενας.

 2. Ολοι ειναι στην υπηρεσια των σιωνιστων. Απλως η Ρωσια ειναι προτιμοτερη λογω της Τουρκιας & της Ορθοδοξιας.

 3. Ισως καλη μου,να εψαχνες λιγο και για τους Εβραιους σιωνιστες,και ποια σχεση εχουν με τους Εβραιους.Θα επερνες απαντησεις στα ερωτηματικα σου και θα επαψες να νοιωθεις εκπληκτη.Η αντιθεση του Πουτιν με τους Σιωνιστες,ειναι απολυτως φυσιολογικη.

  • Πολυ ενδιαφερον το σχολιο σας και θα επιθυμουσα να μαθω τις διαφορες διοτι ειναι οντος οξυμωρο συμφωνα με αυτα που γνωριζουμε ως σημερα. Ευχαριστω.

   • Ο Πουτιν ειναι γονος γνησιας Εβραιας.Κατα τον Β¨ΠΠ.αυτοι που σημερα αυτοονομαζονται ως Εβραιοι,ηταν οι Ναζι που προσπαθησαν με το ολοκαυτωμα να εξαφανισουν τους Εβραιους.Οι χθεσινοι και σημερινοι Ναζι,ειναι Εβραιοι κατα το θρησκευμα.Η καταγωγη τους ομως,ειναι απο Μογγολια.Ειναι και οι ιδρυτες του σιωνισμου.Ειναι οι υποστηρικτες της Νεας Ταξης Πραγματων.
    Οι γνησιοι Εβραιοι,θυματα των Ναζι,επεζησαν στην τοτε Σοβιετικη Ενωση και οπου δεν πατησε το ποδι του ο σιωνιστης Εβραιος Χιτλερ.
    Καταλαβαινετε λοιπον την αντιθεση του Πουτιν με τους σιωνιστες.
    Μια αλλη σημαντικη διαφορα μεταξυ Εβραιων και Σιωνιστων,ειναι το Ιερο βιβλιο τους.Οι μεν Εβραιοι εχουν την Διαθηκη,οι δε Σιωνιστες το Ταλμουδ.Ας πουμε πως η θρησκεια των Σιωνιστων,ειναι μια αιρεση της Εβραικης θρησκειας.
    Λυπαμαι για το συντομο του σχολιου,ελπιζω να εδωσα τους λογους.
    Ευχαριστω.

 4. Πολλές ανοησίες γράφονται. Ο Πούτιν , δεν είναι κανένας θερμοκέφαλος αψυχολόγητος αρχηγίσκος, για να έχει επιπόλαιες εμμονές , φανατισμούς , προκαταλήψεις, ρατσισμούς, προχειρολογίες, και μυωπικές προσεγγίσεις και υπερ-αντιδράσεις. Είναι ένας μεγαλοφυής μεθοδικός υπολογιστής με συνολική κάτοψη των πραγμάτων της εσωτερικής και εξωτερικής παγκόσμιας σκακιέρας , με κορυφαία συνείδηση του μεγέθους της ιστορικής ευθύνης του απέναντι στην κολοσσιαία χώρα του. Και η παραμικρή κίνηση δεν είναι εποπόλαιος αυτοσκοπός, αλλά γίνεται με την βραχυχρόνια αλλά και μακροχρόνια προοπτική των κινήσεων όλης της σκακιέρας. Μην κρίνουμε από πολιτικές και πολιτικούς του ποδαριού σε μπανανίες όπως η Ελλάδα. Ο οικοδόμος, δεν απορρίπτει το τσιμέντο, ή την άμμο , ή τον γύψο, επειδή η σκόνη του μπαίνει στην μύτη και ….φτερνίζεται. Τα χρησιμοποιεί όλα τα υλικά σωστά και προσεκτικά για να κάνει δουλειά. Όλες οι άλλες νοοτροπίες και προσεγγίσεις, είναι αυτοκαταστροφικές επιπολαιότητες ηλιθίων. Οι Ρωσοεβραίοι μεγιστάνες , είναι μία πραγματικότητα, την οποία χειρίζεται , με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χειρίζεται τους χριστιανούς μεγιστάνες . Τους έχει καλέσει επανειλημμένα όλους και τους έχει ζητήσει να δουλέψουν για την Ρωσία και όχι για προσωπικές ή ξένες παντιέρες. Όποιοι συμμορφώθηκαν, δεν ενοχλούνται και έχουν όλες τις ευκαιρίες να δράσουν επιχειρηματικά. Όποιοι δεν συμμορφώνονται, σίγουρα δεν περνάνε καλά , είτε είναι χριστιανοί , είτε εβραίοι !! Είναι γεγονός ότι ξέρει καλά όλες τις συνταγές για κάθε αρρώστια. Όσο για το εάν είναι ο ίδιος εβραίος επειδή ως ηγέτης…. φωτογραφίζεται με εβραίους κατά την εκτέλεση των δημοσίων σχέσεών του , ή επειδή φόρεσε το κιπά στο κεφάλι επισκεπτόμενος το μνημείο του ολοκαυτώματος , όπως είναι έθιμο και σέβονται όλοι οι επισκέπτες και τους βγάζουν οι ανόητοι όλους εβραίους, είναι πασίγνωστο ότι έχει πεί ότι επειδή ο πατέρας του ήταν φανατικό άθεο μέλος του κομμουνιστικού κόμματος, η μητέρα του που ήταν βαθιά θρησκευόμενη χριστιανή , τον πήγε κρυφά σε εκκλησία και τον βάφτισε . Γι΄αυτό είναι ένθερμος ορθόδοξος χριστιανός, καθώς υπεραγαπούσε και την μητέρα του. Κάθε αντίθετη παραφιλολογία, είναι γνωστό δημοσιογραφικό πρακτοριλίκι μυστικών υπηρεσιών, που μεταχειρίζονται χίλιους τρόπους υπόσκαψης και φθοράς της τεράστιας αποδοχής και ισχύος του στον Ρωσικό λαό και όχι μόνο.

  • Υπερμετρα εκπληκτικο σχολιο, απο τα καλυτερα που εχω διαβασει, βασιμο περιεκτικοτατο και κυριολεκτικα ισορροπημενο. Μπραβο εις πολλαπλουν Γεωργιε!!!!!!!!

 1. 4 Σεπ. 2016

  […] nikosxeiladakis (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); (adsbygoogle=window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle=window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *