Βιώνουμε ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ,-Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, υπό Ισραηλινό «μανδύα»

5/5 (3)

Στα ίσα φίλε αναγνώστη: Βιώνουμε ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ, η οποία θα μετασχηματισθή σε Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, υπό Ισραηλινό «μανδύα» (και Αγγλική… τοποτήρηση). Οι εισβολείς – τζιχαντιστές, είναι (προς το παρόν) για… «ξεκάρφωμα» !!! Προς το παρόν… Σε λίγο καιρό, θα υποστούμε άλλα… Θα_χρησιμοποιηθούν, από τους σιωνιστές, ως ο… «καταλύτης» των εξελίξεων…

¨Ο Ερντογάν ενισχύει το θρησκευτικό συναίσθημα για να προετοιμάσει τους πολίτες του για περαιτέρω σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ έ ς εμπλοκές στο εξωτερικό¨… Το «τραπέζι» της Μέσης Ανατολής «στήνεται» με σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν ο τρόπο . Το Ανατολικό Μπλοκ, το οποίο «ακουμπούσε» επικίνδυνα την Ευρώπη —και αυτή από φόβο υποτασσόταν στην αμερικανική κηδεμονία — , το αντικατέστησαν με ένα Μ ω α μ ε θ α ν ι κ ό Μ π λ ο κ, που φιλοδοξούν να κ α θ υ υ π ο τ ά ξ ε ι εκ ν έ ο υ την Ε υ ρ ώ π η στα σ χ έ δ ι ά τους . Τη Σοβιετική Ένωση με τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες την έχουν αντικαταστήσει με μια Τ ο υ ρ κ ί α με νεοθωμανικές και εξίσου ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες. Αυτό είναι το «παιχνίδι» …Το «παιχνίδι», το οποίο στήθηκε πάνω στην δ ή θ ε ν «αντιπαλότητα» της Τουρκίας και του Ισραήλ … Μιλάμε για ΑΝΗΛΕΗ ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ με τις ευλογίες της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ νέας τάξης και των υποτακτικών της Δυτικών ψευτο-δημοκρατικών κυβερνήσεων «μα’ι’μού» …

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης από μουσείο σε ισλαμικό τέμενος θα πρέπει να ιδωθεί ως τμήμα μιας ευρύτερης κρατικής ιδεολογικής ατζέντας και πολιτικής πρακτικής, με στόχευση εσωτερική αλλά και διεθνή. Άλλωστε προηγήθηκε η μετατροπή σε τζαμί και άλλων βυζαντινών εκκλησιών (πχ. Αγία Σοφία Τραπεζούντας και αλλού).

Βέβαια, θέλω να τονίσω ότι η καταστροφή ορθόδοξων μνημείων δεν είναι μονοπώλιο των ισλαμιστών. Όταν για δεκαετίες κυριαρχούσαν οι κεμαλιστές, πολλές εκκλησίες μετατράπηκαν σε τζαμιά, σε στάβλους και αποθήκες, καταστράφηκαν εσκεμμένα ή αφέθηκαν να καταρρεύσουν.

Ο κλάδος ειδικού πολέμου της στρατοχωροφυλακής είχε ιδρύσει πριν από δεκαετίες μια μυστική ομάδα, που είναι άγνωστο για πόσο έδρασε, η οποία είχε ως αποστολή την ανατίναξη χριστιανικών μνημείων στη Μικρά Ασία, προκειμένου να σβηστούν τα ίχνη της ιστορικής παρουσίας των χριστιανικών λαών που υπέστησαν διωγμούς και γενοκτονία. Όσα μνημεία διασώθηκαν, το κράτος αργότερα τα ανέδειξε σε πόλο έλξης τουριστών και πηγή σημαντικού εισοδήματος, ενώ παράλληλα τα χρησιμοποίησε και ως εργαλεία ήπιας ισχύος προς τον δυτικό κόσμο, καλλιεργώντας ένα προφίλ ψευδο-ανεκτικότητας.

Όμως δεν είναι μόνο τα χριστιανικά μνημεία, αλλά και η πολιτιστική κληρονομιά Κούρδων και Αλεβιτών που έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές από το τουρκικό κράτος (με ισλαμικό ή κεμαλικό μανδύα). Για παράδειγμα η κουρδική πόλη Χασάνκεϊφ, που πρόσφατα έμεινε κάτω από τα νερά λόγω κατασκευής υδροηλεκτρικού φράγματος, αλλά και οι πόλεις Ντέρσιμ και Σουρ, που υπέστησαν καταστροφές και αλλοιώσεις από τον τουρκικό στρατό.

Στόχος του τουρκικού κράτους ήταν και παραμένει ο περαιτέρω εξισλαμισμός και εκτουρκισμός των διαφορετικών θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων της Ανατολίας. Για να το επιτύχει αυτό πρέπει να καταστρέψει τους τόπους μνήμης και την πολιτιστική κληρονομιά αυτών των κοινωνικών ομάδων.

Το ίδιο πράττει και με την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία. Υπάρχει μια συνέχεια και συνέπεια δεκαετιών σε αυτή την πολιτική καταστροφής και αφομοίωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κομματικό κείμενο του κεμαλικού CHP που διακινήθηκε στα στελέχη του ήδη από την δεκαετία του 1940, αποκαλύπτεται κρατικός σχεδιασμός για εκδίωξη του ελληνικού πληθυσμού της Πόλης στην επέτειο των 500 χρόνων από την άλωση. Το σχέδιο υλοποιήθηκε με δύο χρόνια καθυστέρηση, με τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Στα διεθνή τώρα, μετατρέποντας της Αγ. Σοφία σε τζαμί, πράξη υψηλότατου συμβολισμού, ο Τ. Ερντογάν προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του στην εσωτερική και διεθνή κοινή γνώμη ως έναν δυναμικό ηγέτη των σουνιτικών ισλαμικών χωρών και ως προστάτη των σουνιτών της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου γενικότερα. Καλλιεργεί το προφίλ ηγέτη που υποτίθεται πως δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις της «κακής Δύσης». Πιθανώς η πράξη του αυτή να ενισχύσει ελαφρώς και τα εκλογικά ποσοστά του, δεν αναμένω όμως ιδιαίτερη εσωτερική εκλογική ενίσχυση. Άλλωστε, έτσι πως είναι το καθεστώς, οι εκλογές δεν έχουν και τόση σημασία πλέον.

Όσοι στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι το έκανε για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ακόμα όμως και έτσι να ήταν, το γεγονός ότι τέτοιες πράξεις θεωρούνται ως θεμιτές από μεγάλο μέρος της τουρκικής κοινής γνώμης είναι αποκαλυπτικό μιας κατακτητικής και επεκτατικής πολιτικής κουλτούρας που παραμένει mainstream στην κοινωνία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι με εξαίρεση το φιλοκουρδικό κόμμα, όλα τα άλλα κόμματα άμεσα ή έμμεσα (και οι κεμαλιστές) στήριξαν αυτή την πράξη.

Παράλληλα ο Ερντογάν με τη μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί ενισχύει και χρησιμοποιεί το θρησκευτικό συναίσθημα για να προετοιμάσει τους πολίτες του για περαιτέρω στρατιωτικές εμπλοκές στο εξωτερικό, κατασκευάζει δηλαδή μεγαλύτερη νομιμοποίηση για επεκτατικούς πολέμους.

m.lifo.gr

Ερντογάν : ¨Φυσικά κάποιοι ενοχλούνται από αυτή την αποφασιστική προέλαση της Τουρκίας. Η αύξηση των επιθέσεων κατά της χώρας μας, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό, αποτελούν έκφραση αυτής της ενόχλησης. Αυτοί επιθυμούν η Τουρκία όπως συνέβαινε στο παρελθόν, να αρκείται σε αυτά που της προσέφεραν, να μην διεκδικεί τα δικαιώματά της και να μην ανταγωνίζεται κανέναν. Φυσικά αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι εκείνη η παλιά Τουρκία, πλέον δεν υπάρχει

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να εργαζόμαστε, να παράγουμε και να χτίζουμε μέχρι να φτάσουμε στους στόχους μας. Αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν βήματα στις χώρες τους για να εμποδίσουν την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία, έρχονται και επιτίθεται στην Τουρκία πού επιθυμεί να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Τουρκία σε όποια θέματα έκανε πίσω και προσπάθησε να έρθει σε προσέγγιση, σε όλα έχασε. Η εκ νέου μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι αποτέλεσμα αυτής της αποφασιστικότητας. Πήραμε αυτή την απόφαση κοιτώντας όχι το τι λέει ο καθένας, αλλά βλέποντας το ποιο είναι το δικαίωμα μας και το τι θέλει ο κόσμος μας. Όπως ακριβώς στη Συρία, όπως ακριβώς στη Λιβύη, όπως ακριβώς κάναμε και σε πολλά άλλα θέματα. 

Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτό το σωστό μονοπάτι. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την μεγάλη και ισχυρή Τουρκία. Είθε ο Αλλάχ να είναι μαζί μας και βοηθός μας¨.

Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του Ερντογάν για την προσέγγιση… Εμείς την αντιλαμβανόμαστε φυσικά. Μένει να το καταλάβουν κι αυτοί που μας κυβερνάνε…

[ Πηγή ] – Σύζευξη/διαμόρφωση/φωτό (pronews ):Α.Τ.

Ο αναγνώστης σιγά-σιγά «βλέπει» να «αχνοφαίνεται» η εικόνα του «πάζλ» του παιχνιδιού. Βλέπει, δηλαδή, ότι το «τραπέζι» της Μέσης Ανατολής «στήνεται» με συγκεκριμένο τρόπο. Το Ανατολικό Μπλοκ, το οποίο «ακουμπούσε» επικίνδυνα την Ευρώπη —και αυτή από φόβο υποτασσόταν στην αμερικανική κηδεμονία—, το αντικατέστησαν με ένα Μωαμεθανικό Μπλοκ, που φιλοδοξούν να υποτάξει εκ νέου την Ευρώπη στα σχέδιά τους. Τη Σοβιετική Ένωση με τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες την έχουν αντικαταστήσει με μια Τουρκία με νεοθωμανικές και εξίσου ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες. Αυτό είναι το «παιχνίδι» …Το «παιχνίδι», το οποίο στήθηκε πάνω στην «αντιπαλότητα» της Τουρκίας και του Ισραήλ. Από εδώ και πέρα θα δούμε πώς αυτοί οι βασικοί «παίκτες» δημιουργούν «στρατόπεδα», ώστε να παιχτούν και τα άλλα τα «χαρτιά» …Τα «χαρτιά» της Γερμανίας, αλλά και της Ελλάδας. 

Η Ελλάδα, για να παίξει το «παιχνίδι» τους, θα πρέπει να ελεγχθεί απόλυτα. 

Αυτόν τον έλεγχο έχει αναλάβει η Γερμανία. Εφόσον λοιπόν στόχος της Γερμανίας είναι να απομονώσει την Ελλάδα, για να τη λεηλατήσει σε βαθμό αναίμακτης κατάκτησης, θα πρέπει να μπορεί να τη διατηρεί υπό μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας. Επιθυμεί αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι να έχει καί «μαστίγιο» καί «καρότο», για να την ελέγχει απόλυτα. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει ανάγκη την Τουρκία και το Ισραήλ και εξαιτίας αυτής της ανάγκης παίζει αυτό το παιχνίδι με τους μυστικούς συμμάχους.
Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του «έκφραση», είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε «εργολάβους» και αυτοί είναι οι ρόλοι τόσο της Τουρκίας όσο και του Ισραήλ. Ο ένας θα είναι ο «κακός» της ιστορίας και ο άλλος ο «καλός» …Το γνωστό παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα για τους Γερμανούς είναι να μην αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που τους παίζουν, γιατί δεν θα μπορούν να τους διατηρούν «ομήρους».
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον νέο σχεδιασμό; 

Η Τουρκία θα εμφανίζεται σαν εκφραστής τής δύναμης του Ισλάμ. Επειδή το Ισλάμ, σύμφωνα με τη δυτική λογική, δεν έχει ιδεολογία, αλλά μόνον επεκτατική διάθεση και ασκεί τρομοκρατία, η Τουρκία θα το εκφράζει απόλυτα. Θα αρκείται στον ρόλο του «Τραμπούκου», ο οποίος διεκδικεί τα πάντα με τη λογική του «ζωτικού χώρου».Από εκεί και πέρα το Ισραήλ και η Ελλάδα θα είναι τα προκεχωρημένα «φυλάκια» του »ελεύθερου κόσμου».
…Οι πιστοί σύμμαχοι, οι οποίοι σε απόλυτο συντονισμό θα περιορίζουν αυτόν τον «Τραμπούκο» στις απαιτήσεις του. Η Γερμανία θα τους «συντονίζει» και πίσω από τη Γερμανία θα γελάνε με τα χάλια μας οι Εβραίοι της PAXHEBRAICA. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είναι μονίμως όμηροι των Εβραίων, οι οποίοι τους μισούν και των Γερμανών, οι οποίοι τους λεηλατούν. Οι Τούρκοι θα την «πληγώνουν» την Ελλάδα και θα την «θεραπεύουν» οι συνέταιροί τους με τα «ξυράφια». Αυτό είναι το σχέδιο …και καλό είναι να το γνωρίζει ο αναγνώστης. [Πηγή]

Έρχεται γεωπολιτική… «καραμπόλα» σε Θράκη – Μακεδονία – Ήπειρο – Αιγαίο Πέλαγος – Κύπρο (και όχι μόνον…) – Επέρχεται Νέα Εθνική Καταστροφή, ΠΑΝΤΟΥ !!! Καστελλόριζο – Ρω – Στρογγύλη θα την πληρώσουν ΚΑΤΑΠΡΩΤΑ, ακολουθούν Κρήτη, Πελοπόννησος, Ιόνιο Πέλαγος – Ολόκληρη η Ελληνική Δημοκρατία θα διαμελισθή – Για την ακρίβεια… ΚΑΙ Τουρκία ΚΑΙ Ψωροκώσταινα θα… ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΜΕΛΙΣΘΟΥΝ και θα δημιουργηθή μία Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ), η οποία θα συμπεριλαμβάνει μέγα μέρος τής Χερσονήσου τού Αίμου. – Ρόλο στυγνού κατακτητού θα διαδραματίσουν ΚΑΙ τα τουρκαλβαναριά, καθώς ΚΑΙ οι βουλγαρόγυφτοι των Σκοπίων, αλλά ΚΑΙ οι… original Βούλγαροι – Η Κύπρος, μαζί με την Κρήτη, τα Κύθηρα και ολόκληρη την Πελοπόννησο και τις Ιονίες Νήσους, θα αποτελούν υποτελείς περιοχές σε Ισραήλ, Κατάρ και Γερμανία εξ αιτίας τού αγωγού «East Med«… Στην Αττική θα εγκλωβίσουν όλους τους νεοραγιάδες εν τέλει, μαζί με φανατικούς ισλαμιστές εισβολείς – εποίκους – λαθρομετανάστες και αναρχικούς – ΕΟΖ, 13 περιφέρειες, μετανάστευση 600.000 νέων Ελλήνων κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ναρκωτικά, υπογεννητικότητα, εισβολή εποίκων, γήρανση τού γηγενούς πληθυσμού, ΟΛΑ, οδηγούν στην Εθνοκτονία των Ελλήνων Το σχέδιο είναι πολύυυ παλιό… Από τίς δεκαετίες τού ’50 και τού ’60 έστελνε ο Καραμανλής τους Έλληνες τής υπαίθρου στα αστικά κέντρα και την ξενητιά… Τα πάντα, ήταν π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι σ μ έ ν α. Μετά από τον Καραμανλή, ακολούθησαν κι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι: Παπανδρέηδες, Χούντες, ξανά Καραμανλήδες, ξανά Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες, Σημίτηδες, ξανά Καραμανλήδες, ξανά Παπανδρέηδες, Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Τσίπρες, Καμμένοι ξανά Μητσοτάκηδες… ΟΛΟΙ… Ο Λ Ο Ι… Ο – Λ Ο Ι… ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Έλληνες, ΔΕΝ θα υπάρχουν… 


Μιλάμε για ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ… Καταλάβατε τώρα τι λέμε; Αργότερα, η κατοχή αυτή, θα μετασχηματισθεί σε… Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία υπό Ισραηλινό… «μανδύα». 

Στην είσοδο του Αρχηγείου του Ναυτικού τους τοποθέτησαν οι τουρκαλάδες τη σημαία του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα… «Γαλάζια πατρίδα» και δε συμμαζεύεται…

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι [εδώ Κ Α Ι εδώ].

ΠΗΓΗ

Για λίαν σοβαρή μελέτη φίλες και φίλοι αναγνώστες (λίγα ιστολόγια απομείναμε, πλέον, τα οποία κρατάμε – ακόμη – αναμμένο, το «κερί» τού Γένους. Μετρημένα…)

Περισσότερα, εδώ.

ΠΗΓΗ

Συνέχεια ΕΔΩ και ΕΔΩ

Περισσότερα,Κ Α Ι εδώ.

Ὦ ναί,ἄς ἐπανέλθουμε στήν …πραγματικότητα…Ὄχι ἁπλῶς μία Νέα Τουρκοκρατία, ἀλλά μία ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ἀλλά βεβαίως,τί νά ποῦν οἱ κακομοίρηδες πού σύρθηκαν ἀπό τήν Κάσνερ/Μέρκελ,μόλις δύο 24ωρα ἀπό τήν ἀπόφασιν Ταγίπ μετατροπῆς τῆς Ἁγίας Σοφίας σέ τζαμί,σέ συζήτησιν μέ τούς τουρκαλάδες;Τί νά ποῦνΠώς εἶναι ὑποχείρια τῆς κάθε ναζίστριας ἑβραιόφαρας Κάσνερ/Κάσμιερτσακ/Μέρκελ πού τούς τραβᾶ κυριολεκτικῶς ἀπό τήν μύτη;Η μεγαλύτερή μας τραγωδία είναι, ΠΩΣ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ…Και το κυριώτερο, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΕΦΡΑΔΙΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Μά νά μάθουμε ἀπό τούς τουρκαλάδες,πώς ἔγινε συνάντησις Ἑλλάδος-τουρκιᾶς-γερμαναρίας,ἐχθές Δευτέρα,στό Βερολῖνο;   Ἄν δέν τό ἀποκάλυπτε ὁ Τσαβούσ-ογλού,δῆλα δή,δέν εἶχαν σκοπό νά μᾶς ἐνημερώσουν;

Ελλάδα, Τουρκία και Γερμανία φέρεται να είχαν τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο, πριν από λίγα 24ωρα, μετά και την τουρκική απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όπως αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
(Τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας στο Βερολίνο μετά την απόφαση για την Αγία Σοφία)

Ἀλλά βεβαίως,τί νά ποῦν οἱ κακομοίρηδες πού σύρθηκαν ἀπό τήν Κάσνερ/Μέρκελ,μόλις δύο 24ωρα ἀπό τήν ἀπόφασιν Ταγίπ μετατροπῆς τῆς Ἁγίας Σοφίας σέ τζαμί,σέ συζήτησιν μέ τούς τουρκαλάδες;   Τί νά ποῦν   Πώς εἶναι ὑποχείρια τῆς κάθε ναζίστριας ἑβραιόφαραςΚάσνερ/Κάσμιερτσακ/Μέρκελ πού τούς τραβᾶ κυριολεκτικῶς ἀπό τήν μύτη;

Ὁ Χόρστ Κάσνερ Κασμιερτσακ Προτεστάντης (δῆλα δή ἑβραιόσπορος) θεολόγος,πατήρ τῆς Ἀγκέλα-Δωροθέας (ἐδῶ)

  Μαθαίνουμε πώς τήν ἑλληνική πλευρά ἐκπροσώπησε ἡ διπλωματική σύμβουλος τοῦ Κούλη,ἡ Σουρανῆ.   Τήν θυμᾶστε τήν πρώην Πρέσβη μας στά Τίρανα,Ἐλένη Σουρανῆ; Τήν «Ἰππότη τοῦ Τάγματος τοῦ Σκερντέμπεη» ; Τά γράφαμε ἐδῶ .

Αὐτή ἡ κυρία πού τά εἶχε συζητήσει μέ τόν ἄλλον ἑβραῖο,τόν Ἰωσήφ Μπορέλλ,τόν ἐντεταλμένο ἐπί τοῦ θέματος,ἐκ μέρους τῆς Ε.Ε.,πού τό τελευταῖο διάστημα πάει κι᾿ἔρχεται σέ Ἑλλάδα,Κῦπρο,τουρκιά καί κοπανιέται νά κάνῃ τόν Ἑλληνισμό νά καταλάβῃ καλῶς πώς :

« Ψάχνουμε τρόπο επίλυσης που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές…η Ε.Ε θα προσπαθήσει να βοηθήσει στη διανομή των εσόδων από τον πλούτο των υδρογονονανθάκων ανάμεσα στις δυο πλευρές…Εμείς (ως ΕΕ) σκοπεύουμε να οργανώσουμε διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών»(ἐδῶ)

Αὐτή ἡ κυρία λοιπόν ἔπεισε τόν Κούλη πώς ἦρθε τό πλήρωμα τοῦ χρόνου γιά νά ξεκινήσῃ ἡ διαδικασία παραδόσεως μέρους τῆς ἐδαφικῆς μας κυριαρχίας.   Ἔ, δέν ἦταν μόνον αὐτή βεβαίως,ἔβαλε τήν χερούκλα της καί ἡ ἑβραιόφαρα  Κάσνερ/Κάσμιερτσακ/Μέρκελ,ἐννοεῖται.   Ἐξ οὖ καί ἡ συνάντησις ἐν Βερολίνῳ…

Πῶς τό εἶπε ὁ Κούλης;

«Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουν αποκατασταθεί οι επίσημοι δίαυλοι επικοινωνίας…Δεν θα σας πω προφανώς σε λεπτομέρεια τι είναι αυτό που συζητήθηκε..η Ελλάδα έχει την αυτοπεποίθηση και το διεθνές δίκαιο με το μέρος της, ένα ισχυρό πλαίσιο συμμάχων και την ειδικά την ΕΕ...έχω ενημερώσει εκτεταμένα την Α.Μέρκελ..Επιμένω στη διπλωματική επίλυση όλων των διαφορών, με σημαντικότερη αυτή του καθορισμού της ΑΟΖ»

Ἐκτεταμένως,τά εἶπε μέ τήν Κάσνερ/Κασμιερτσάκ ὁ Κούλης.   Τόσο ἐκτεταμένως πού δύο ἡμέρες μετά τήν προσβολή πού ὑπέστη ἡ Ὀρθοδοξία ἀπό τόν Ταγίπ,συρθήκαμε σέ συζήτησιν μαζύ του,ἀντί νά τό θέσουμε ὡς ἀρνητικό παράγοντα στίς ὅποιες μελλοντικές,μεταξύ μας,συνομιλίες !   Ἀλλά θά μοῦ πῇς ὅταν ὁ Κούλης τραβολογιέται νά πάῃ στήν Κέρκυρα γιά κάποια ἔργα ἀξιοποιήσεως τῆς περιοχῆς Ῥότσιλντ ( Ποιά Ἁγία Σοφία,προέχει ἡ Κασσιόπη τοῦ Ῥότσιλντ !) , τί μπορεῖ νά περιμένῃ κανείς; Ἀξιοπρεπή χειρισμό τῶν θεμάτων μέ τήν τουρκιά; !

Καί νά ξέρετε,ὅλοι τους γνωρίζουν γιά τό ἐπερχόμενον ! Ὅλοι τους !

Ἀδωνάϊ  : «Και τι να κάναμε δηλαδή; Σε ποιο επίπεδο; Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο για να κάνουμε κίνηση, είναι μία απόφαση του Ερντογάν, ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσεις είναι να στείλεις μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία στην Κωνσταντινούπολη, ας επανέλθουμε στον πραγματικό κόσμο».( ἐδῶ ὅπου καί τό σχετικό βίντεο)

Νά ἐπανέλθουμε στήν πραγματικότητα,μᾶς καλεῖ τό Ἀδωνάϊ. Στήν πραγματικότητα : 

Ὄχι ἁπλῶς μία Νέα Τουρκοκρατία, ἀλλά μία ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ἄλλη μία φορά : Κατακαημένη Ἑλλάδα…! 

Ἡ Πελασγική

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ωραιο το αρθρο σας, αλλα ξεχνατε το πιο σημαντικο απο ολα οσα γραψατε..ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Μην καταφευγουμε λοιπον σε καταστασεις που δημιουργουν πανικο και φοβο, ο Χριστος μας για αλλη μια φορα στην ιστορια του εθνους μας, θα βαλει την υπογραφη του, και αυτη θα ειναι με το μερος της ελλαδας μας. Ο καιρος γαρ εγγυς….μοναχα πιστη στο θεο να εχουμε, και ολα θα πανε κατευχην δικη του. ΙΣ.ΧΣ ΝΙΚΑ . –

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *