ΒΗΡΥΤΟΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΧΑΟΥΣ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια τραγωδία που κατέστρεψε την γειτονική Βηρυτό-Λίβανο. Οι φίλοι έχουν πληγεί βαθιά και έχουν ψυχολογικά τραυματιστεί από αυτό το απίστευτο αποκαλυπτικό γεγονός που συνέβη τόσο γρήγορα και αφαίρεσε ζωές με μια άνευ προηγουμένου οργή. Μια έκρηξη 1/4 η δύναμη της Χιροσίμα.

Διαφωνούμε έντονα με τη θεωρία καταστημάτων πυρομαχικών «Hzboll * h» που κυκλοφόρησαν ορισμένοι αναλυτές. Το λιμάνι τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο του Future Party του Saad Hariri. Το Hzboll * h δεν έχει πρόσβαση στο λιμάνι. Όπως μου είπε η πολική σχολιαστής, Marwa Osman, «μπορείτε να φανταστείτε ότι οι ΗΠΑ επιτρέπουν σε ένα πλοίο γεμάτο όπλα να ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Βηρυτού, θα το καταστρέψουν πολύ πριν φτάσει σε αυτόν τον προορισμό». Κατώτατη γραμμή, το Hzboll * h δεν λειτουργεί στην περιοχή της έκρηξης, δεν αποθηκεύει όπλα σε αυτήν την περιοχή.
Αυτή η επόμενη εικόνα δεν είναι πλέον η πιο σημαντική, είναι η δεύτερη πιο σημαντική.

Η κοινή χρήση ή η υποστήριξη αυτής της θεωρίας παίζει στα χέρια των παγκοσμιοποιητών δίνοντας στο Ισραήλ τη συνηθισμένη δικαιολογία της «αυτοάμυνας» και αυξάνοντας τις σεχταριστικές διαφορές στον Λίβανο, στρέφοντας την κοινή γνώμη εναντίον του Hzboll * h.
Συνέντευξη από τη Marwa.
Όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν υποτιθέμενων ισραηλινών πυραύλων είναι ύποπτα. Η σιωνιστική οντότητα δεν θα ήταν τόσο προφανής ώστε να χρησιμοποιήσει πυραύλους όταν μια απλή επιχείρηση πληροφοριών θα αρκούσε για να πυροδοτήσει την τεράστια αποθήκη νιτρικού αμμωνίου στο λιμάνι.

Πιθανόν το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Η ισραηλινή ηγεσία συνομιλεί πριν και μετά το γεγονός επιβεβαιώνει αυτή την πεποίθηση. Δεν υπάρχουν σκληρά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτήν τη θεωρία ΝΑΙ. Προειδοποιούμε τους πάντες να μην σπεύδουν σε άγρια συμπεράσματα ή να μοιράζονται συναισθηματικές θεωρίες όπως «τακτικοί πυρήνες» – πιθανότατα δεν υπήρξε κανένα σημάδι δηλητηρίασης από ακτινοβολία μεταξύ των θυμάτων και αυτού του είδους η λοίμωξη δεν είναι χρήσιμη ή ευεργετική για τα θύματα της επίθεσης που ήδη αντιμετωπίζει ακραία τραύματα, PTSD και υπολειμματικό τρόμο. Μην το προσθέσετε σε αυτό το πολύ κρίσιμο στάδιο ανάκτησης και έρευνας.

Ο Chris Busby είναι ένας σεβαστός και έμπειρος επιστήμονας, που ειδικεύεται στις επιπτώσεις στην υγεία από την «εσωτερική ιοντίζουσα ακτινοβολία». Ο Busby έχει διερευνήσει πολλά σενάρια ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένου του Falujah στο Ιράκ και της ύποπτης πυρηνικής βόμβας στην Υεμένη του 2016. Ακολουθήστε τη σελίδα του στο Facebook για λογική αξιολόγηση και ανάλυση της επίθεσης της Βηρυτού.

Ο Κρις απάντησε πρόσφατα σε πληροφορίες που του στάλθηκαν:
«Έστειλα τα ακόλουθα στοιχεία ακτινοβολίας από την έκρηξη της Βηρυτού. Υπάρχουν επίσης εικόνες ενός πυραύλου. Αλλά ποιος ξέρει; Σίγουρα, εάν συνεπάγεται πυρηνική έκρηξη, τα συντρίμμια θα είναι ραδιενεργά, οπότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για να το μάθουμε. Κάτι πυροδότησε το νιτρικό αμμώνιο, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά ένα απλό εκρηκτικό θα το έκανε αυτό. «
Η εκτίμησή του για την έκρηξη και τα κίτρινα σύννεφα που φωτογράφισαν στη δυτική εξοχή της Δαμασκού λίγο μετά την έκρηξη:

«Οι εικόνες δείχνουν ένα κόκκινο καφέ αέριο. Αυτό είναι το διοξείδιο του αζώτου και άλλα αέρια NOx. Αυτό συμβαίνει όταν θερμαίνετε νιτρικό αμμώνιο. Είναι τοξικό και νιτρώνει ό, τι παίρνει, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων σας. Αυτό ήταν το δακτυλικό αποτύπωμα αυτής της έκρηξης. Σε τελική ανάλυση, 2,7 κιλοτόνοι είναι περίπου το 1/4 της βόμβας της Χιροσίμα και η εκρηκτική ισχύς είναι περίπου συγκρίσιμη με την TNT. «
«Από το χρώμα του λοφίου έκρηξης υποθέτω ότι η έκρηξη της Βηρυτού ήταν Νιτρικό αμμώνιο. Όχι nuke, όχι βολίδα. Πιθανώς λίπασμα νιτρικού αμμωνίου. Αυτό μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, επίσης υπήρχαν κόκκινοι καπνοί, νιτρικοί καπνοί, στο σύννεφο. Δύσκολο να δούμε τι άλλο θα έκανε τόσο μεγάλο χτύπημα. «

Προτρέπουμε όλους να αναζητήσουν την καταστροφή της Πόλης του Τέξας το 1947 που ήταν ένα πολύ παρόμοιο γεγονός.
Ένας συνάδελφος του Chris σχολίασε επίσης:
Ο Elias Sacristan Haddad είπε – Η Vanessa Beeley ο συνάδελφός μου Chris Busby έχει απόλυτο δίκιο. Μόλις με κάποιες εκτιμήσεις, αυτή είναι η χημική εξίσωση για την αποσύνθεση νιτρικού αμμωνίου: NH4N03 –θερμικό—> N2O + H2O
Γνωρίζοντας ότι το νιτρικό αμμώνιο έχει μοριακό βάρος 80 g / mol εάν θερμάνετε 2.600 τόνους, τότε συνολική ενέργεια 678.972 KJoules θα δημιουργηθεί ισοδύναμο με 2,8 κιλοτόνια. Αυτό που είδαμε είναι ισοδύναμο με το 25% της ενέργειας που παράγεται κατά τη διάρκεια της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα (15 τόνοι) Μόλις εκραγεί το νιτρικό αμμώνιο, θα έχετε τεράστιες ποσότητες ενέργειας όσον αφορά τους υδρατμούς και το οξείδιο του αζώτου (αυτό το άχρωμο και άοσμο αέριο μπορεί να παράγει επιδράσεις κατά την εισπνοή, όπως ναυτία, έμετος και κόπωση. Φυσικά, αυτό το αέριο αποσυντίθεται εύκολα σε άζωτο και οξυγόνο. Αυτό είναι το σχόλιό μου από τη σκοπιά ενός χημικού μηχανικού. «

Δεν έχουν σημασία «ανώνυμες πηγές πληροφοριών» – ενδιαφέρομαστε μόνο για σκληρά γεγονότα και για πραγματική επιστημονική ανάλυση και γνώμη από έμπιστα άτομα που εμπιστεύομαι, όπως η Marwa Osman.

Πιθανότατα ο Μακρόν αποστέλλεται για να διασφαλίσει ότι η κυβέρνηση του Λιβάνου αρνείται κάθε φάουλ ή ισραηλινή παρέμβαση στην έκρηξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομιλία του Nasrallah είναι τόσο κριτική.
Οι άνθρωποι στη Βηρυτό πληρώνουν μια φοβερή τιμή, πολιτικά και από πολλές οπτικές γωνίες. Ας προσπαθήσουμε να τους υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, αλλά χωρίς να καταφύγουμε σε υπερβολή και ισχυρισμούς πριν από οποιαδήποτε επίσημη έρευνα.

Κοιτάξτε πόσο μακριά εκτείνεται η ζημιά έκρηξης. Ακόμη και τα μακρινά κτίρια είναι κατεστραμμένα. Τι γίνεται με την άλλη κατεύθυνση; Πρόκειται για μια ζώνη καταστροφής σε απόσταση άνω του ενός μιλίου Ακόμη και η εκκλησία στη Χιροσίμα.

Αυτό το επίπεδο ζημιάς στον Λίβανο είναι πολύ καλό για να ισχύει για το Ισραήλ, και θα είναι, στην πραγματικότητα, πολύ καλό.
Υπάρχουν φήμες ότι υπήρχε μια αποθήκη γεμάτη νιτρικό αμμώνιο που ανατινάχτηκε. Αυτές οι φήμες είναι BUNK. Το νιτρικό αμμώνιο είναι οξειδωτικό και χρειάζεται κάτι για να οξειδωθεί προτού να εκραγεί. Εάν αυτό το νιτρικό αμμώνιο δεν ήταν κατά κάποιο τρόπο κορεσμένο με μερικές χιλιάδες τόνους ντίζελ για να καταστεί δυνατή αυτή η έκρηξη, κάτι άλλο έκανε αυτό.

Είναι προφανές ότι το έκανε το Ισραήλ.

https://twitter.com/i/status/129105146563765452

Σε αυτήν τη φωτογραφία: Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι κτίρια, ακόμη και εκείνα που προστατεύονται από την έκρηξη από τον ανελκυστήρα σιτηρών, εξαλείφθηκαν. Είναι αμφίβολο ότι αυτό ήταν «2700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου» που ποτέ δεν αναμίχθηκε με καύσιμο για να το κάνει να εκραγεί. Κάτι άλλο το έκανε αυτό, ωραίος κρατήρας.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με ισχυρό τηλεφακό από SLR υψηλών σημείων που είχε μεγάλο φακό, το αποδεικνύει το bokeh και η σύνθεση. Κάποιος πήγε εκεί ειδικά για να το κάνει αυτό και δεν περπατούσε μόνο με το τηλέφωνό του. Η γελοία στάση που εκφράζεται από το «Αντίο» είναι τόσο εβραϊκή, η βρωμιά του δηλητηρίασε το λιμάνι.

Αλλά το νιτρικό αμμώνιο ΔΕΝ θα εκραγεί ΧΩΡΙΣ ΟΧΙ ΟΞΕΙΔΙΟ
Εάν υπήρχαν βιομηχανικά ατυχήματα που προκλήθηκαν από το «νιτρικό αμμώνιο», συνέβησαν επειδή μολύνθηκαν κάπως.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *