Βίντεο πρόγευση γιά αυτά πού έρχονται από την Αυστραλία. (βιντεο)

5/5 (3)

Όλα συμβολικά παίζονται στο βιντεο, καθόλου τυχαία.
Η κοπέλα στο πεζοδρόμιο πού την έχει καβάλα ο αντίχριστος νόμος, είναι η ισοπέδωση και η εξαθλίωση της ελευθερίας της προσωπικότητας του ατόμου, που ίσχυε μέχρι τώρα.
Όλα τα μέχρι τώρα που ξέραμε σβήνουν υπό τις αντίχριστες επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων.
Η εξουσία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, και οι 10 μπάτσοι εξουσιαστές πού μαζεύτηκαν για να καθ-υποτάξουν το ελεύθερο πρόσωπο, είναι η ολική ισχύ και δύναμη πυρός που θά εφαρμόζεται από εδώ και πέρα από τη νέα τάξη πραγμάτων, για να επιτευχθεί η απόλυτη, ακώλυτη εξουσία τους.

Αυτά που βλέπουμε υπό τύπο καύχησης καί διαφήμισης σε αυτό το βίντεο, είναι οι εντολές που έχουν πάρει, και είναι μία πρόγευση για τα μαρτύρια που θα ακολουθήσουν όταν τα έρθει το εμβόλιο, καί θά συμβαίνουν καί μέσα στα σπίτια μας.

Όμως όπως και να έχει Ζεί Κύριος και ο Θεός, και η Νίκη και η Δόξα τού ανθρώπου και της Αγίας Εκκλησίας, είναι να στεφανώνει ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ μέσα στα χρόνια της καθολικής αποστασίας.

Ας μην χάσουμε την ευκαιρία πού μάς δίνεται αδελφοί. Με μικρή ομολογία, μεγάλες οι Δόξες καί τα στεφάνια στον Άγιο Ουρανό.

Αμήν να ευχηθούμε να είμαστε στήν Αγία ομολογία, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει ουδέτερη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dz9O96ZJXKXIsI3HVHgBfvh3SD8jUCWDRtH4L0vn_hk43kFxr00MGWHUw67KflZYmmlI0EoZpteBQ8YIIMANg

http://scripta—manent.blogspot.com

Όπως αποκαλύπτει και η δημοσιογράφος στο παρακάτω βίντεο κυνηγάνε τους πολίτες με Drones αν δεν φοράνε μάσκες.

Sie fangen uns jetzt mit DROHNEN !

Man in Black : Joseph Spencer ο Άντρας με τα Μαύρα

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.euronews.com/2020/03/26/watch-italian-mayor-uses-drone-to-scream-at-locals-to-stay-indoors-amid-coronavirus-crisis

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Πάντα απέφευγα να ασχοληθώ με το 9ο κεφ. παρ. 3 – 6 της Αποκάλυψης . Έμοιαζε με κατι το υπερφυσικό το οποιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί.
    Τα τελευταία όμως γεγονότα και ειδικότερα η χρήση των drones εναντίον των πολιτών καπου αρχίζουν να φωτίζουν την ερμηνεία της προφητείας .
    Για να μη λέμε όμως πολλά , ειναι βεβαιο πως έρχονται μαύρες μέρες και η Παγκοσμια Επίθεση της ΝΤΠ προς όλους τους λαούς και τον κάθε ένα πολίτη ξεχωριστά θα μας οδηγήσει με ακρίβεια στην ολοκλήρωση της Αποκάλυψης των Έσχατων Καιρών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *