Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο – Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19 ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/10/2015 !!!!!!!!! … και ένα όνομα διαολεμένο- ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-Του Σωτήρη ήταν η ιδέα, είμαι σίγουρη, γι’ αυτό μάλωνε με το Χαρδαλιά – δομές για τους ασυμπτωματικούς

5/5 (5)

Τον Δρ Bodo Schiffmann τον γνωρίσαμε στην, πρώτη από όλα τα άλλα ιστολόγια παρουσίαση, που κάναμε, του βίντεό του στο οποίο αναφέρει κλαίγοντας τον θάνατο και τρίτου παιδιού στη Γερμανία από διοξείδιο του άνθρακος λόγω μάσκας.

Αυτό το όνομα που έβγαλε την πατέντα, είναι που  δίνει δύναμη και έπαρση στους … ερπετοειδείς…

Το όνομα του επί της γης Αρχησατανά…

“ΤΑ ΠΑΝΤΕ ΡΕΙ”, είχε πει ο Ηράκλειτος… και η γη, γυρίζει…

Προσευχόμαστε στον Χριστό, αυτόν που σταύρωσαν οι οβριοί, το τέλος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, να είναι κοντά

«Καλησπέρα σε όλους σας. Το συγκεκριμένο σάιτ  Espacenet.com είναι το σάιτ που μπορεί κάποιος σε περίπτωση που εφευρέσει μια πατέντα και θέλει να την προωθήσει στην Παγκόσμια η Ευρωπαϊκή αγορά να την καταχώρηση σαν δική του εφεύρεση! 

Αν μπείτε τώρα στο σαιτ και πατήσετε τον κωδικό  US 2020279585  ΘΑ σάς βγάλει ότι κάποιος Με το όνομα ROTHSCHILD RICHARD GB τής 13/10/2015  είχε δηλώσει σαν πατέντα δική του το ΤΕΣΤ ΤΟΥ COVID-19  

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ COVID-19 ΤΟ 2015 ΠΑΡΑΚΑΛΩ! 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΊΛΟΙ,  ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΏΤΙΣΗ»

Aυτά είναι περίπου τα λόγια του Δρ. Bodo Schiffmann στο παρακάτω βίντεο:

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dxtnNGK2KlHZQ5EejYk0jpuOsuIqj_WShiERC3og9qj6xAAvlQKaN2N3zWWXQI1aPMGWUjcrfD6AH_DpVYbEKuQIDekBzlVppgxt5DfGwuAk1cLtkhY9Gv183MjMCRuOQSQYSg

Τον Δρ Bodo Schiffmann τον γνωρίσαμε στην, πρώτη από όλα τα άλλα ιστολόγια παρουσίαση, που κάναμε, του βίντεό του στο οποίο αναφέρει κλαίγοντας τον θάνατο και τρίτου παιδιού στη Γερμανία από διοξείδιο του άνθρακος λόγω μάσκας (εδώ). Είναι από τους γνωστότερους ωτορινολαρυγγολόγους, όχι μόνο στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Είναι επίσης ένα από τα ιδρυτικά μέλη της γερμανικής εξωκοινοβουλευτικής ελεγκτικής επιτροπής διασάφησης του κορονοϊού (ACU2020), στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Στην διαδήλωση του Βερολίνου, τον προσέγγισαν πολλοί Έλληνες ζητώντας του να κάνει ένα ενημερωτικό βίντεο ειδικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το οποίο και έπραξε αμέσως δύο μέρες μετά, και το οποίο παρουσιάστηκε σε ανάρτηση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης, εδώ.

Η ιστοσελίδα Espacenet.com, στην οποία αναφέρεται, έχει και μετατροπή γλώσσας στα ελληνικά.Έτσι λοιπόν, πράττοντας κατά τις υποδείξεις του δόκτορος, αποκομίζουμε κι εμείς το συνταρακτικό στοιχείο της ημερομηνίας της πατέντας:

 Καλή χώνεψη στα παντός είδους βοθρο-παπαγαλάκια και τους ξεπουλημένους γιατρουδάκους της tv…

– Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Κ.Μυρμιδώνα από Γερμανία, που μού έστειλε το βίντεο – 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

Πηγή

Του Σωτήρη ήταν η ιδέα, είμαι σίγουρη, γι’ αυτό μάλωνε με το Χαρδαλιά – δομές για  τους ασυμπτωματικούς

“Σωτήρη μου, κάνε κάτι να πάρουμε και τα ίδια επιδόματα με τους λαθρο και σε παρακαλώ καλέ μου αυτό το μέτρο με τα ενοίκια που βγάλατε για την επαγγελματική στέγη πες μωρέ στο Σταϊκούρα να το επεκτείνει και σε όλους εμάς που μείναμε άνεργοι.”

Ειρωνεία, ή μια ακόμα κραυγή απόγνωσης;

Ίσως και τα δυο…

Τέτοιες φωνές, θ’ ακούσουμε πολλές…

Αυτοί όμως που έγιναν αιτία για αυτές τις κραυγές απόγνωσης, θέλουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ… ούτε καν δίκες…

ΜΟΝΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

Η καλύτερη ιδέα εδώ και εφτά μήνες.

Γιατί τον ξέρω εγώ τον Σωτήρη.

Κύριος, χαμηλών τόνων, επιστήμονας, καλοκάγαθος, συμπονετικός.

Ο άλλος είναι κακός.

Σου λέει: γιατί οι λαθρομετανάστες να μένουν στα ξενοδοχεία μας, να παίρνουν επιδόματα, να έχουν ημερήσιο μενού τρία πακέτα την ημέρα και οι δικοί μας τίποτα;

Δεν είναι δίκαιο.

Και επειδή νιώθει τύψεις για τις στρατιές των ανέργων που δημιούργησε και αυξάνονται μέρα με τη μέρα σου λέει τι θα γίνουν όλοι αυτοί;

Δουλειά δεν μπορούν να βρουν γιατί όλα τα κλείνουμε, άρρωστοι δεν είναι για να μπουν σε ένα νοσοκομείο να φάνε ένα πιατάκι φαγητό.

Και τι κάνουν; Μαζεύονται στις πλατείες αφού δεν έχουν δουλειές.

Από την άλλη μας πιέζει και ο σύλλογος των Ξενοδόχων ότι τους καταστρέψαμε οικονομικά χωρίς τουρισμό.

Αλλά αυτοί οι ξενοδόχοι είναι από αυτούς που δεν θέλουν τους λαθρο.

Να τι θα κάνουμε.

Θα προφασιστούμε ότι οι επικίνδυνοι αυτό το διάστημα είναι οι ασυμπτωματικοί και θα πρέπει να τους απομονώνουμε.

Γι’ αυτό θα νοικιάσουμε ξενοδοχεία ανά την επικράτεια και θα μοιράσουμε το διάστημα μέχρι τις 31/12/2020 ανά 20ήμερο.

Βέβαια δεν θα το σταματήσουμε εκεί θα το πάμε μέχρι το Πάσχα τουλάχιστον γιατί στην Αθήνα κρύο έχουμε μετά το Φεβρουάριο έτσι ώστε να βγάλουν οι ξενοδόχοι αυτά που χάσανε.

Να μου πεις γιατί δεν το κάνουν με τους αρρώστους αυτό;

Ε δεν μπορεί να πας π.χ. στο Μεγ. Βρετάνια 80χρονους καταλαβαίνετε… Ενώ οι ασυμπτωματικοί νέοι, υγιείς, αυτοεξυπηρετούνται όλα καλά.

Λοιπόν Σωτήρη άκου.

Αν τύχει να είναι π.χ. το παιδί μου να βγει θετικό και ασυμπτωματικό το οποίο είναι ανήλικο να ξέρεις ότι όπου πάει αυτό πάω και εγώ μαζί. Το καταλαβαίνεις. Όσο και να σ’ αγαπάω και να σε εμπιστεύομαι. Και το αντίστροφο βέβαια. Αν βγω εγώ θετική πού θα μείνει το παιδί μου; Στο δρόμο;

Ααα δεν σου είπα. Είμαι χωρισμένη και ο ακατανόμαστος δεν θέλει ούτε να το βλέπει.

Έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του όπως λέει.

Με ένα δίκλινο θα είμαστε μια χαρά.

Να σου πω ακόμη ότι να μωρέ εγώ ακολουθώ μία δίαιτα Keto νομίζω τη λένε, όχι για να αδυνατίσω αλλά λόγω ανεργίας, αλλά έτσι λέω στο παιδί για να μην καταλάβει ότι ζούμε με το επίδομα ανεργίας και τη σύνταξη του παππού.

Και τον παππού όπως καταλαβαίνεις εγώ περισσότερο τον προσέχω μην πεθάνει, σαν τα μάτια μου.

Δεν μπορώ να το στείλω στον παππού.

Σωτήρη μου, κάνε κάτι να πάρουμε και τα ίδια επιδόματα με τους λαθρο και σε παρακαλώ καλέ μου αυτό το μέτρο με τα ενοίκια που βγάλατε για την επαγγελματική στέγη πες μωρέ στο Σταϊκούρα να το επεκτείνει και σε όλους εμάς που μείναμε άνεργοι.

Στην τελική αν μπορούμε να υπογράψουμε και ένα συμφωνητικό να μείνουμε κανα δυο χρόνια στο ξενοδοχείο μέχρι να ισιώσει η κατάσταση θα ήταν το καλύτερο.

Οι άνεργοι της χώρας να ξέρεις θα σε μνημονεύουν ή οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

Διάλεξε όποιο σου αρέσει.

Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο. 

Θα τα ξαναπούμε

Θέμις 

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *