Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεθνής Ομάδα Γιατρών καλούμε τον Τσιόρδα σε δημόσιο διάλογο – Συνέδριο Covid-Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.

5/5 (10)

Συνέδριο: Επιστήμη & Κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας | 19-20 Σεπτ. Αθήνα. Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Ιταλών, Γερμανών, Γάλλων αλλά και των ανεξάρτητων Ελλήνων γιατρών που αντιτίθεται σε όλη αυτή την παράνοια με τον κορωναϊό ανακοίνωσαν ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και την αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8), το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να μας δώσουν τα «φώτα» τους και να μας ανοίξουν τα μάτια για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ίωση του κορωναϊού που ταλαιπωρεί τις ζωές μας τους τελευταίους έξι μήνες. Προσκλήθηκαν επίσης και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνους, δηλαδή, όλοι εκείνοι οι γιατροί και επιστήμονες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις (Τσιόδρας, Μόσιαλος κ.α), οι οποίοι τάσσονται υπέρ των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και συνεργάζονται με την κυβέρνηση, για να γίνει ένας αποδοτικός διάλογος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της πραγματικής επικινδυνότητας του κορωναϊού. Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος και μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του κορωναιού στον ΙΣΑ Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, ο οποίος μίλησε στον focus fm.

Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.

*Στην Ελλάδα, κυριαρχεί η νοοτροπία του ραγιά, του ρουφιάνου, του Εφιάλτη…Τα ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν απ’ αυτή τη νοοτροπία, από τη στιγμή που τα τριάκοντα αργύρια, είναι κάποια… εκατομμύρια που μοιράζονται…Και η δημοσιογραφική πιάτσα είναι γεμάτη … διανοούμενες πόρνες… Οι καθαρές φωνές, είναι καταδικασμένες να κλείνουν και να πεθαίνουν στην ψάθα… περισσότερα »TheSecretRealTruth..

Οι Ορθόδοξοι Έλληνες είναι πλέον υπό διωγμό καί «ευπαθείς ομάδες» είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα..;

*Εφόσον, σωστά, η αγάπη μετράει περισσότερο από τις αποστάσεις των 2 μέτρων… επιτρέψετε στους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης να λάβουν το Άγιο Φώς της ΑΓΑΠΗΣ!..* – *Ναι, υπάρχει ρατσισμός στις εικόνες που παρακολούθησαν όλοι στα κανάλια και προέρχονται από τον οικισμό των σεβαστών κατά τα άλλα γύφτων στη Λάρισα αλλά και τη διαδήλωση εν μέσω πανδημίας από λαθρομετανάστες στη Λέσβο. Μόνο που ο ρατσισμός έχει την ανάποδη κατεύθυνση…!* – *Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας γύφτων, οποίος ζητά τη στήριξη της Πολιτείας ε…περισσότερα »ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Κορονοϊός θα φύγει, οι λαθρομετανάστες ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. 

Το τσιπάρισμα ΕΕ-ρχεται

*Τα κανάλια νυχθημερόν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΔΕΝ είμαστε αρκετά υπάκουα ανθρωπάκια.Πάντα βρίσκουν αφορμή να μας επιβάλλουν τα επόμενα «μέτρα».Για το καλό μας …! Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της υποκρισίας, καί νά γεμίσουν τήν ενδοχώρα μέ εκατομμύρια λαθρομετανάστες εξτρεμιστές … περισσότερα »TheSecretRealTruth 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *