ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γυμνός Αφρικανός ρίχνει καρέκλες στα αυτοκίνητα  στην περιφερειακή

Γερμανία: το περιστατικό έγινε στο Miesbach της Γερμανίας. Ένας αφρικανός βρέθηκε στην περιφερειακή  εντελώς γυμνός όπως συνηθίζεται στην χώρα του και έπαιζε με τις καρέκλες ρίχνοντας τις  για πλάκα στα αυτοκίνητα που περνούσαν από εκεί.

Γερμανία: Το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία. Επίσημο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας. Ένας άγνωστος άνδρας (που μοιάζει με τον συνηθισμένο ύποπτο) έχει κακοποιήσει σεξουαλικά μια κατσίκα αρκετές φορές, οι βιασμοί καταγράφηκαν από μια κάμερα άγριων ζώων CCTV.

Γερμανία: Ο νεαρός μίνι μουσουλμάνος αφαιρεί το μικρόφωνο από έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και απαιτεί φόρο τιμής στον Σουλτάνο Ερντογάν στο Wiesbaden. Λέει πως, «ο Ερντογάν είναι ένας καλός πρόεδρος.» Πιθανώς γεννημένος στη Γερμανία, έχει ένα γερμανικό διαβατήριο και είναι πλήρως ενσωματωμένος.

Γερμανία: Στο Wiesbaden αποκαλύφθηκε ένα άγαλμα του Ερντογάν μήκους 4 μέτρων και 2,5 τόνων. Υποτίθεται ότι οι αξιωματούχοι της πόλης δεν γνώριζαν τι παρουσιάστηκε εκεί, τώρα το άγαλμα ήταν αποσυναρμολογημένο! Δίπλα στο άγαλμα υπήρχε δοχείο με την επιγραφή ανά σελίδα: «Γερμανοί έξω! Πόσο τρελοί τέλος πάντων  είναι  οι Γερμανοί

Goldene Erdogan-Statue in Wiesbaden wegen Sicherheitsbedenken wieder abgebaut

Το κατάντημα των Ευρωπαίων

STEHT AUF FÜR EURE FARBEN…by dellago

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *