Αφιερώστε 7′ από τον χρόνο σας, για να δείτε-Βιώνουμε τρομερές καταστάσεις και ακολουθούν τρομερότερες. Μετατρέπουν τον άνθρωπο σε …e-άνθρωπο. Αντί για όνομα θα έχει… IP.

5/5 (15)

Το νανοτσίπ αυτό, είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κύκλωμα, και θεωρείται «επαναστατική εξέλιξη» στον τομέα των εμφυτευσίμων ιατρικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς!

Γράφει ο Χρήστος Μάντζιαρης

Σαν αστραπή διαδόθηκε η φήμη ότι οι «βαξινάτοι» ανιχνεύονται με τα κινητά τηλέφωνα μέσω Βluetooth, και «νατοι».

Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι έχοντες λάβει και τις δύο δόσεις, εκπέμπουν κάποιες συχνότητες και τους εντοπίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να «παίζουν» ψάχνοντας τους κυκλοφορούντες γύρω τους.

Αυτήν την στιγμή πολλοί εργαζόμενοι, οι οποίοι λόγω της φύσεως της εργασίας τους, έρχονται σε επαφή με κόσμο, κρυφά με το κινητό τους ψάχνουν να δουν αν κάποιοι κοντά τους είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Αυτό το κάνουν ως εξής.

Ενεργοποιούν το bluetooth στο κινητό τους τηλέφωνο, και μετά κάνουν σάρωση για συσκευές Bluetooth γύρω τους.

Τότε εμφανίζονται στο κινητό τους κάποιοι ομοιόμορφοι δωδεκαψήφιοι κωδικοί της μορφής, ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ, όπου “Χ” είναι αριθμός ή λατινικό γράμμα. Αυτοί οι περίεργοι κωδικοί λένε ότι ανήκουν στους «βαξινάτους».

Ουδείς ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αληθές, πλην όμως η εμφάνιση αυτών των περίεργων κωδικών που ανήκουν σε αγνώστου ταυτότητος «συσκευές» που εκπέμπουν κάποιες συχνότητες, είχαν ως αποτέλεσμα μια νέα «συνομωσιολογία» .

Οι κωδικοί αυτοί αυξομειώνονται ανάλογα με την παρουσία ανθρώπων στον χώρο π.χ. σε εστιατόρια, όπως με πληροφόρησε εστιάτωρ.

Όσοι έχουν βάλει, «παλαιού τύπου», τσιπάκι στο σώμα τους, είναι γνωστό ότι είναι ανιχνεύσιμο με το κινητό τηλέφωνο. Η ανίχνευση τσιπ με κινητό τηλέφωνο δεν είναι κάτι νέο.

Τώρα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο, αλλά με αφορμή αυτά που γίνονται γύρω μας, προκύπτει το ερώτημα:

Είναι τεχνολογικά δυνατόν να βάλουν στο σώμα του ανθρώπου ένα πάρα πολύ μικρό ηλεκτρονικό κύκλωμα (chip) πολλαπλών χρήσεων με σύριγγα;

Αν πιστέψουμε τα όσα δημοσίευσε η ρώσικη Τjournal, η απάντηση είναι: Ναι. Μπορούν να εμφυτεύσουν ηλεκτρονικό τσιπ στο ανθρώπινο σώμα.

Η είδηση που δημοσιεύθηκε στην Ρωσία είχε τίτλο: «Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει το μικρότερο τσιπ στον κόσμο με μέγεθος κόκκου σκόνης», και με υπότιτλο: «Ο συνολικός όγκος ενός τέτοιου τσιπ είναι μικρότερος από 0,1 mm³».

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός όγκος του νανοτσίπ, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι μικρότερος από όγκο 1/10.000.000.000 του κυβικού μέτρου! Δηλαδή, αν χωρίσουμε ένα κυβικό μέτρο σε δέκα δισεκατομμύρια όμοια ογκίδια, το νανοτσίπ είναι μικρότερο από ένα από αυτά.

Οι ρώσοι μας πληροφορούν ότι, το συγκεκριμένο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε από την Columbia Engineering και ότι είναι ορατό μόνο με μικροσκόπιο, και ότι τέτοια κυκλώματα χρησιμοποιούνται ήδη για ασύρματη επικοινωνία.

Το τσιπ μπορεί να εμφυτευθεί με βελόνα στο ανθρώπινο σώμα και να μεταδίδει δεδομένα όπως, θερμοκρασία σώματος, αρτηριακή πίεση, επίπεδο γλυκόζης, και πολλά άλλα. (Δεν μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνει αυτό το «πολλά άλλα»).

Το νανοτσίπ αυτό, είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κύκλωμα, και θεωρείται «επαναστατική εξέλιξη» στον τομέα των εμφυτευσίμων ιατρικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς!

Ο Κεν Σέπαρντ, Διευθυντής ερευνών, Καθηγητής Ηλεκτρολόγος – μηχανικός και της Βιοϊατρικής, είχε δηλώσει ότι τέτοια ηλεκτρονικά κυκλώματα είναι εξοπλισμένα με τμήμα ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την μετάδοση και λήψη ηλεκτρομαγνητικών σημάτων. (σ.α. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Επειδή η ταχύτητα του ήχου είναι πολύ μικρότερη από την ταχύτητα του φωτός, οι ερευνητές ενσωμάτωσαν στο νανοτσίπ έναν πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα ο οποίος λειτουργεί ως κεραία για ασύρματη επικοινωνία και τροφοδοσία.

Εννοεί ο Σέπαρντ ότι το νανοτσίπ θα φορτίζεται με ηλεκτρικό ρεύμα ασύρματα.

Πραγματικά είναι πολύ τρομακτικά όλ’ αυτά που ανέφερε ο Ερευνητής – Καθηγητής αν και δεν μπορούμε εμείς με τις ελαχιστότατες πληροφορίες μας να φανταστούμε μέχρι σε ποιο σημείο μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του νανοτσίπ οι έχοντες πρόσβαση σ’ αυτό.

Συνεχίζουν οι ρώσοι. Τέτοιο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε και από την TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), μια εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών, η οποία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην νανοτεχνολογία. Πρόσθετες τροποποιήσεις έκανε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Κέντρο Προηγμένης Επιστημονικής Έρευνας στη Νέα Υόρκη.

Το νανοτσίπ, περί του οποίου γίνεται λόγος, έχει ήδη δοκιμαστεί σε ποντικούς για να μετρήσουν την θερμοκρασία του σώματός τους αλλά και ως νευροδιεγερτικό! Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν εργασίες και για άλλα βιομετρικά δεδομένα.

Και μόνο από τα μισόλογα όλων αυτών των ειδικών καταλαβαίνει κανείς ότι η πρώην επιστημονική φαντασία είναι πλέον πραγματικότητα, και γι αυτό κάποιοι παγκοσμιοποιητές λένε ότι ο μόνος περιορισμός που έχουμε είναι οι δυνατότητες της φαντασίας μας!!! Το ξεπέρασαν και αυτό το «πρόβλημα» με την τεχνητή νοημοσύνη.

Θ’ αναφερθεί εδώ και κάτι άλλο, για την μορφή του χρήματος στο μέλλον και την σχέση του με το τσιπ στο ανθρώπινο σώμα, διότι πολλοί εσφαλμένα πιστεύουν ότι όλα όσα γίνονται, γίνονται για το χρήμα. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τι είναι χρήμα, ούτε την χρήση του έτσι όπως θεσπίσθηκε.

Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος στο μέλλον, όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, θα είναι τσιπαρισμένος και δικτυωμένος.

Πέραν των άλλων συνεπειών θα προκύψουν και νέες μορφές χρημάτων, «αποταμίευσης» και πληρωμών.

Έχουν προσχεδιάσει η εξέλιξη του χρήματος και των προσωπικών συναλλαγών να διαμορφωθούν μελλοντικά ως εξής.

Μετά το πλαστικό χρήμα και τις πληρωμές με κάρτες, έρχονται οι πληρωμές χωρίς κάρτες, καθιερώνονται τα κρυπτονομίσματα, ακολουθούν τα εικονικά νομίσματα και τέλος τα κβαντικά.

Αυτό συνεπάγεται τα βιομετρικά «πορτοφόλια» και τις βιομετρικές πληρωμές.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν ο άνθρωπος έχει τσιπάκι στο σώμα του και ο άνθρωπος μετατρέπεται, υποχρεωτικά γι’ αυτούς, σε e-άνθρωπος. Αντί για όνομα θα έχει… IP.

Αυτοί, οι της ελίτ, θεωρούν ότι πλέον θα ζουν αιώνια με την βοήθεια της τεχνολογίας, εφόσον κάθε κύτταρο του σώματός τους που δεν θα επιτελεί το έργο του, θα μπορούν να το αντικαθιστούν αενάως, κερδίζοντας έτσι την πολυπόθητη αθανασία, και την «απεξάρτησή» τους από τον Θεό.

Θέλουν όμως και τους δούλους τους για την ψυχική τους ενέργεια.

Τα πειράματα και κατορθώματα του Ιωσήφ Μέγκελε είναι σαν να γίνονταν την εποχή των σπηλαίων μπροστά στα πειράματα και τα κατορθώματα των απογόνων του.

Βιώνουμε τρομερές καταστάσεις και ακολουθούν τρομερότερες.

Η τεχνολογία πλέον έχει ανεξάντλητες εφαρμογές, οι περισσότεροι άνθρωποι βουτηγμένοι σκοπίμως και δολίως στην δύσκολη καθημερινότητά τους δεν μπορούν ούτε να σκεφθούν, να ερευνήσουν ή ν’ αναλογισθούν τι γίνεται γύρω τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παγκοσμιοποιητές και οι Κυβερνήσεις οι οποίες έχουν μ’ αυτούς υπαλληλική σχέση, να κάνουν προς το παρόν πάρτι. Απ’ ότι φαίνεται αγνοούν τους πνευματικούς νόμους και αυτό είναι το μεγάλο τους λάθος.

Έχουν την τεχνολογία, αλλά δεν έχουν Θεό. Επομένως θ’ αποτύχουν, αλλά τυραννούν κι εμάς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Πηγή

Αφιερώστε 7′ από τον χρόνο σας, για να δείτε τι μας ζητούν να βάλουμε στην ρινική κοιλότητα, υποχρεωτικά (τεστ) (βίντεο)

Μετά απ’ αυτό το βίντεο, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ … ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ DNA.

Αφιερώστε σας παρακαλώ, μόνον 7′ από τον πολύτιμο χρόνο σας, για να δείτε τι μας ζητούν με τα υποχρεωτικά τέστ, να βάλουμε στην ρινική μας κοιλότητα.

Ένα επτάλεπτο βίντεο, μεταγλωττισμένο από την γνωστή και αγαπημένη αγωνίστρια vasoula, το οποίο θα πρέπει να σας προβληματίσει πολύ.

Είναι αδιανόητο το ότι μας το επιβάλλουν οι δικτάτορες που κυβερνούν την Πατρίδα μας.

Είναι αδιανόητο το ότι μας το επιβάλλουν οι εργοδότες μας.

Είναι αδιανόητο, το ότι επιτρέψαμε ως γονείς, να το κάνουν στα παιδιά μας.

Μετά απ’ αυτό το βίντεο, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ … ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ DNA.

Πηγή

vasoula2908a

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Self-test μόνο οἱ ἀνεμβολίαστοι!

Μόλις τώρα ἀνακοίνωσαν σέ βοθροκάναλοπώς οἱ ἐμβολιασμένοι ἀπαλλάσσονταιἀπό τό βασανιστήριο τῶν self-test!Μόνο οἱ ἀνεμβολίαστοι θά ἔχουν τήν «τιμή»νά συνεχίσουν τίς ἀνασκαφές σέ μύτη καί ἐγκέφαλο!… Καί ὅλως «τυχαίως» καί «συμπτωματικῶς»…τήν τρέχουσα ἑβδομάδα εἶχαν ἀνακοινώσειτό τέλος τῶν δωρεάν self-test!Ἑτοίμαζαν προφανῶς τήν πρώτη «τιμωρία» τῶν ἀνεμβολίαστων!
Ἦταν προμελετημένη αὐτή ἡ «χρονική συγκυρία»ὡς ἕνας ἀκόμη ἔμμεσος ἐκβιασμόςεἰς βάρος τους. Ἐπίσης, σταματᾶ καί ἡ παροχή τῶν self-testστά φαρμακεῖα,μιά πού ἡ ἕνωση τῶν φαρμακοποιῶνἀπηύδησε νά δίνει ἑκατομμύρια test τόσες ἡμέρες,
χωρίς μάλιστα κανένα κέρδοςκαί παρά τόν μεγάλο φόρτο ἐργασίας πού προέκυψε στούς ὑπαλλήλους στά φαρμακεῖα.Ἄρα, οἱ ἀνεμβολίαστοι θά τρέχουν ἀλλοῦ γιά νά τά προμηθεύονται.Τά super-market εἶναι μία πρόταση πού ἔπεσε στό τραπέζι, τά ὁποῖα βεβαίως ἀπαιτοῦν προμήθεια.Ἐν ἀναμονῇ λοιπόν. 

Μέ ἄλλα λόγια, ξεκινᾶ ἀπό τώρα καί ἐπίσημα ἡ διάκριση μεταξύ τῶν πολιτῶνσέ «ἀρία» φυλή (ἐμβολιασμένοι) καί πλέμπα (ἀνεμβολίαστοι),σύν τό ὅτι θά ἐπιβαρύνεται πλέον ἡ τσέπητῶν ἀνεμβολίαστων πολιτῶνμέ τά test πού θά ὑποχρεώνονται νά κάνουν ταχτικάστήν ἐργασία τους καί σέ ἄλλες δραστηριότητες.Μήπως νά περιμένουμε ξαφνικάκι ἀνοδική ἔκρηξη τῆς τιμῆς τους;…Σίγουρα περιμένουμε καί ἄλλες «τιμωρίες»… 
  
Ἐπαναλαμβάνουμε αὐτό πού κι ἄλλωτε γράψαμε: 

Ἐφόσον οἱ ἐμβολιασμένοι εἶναι ἀσφαλεῖςγιά τούς ἑαυτούς τους καί γιά τούς ἄλλους,δηλαδή δέν μεταδίδουν καί δέν κολλᾶνε,τότε γιατί φοβοῦνται τούς ἀνεμβολίαστους; 
Κι ἄν οἱ ἐμβολιασμένοι κολλᾶνε ἀπό τούς ἀνεμβολίαστους,τότε γιατί ἐμβολιάζονται;Κι ἄν οἱ ἐμβολιασμένοι ἐμβολιάζονταιγιά νά κολλᾶνε καί νά νοσοῦν ἐλαφρύτερα,τότε καί πάλι γιατί φοβοῦνται τούς ἀνεμβολίαστους; Ἰατρικῆς καί κοινῆς λογικῆς συμπέρασμα:μήπως μᾶς θέλουν ΟΛΟΥΣ ἐμβολιασμένουςμέ μετωπικές καί πλάγιες πιέσεις καί καταναγκασμούς 
γιά κάποιον δόλιο σκοπό,πού δέν ἔχει σχέση μέ «τό καλό τῆς ὑγείας μας»;!…Τά πάλαι ποτέ παραμύθια περί «μή ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ»κάνουν ἀπό σήμερα τό δυναμικότερο ντεμποῦτο τουςμέ τήν ὑποχρεωτικότητα τῶν self-testστούς μισούς καί πολύ παραπάνω ἀνεμβολίαστους πολίτες τῆς χώρας,ξεκινῶντας τόν μεγάλο διχασμό τῆς κοινωνίας!  
 Σύνταξη:

Ἱστολόγιον https://kaiomenivatos.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *