Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Εισαγγελέας ακούει;;;

5/5 (7)

Nick Kilo: “Αν δεν έχεις εκδώσει my dear ΕΟΔΥπ.χ. 5 εκατομμύρια επώνυμα παραστατικά με το αποτέλεσμα και δεν σου κάνει επίσκεψη ο εισαγγελέας, να ετοιμάζεσαι για ξεβρακωμα, γιατί για το δούλεμα μπορεί να μη σας μπαγλαρωσουν αλλά αν το έχετε ρίξει στη ρεμούλα, μάλλον την πατήσατε…..”

Αυτό κι αν είναι βόμβα μεγατόνων… Γιατί αν ισχύει, και όπως δείχνει και το παραστατικό κατωτέρω, τότε…δεν χρειάζεται ένας εισαγγελέας αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Είναι που είναι μια ΑΠΑΤΗ, τα τέστ, αν έγινε και αυτό… κάποιοι πρέπει να πάνε μέσα… στης φυλακής τα σίδερα.Κι αν κανείς εισαγγελέας δεν παρέμβει, τότε… η λύση είναι μια…Καλλιόπη Σουφλή

Nick Kilo Υπάρχει στο Ελλαδιστάν κανένας εισαγγελέας? Ή είναι κρυμμένοι άπαντες?Αν υπάρχει, μια σύσταση κάνω ως πολίτης.Ας ελέγξει ποσα τεστ έχουν γίνει και ΑΝ έχουν εκδοθεί επώνυμα παραστατικά με το αποτέλεσμα.Ποιος πλήρωσε τα τεστ, ποιος τα πληρώθηκε;Σύμφωνα πάντα με το ακριβές νούμερο των κορονοτεστ που ΛΕΕΙ ότι εκτελεί ο ιδιωτικός οργανισμός ΕΟΔΥ κάθε μέρα.Και όταν λέμε να ελέγξει, σημαίνει να αναζητήσει για κάθε μέρα τις αντίστοιχες αποδείξεις, όπως αυτή που παραθέτω εδώ για ένα Rapid test αντιγονου (οι οποίες αποδείξεις πάντα βγαίνουν εις διπλούν, μια για αυτόν που έκανε το τεστ και μια για το εργαστήριο που την εξέδωσε).Απλά γιατί κύριοι εισαγγελείς, χωρίς επώνυμο παραστατικό αποτελέσματος με barcode, τεστ δεν υφίσταται και υπόψη τα μηνύματα στα κινητά δεν είναι απόδειξη ότι έγινε κάποιο τεστ.

Άντε να το κάνω πιο λιανά.Για κάθε ένα από τα τεστ που ΔΗΛΩΝΕΙ ότι εκτελεί ο ΕΟΔΥ καθημερινά θα πρέπει να έχει εκδώσει (το εργαστήριο που το εκτέλεσε εις διπλούν) και την αντίστοιχη απόδειξη και με barcode φυσικά, ειδάλλως τα τεστ πολύ απλά ΔΕΝ έχουν εκτελεστεί και “κάποιοι” μπορεί να έχουν τσεπώσει το χρήμα που πληρώνει η κυβέρνηση για όλα αυτά τα τεστ εδώ και ένα χρόνο, ήτοι οι μακακες φορολογούμενοι και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται αυτεπάγγελτα νομίζω!!!!!Αν π.χ. σήμερα έκαναν όπως άκουσα 60.000 τεστ και χθες κάπου 50.000 νομίζω τότε κάποιοι μακακες φορολογούμενοι πλήρωσαν 110.000 τεστ και με 10 ευρουλακια να υπολογίσουμε ότι τα πληρώνουμε, αυτο μας κάνει ένα εκατομμύριο και κάτι ψιλά.Και αν αναγάγουμε ας πούμε τη τιμή των 10 ευρώ για τα 5 εκατομμύρια τεστ που έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει συνολικά περίπου μέχρι σήμερα, αυτό αντιστοιχεί σε ένα ποσό 50 εκατομμυρίων που το πλήρωσαν οι μακακες φορολογούμενοι.Αγαπητέ ΕΟΔΥ…….. Για κάθε ένα τεστ που έχεις δηλώσει ότι έχεις εκτελέσει και άρα έχεις πληρωθεί από τις τσέπες των φορολογουμένων έχεις εκδώσει αποτέλεσμα με επώνυμο παραστατικό? Εις διπλού ή εις τριπλούν? Ένα για το τεσταρισμένο, ένα για το εργαστήριο και ένα για τα αρχεία σου?Αν δεν έχεις εκδώσει my dear ΕΟΔΥπ.χ. 5 εκατομμύρια επώνυμα παραστατικά με το αποτέλεσμα και δεν σου κάνει επίσκεψη ο εισαγγελέας, να ετοιμάζεσαι για ξεβρακωμα, γιατί για το δούλεμα μπορεί να μη σας μπαγλαρωσουν αλλά αν το έχετε ρίξει στη ρεμούλα, μάλλον την πατήσατε…………….ουπςςςςςShare share μπας και πιάσουμε τίποτα “καρχαρίες”

Πηγή

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *