Αυτό δεν είναι Σαουδική Αραβία Αυτό είναι το Βερολίνο-Γερμανία 2019-12χρονα προσφυγόπουλα βγήκαν με Ματσέτες στους δρόμους (Βίντεο)

5/5 (5)

Σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει κατάσταση αντί για τις καμπάνες των εκκλησιών μας θα ακούμε τις στριγκλιές του χότζα από τους ψιλούς μιναρέδες που θα έχει γεμίσει όλη η χώρα.

Άλλωστε την σίγαση της καμπάνας είχε ζητήσει και ο περίφημος ΓΑΠ  γιατί λέει ο θόρυβος της τον ενοχλούσε.

Η Σαουδική Αραβία θέλει να χτίσει 200 τζαμιά στη Γερμανία, αλλά μόλις δέχεται πρόσφυγες!

Ολλανδία : αυτά θα πάθουν και τα δικά σας παιδιά σε λίγο καιρό.

Το ολλανδικό αγόρι δέχεται επίθεση από μια συμμορία μεταναστών.

Προσοχή στα καταστήματα σας από εδώ και πέρα οι λαθρο ψωνίζουν όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο.

muslim ‘refugee’ trashes liquor shelf at German supermarket

Wilders veroordeelt mishandelingen Gorinchem met stevige uitspraken

Δείτε στην Ιταλία οι λαθρο δεν εκτιμούν και δεν λογαριάζουν τίποτα.

Πετάνε και σπάνε τα έπιπλα

https://twitter.com/GiancarloDeRisi/status/1197764024454262784

Δείτε επίσης αυτό το άρθρο τα βίντεο έχουν επανατοποθετηθεί

Ο «ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ» τρόπος σκέψης επιβάλλεται στα σχολικά βιβλία

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD/

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΛΙΟΣ», ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης.

Τελειώνουν την Ελλάδα με το … εθνοκτόνο πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ».

Ένα πρόγραμμα, που υλοποιεί τους σχεδιασμούς των προαιώνιων εχθρών του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ένας οβριός είναι υπεύθυνος για την λαθρομετανάστευση στην Πατρίδα μας… 

Δεν είναι τυχαίο, πως ο πανταχού παρών εβραιοσιωνιστής ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, δια της εκπροσώπου του στην Ελλάδα, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, που είναι πρόεδρος του SOLIDARITY NOW, οδηγούν την Πατρίδα μας σε πλήρη αφανισμό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, εσείς με την ψήφο σας σε κόμματα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, καταστρέψατε την Ελλάδα… ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΟΥΝ ΤΑ 30ΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Επίδομα ενοικίου έως και 630€ και εφάπαξ βοήθημα έως 1.490€ για πρόσφυγες

Εκτός από τα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με τις πισίνες και όλα τα κομφόρ, ο εθνικός Εφιάλτης Μητσοτάκης – σε συνεργασία με νεοταξίτικους διεθνείς οργανισμούς – έχει βρει κι άλλους τρόπους για να προσελκύει «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, προκειμένου να την μετατρέψει σε… «πολυπολιτισμική» χώρα, όπως ονειρεύεται: τα επιδόματα!

Εμείς βεβαίως είμαστε «φασίστες», «ρατσιστές», «ακροδεξιοί» και τα λοιπά και πιθανότατα κάποιοι είναι επιφυλακτικοί σε όσα γράφουμε, πιστεύοντας ότι… υπερβάλλουμε για να… εκθέσουμε και να… δυσφημίσουμε την κυβέρνηση. 

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί, λοιπόν, σημερινό δημοσίευμα του άκρως κυβερνητικού «Πρώτου Θέματος», για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. 

Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες, έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας. 

Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA…».

Με τέτοιες απίστευτες παροχές (συν όλες τις υπόλοιπες, δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία, κ.τ.λ.…), δεν είναι καθόλου περίεργο που έρχονται στη χώρα των ανοιχτών συνόρων «χίλιοι την ημέρα» – όπως ομολόγησε προχθές η  γνωστή και μή εξαιρετέα κ.Ντόρα. 

Το περίεργο είναι που δεν έρχονται ακόμα περισσότεροι!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

https://greece.iom.int/el/hellenic-integration-support-beneficiaries-international-protection-helios

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΤΩΝ… 22 ΗΤΑΝ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ «ΠΑΙΔΩΝ»! (Τώρα; Τώρα δέν μιλά ΚΑΝΕΙΣ….)

Διαβάσαμε πριν από δυο ημέρες την είδηση σχετικά με έναν 12χρονο «μετανάστη» που έκανε άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ». 

Οι συνοδοί του, μέλη Μ.Κ.Ο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο από την προνοιακή δομή όπου βρισκόταν, όμως το παιδί τους όρμηξε τραυματίζοντάς τους, ενώ προσπάθησε να τους καρφώσει με …ψαλίδι!!!!!!!!!

Το παιδί προσπάθησε να φύγει μέσα από τα χέρια των συνοδών. 

Σύμφωνα, με νοσηλευτές έγινε επιθετικό, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έμπαινε μέσα σε γραφεία έσπασε εκτυπωτές, και ό,τι έβρισκε μπροστά του το πέταγε κάτω.

«Άρχισε λοιπόν να χτυπάει το συνοδό με κλωτσιές και μπουνιές, πήρε ένα στυλό και πάρα λίγο να του βγάλει το μάτι. 

Πήρε ένα ψαλίδι από την τσέπη μιας συναδέλφου και ήθελε να χτυπήσει κάποιον όποιον έβρισκε μπροστά του. 

Αυτοτραυματίστηκε, κόπηκε στο χέρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας προϊστάμενος του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων μετά την έκρηξη του μεταναστευτικού.

Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν ‘tablets’, έρχονται με το ‘wifi’, συνεννοούνται με τους διακινητές και μετά φεύγουν, και εμείς το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων να καταθέτουμε»….

Αγανακτισμένος νοσηλευτής που έχει δεχτεί δεκάδες επιθέσεις αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του: 

«Όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το εν λόγω περιστατικό ναι είναι αλήθεια. 

Με μια διαφορά όμως! 

Ο «μετανάστης» που επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται 12χρονών, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 22 !!! 

Γιατί μείνατε με ανοιχτό το στόμα; 

Δεν τα ξέρετε; 

Εδώ είναι κοινό μυστικό. 

Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το κράτος. 

Όλοι περνάνε δήθεν σαν ανήλικοι, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ.

Εμείς στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό είχαμε παιδιά «μετανάστες» που το ένα είχε μπει με την ηλικία των 15 στα χαρτιά και σε μας έλεγε την αλήθεια ότι είναι δηλαδή 23 χρονών! 

Ένα άλλο κορίτσι που μπήκε σαν 16χρονο, όταν την ερώτησα πόσο είναι μου λέει «στ΄αλήθεια; είμαι 20!» Ξέρεις πόσες φορές έχω δεχτεί απειλές από δήθεν ανήλικους «μετανάστες»; 

Αυτό είναι το ψευδοκράτος των «ανθρωπιστών» του Κούλη και αυτή είναι η προστασία που προσφέρουν σε συνεννόηση με τις ΜΚΟ σε δήθεν «ανήλικα». 

Καταλάβατε;

Κ.Π.

https://ethnikismos.

ΨΟΦΟΔΕΞΙΟ ΜΜΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Το λένε liberal.gr κι είναι γνωστό φιλελεύθερο διαδικτυακό όργανο των Κούληδων και λοιπών μπούληδων!

Αλλά και εξόχως… «αντιρατσιστικό». Κι έχει τη λύση για την αντιμετώπιση των κατά τόπους αντιδράσεων στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας: αστυνομική καταστολή και διώξεις με τον διαβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο – τον οποίο, για να μην ξεχνιόμαστε, καθιέρωσε η Νουδούλα του Σαμαρά τον Σεπτέμβριο του 2014, προλαβαίνοντας τον Τσίπρα!  

Ιδού το «διά ταύτα» σε άρθρο κάποιας ψοφοδεξιάς υπό τον τίτλο «Ξενοφοβία: Πολλαπλασιαστής της εχθρότητας»:

«Την ώρα που η κυβέρνηση θεωρεί κομβικής σημασίας τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, πληθαίνουν οι ξενοφοβικές αντιδράσεις από μερίδες των τοπικών κοινωνιών… 

Εν κατακλείδι, οι προκλήσεις ήταν και εξακολουθούν να είναι πολλές, αν όχι περισσότερες πλέον. Ο κίνδυνος χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τροφοδότησης της διάκρισης ανάμεσα στο «εμείς» και οι «άλλοι», ενίσχυσης της ρητορικής μίσους και της ξενοφοβίας είναι υπαρκτός. Ακόμη και αν οι δράστες των εν λόγω ξενοφοβικών επιθέσεων είναι ιδιώτες, η συχνή επανάληψη των φαινομένων αυτών χρήζει ειδικής θεσμικής εγρήγορσης και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα και άμεσης αστυνομικής αντιμετώπισης, καθώς αμφότερες συμβάλλουν καθοριστικά στην εμπέδωση της ασφάλειας δικαίου και στην έγκαιρη και αποφασιστική αποθάρρυνση της διάχυσης αντίστοιχων πράξεων. Οι όποιες ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών δεν πρέπει να γίνουν σε καμία περίπτωση προϊόν εκμετάλλευσης από οργανωμένες ρατσιστικές ομάδες…».

 

 

 

Επίδομα ενοικίου έως και €630 και εφάπαξ βοήθημα έως €1.490 για πρόσφυγες μέσω προγράμματος

Το πρόγραμμα HELIOS του ΔΟΜ για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία χρηματοδοτείται από την Κομισιόν και έχει την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας.

Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.

Συνέχεια εδώ

https://www.protothema.gr/greece/article/948257/epidoma-enoikiou-eos-kai-630-kai-efapax-voithima-eos-1490-gia-prosfuges-meso-programmatos/AMP/?__twitter_impression=true

Στην μαύρη  αγορά υπάρχουν διαβατήρια  έρχονται και τα πετούν, πάρτε τα δηλώστε Πακιστανός, Σύριος , Αφγανός και όλες οι υπηρεσίες στα πόδια σας.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΕΩΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ 7 – 8 ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ (ΑΦΓΑΝΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !!!

«ΚΑΥΤΟ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»!

Όταν οι εμβρόντητοι καθηγητές ρωτούν «τι θα κάνουμε με αυτά τα παιδιά» (που μερικά, ΔΕΝ είναι καθόλου παιδιά, αλλά άνω των 20 ετών…) τους απαντούν: «Ε, να… Θα κάνουν 15 ώρες αγγλικά την εβδομάδα, ασχοληθείτε κι εσείς λίγο παραπάνω μαζί τους…»

Μείνατε «κόκκαλο» φίλες και φίλοι;

Δεν είδατε ΤΙΠΟΤΑ ακόμη !!! 

Τώρα ξεκινά η μετάδοση των λοιμωδών νοσημάτων, τα μαχαιρώματα, κτλ, κτλ, κτλ…

Το δε εκπαιδευτικό έργο, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υποβαθμισθή ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για τα Ελληνόπουλα…

Αλήθεια, οι καλομαθημένοι καθηγηταράδες (των ιδιαιτέρων μαθημάτων…) θα κάθονται ΤΖΑΜΠΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ για να ασχοληθούν με τα μουσλίμια;

Οι ΠΑΣΟΚΟ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ειδικώς…

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/11/7-8.html

Συναγερμός στην Βρετανία: 12χρονα προσφυγόπουλα βγήκαν με Ματσέτες στους δρόμους

Συναγερμός το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μπίρμιγχαμ της Βρετανίας – Τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν, όταν ομάδα ανήλικων μουσουλμάνων μεταναστών, μπήκε σε κινηματογράφο κρατώντας Ματσέτες και μαχαίρια.

Να σημειωθεί ότι όπως μεταδίδουν μάρτυρες στο Twitter, η περιοχή είναι πολυσύχναστη γεμάτη οικογένειες με μικρά παιδιά. Η επέμβαση των αστυνομικών στον κινηματογράφο Starsky όπου έγινε η επίθεση ήταν άμεση με αποτέλεσμα να γλιτώσουν τα χειρότερα και να μην έχουμε αιματοχυσία.

https://twitter.com/gregppattinson/status/1198351470158057480?ref_src=twsrc%5Etfw

Israel Directly Helping Muslims And Africans Invade Europe

Trump: τα ΜΜΕ είναι επικίνδυνα

Trump „Die Medien in diesem Land sind gefährlich“

ΜΚΟ Ισραήλ καλωσορίζουν «πρόσφυγες» σε νησιά μας (Έλληνες ξυπνήστε )

Λαθρομεταναστευτικό: Ανεξέλεγκτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ…

Για την στρατηγική των «ανοικτών συνόρων» και τη Νέα Δουλεία που προωθείται και κατασκευάζεται από την πλανητική, ιμπεριαλιστική κακουργία και το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ (4ο Ράιχ), γράφουμε εδώ και δύο δεκαετίες: Αναλυτικά, σταθερά και ασυμβίβαστα…
Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες έχει μπει σε εφαρμογή αυτή η στρατηγική του χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Της εισαγωγής αλλοδαπών δούλων.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια διαγραφόταν ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της λαθρομεταναστευτικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ και του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ…


Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι που στήριζαν αυτήν τη στρατηγική της Νέας Δουλείας, ήταν οι «αριστεροί» σε όλες τις αποχρώσεις τους…

Αυτοί παρείχαν το «άλλοθι» στις στρατηγικές της Παγκοσμιοποίησης και προώθησαν, με φανατισμό και τρομοκρατική υστερία, τα μυθικά ιδεολογήματα του 4ου Ράιχ: Της πολυπολιτισμικότητας, του «αντί-εθνικισμού», του «αντί-ρατσισμού», του «αντί-φασισμού», του ψευτοανθρωπισμού (αστικός ανθρωπισμός) και CIA…

Ένας από τους πλέον διαδεδομένους μύθους ήταν τούτος: «Οι μαζικές ροές των αλλοδαπών (λαθρομεταναστών) αποτελούν το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της πολεμικής ιμπεριαλιστικής θηριωδίας»!!!

Η ΑΠΑΤΗ αυτού του μύθου είναι πολυεδρική:

α). Μαζικά κύματα λαθρομεταναστών προέρχονται από χώρες πολύ μακρινές και δίχως να ζουν τον πολεμικό εφιάλτη. Το Αφγανιστάν π.χ.

Το περίεργο, εδώ συνίσταται σε τούτο: Όταν το Αφγανιστάν βίωνε τις πολεμικές επιχειρήσεις των Ρώσων, κανένα κύμα λαθρομεταναστευτικό δεν υπήρχε. Το αντίθετο, τα τελευταία χρόνια, δίχως πολεμικές επιχειρήσεις, ξεκίνησαν και μαζικές ροές από το Αφγανιστάν…

β). Από το Ιράκ, όταν ισοπεδώθηκε από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς επί Σαντάμ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ καμία τάση ΦΥΓΗΣ και εισβολής λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

γ). Είναι γνωστό ότι τα κύματα προσφύγων και σε συνθήκες πολεμικών καταστροφών κατευθύνονται ΠΑΝΤΑ στις γειτονικές χώρες…

Εδώ οι εισβολές «προσφύγων» …πηδούνε πάνω από τις γειτονικές χώρες, ΚΑΙ από τα πέρατα της Αφρικής ή της Ασίας, και περνώντας από τα «τρύπια» σύνορα της Τουρκίας(!), αγκυροβολούν στο Αιγαίο και την Ελλάδα…

Σε ύδατα που ελέγχονται ΠΛΗΡΩΣ, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, οι λαθρέμποροι, ανενόχλητοι, μεταφέρουν μαζικά(!!!) καραβάνια λαθρομεταναστών…

Μόνοι οι ηλίθιοι ή οι έμμισθοι κονδυλοφόροι μπορεί να πιστεύουν τα ποικίλα καθεστωτικά και «αριστερά» παραμύθια για τους «φουκαράδες» που θαλασσοπνίγονται…

Διαβάστε εδώ

http://resaltomag.blogspot.com/2019/11/blog-post_21.html

Εφιάλτης η ζωή στο Μιλάνο πλέον με τους λαθρο

Οι παραμουφτήδες μαζί με συλλόγους και ΜΚΟ συγκροτούν ένα δίκτυο συγκοινωνούντων δοχείων στα οποία ρέει άφθονο χρήμα στα πλαίσια μιας στρατηγικής που οργανώθηκε, σχεδιάζεται και εκτελείται από μηχανισμούς εκτός Ελλάδος με μόνο στόχο την δημιουργία τετελεσμένων στην Θράκη.

Διαβάστε εδώ

https://www.xronos.gr/arthra/paralliles-domes-kai-mayro-hrima-i-pos-stinetai-parakratos

ΝΕΟ η χ η ρ ό ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ από την Ι. Μητρόπολη Πειραιώς. [βίντεο]

Ισλαμικός εξτρεμισμός και οργανωμένο έγκλημα

Γράφει ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας
Διεθνολόγος, Στρατηγικός Αναλυτής
Sr. Data Analyst στη Palo Services

Η μεταναστευτική κρίση και οι νέες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για απέλαση των μαχητών του ISIS, ανεξάρτητα από το αν οι άλλες χώρες θα τους δεχτούν, προκαλούν ανησυχίες για διείσδυση ισλαμιστών εξτρεμιστών στην ελληνική επικράτεια. Ο κίνδυνος ενδέχεται να μεγιστοποιηθεί από μια εν δυνάμει συνεργασία ισλαμιστών εξτρεμιστών μαχητών και κυκλωμάτων οργανωμένου εγκλήματος.

Ο επαναπατρισμός ισλαμιστών εξτρεμιστών μαχητών από τη Συρία και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, αποτελεί απειλή για τις χώρες καταγωγής τους και έχει επισημανθεί επανειλημμένως από τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ισλαμιστές τζιχαντιστές αλλά και μισθοφόροι, οι οποίοι έχουν πολεμήσει στο συριακό μέτωπο εναντίον του καθεστώς της Δαμασκού, θεωρείται δύσκολο να ενταχθούν σε κοινωνικές δομές, καθώς το προφίλ τους παραπέμπει σε χαρακτηριστικά φυγά και τυχοδιώκτη. Τα δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος, είναι εξίσου επικίνδυνα και αδίστακτα και στόχος τους αποτελεί το κέρδος με οποιοδήποτε κόστος. Ισλαμική τρομοκρατία και οργανωμένο έγκλημα δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αναγνωρίζουν εθνικότητα και δεν εμποδίζονται από σύνορα.

Συνέχεια εδώ

https://kostasxan.blogspot.com/2019/11/blog-post_660.html

Οι ISIS  βρίσκονται στην Ελλάδα σε λίγο καιρό τέτοιες εικόνες και εδώ

Συνάντηση μελών και φίλων

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *