ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ COVIDGATE

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

COVID gate
Πώς ο Τραμπ δημιουργήθηκε κρυφά από τους Δημοκρατικούς, το βαθύ κράτος και τους παγκοσμιοποιητές της ΝΤΠ μέσω της κατασκευασμένης πανδημίας κοραναϊού με πολλαπλούς πολιτικούς στόχους, αλλά ειδικά για να αποτρέψουν την επανεκλογή του και να συμβάλουν στην κατάρρευση της οικονομίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν σκόπιμα κατηγορούμενος πριν από το πρώτο ξέσπασμα κοροναϊού στο Γουχάν για να τον αποσπάσουν από την πρόσφατα κατασκευασμένη βιο-απειλή για τις ΗΠΑ.

Το σχολαστικά βιομηχανικά κατασκευασμένο COVID-19 κυκλοφόρησε σκόπιμα ως ένα ευρύ φάσμα βιολογικών όπλων μέσω μιας αδιάκοπης σειράς
βιοτρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον του αμερικανικού λαού και γενικότερα ολόκληρης της ανθρωπότητας  γνωστό ως επιχείρηση COVID-19.

Το Σώμα υπέβαλε τα άρθρα καταγγελίας του στη Γερουσία στις 16 Ιανουαρίου, 2020 — λίγες μέρες πριν από τα πρώτα σμήνη COVID-19
εξερράγησαν στο Γουχάν της Κίνας κατά τη διάρκεια της  εβδομάδας  προετοιμασίας και ταξιδιού για την Κινεζική γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με κάθε μέσο μεταφοράς – αεροπλάνο, τρένο, όχημα – κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την Κινέζικη Πρωτοχρονιά από οποιαδήποτε άλλη περίοδο του έτους. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο το βιολογικό όπλο COVID-19 κυκλοφόρησε στον κύριο ταξιδιωτικό κόμβο του Γουχάν για να μεγιστοποιήσει τη διάδοσή του σε ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό. Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση  COVID-19 ξεκίνησε σοβαρά από τους βιοτρομοκράτες GLADIO σε συμπαιγνία με τον σιωνιστικό άγγλο-αμερικανικό  άξονα, το Κινέζικο Βαθύ Κράτος, τους ΝΤΠ παγκοσμιοποιητές και το Δημοκρατικό Κόμμα και ως προοίμιο για το COVID-1984.

Ο υπάλληλος του Βαθέως Κράτους  και ο γερουσιαστής του Αρκάνσας,, Tom Cotton, ειδοποιήθηκαν για το πρώτο ξέσπασμα κοροναϊού στο Γουχάν της Κίνας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διακοπών του Martin Luther King, Jr. στις 18 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.
Ακολουθούν δύο άρθρα που τεκμηριώνουν αυτό το σημαντικό γεγονός.

https://www.politico.com/news/2020/03/30/how-coronavirus-shook-congress-complacency-155058

https://www.nationalreview.com/2020/03/coronavirus-pandemic-did-impeachment-distract-president-trump-from-threat/

Peace and Security The Grand Illusion – Exposing Mystery Babylon

Ποιος δεν θυμάται την ηγεσία του Σώματος, ειδικά η Πρόεδρος Nancy Pelosi που διατηρεί τα άρθρα της κατηγορίας για 4 μεγάλες εβδομάδες προτού τα υποβάλει επίσημα στη Γερουσία στις 16 Ιανουαρίου;
Τα κρίσιμα σημεία εδώ είναι ότι η διαδικασία κατηγορίας ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 2019.
«Η απαγγελία του Ντόναλντ Τραμπ, του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε άρθρα κατηγορίας για κατηγορίες κατάχρησης εξουσίας και παρεμπόδιση του Κογκρέσου».

Και, ότι τα άρθρα δεν υποβλήθηκαν στη Γερουσία μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2020.
«Τα άρθρα υποβλήθηκαν στη Γερουσία στις 16 Ιανουαρίου 2020, ξεκινώντας τη δίκη.»
Όλος ο κόσμος αναρωτήθηκε δυνατά τι χρειάζονταν τόσο πολύ οι συνωμότες των Δημοκρατών για να υποβάλουν τα άρθρα.
Σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας πέρασε πριν η Γερουσία λάβει τα άρθρα της κατηγορίας με εξαιρετικά σκόπιμο σχεδιασμό.
Στην πραγματικότητα, αυτό που πραγματικά παρακολουθούσε ολόκληρος ο πλανητικός πολιτισμός ήταν το πρώτο στάδιο της επιχείρησης COVID-19.

Αυτή η έκθεση ακολούθησε αμέσως μια αναταραχή των αναφορών Alt Media που άρχισαν να τεμαχίζουν τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ με κάθε τρόπο που φαντάζεται. Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ ασχολήθηκε με τις πολυάριθμες δυνατότητες που σχετίζονται με την επικείμενη δίκη του στη Γερουσία. Με αυτόν τον κυνικό τρόπο, οι Δημοκρατικοί διέυθυναν τον χρόνο, την ενέργεια και την αφοσίωση του.

Στρατηγική των Δημοκρατών για αντανακλαστική αμφισβήτηση και αντίσταση.
Όχι μόνο η απειλή μιας δίκης της Γερουσίας αποσπά την προσοχή του προέδρου των ΗΠΑ από τη ραγδαία εξελισσόμενη πανδημία, ολόκληρη η δημοκρατική σφαίρα ενώθηκε με την αντανακλαστική αντίσταση σε κάθε αντίδραση του Τραμπ.
Όταν ο Τραμπ έσπρωξε το προφανές μέτρο για να κλείσει τις πτήσεις από την Κίνα, οι Δημοκρατικοί απέρριψαν την ιδέα. Όταν ο Τραμπ προκάλεσε τη χρήση υδροξυχλωροκίνης, το NIH και το FDA ισχυρίστηκαν αμέσως και ψευδώς ότι ήταν επικίνδυνο. Αυτή η λίστα των αντιρρήσεων των Δημοκρατών συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Η κρίσιμη απομάκρυνση από τη στρατηγική της Δημοκρατίας για την αντίσταση και την αντίρρηση είναι ότι σκόπευαν από το ξεκίνημα να δημιουργήσουν ένα σενάριο μετά το άλλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Τραμπ για μια δεύτερη προσέγγιση.

The Final Countdown Reloaded

Προφανώς, το COVIDgate είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει περιγραφεί εν συντομία σε αυτήν την ανάλυση. Αντιπροσωπεύει μόνο το αμερικανικό πολιτικό σκάνδαλο για να παγιδέψει τον Τραμπ, να λεηλατήσει τον Τραμπ και να βγάλει τον Τραμπ από την μέση… με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν οι Δημοκρατικοί και το Βαθύ Κράτος.

Όταν εξετάζεται στο σύνολό του, το COVIDgate είναι μια πολύ οργανωμένη, πολύπλοκη διεθνής εγκληματική συνωμοσία που διεξάγεται εναντίον της κυβέρνησης Τραμππου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της παγκόσμιας 24/7 επιχείρησης COVID-19.
Φυσικά,η επιχείρηση COVID-19 είναι η λειτουργική πλευρά του συνεχιζόμενου ψεύτικου πανδημικού που χρησιμεύει ως βασικό στοιχείο για την επερχόμενη μεγάλη επαναφορά. Το αγωνιζόμενο COVID-1984 είναι το κύριο όχημα με το οποίο πραγματοποιείται αυτή η επαναφορά. Tο παραπάνω χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που αποδεικνύουν ότι ο Τραμπ εξαπατήθηκε πονηρά.

Μόλις το Κίνημα Πατριωτών κατανοήσει πλήρως τις λεπτομέρειες αυτής της ασταθούς πραγματικότητας, οι προδοτικοί δράστες Covid μπορούν να συλληφθούν, να διωχθούν και να φυλακιστούν για τα αμέτρητα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης της ήδη αποδεδειγμένης γηριατρικής γενοκτονίας.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *