ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (Ι. ΛΙΑΠΗΣ) ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ (ΚΟΥΛΗ) ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!

5/5 (8)

Ο Ιερώνυμος ζητάει,μετά το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα όπου και αυτός και οι όμοιοι του ήταν πλήρως εξαφανισμένοι,να ανοίξουν οι εκκλησίες..γιατί άραγε;
Γιατί μαζί με τις εκκλησίες θα ανοίξουν και τα τζαμιά έτσι θα διευκολυνθούν οι λάθρο στο να κάνουν το ραμαζάνι τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Αντιμετώπισαν την Εκκλησία σαν Τρομοκρατική Οργάνωση: Χρησιμοποίησαν μεθοδολογίες ψυχολογικών επιχειρήσεων στρατηγικής.Έπληξαν τον πυρήνα της αποσκοπώντας να πληγεί η εικόνα του ηγέτη δηλ. του Χριστού…

Οι σημερινές μεθοδολογίες ψυχολογικών επιχειρήσεων έχουν ενσωματώσει διαδικασίες αναλυτικής αξιολόγησης της ψυχολογίας του αντιπάλου κοινού υπό τις ονομασίες ”Assessments of the PSYOP environment” ”PSYOP audience analyses” ”PSYOP spot report”
Oι F.L Goldstein D W Jacobowitz διευκρινίζουν ότι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις σήμερα απευθύνονται σε φίλιο, εχθρικό ή ουδέτερο κοινό με απώτερο σκοπό να πείσουν προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κράτους που τις διεξάγει. 
Ο Σ.Ν Λίτσας αναφέρει πως στο κέντρο των ψυχολογικών επιχειρήσεων βρίσκεται η συνθήκη καλλιέργειας φόβου και πανικού όχι κατ΄ανάγκη για να εξολοθρευτεί ο εχθρός αλλά περισσότερο να ουδετεροποιηθεί η αντίστασή του …η τακτική ( εικόνας, απλούστευσης κι επανάληψης) χρησιμοποιείται ευρέως για την εκτέλεση ψυχολογικών επιχειρήσεων κυρίως μέσω της τηλεόρασης ή και του διαδικτύου.
Ο J.M Post αναφέρει ότι η δημιουργία τεχνητής έντασης στο εσωτερικό του κλειστού πυρήνα αποφάσεων τρομοκρατικών οργανώσεων αποτελεί έναν από τους αποδοτικότερους τρόπους ”ουδετεροποίησης-περιορισμού” αυτών αποσκοπώντας είτε να πληγεί η εικόνα του ηγέτη είτε ν΄αναδειχθούν οι αρχηγικές τάσεις των άλλων…
Αντιμετώπισαν την εκκλησία ως τρομοκρατική οργάνωση στοχεύοντας τον πυρήνα της αποσκοπώντας να πληγεί η εικόνα του ηγέτη της που είναι ο Χριστός με την διάδοση της σπίλωσης ότι η θεία ευχαριστία μολύνει,σκοτώνει κλπ…
Βέβαια αποδείχθηκε ότι ο εκκλησιαστικός μηχανισμός ήταν διαβρωμένος από παρακρατικές υπηρεσίες κι από πρόσωπα σε κομβικές θέσεις που δέχθηκαν να συνεργαστούν για το σκοπό αυτό…
Οι υπηρεσίες προτιμούν να χρησιμοποιούν τέτοιες ψυχολογικές μεθοδεύσεις διάβρωσης παρά οργανωμένη βία γιατί αυτή η δεύτερη προκαλεί αντίθετα αποτελέσματα όπως συσπείρωση…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο COVID-19!

Snowden:Η πανδημία είναι κόλπο για να θεσπιστούν μόνιμα μέτρα επιτήρησης;

Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν μέτρα επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αλλά αξίζουν τον κόπο;

Ο Edward Snowden δεν το πιστεύει.

Ο πρώην τεχνικός της CIA, της οποίας οι διαρροές εξέθεσαν την κλίμακα των προγραμμάτων κατασκοπείας στις ΗΠΑ, προειδοποιεί ότι μόλις αυτή η τεχνολογία βγει από το κουτί, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε.

“Όταν φύγουν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, φαίνεται πως μερικά θα παραμείνουν”, ανέφερε ο Snowden σε συνέντευξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τείνει να διευρυνθεί. Στη συνέχεια, οι αρχές είδαν ότι απέκτησαν ακόμη περισσότερη εξουσία και άρχισε να τους αρέσει.

Οι υποστηρικτές των δρακόντειων μέτρων ισχυρίζονται ότι οι κανονικοί κανόνες δεν είναι επαρκείς κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και ότι οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι μπορούν να αντιμετωπιστούν μόλις συγκρατηθεί ο πυρήνας της πανδημίας. Αλλά μια σύντομη αναστολή των πολιτικών ελευθεριών μπορεί να επεκταθεί γρήγορα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας θα βρουν σύντομα νέες χρήσεις για την τεχνολογία. Και όταν περάσει η κρίση, οι κυβερνήσεις μπορούν να επιβάλουν νέους νόμους που θα καθιστούν τους κανόνες έκτακτης ανάγκης μόνιμους και θα τους εκμεταλλεύονται για να ελέγξουν τις διαφωνίες και την πολιτική αντιπαράθεση.

Επίσης οι φήμες που κυκλοφορούν ότι η Αμερική θέλει να εντοπίζει την τοποθεσία των πολιτών της για να παρακολουθεί την πανδημία – μέσω του κινητού – κάνει τις ανησυχίες εντονότερες..

Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ισχυρή μέθοδος εντοπισμού της εξάπλωσης του ιού και των κινήσεων των ανθρώπων που τον έχουν. Αλλά θα είναι επίσης ένα δελεαστικό εργαλείο για την παρακολούθηση τρομοκρατών – ή οποιωνδήποτε άλλων πιθανών εχθρών των κρατών.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος παρακολούθησης των ανθρώπων κατά την διάρκεια της πανδημίας. Στην Κίνα, οι θερμικοί σαρωτές που είναι εγκατεστημένοι στους σιδηροδρομικούς σταθμούς εντοπίζουν τους ασθενείς με πυρετό, ενώ στη Ρωσία τα συστήματα αναγνώρισης προσώπου εντοπίζουν τους ανθρώπους που σπάζουν τους κανόνες της καραντίνας.

Η επιτυχία του AI είναι η αποτελεσματικότητά του – και σε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Ωστόσο, η υπερβολική αποτελεσματικότητα μπορεί να αποτελέσει απειλή για την ελευθερία, γι ‘αυτό περιορίζουμε τις αστυνομικές δυνάμεις μέσω μέτρων όπως τα ένδικα μέσα και πιθανή αιτία σύλληψης.

Ο Snowden ανησυχεί ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες ασφαλείας που προσθέτουν AI σε όλες τις άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης που έχουν.

«Ξέρουν ήδη τι ψάχνετε στο διαδίκτυο», είπε. “Γνωρίζουν ήδη πού κινείται το τηλέφωνό σας. Τώρα γνωρίζουν τι είναι ο ρυθμός της καρδιάς σας, ποιος είναι ο παλμός σας. Τι θα συμβεί όταν θα αρχίσουν να ενώνουν όλα τα στοιχεία και να εφαρμόσουν τεχνητή νοημοσύνη σε αυτό;

Είναι δύσκολο να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ιδιωτικότητας στις καλύτερες περιόδους, πόσο μάλλον σε μια παγκόσμια κρίση.

Ο Snowden δεν αμφισβητεί τη σοβαρότητα της πανδημίας. Αλλά πιστεύει ότι είναι ένα παροδικό πρόβλημα το οποίο τελικά θα επιλυθεί με τα κατάλληλα εμβόλια.

Ωστόσο, οι συνέπειες των μέτρων που εισάγουμε σήμερα θα είναι μόνιμες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τεχνολογία που αναπτύσσουμε τώρα πρέπει να είναι ανάλογη με κάθε φάση της επιδημίας. Η διαφάνεια από τις κυβερνήσεις και η διαβούλευση με το κοινό θα διασφαλίσουν ότι αυτό είναι εντός του κράτους δικαίου και διατηρεί τα βασικά μας ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα δρακόντεια μέτρα μπορεί να είναι ανεκτά εάν μας οδηγήσουν στην πανδημία. Αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούμε τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε, όταν ο κορωνοϊός φύγει.

Πηγή: thenextweb.com
https://www.secnews.gr/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *