ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

5/5 (2)

Εστέ έτοιμοι!!! Δημογραφικό- ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(Βίντεο)

Πασίδηλα Δεδομένα
Δημογραφικό
Σύμφωνα με ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και Έλληνες ειδικούς όπως Αναστάσιος Λαυρέντζος ο πληθυσμός στην Ελλάδα το 2040 θα είναι 5 εκατομμύρια με μέσο όριο ηλικίας 55 και οι λαθρομετανάστες (κυρίως νέοι άντρες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) θα είναι επιεικώς 6-7 εκατομμύρια διότι η Ελλάδα υπέγραψε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.
Τουτέστιν η Πατρίδα αλλάζει χέρια για πάντα.
Πηγές:
• https://rm.coe.int/report-on-the-visit-to-greece-from-25-to-29-june-2018-by-dunja-mijatov/16808ea5bd
• https://www.youtube.com/watch?time_continue=114&v=r7mBSbV6Ar0

Ομιλία A. ΛΑΥΡΕΝΤΖΟΥ για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΒΟΥΛΗΣ 25.04.2018

• Βιβλίο «Σιωπηρή Άλωση»


Γεωπολιτικό
Σύμφωνα με Έλληνες ειδικούς στα γεωπολιτικά όπως Ι. Μάζης και Κ. Γρίβας «δίνουν» 7 χρόνια ζωή στην Ελλάδα πριν αλλαχτούν για πάντα οι σχέσεις κυριαρχίας.
Δηλαδή οι ειδικοί λένε ότι θα υπάρχει Ελλάδα κατ’ όνομα και όχι κατ’ουσίαν.
Πηγές:
Δείτε σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=V_pzMDooFuU

Γρίβας: Η ρωγμή των Ιμίων & το γεωπολιτικό ροκάνισμα της χώρας – Κατάρρευση της Εθνικής κυριαρχίας

Τωρινές συνθήκες
Περιληπτικά
• Απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας
• Ελληνική Εθνική οικονομία στα τάρταρα και σε ελεύθερη πτώση
• Χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων
• Εκατομμύρια νέοι στο εξωτερικό
• Σκοπιανό, σχίσμα ορθοδοξίας κλπ.
• Κατάλυση Ελληνικού συντάγματος και νόμων
• Καταλήστευση πολιτών, βία και ανομία σε τρομαχτικά επίπεδα
• Η λίστα είναι πολύ μεγάλη…

Εκλογές και πολιτική
Πολίτες μπορούν να ψηφίσουν όπως ορίζει ο νόμος και να φέρουν στην εξουσία ένα πολιτικό φορέα να αλλάξει τα κακώς κείμενα.
Δυστυχώς αυτή η κουτσουρεμένη έκφραση δημοκρατίας (μια φορά κάθε 4 χρόνια) έχει αποδειχτεί μοιραία για τον Ελληνικό λαό λόγω ΑΓΝΟΙΑΣ και ΜΗ υπάρξεως επιλογών.
Είναι αποδεδειγμένα όλοι τους μια από τα ίδια.
Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι πασίδηλα πλέον και απόλυτα καταστροφικά.
Καμία αλλαγή !
Για την ιστορία, ο Γ. Σαρρής από το 2012 έχει ενημερώσει με email και επικυρωμένα πρωτόκολλa ΟΛΑ τα κόμματα εντός και εκτόςβουλής, όλους τους δικηγορικούς συλλόγους, Άρειο Πάγο, Θεσμούς, επιφανείς εισαγγελείς και δικαστές για την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ των 233 δις.
Δυστυχώς δεν έχει κάνει κανένας όπως ξέρετε τα αυτονόητα, δηλαδή ομαδικές αγωγές και μηνύσεις με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα στο 2019 και να περιμένουμε πολύ σύντομα το ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος της Πατρίδας μας.
Βλέπε Πασίδηλα Δεδομένα.

Πολύ καλό άρθρο του ο Γ. Σαρρή για εκλογές , λευκή ψήφο, δικαστικές αποφάσειςhttp://diaforos.blogspot.com/2012/04/blog-post_99.html

Επίσης το κερασάκι στην τούρτα έχει μπει με την κατάφωρη διαστρέβλωση και χειραγώγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από την SINGULAR. Η SINGULAR με ΦΕΚ έχει το ακαταλόγιστο και δεν επιτρέπεται βάση νόμου να της γίνει έλεγχος.

Βλέπε καλό άρθρο https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia

Με λίγα λόγια έχουν πιάσει και τον τελευταίο τροχό της άμαξας το οποίο σημαίνει και μεταφράζεται ΠΡΑΚΤΙΚΑ ότι αν ένας πολιτικός φορέας δεν είναι ΜΕΛΟΣ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ δεν μπαίνει στην βουλή.
Έτσι απλά.
Παραθέτω εκλογικά αποτελέσματα από το Σεπτέμβριο του 2015.
Ο νοών νοείτω.

http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#%7B%22cls%22:%22level%22%2C%22params%22:%7B%22level%22:%22ep%22%2C%22id%22:48%7D%7D

Παραθέτω επίσης προσωπική άποψη λόγω σχέσης εργασίας μου
Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι χειραγωγημένες από το 1981.
Τελευταίες εκλογές του 2015 χειραγώγησαν το 35 τοις εκατό περίπου του εκλογικού σώματος.
Έβγαλαν μόνο 42 τις εκατό αποχή ενώ στην πραγματικότητά πρέπει να ήταν πάνω από 65 τις εκατό σε σχέση με τον κόσμο που ψήφισε στο περιβόητο δημοψήφισμα και το ΟΧΙ (63 τις εκατό και αυτό χειραγωγημένο, ήταν σίγουρα παραπάνω) έγινε ΝΑΙ.
Για τις επόμενες εκλογές (Μάιο 2019 η μετέπειτα) θα χειραγωγήσουν πάνω από το 50 τις εκατό και η αποχή θα ξεπεράσει το 75 τις εκατό.

Ένα από τα μέτρα που παίρνει η συμμορία είναι Ελληνοποιήσεις μεταναστών και δικαίωμα ψήφου.

Βλέπε http://www.capital.gr/epikairotita/3285292/850-000-ellinopoiiseis-gia-psifothirikous-skopous

Στις εθνικές εκλογές ακούστηκε ότι επειδή η SINGULAR δεν δέχεται να το κάνει (πολύ ρίσκο κατά την δική μου άποψη) φέρνουν την εταιρεία που έκανε τις εκλογές του MADURO (αναμένεται επιβεβαίωση).
Οι εκλογές προβλέπεται να γίνουν όλες μαζί ώστε να φαίνεται προσέλευση κόσμου..
Βλέπε αυτοδιοικητικές , και λοιπές εκλογες (βουλευτικές, δημοτικές, ευρωεκλογές).
Από τον Ζάκη Πολυζωίδη έλαβα το παραπάνω σημαντικό μήνυμα που αφορά το μέλλον της Πατρίδας και Όλους Εμάς, και διαβιβάζεται στους εξαιρετικούς Σεβαστούς Φίλους Αποδέκτες. Κάτι αισιόδοξο τεκταίνεται και μάλλον ΘΑ είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Θα ενημερωθείτε.
Μας εστάλη από Δημ. Λυμπερόπουλος
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα από τα μέτρα που παίρνει η συμμορία είναι Ελληνοποιήσεις μεταναστών και δικαίωμα ψήφου.
Βλέπε http://www.capital.gr/epikairotita/3285292/850-000-ellinopoiiseis-gia-psifothirikous-skopous
Στις εθνικές εκλογές ακούστηκε ότι επειδή η SINGULAR δεν δέχεται να το κάνει (πολύ ρίσκο κατά την δική μου άποψη) φέρνουν την εταιρεία που έκανε τις εκλογές του MADURO (αναμένεται επιβεβαίωση).
Οι εκλογές προβλέπεται να γίνουν όλες μαζί ώστε να φαίνεται προσέλευση κόσμου..
Βλέπε αυτοδιοικητικές , και λοιπές εκλογες (βουλευτικές, δημοτικές, ευρωεκλογές).
Από τον Ζάκη Πολυζωίδη έλαβα το παραπάνω σημαντικό μήνυμα που αφορά το μέλλον της Πατρίδας και Όλους Εμάς, και διαβιβάζεται στους εξαιρετικούς Σεβαστούς Φίλους Αποδέκτες. Κάτι αισιόδοξο τεκταίνεται και μάλλον ΘΑ είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Θα ενημερωθείτε.
Μας εστάλη από Δημ. Λυμπερόπουλος
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://arxaiaithomi.gr

Ο Σόρος εξηγεί ότι η ιδανική ανοιχτή κοινωνία θα καταργήσει συγκεκριμένα εθνικά συμφέροντα, ενώ μια διεθνής πολιτική και οικονομική δομή αναλαμβάνει την ευθύνη για το λεγόμενο κοινό καλό.
Συνεπώς, ο Σόρος προμηθεύει τις φιλανθρωπικές του οργανώσεις με μετρητά, αγοράζοντας βασικούς τομείς μέσα στον πληθυσμό, οι οποίοι στη συνέχεια αφήνουν χαλαρά να ανατρέψουν μια κυβέρνηση που προσπαθεί να διατηρήσει μια «κλειστή κοινωνία». Αν ένα έθνος επιθυμεί να ελέγξει τους δικούς του φυσικούς πόρους, είναι κλειστή κοινωνία. Εάν ένα έθνος θέλει να αναπτύξει την οικονομία και την δύναμη της εργασίας του μέσω των τιμολογίων και των κανονισμών, είναι μια κλειστή κοινωνία. Κάθε έθνος που απορρίπτει την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή ο βρετανικός ιμπεριαλισμός) είναι μια κλειστή κοινωνία και υπόκειται σε επιθέσεις από τον Σόρο και τη σκιά της κυβέρνησης εθνικών αντιπροσώπων. (The Soros Dossier 2008, σ.71)

Ο πράκτορας του Rothschild, George Soros, εργάζεται για την ανατροπή της παλαιάς παγκόσμιας τάξης για την Νέα Τλαξη Πραγμάτων(NWO), μέσω βίαιων ταραχών. Ο Σόρος έχει ένα καταπληκτικό δώρο για να ορίσει τον κόσμο. Σύμφωνα με την Daily Mail, η μυστική του μέθοδος είναι η δωροδοκία και ο εκφοβισμός των «πολιτικών» μας.

Αλλά υπάρχει ένα παράδοξο: Η εξολόθρευση / καταστροφή του Ισραήλ, επίσης, υλοποιείται μέσω του διαβολικά αποδοτικού εβραϊκού καταστροφικού κόσμου του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είναι εντελώς αδίστακτα κακός.

Ο Γιώργος Σόρος είναι ο Λούσιφερ ενσαρκωμένος.

George Soros – One Evil Human Being
Ο Γιώργος Σόρος και τα κακά έργα αυτού του εγκληματία που βλέπει ως τον πιο ευτυχισμένο χρόνο της ζωής του τις ημέρες που πρόδωσε τους Ουγγαρούς Εβραίους στη Γκεστάπο και έκλεψαν την περιουσία τους όταν τους είχαν σταλεί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

George Soros Helping Nazis Was The Happiest Time of my Life
Ο ίδιος ο Σόρος είπε ότι «μεγάλωσε σε εβραϊκό, αντισημιτικό σπίτι» και ότι οι γονείς του ήταν «άβολα με τις θρησκευτικές τους ρίζες». Αλλάζαν το όνομά τους από το Shwartz στο Soros το 1936 για να διαχωριστούν από τους Εβραίους στηνκοινότητα τους.

Ότι ο Σόρος έχει επίσης αναγνωρίσει ότι δεν είναι ούτε «Σιωνιστής, ούτε … Εβραίος που ασκεί το επάγγελμα», ούτε πολύ «εμπλέκεται σε εβραϊκές υποθέσεις», είναι ένα πράγμα. Ότι εργάζεται για να σύρει το εβραϊκό κράτος στη λήθη με τον ίδιο είναι, φυσικά, αρκετά διαφορετικό. (Frontpage Magazine 17 Aaug, 2016)
Τώρα, η ανοιχτή κοινωνία του Soros ξεκίνησε μια πρωτοβουλία εναντίον του Ισραήλ.

The Daily Caller 3 Μαρτίου 2019: Τα ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας (OSF) είναι ένα διεθνές φιλανθρωπικό δίκτυο με επικεφαλής τον Soros. Όχι μόνο ο δισεκατομμυριούχος 88 ετών, ο ιδρυτής και ο σημερινός πρόεδρος της OSF, έχει δώσει στην οργάνωση πάνω από $ 32 εκατομμύρια δωρεές από την ίδρυσή της το 1993.

Ο Σόρος, ο ίδιος, είναι ένας μεγαλοπρεπής δημοκράτης. Το Open Secrets τον ανέθεσε ως τον 8ο πιο παραγωγικό ατομικό δωρητή στη χώρα κατά το 2018.
Τα χρήματα που συνδέονται με τον George Soros, έναν φιλελεύθερο δισεκατομμυριούχο που χρησιμοποιεί τον πλούτο του για να υποστηρίξει μια σειρά δημοκρατικών και προοδευτικών αιτιών, χρηματοδότησε τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων που ξεχωρίζει τις επιχειρηματικές επενδύσεις στο Ισραήλ.

Το Ίδρυμα EIRIS, φιλανθρωπικό ίδρυμα που επικεντρώνεται στην έρευνα επενδύσεων, έλαβε δωρεές συνολικού ύψους σχεδόν 300.000 δολαρίων από τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Soros για να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων «Business in Occupied Lands», σύμφωνα με οικονομικές εκθέσεις της φιλανθρωπικής επιτροπής του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ 2015 και 2017.

Οι πληροφορίες από τη βάση δεδομένων επικεντρώνονται μόνο σε δύο περιοχές: την Κριμαία και το Ισραήλ, τις οποίες το Ίδρυμα EIRIS αναφέρεται απλώς ως «Παλαιστίνη». Παρά το ότι διεκδικεί το έργο Business in Occupied Lands ως αντικειμενική συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις επιχειρήσεις στο Ισραήλ, το Ίδρυμα EIRIS πλαισιώνει την περιοχή ως «παράνομα διαχειριζόμενη».

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΟΣ & ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΟΣ & ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ
Η Γερουσία συντρίβει τις ψήφους για να περάσει το νομοσχέδιο που καταγγέλλει την κίνηση του BDS.

Περισσότεροι ηγέτες με αντάρτικες δυνάμεις απέσπασαν την εταιρική κοινωνική ευθύνη για την προώθηση του κινήματος του BDS, μιας παγκόσμιας εκστρατείας που επιδιώκει το «μποϊκοτάζ, εκποίηση και κυρώσεις» του Ισραήλ και των επιχειρήσεων που συνδέονται με το Ισραήλ.
Το ίδρυμα EIRIS τιμολογείται ως φιλανθρωπική οργάνωση που στοχεύει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με «υπεύθυνες» επιχειρηματικές και επενδυτικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η οργάνωση που εδρεύει στο Λονδίνο αναγνωρίζει ρητά τη «γενναιόδωρη υποστήριξη» των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας ότι έχει καταστήσει εφικτό το έργο Κριμαίας-Ισραήλ.

«Το δίλημμα σήμερα είναι ότι η ομάδα του Eiris έχει εμπειρία με τον τρόπο με τον οποίο οι επενδυτές θα πρέπει να αποφύγουν τη διάθεση χρημάτων στην Παλαιστίνη και την Κριμαία, ενώ η ομάδα Vigeo βοηθά το Μαρόκο στις επενδύσεις σε παράνομα κατεχόμενη Δυτική Σαχάρα» (το Μαρόκο διαπράττει γενοκτονία στη Δυτική Σαχάρα)

Ο Ρότσιλντ ίδρυσε το Ισραήλ (Βλέπε στα χρόνια από το 1895-1957)

Lord Rothschild Discusses How His Family Created Israel ! 2017 Interview
Εφημερίδα Allgemeiner 28 Μαρτίου 2016: Ο αξιόλογος Παλαιστίνιος ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Bassem Eid σχολίασε πρόσφατα ότι το BDS «είναι η ατζέντα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και του Ιράν. Η ατζέντα της εκστρατείας BDS είναι να προσπαθήσει να καταστρέψει το Ισραήλ … »
Από το 2015, το Ταμείο Rockefeller Brothers χρηματοδοτεί το BDS. Η RBF δεν βλέπει καμία σύγκρουση μεταξύ των δηλωμένων στόχων της αποστολής της και των ΜΚΟ που προσβάλλουν το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει.
Ο Jacob Rothschild και ο David Rockefeller συγχωνεύθηκαν το 2012

Γιατί λοιπόν ο πράκτορας του Rothschild / Rockefeller να αναζητήσει την καταστροφή του Ισραήλ;
Η Allgemeiner στις 1 Φεβρ. 2019: Η οργανωμένη προσπάθεια να μποϋκοτάρει το εβραϊκό κράτος έχει έναν απλό αλλά λεπτό στόχο: να ανακατευθύνει και να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από την ισραηλινοαραβική σύγκρουση.
Αυτό είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της εστίασης αποκλειστικά στο κίνημα του BDS. Κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες του BDS, το Ισραήλ χάνει τον πόλεμο της γνώμης.

Στο διπλωματικό κόσμο, στους παγκόσμιους θεσμούς, στους πνευματικούς κύκλους και στις πανεπιστημιακές σχολές, το όνομα του Ισραήλ και του Σιωνισμού είναι τώρα άρρηκτα συνδεδεμένο με το απαρτχάιντ, τη κακομεταχείριση και την καταπίεση.

Η συζήτηση του BDS βασίζεται στην ιδέα ότι το Ισραήλ είναι ο «κακός» – ότι είναι ένα ριζικά διεφθαρμένο και κακό κράτος.
Το BDS μετατοπίζει την εστίαση από το αν το Ισραήλ είναι ένοχο, τον καλύτερο τρόπο πειθαρχίας ή τιμωρίας του Ισραήλ για την ύπαρξή του. Η συμμετοχή σε αυτήν τη συζήτηση ουσιαστικά σημαίνει τη σιωπηρή αποδοχή της υπαιτιότητας του Ισραήλ.

Όταν το Ισραήλ συγκρίνεται με το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής, η σύγκριση παραμένει. Όποια και αν είναι η απάντηση των Σιωνιστών, το κίνημα της BDS ουσιαστικά κερδίζει απλά θέτοντας την ερώτηση.

Τα πιο συνηθισμένα αυτοδεσμευμένα επιχειρήματα κατά της BDS δείχνουν εύκολα αυτή την παρανόηση. Ένα τέτοιο επιχείρημα υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι υποστηρικτές του BDS ξεχωρίζουν το Ισραήλ, αγνοώντας παράλληλα άλλους περιβόητους παραβάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Τουρκία, η Κίνα ή η Ρωσία. Ενώ υποτίθεται ότι εκθέτει κάποια μορφή υποκρισίας και αλήθειας, στην πραγματικότητα ομολογεί ότι το Ισραήλ είναι συγκρίσιμα ένοχο, ομαδοποιώντας το Ισραήλ μαζί με δολοφονικά, καταπιεστικά και τυραννικά καθεστώτα.

Όλα τα επιχειρήματα ενδέχεται να πείσουν έναν παρατηρητή να απορρίψει το μποϊκοτάζ, όμως κανένα από αυτά δεν αντικρούει τη βασική προϋπόθεση της κακομεταβλητής φύσης του Ισραήλ.
Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλούν τους εβραϊκούς Soros, Rothschilds, Rockfellers κ.λπ. φιλανθρωπικούς – επειδή αυτοί οι κακοί κατέχουν / ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Και ο Σόρος είναι το κακό εργαλείο τους για να συντρίψουν την παλιά παγκόσμια τάξη. Αλλά γιατί και το Ισραήλ;
Η φιλανθρωπία του Σόρος έχει ομολογίσεί ακόμη και να ενορχηστρώσει μια εντελώς καταστρεπτική μουσουλμανική μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη. Είναι μέρος της «θεραπείας σοκ» που ο Σόρος υποσχέθηκε να ασκήσει στη Γερμανία επειδή δεν επιθυμούσε να περάσει το νομοσχέδιο της φορολογικής ΕΕ που ζητούσε ο κύριος Rohschild του. Μόλις το εμπόδιο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Schäuble, εξαφανιστεί, ο Σόρος επισκέπτεται τον εύπορο υποτελείτα του, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Juncker, να ασκήσει πιέσεις για αυτή τη φορολογική Ένωση. Η ανοιχτή του κοινωνία ήταν πίσω από τις ταραχές του Ferguson, του Baltimore και του Charlottesville – ΗΠΑ με θύματα θανάτου και υλική καταστροφή μέσω αυτών των στρατιωτικών στρατευμάτων: MoveOn, Black Lives Matter, Planned Parenthood και άλλες ομάδες που χρηματοδοτούνται από το Soros.

Ο Σόρος ήταν ο ηγέτης πίσω από την Ουκρανική Επανάσταση παράλληλα με την Αμερικανο-ουκρανική Συμβουλευτική Επιτροπή.

https://pbs.twimg.com/media/BFGLsh5CcAEeuU3.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BFGLsh5CcAEeuU3.jpg:large

Ο Σόρος ήταν ο άνθρωπος πίσω από την Αραβική Άνοιξη και τις Χρωματικές Επαναστάσεις, η Επανάσταση του Wite στη Ρωσία (η οποία έχει απαγορεύσει στον Σόρο να συνεχίσει να ληστεύει τη χώρα).
Ο Σόρος έχει συνωμοτήσει με την Κλίντον (και το Δημοκρατικό Κόμμα) στην Μωβ Επανάσταση εναντίον του Πρεσ. Τραμπαπό την ημέρα που εγκαινιάστηκε.

Ο Σόρος χρηματοδότησε έναν άλλο πράκτορα που πληρώθηκε από τον Rothschild: τον αείμνηστο John McCain – ο οποίος συνωμοτούσε με την Ισραηλινή Ειδική Υπηρεσία Πληροφοριών (ISIS) του Mossad για λογαριασμό της κυβέρνησης του Ομπάμα.
Παραδόξως, αυτός ο ψυχολόγος NWO και ο Σιωνιστικός πράκτορας ανατρέπει το προϊόν του αφέντη του, το Ισραήλ μέσω του BDS – κανείς δεν ξέρει γιατί – και κανείς δεν αναρωτιέται.

Παράξενο! Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα: ο Σιωνισμός δεν είναι ο Ιουδαϊσμός – το οποίο είναι Φαρισαϊσμός. Οι Φαρισαίοι βλέπουν το Σιωνιστικό Ισραήλ ως έγκλημα – θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί – επειδή το Ισραήλ πρέπει να αποκατασταθεί από τον Ιουδαϊκό Μέντισα Μπεν Ντέιβιντ μέσω του Αρμαγεδδώνα – όχι από τον Ρότσιλντ και τους Σιωνιστές τους.

Jews Rabbi Weiss views about Israel
Ωστόσο, αυτό δεν μεταβάλλει το παράδοξο ότι ο Σιωνιστής Ρότσιλντ αντισταθμίζει τώρα το δικό του παιδί Ισραήλ μέσω των παραγόντων του Σόρος και του Ροκφέλερ.

Εντάξει, τουλάχιστον ο Mayer Amschel Rothschild και ο Carl Rothschild ήταν «ευσεβείς» τάλμμουντς – αλλά το υπόλοιπο από αυτά πιθανότατα δεν είναι. Η θρησκεία τους είναι ο Σαβανταϊνός φραγκιστικός σατανισμός – προάγοντας την «Αγία Αμαρτία»!

Μπορώ να δω μόνο μία εξήγηση γιατί οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ σφαγιάζουν τώρα το δικό τους παιδί, το Ισραήλ: Η συνολική ανάληψη της δικτατορίας τους από τον Λουσιφέρη ΝΤΠ-NWO, ενός κόσμου Κομμουνιστική – Ατζέντα 21 / στον Albert Pike ή μάλλον στον Albert Pike και στον Chabad Lunavitch σχεδιάζοντας 3 Παγκόσμιους Πολέμους, τον 3ο ένα ξεκινώντας με την αμοιβαία καταστροφή των Ισραηλινών και των Αράβων.
Σύμφωνα με αυτή την ιστορία του Chabad Lubavitch σχετικά με τον Mayer Amschel Rothschild, ήταν μαθητευόμενος σε έναν ραβίνο από την πολωνική / σήμερα Ουκρανική πόλη Chortkow γνωστή και ως Tshortkov – σπίτι μιας δυναστείας Chabad Lubavitch.
Υπάλληλοι του George Soros είναι

Το Δόγμα του Σοκ σε πλήρη εφαρμογή.
Η πολιτική της σχολής του Σικάγου σε πλήρη εξέλιξη.
Οι πολιτικοί πιστεύουν πως για λόγους έξυπνης διπλωματίας, δεν πρέπει να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός.
Άκουσα προσεκτικά τον εναρκτήριο και τελεύτιο λόγο του Προέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο του κόμματος της Ν.Δ.
Ακολούθησε την παλιά συνταγή της Ντόρας, και των παλαιών Σιωνιστών πολιτικών του λεγομένου Δημοκρατικού Σιωνιστικού Συνταγματικού Τόξου.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες απαγορεύουν στους «Έλληνες» πολιτικούς να αναφερθούν στα Εθνικά μας θέματα, και να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό.
Ο Τσίπρας φαντάζεται τα κατορθώματα της Κυβερνήσεως του.
Ο Κυριάκος ανεφέρθη μόνο στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, και στα αντιπολιτευτικά θέματα .
Το οικονομικό πρόβλημα-(χρεοκοπία)- είναι και αυτό Εθνικό πρόβλημα.
Το Δημόσιο χρέος θα εξωφληθεί με ΔΗΜΕΥΣΗ της λαϊκής περιουσίας.
Έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα, ακόμη και τον Ορυκτό πλούτο.
Ο Κυριάκος στα Εθνικά θέματα παρέμεινε μουγγός. Ως να μην υπάρχουν.
Για τη Μακεδονία τσιμουδιά. Άφησε τους Σκοπιανούς να αλωνίζουν γύρω από το όνομα. Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θέλει η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να το δώσει στα Σκόπια.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Εάν χάσουμε τη Ελληνική Μακεδονία για το όνομα, τότε απομονώνεται η Θράκη από τον Εθνικό κορμό, και θα περιέλθει στο έλεος της Τουρκίας.
Για το όνομα των Σκοπίων να προσέξουμε πολύ καλά, με τους Σιωνιστές πολιτικούς που έχουμε μπλέξει.
Τα Σκόπια στην Ιστορία, ονομάζονταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.
Σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν να τους δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Όχι Μακεδονία σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό , (Βόρεια Μακεδονία), όπως λέει η Ντόρα, για να μη δυσαρεστήσει τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.
Θυσιάζει την Ελλάδα, για την εύνοια της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.
Ούτε Νέα Μακεδονία, γιατί τότε τη χάσαμε τη Μακεδονία.
Το Συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Κων/νο Καραμανλή, απεφάσισεν καμία ονομασία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι σημερινοί πολιτικοί Αρχηγοί οφείλουν να σεβαστούν την απόφασην αυτήν.
Ο Κυριάκος, η Φώφη, ο Σταύρος, ετοιμάζονται να σχηματίσουν Κυβέρνηση, μετά τις προσεχείς εκλογές, απολαμβάνοντας την εύνοια των Κοσμοκρατόρων.
Δηλαδή μία νέα Κυβερνητική μορφή Σαμαρο-Βενιζέλων, με το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο έμεινε με μορφή ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ, κ.λ.π.
Η Βουλή κατάντησε πλυντήριο των Σιωνιστών δανειστών.
Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες χρεοκόπησαν την Ελλάδα, και φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, για να μην μπορεί κανένας Έλληνας να αντιδράσει όταν αρπάξουν την Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο.
Έλληνες Μακεδόνες & Θράκες εάν ψηφίσετε Ν.Δ. τότε θα «φάτε στη μάπα» τη Ντόρα, η οποία θα κάνει κουμάντο στη Κυβέρνηση Κυριάκου, και θα περάσουν όλα τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Ουσιαστικά Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι η Ντόρα.
Η Ντόρα πιστεύει στο Γεωγραφικό προσδιορισμό, στο όνομα των Σκοπίων.
Οπότε αντίο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ.
Ο Κυριάκος είπε ότι θα πατάξει την οικογενειοκρατία, κουμάντο στη Κυβέρνηση Ν.Δ. θα κάνει η Ντόρα, προς μεγάλη χαρά της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ-της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Αποτέλεσμα να διαμελισθεί η Πατρίδα μας.
Ο ΝΙΜΙΤΣ είναι Εβραίος Σιωνιστής, υπάλληλος της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία.
Η Ντόρα έχει αποδεχθεί όλα τα σχέδια της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων της Γης, αυτό εφάνη όταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.του Κώστα Καραμανλή.
Για τη Θράκη τσιμουδιά. Άφησε το Σουλτάνο, το Προξενείο της Τουρκίας, τους Ανώτατους Κυβερνητικούς επιτελείς της Τουρκίας, και τους Μουφτήδες, να κάνουν κουμάντο στην Ελληνική Θράκη.
Η Τουρκία προστατεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης. Τους Έλληνες Χριστιανούς ποίος θα τους προστατέψει;;; Ο Τσίπρας;;;; Ας γελάσω!!!
Ο Σουλτάνος τώρα ζητάει και Αρχιμουφτή για την Ελληνική Θράκη.
Ζητάει Μουσουλμάνο Αρχιεπίσκοπο. Που είσαι ΙΕΡΩΝΥΜΕ;;;;;;;
Ο Σουλτάνος Ερντογάν-κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελληνική Θράκη- είπε σε μειονοτικό σχολείο στους μαθητές, «είμαστε όλοι Τουρκία», ένα Έθνος, μία σημαία, μία θρησκεία, ίδια έθιμα, ίδιο πολιτισμό.
Οι «Ελληνες» πολιτικοί τσιμουδιά.
Ο Κυριάκος και η Ντόρα τσιμουδιά.
Τα ίδια και ο Τσίπρας, και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.
Τι Τσίπρας, τι Κυριάκος, λέει ο Λαός.
Όλοι οι πολιτικοί είναι δούλοι των Σιωνιστών Δικτατόρων της Γης.
Ο Κυριάκος ακολουθεί πολιτική υποτέλειας της Ντόρας, για του δώσουν την εξουσία οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Για το Αιγαίο τσιμουδιά. Άφησε τη Τουρκία να θερίζει και αλωνίζει στο Αιγαίο. Να παραβιάζει τους Ελληνικούς αιθέρες, και τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, κατά το δοκούν.
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ…………
Για τους λαθρομετανάστες που κάνουν εισβολή στα Ελληνικά νησιά, ο Κυριάκος τσιμουδιά. Τα Ελληνικά νησιά θα καταληφθούν από τους λαθρομετανάστες, και ο Ελληνικός Λαός, δεν θα πάρει χαμπάρι.
Ήδη στη Λέσβο άρχισαν την επανάστασην.(ΜΜΕ).
Ο Κυριάκος περιορίστηκε σε τετριμμένα πολιτικά και οικονομικά θέματα.
Πλήρης απουσία ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, στα Εθνικά θέματα.
Τα άφησε στο έλεος της Ντόρας, και των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Η Ντόρα στο συνέδριο ωριότανε να βγάλει το Κυριάκο Πρωθυπουργό, για να κάνει αυτή κουμάντο στην Ελλάδα.
Ο Διαμελισμός της Ελλάδος είναι επικείμενος, εάν πουλήσουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί υποσχέθηκαν στο Σουλτάνο όλες τις βραχονησίδες του Αιγαίου, που δεν αναφέρονται ονομαστικά στη Συνθήκη της Λωζάνης, για να αποκτήσει η Τουρκία ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Νομίζουν πως οι Τούρκοι θα σταματήσουν εκεί………..
Οι Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, και του Αιγαίου, οφείλουν να ενημερώσουν το Λαό της Β. Ελλάδος, και των νησιών του Αιγαίου, για το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν.
Η Δικαιοσύνη αδιαφορεί για τα Εθνικά μας θέματα, τα έχει αφήσει στη «καλή Διπλωματία» των εφιαλτών πολιτικών.
Περίεργη η σιωπή που τηρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος.
Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος είναι όπως το γράφουν ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!
Άμοιρη Ελλάς, με τους πολιτικούς που κουβαλάς.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

FOTO10

ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν είναι μόνο οι 300+1, αλλά ο Ελληνικός λαός που τους ψήφισε, μαζί με μένα, αυτή η προδοσία θα έχει και συνέχεια Θράκη και Αιγαίο, από τον ίδιο δουλικό λαό και μην ακούσω εξυπνάδες, θα το δούμε περίτρανα στις εκλογές, αν δεν βγει πάλι ο Τσίπρας, θα βγει ο Μητσοτάκης, δηλαδή το δεκανίκι του Τσίπρα, αν ήθελε η αντιπολίτευση δεν υπογραφόταν η προδοσία, άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε το παντελόνι του αλλιώς!
Μακεδονία ξακουστή,
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα.
Ήσουν και θα «σαι ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς θα σ» αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι.
Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε
η λευτεριά τους μένει.

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *