ΑΥΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ Η Ι(ΑΝΙ)ΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (βίντεο)

5/5 (1)

Papas antichristosΓράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Πολλοί θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν σκοταδιστές, οπισθοδρομικούς, ακόμα και… «δαιμονόπληκτους», όσους αντιδρούν στην πρόσκληση στον Παπά του Βατικανού να έρθει στην Ελλάδα.

Είναι περίπου οι ίδιοι που όταν ο ΓΑΠ τον Μάιο του 2010 είχε καλέσει το ΔΝΤ για να… «σώσει» την χώρα, είχαν χαρακτηρίσει όσους τότε πρόβλεψαν την μεγάλη καταστροφή σαν υπερβολικούς, ακόμα και σαν… φασίστες! Σιγά σιγά το ένα «έδεσε» με το άλλο. Η πολιτική προδοσία με την θρησκευτική αποστασία!

Ο μεγαλύτερος σκανδαλισμός του ποιμνίου από την ίδια την εκκλησιαστική ιεραρχία είναι η πρόσκληση στον Παπά να έρθει, (δεύτερη φορά), στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Αρκεί κανείς να κάνει μια περιοδεία στο διαδίχτυο για να καταλάβει ποιον φέρνουν καθώς κυκλοφορούν αρκετά βίντεο σε πολλές γλώσσες που δείχνουν ποιος είναι ο Ιησουίτης προκαθήμενος του Βατικανού, που τώρα θα γίνει παρτενέρ σε τηλεοπτικά σόου των Ιεραρχών της ελληνικής εκκλησίας.

Ο όγδοος πάπας!

Ο πρόδρομος του Αντίχριστου, ο ψευδοπροφήτης, ο ιδρυτής τη ς πανθρησκείας, ο υπηρέτη των σατανικών Ιλουμινάτι, είναι λίγα μόνο από τα… «προσόντα» του Ιησουίτη Ποντίφικα, όπως δείχνουν τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν και προσπαθούν να αφυπνίσουν κοιμώμενες συνειδήσεις.

Στην ελληνική όμως εκκλησία και πολύ περισσότερο στο Φανάρι, έχουν ταυτιστεί με αυτόν τον δαιμονικό «υποκριτή»!

Το ποίμνιο δεν έχει Ποιμένα και αυτός που προσποιείται τον ποιμένα, λύκος αδίστακτος, θα πρέπει να εκδιωχτεί κακήν κακώς κατά το παράδειγμα των Βυζαντινών που δεν δίσταζαν να πετάξουν έξω από την Αγία Σοφία ακόμα και Πατριάρχες όταν ασπάζονταν αιρετικές δοξασίες.

Ο χαιρετισμός του Πάπα με το σήμα του διαβόλου

Το Βατικανό και το 666

Τα περιστέρια της «Ειρήνης» του Πάπα, το μαύρο κοράκι και ο γλάρος στις 26/1/2014

Κατά Ματθαίο 13:35 : «ὅπως πληρωθῇ τὸ ῥηθὲν διὰ τοῦ προφήτου λέγοντος• Ἀνοίξω ἐν παραβολαῖς τὸ στόμα μου, ἐρεύξομαι κεκρυμμένα ἀπὸ [a]καταβολῆς.»
Κατά Ματθ 13:10,11,13 : «Καὶ προσελθόντες οἱ μαθηταὶ εἶπον αὐτῷ· διατί ἐν παραβολαῖς λαλεῖς αὐτοῖς;
ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· ὅτι ὑμῖν δέδοται γνῶναι τὰ μυστήρια τῆς βασιλείας τῶν οὐρανῶν, ἐκείνοις δὲ οὐ δέδοται.
διὰ τοῦτο ἐν παραβολαῖς αὐτοῖς λαλῶ, ἵνα βλέποντες μὴ βλέπωσι καὶ ἀκούοντες μὴ ἀκούωσι μηδὲ συνῶσι,»

Έπονται και άλλες καταστροφές!

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Δεν ειναι ετσι οπως σας τα παρουσιαζουν τα οργανα του σατανα.. Κανεις δεν γνωριζι τι ειναι αυτο τον σχηματισμο που κανουν με το χερι, ακομα και αυτοι που το κανουν..
    Αυτοι θα ειναι η νεα πανθρησκεια, οι καθολικοι που θα ελεγχουν τους σατανισμενους του Ισλαμ, γιατι και οι δυο ανηκουν στους εβραιους και τα ατομα ολα που βρισκονται σε υψηλες θεσεις ειναι υπηρετες του Αντιχριστου που κανεις δεν προκειται να γνωρισει στις μερες μας.. Τον αρχηγο αυτου θα γνωρισουμε, και πολλους απο τους στρατιωτες του.
    Μονη λυση η πρωτη δημοκρατια του Θεου.. Ξυπνατεεεεεε… Κοιμοσαστεεεεεεεεεε… Ειστε εγωιστες και δεν θα δειτε οτι σας δινετε η αληθεια αγνοωντας τον δρομο που χαραξε μονο ο Χριστος και το αγιο πνευμα με τις εντολες του Θεου..

  2. Να μην κοιτάμε τα ρούχα τους αλλά τα μούτρα τους .Κοιτάξτε φάτσες ! Αυτοί είναι shoman επαγγελματίες ηθοποιοί που οδηγούν «το λαό τους» στον αντίχριστο ολοταχώς και μας προιδεάζουν για το είδος ,το ύφος ,το στυλάκι, την υποκρισία που θα διακατέχει το βδελυρό αφεντικό τους, τον μέγιστο των απατεώνων που περάσαν και θα περάσουν από την γη. Κάπως έτσι γελοίος θα είναι και ο αντίχριστος….Και όμως θα τον ακολουθήσουν οι περισσότεροι . Πιστεύω θα δουν τα μάτια μας πολλά.Η εποχή του αντιχρίστου θα είναι το μεγαλύτερο θέατρο που θα έχει παιχτεί ποτέ στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους .Ένα χολυγουντιανό show που θα οδηγεί, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο τρέλας και ανηθικότητας, τους ανθρώπους απευθείας στο σφράγισμα και στην κόλαση .Θα τα δούμε σύντομα όλα…..πολύ σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *