ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη


Περίπου 270 εκατομμύρια έχουν δολοφονηθεί μόνο τα τελευταία 100 χρόνια από τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς τους.
Αυτό το κράτος που θεωρητικά είναι ο προστάτης τους είναι στην πραγματικότητα και αναμφισβήτητα η υπ αριθμό ένα μη φυσική αιτία θανάτου τους. Είναι επίσης η κύρια αιτία ανθρώπινου πόνου, φτώχειας και κακουχίας, διακρίσεων, ασθένειας και θανάτου, καταστροφής, διώξεων, ψυχικών και σωματικών βασανιστηρίων, βιασμών και ακρωτηριασμού, ,
Είναι ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι το κράτος και οι πολιτικοί ταγοί του εξακολουθούν να υποστηρίζονται σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και να τιμούνται και να υπερασπίζονται από τους λαούς και με το πρόσχημα ότι μπορούν να παρέχουν ειρήνη, ελευθερία, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος.


Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να εξηγηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχουν πραγματικά και ορθολογικά επιχειρήματα για τη συνέχιση της..
Ο ακτιβιστής της ελευθερίας και ο αυτοανακηρυγμένος δημόσιος εχθρός του συστήματος Larken Rose δεν διστάζει ποτέ να επισημάνει ότι το κράτος δεν είναι μια εξωτερική οντότητα που καταπιέζει τους ανθρώπους, αλλά μια δεισιδαιμονία. Είναι Μια ατομική θρησκευτική ψευδαίσθηση ενός θεού στο όνομα του οποίου είναι σωστό και καλό να πετάξει όλη την ανθρωπότητα από το πλοίο. στην θάλασσα Αποκαλύπτει απαράμιλλα τον παράλογο και τις εσωτερικές αντιφάσεις της πίστης στο κράτος.
Αυτό το βίντεο είναι μια συλλογή από τις βασικές δηλώσεις και τις ιδέες του.

Die gefährlichste aller Religionen

Όλοι είναι σατανιστές συμμετάσχουν σε θυσίες παιδιών

Why Socrates Hated Democracy

Μια πολιτική προφητεία από το 1860 για τις εκλογές

Οι άνθρωποι, είτε είναι ανάμεσα στη μάζα είτε αποτελούν την μάζα, κατευθύνονται αποκλειστικά από τα ταπεινά τους πάθη.

«Κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα οδηγήσει τα πλήθη με την πειθώ και με προτροπές για σύνεση , όταν κάθε παράλογη αντιλογία, μπορεί να φανεί σωστή στο λαό, ο οποίος αντιλαμβάνεται τα πάντα επιπόλαια.

Οι άνθρωποι, είτε είναι ανάμεσα στη μάζα είτε αποτελούν την μάζα, κατευθύνονται αποκλειστικά από τα ταπεινά τους πάθη , από τις δεισιδαιμονίες τους, το συναίσθημα, από τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, και είναι δούλοι τους κομματισμού που αποτρέπει και την πιο λογική συνεννόηση.

Κάθε απόφαση του πλήθους εξαρτάται από μια τυχαία πλειοψηφία».

Πηγή: http://deltio11.blogspot.com/2019/07/1860.html

Πού σε καταντήσανε βρε Ελληνα, να ψηφίζεις το λιγότερο κακό;
Κάποτε στην Ελλάδα γίνονταν εκλογές με κεντρικό φόντο τη Μεγάλη Ιδέα.

Άλλοτε το διακύβευμα ήταν το αν η χώρα θα συνέχιζε μια εκστρατεία ή όχι για να απελευθερώσει τα σκλαβωμένα παιδιά της.
Του Στρατή Μαζίδη

Τα χρόνια πέρασαν. Η κοινωνία άλλαξε. Ο λαός έμαθε στην άνεση, στην εξασφάλιση του σίγουρου μισθού δια του διορισμού, στο από νωρίς άραγμα, στην ανάθεση εργασιών που κάποτε έκανε μόνος του σε τρίτα χέρια.
Για όλα αυτά και πολλά άλλα ήρθε εδώ και χρόνια η ώρα του λογαριασμού. Οι πολιτικοί (είτε χώροι είτε πρόσωπα) που συνέβαλαν δραματικά σε αυτήν την κατηφορά, ούτε αυτοκριτική έκαναν, ούτε ανέλαβαν την ευθύνη τους, ήτοι να αποσυρθούν και να παραδώσουν τη χώρα σε νέες δυνάμεις (ο ΣΥΡΙΖΑ με το σχεδόν όλον ΠΑΣΟΚ μέσα δε θεωρείται νέα δύναμη).
Τα αναγκαία βήματα για να γιατρέψουμε τη χώρα δεν έγιναν. Είχαν πολιτικό κόστος. Κανένας δεν ήθελε να το αναλάβει. Απεναντίας συντηρήθηκε (2010-2015) και διογκώθηκε (2015-2019) μια άρρωστη κατάσταση σε τέτοιο βαθμό ώστε ο κόσμος έγινε νοικάρης στα σπίτια του, πληρώνει πανάκριβα τα στοιχειώδη, περιορίζεται πια μόνο στα βασικά.
Σε αυτά τα βασικά, ίσως και λιγότερα από αυτά, επιχειρούν να τον εγκλωβίσουν και τώρα.

Να ψηφίσουμε το λιγότερο κακό.

Προέχει να φύγουν αυτοί, μας λένε.

Ας σκεφτούμε όμως πόσο αποτυχημένοι ήταν οι προηγούμενοι, ώστε τελικά να φτάσουμε στο σημείο να μας κυβερνήσουν κι αυτοί.
Το λιγότερο κακό δεν αποτελεί επιλογή. Αποτελεί κατάντημα.

Πηγή: http://www.freepen.gr/2019/07/blog-post_842.html

https://olympiada.files.wordpress.com/2016/03/ceb7cebbceb9ceb1cf83-cebaceb1cebbcebbceb9cf89cf81ceb1cf83.jpg?w=224&h=300

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Το προσχεδιασμένο μέγα συμβάν «τύπου Ιμίων» … Θα αφήσουν να γίνουν οι εθνικές εκλογές αυτή την Κυριακή;

εθνικές εκλογές αυτή την Κυριακή;
Θα αφήσουν λέτε να γίνουν εν τέλει οι εθνικές εκλογές αυτή την Κυριακή; Ναι. Μάλλον. Κατά πάσα πιθανότητα. Εντούτοις, από την άλλη πλευρά όσο επίσης και θεωρητικά, εδώ ενυπάρχει ένας μικροσκοπικός, αθέατος και αχαρτογράφητος μέγα-κίνδυνος. Αναφέρομαι ειδικώς σε εκείνη την πάρα πολύ μικρή πιθανότητα ή περίπτωση όπου: ενδιαμέσως θα έχει λάβει χώρα το προσχεδιασμένο, οβιδιακό, πολυδιαφημισμένο και σοβαρότατο «ατύχημα» στο Αιγαίο. Το ξαναγράφω: προσχεδιασμένο. Στημένο.
Επίσης, θεωρητικά, ως μια ακόμη υπόθεση εργασίας, προσθέτω ακόμη εδώ και το εξής σκεπτικό: ότι αυτό το μέγα συμβάν «τύπου Ιμίων» (όπως το είπε ο κ. Σημίτης) θα έχει λάβει χώρα πριν το τέλος της επίσημης καταμέτρησης των ψήφων, από την 100 % Εβραιο-σιωνιστική εταιρεία Singular Logic. Ή, δηλαδή, την εταιρεία που αποτελεί το κεντρικό λογιστικό σταθμαρχείο της ΝΤΠ στην Ελλάδα, που έχει ως κεντρικό της μόττο το σύνθημα: «Δεν έχει σημασία το ποιος ψηφίζει, αλλά το ποιος μετράει τους ψήφους».
Τώρα. Εάν θεωρητικά αυτό το μέγα-γεγονός όντως λάβει χώρα πριν το επίσημο τέλος της εκλογικής διαδικασίας, τότε, η πολιτική κατάσταση στη Ελλάδα και όχι μόνον θα γίνει τρομακτική. Απερίγραπτη. Επίσης, εμβόλιμα σας υπενθυμίζω εδώ και το Άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος: «Σε περίπτωση πολέμου, η βουλευτική περίοδος παρατείνεται σε όλη τη διάρκειά του. Αν η Βουλή έχει διαλυθεί, η διενέργεια των εκλογών αναστέλλεται ωσότου τελειώσει ο πόλεμος, ανακαλείται δε αυτοδικαίως η Βουλή που έχει διαλυθεί ως το τέλος του.”
Προχωρώ. Και πηγαίνοντας τώρα θεωρητικώς λίγο παραπέρα ερωτώ, εισέτι ή ακόμη: Εάν, ας υποθέσουμε και πάλι, ότι εν τέλει γίνουν κανονικά τόσο οι εθνικές εκλογές της Κυριακής όσο και ότι ακόμη έχουν ήδη καταμετρηθεί επισήμως και οι ψήφοι των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών: Θα υπάρξει στη συνέχεια, δυνητικώς, στη χώρα περαιτέρω ηρεμία ή ανωμαλία; Πολιτική ανωμαλία.
Φανταστείτε, θεωρητικώς και πάλι, το πολυ-συζητημένο «ατύχημα» στο Αιγαίο να γίνει, λ.χ., αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές. Ας πούμε, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Όπου, η Ελλάδα δεν θα έχει καν προλάβει να ορκίσει ακόμη νέα Βουλή. Ή, εισέτι, ας πούμε, και αυτό επίσης ως μια ακόμη επιπρόσθετη υπόθεση εργασίας ή: ότι η χώρα μας θα έχει ήδη προλάβει να έχει ορκίσει νέα κυβέρνηση. Και, όπου τώρα: και χωρίς το νέο Κοινοβούλιο στη θέση του, ο νέος υπουργός άμυνας θα είναι στη νέα του θέση, π.χ., μόνον 2-5 μέρες, την ημέρα που θεωρητικά ή δυνητικά το προσχεδιασμένο μέγα-συμβάν θα λαμβάνει χώρα…
Αναγνώστη: Συμφωνώ μαζί σου. Ναι. Αυτά τα θεωρητικά σενάρια ή οι υποθέσεις εργασίας είναι όντως ακραία όσο είναι προσέτι και τρομακτικά. Φοβερά. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα σενάρια είναι πάρα πολύ σιωνο-αρεστά. Άρα, θεωρητικά όσο και συμπερασματικά: Ας πούμε, χονδρικώς, ότι από τις 7 έως τις 17 Ιουλίου, όπου η Ελλάδα δεν θα έχει κυβέρνηση ή/και Κοινοβούλιο, όλα τα ενδεχόμενα είναι θεωρητικώς πολύ πιο ανοιχτά όσο και πολύ πιο φοβερά…
Γι’ αυτόν τον λόγο γράφω τα δύο τελευταία χρόνια συνεχώς το: Έλληνες ξυπνήστε! Ο από πολλές δεκαετίες προσχεδιασμένος Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος όσο ομοίως και εν γένει ο Γ’ ΠΠ θα γίνουν. Θα λάβουν χώρα. Πλησίασαν. Ο φρικτός 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15-3-2011. Με το ξεκίνημα της εμφύλιας σύρραξης στη Συρία. Και ναι: οπωσδήποτε θα λάβουν χώρα τα παγκόσμια και αναμενόμενα φοβερά γεγονότα στα αμέσως επόμενα χρόνια. Οπωσδήποτε. Σίγουρα.
Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Βάλτε οριστικό τέλος στις αμφιβολίες σας. Οι προρρηθείσες θεοσημείες των καιρών έχουν ήδη όλες εμφανισθεί. Όλες. Τα παγκόσμια γεγονότα βρίσκονται κιόλας σε πλήρη εξέλιξη. Ο χρόνος των μεγάλων γεγονότων πλησίασε. Γρηγορείτε. Μετανοείτε. Είμαστε πλέον αρκετά κοντά στο παγκοσμίως πολυδιαφημισμένο ατύχημα, κλπ.
Εισέτι δε: ναι. Όντως. Όλα αυτά που ήδη βιώνουμε και όλα αυτά τα ασύλληπτα και τρομακτικά που έπονται στη συνέχεια, είναι άκρως και λεπτομερώς προσχεδιασμένα. Στημένα: από τους διεθνείς Σιωνιστές. Από τους ταγούς όσο ομοίως και τους απανταχού υπηρέτες της εωσφορικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από τα παιδιά του Ιούδα και τέκνων κατάρας: που από χιλιετίες τώρα υπηρετούν και προσκυνούν σταθερά, φανερά και με περίσσιο καμάρι τον εκπεσόντα εωσφόρο. Τον Σατανά.
Ήδη οι απόγονοι του των Σταυρωτών του Κυρίου πλημμύρησαν με καθαρή βενζίνη ολόκληρο τον πλανήτη, για να υλοποιήσουν στο ακέραιο το προσχεδιασμένο και επερχόμενο παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα. Από την άλλη πλευρά, όλοι σχεδόν οι διεθνείς πολίτες περπατούν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι με έναν αναπτήρα ή με ένα κουτί σπίρτα στα χέρια. Η δε συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων σχεδιάζει ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές διακοπές και αποδράσεις του…
Τώρα πλέον, μέχρι και αυτές ακόμη οι πέτρες κράζουν. Κράζουν! Και μιλούν πρώτον για ατύχημα όσο και μετέπειτα, δεύτερον, και για τον προφητευμένο πόλεμο στο Αιγαίο, διάρκειας 2-4 ημερών. Και ούτω καθεξής. Παρότι το 90 % του Ελληνικού λαού κοιμάται βαθιά και σχεδιάζει αμέριμνο και απονήρευτο τις διακοπές του, εντούτοις, το αναμενόμενο γίγα-συμβάν ή τα «νέα Ίμια», έτσι τα ονόμασε ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός των Ιμίων του 1996, είναι κοντά. Δηλαδή, το μέγα-συμβάν, όπως είναι λ.χ. η κατάληψη νησαίων εδαφών στο Αιγαίο ή κλπ, είναι αρκετά κοντά. Αλλά αυτά ή μέχρις εκεί από μένα, ως συγγραφέα ή ως αρθρογράφο. Ο Κύριος αποφασίζει.
Πέραν τούτων, την περιβόητη πια λέξη «ατύχημα» την έχουν αναφέρει: όλοι οι σημαντικοί ηγέτες της γης, ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπουργοί της χώρας, όλα τα ινστιτούτα μελέτης και ανάλυσης παγκοσμίως, όλες οι γνωστές δεξαμενές σκέψεις ανά την οικουμένη, όλα τα διεθνή και τα τοπικά ΜΜΕ, όλοι οι γνωστοί και διάσημοι αναλυτές-μελετητές ανά την υφήλιο, κλπ. Ωστόσο, ένα και μόνον ένα πράγμα ή γεγονός δεν έχει λάβει χώρα μέχρι και σήμερα: το ατύχημα! Το μέγα συμβάν. Και ο νοών νοήτω.
Προσέτι, στο σημείο αυτό σας υπενθυμίζω τα λόγια που έλεγε ο Άγιος Παϊσιος: «Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα». Ή, όπως επίσης τόνιζε ο ίδιος αγιορείτης άγιος: «Το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων είναι οι προφητείες των αγίων». Ναι, έτσι είναι ή έχουν τα πράγματα αναγνώστες μου. Ακριβώς. Αφού έτσι συμβαίνει ή έτσι ομιλεί το Πνεύμα το Άγιο ανά τους αιώνες: δια του στόματος των αγίων μας. Κατά συνέπεια, η φράση που εξέφρασε δημοσίως ο π. Νεόφυτος Μητροπολίτης Μόρφου (Μάιος 2019) ή ότι δηλαδή «οι προφητείες τελείωσαν, θα τα βλέπουμε πλέον όλα στις ειδήσεις», λαμβάνει πλέον εξέχουσα σημασία και πρωτεύουσα αναλυτική θέση στα επερχόμενα διεθνικά γεγονότα και τεκταινόμενα.
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
ΠΑΡΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΪΔΕΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΪΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ (ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ) ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

2 ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ… ΚΑΙ
 2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΙΕΥΤΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ
  ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ…
  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΠΟΝΗΡΟΣ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΝΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΘΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !
  ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑ Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
  ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ,
  ΕΑΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
  ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ «ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ «ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!!
  ΚΑΛΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
  ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!
  ΑΜΗΝ

Βίντεο Ορθοδοξίας
1.8 εκατομμύρια φανταστικοί ψηφοφόροι βγάζουν κυβέρνηση αυτήν που έχουν προεπιλέξει τα ανθελληνικά κέντρα

συνέχεια εδώ
http:// https://www.triklopodia.gr/1-8-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B2/

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : ΤΟ «ΝΕΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ…

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ» ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ-ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ CAPITAL CONTROLS), ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Σ’ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ. ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΩΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΡΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ‘Η ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ …ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..
ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ , ‘ Η ΦΕΥΓΕΙ ΤO ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ…
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» ‘ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ,ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ) ΘΑ ΣΤΟΧΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.
«ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ! Ο ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΜΕ ΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ ΑΛΛ’ΕΞΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»!!!
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Ο Ηγέτης πρέπει να είναι θεοσεβής, για να έχει την ευλογία του Θεού

https://i1.wp.com/i.ytimg.com/vi/3itFV_D87LE/maxresdefault.jpg?resize=350%2C200&ssl=1

*Μια και έχουμε εκλογές, να δούμε πως πρέπει να είναι ο σωστός ηγέτης κατά τα βυζαντινά και ορθόδοξα πρότυπα. Μακάρι να αξιωθούμε σαν Έθνος να μας στείλει ο Θεός έναν τέτοιο ηγέτη, που να είναι θεοσεβής και δίκαιος κατά τα πρότυπα του Αγίου Ιωάννη του Βατάτζη και του Ιωάννη του Καποδίστρια.
Συνέχεια εδώ
https://simeiakairwn.wordpress.com/2019/07/05/%CE%BF-%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-2/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *