Αυτοι θελουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ-Δεχεστε την δολοφονια των παιδιών σας??ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!Πάνω από 1.000 περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά από εμβόλια mRNA

5/5 (7)

Τα Πειραματικά επικίνδυνα εμβόλια που εχουν ΠΕΘΑΝΕΙ 15.000 στην Ευρωπη ο ΝΤΙΛΕΡ ΚΟΥΛΗΣ τα πριμοδοτεί στα παιδιά μας με 150 ευρωπουλα!! 150 ευρω το “τυρακι” για να βάλει τη Νεολαία στη Φάκα!!

Ποιο γελοία και επικίνδυνη Κυβέρνηση δεν ξαναπέρασε…Έδωσε τοσα Εκατομμύρια στα Μεσα Εξαπάτησης και μοιραζει καφέδες στη Νεολαία για να την στειλει οσο γίνεται πιο γρηγορα και να την σκλαβώσει

Ο ΚΟΥΛΗΣ βρίσκεται σε πλήρη ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..Εχει εμβολιαστεί το 30% του πληθυσμού και με καθρεπτάκια στους νεους νομίζει οτι θα τους ξεγελάσει…Στους 25 θανάτους σταμάτησαν τα εμβόλια για την γρίπη των χοίρων…Εδω εχουμε 15.000 στην Ευρωπαϊκή Βαση δεδομένων και 1.350.000 παρενέργειες με θρομβώσεις μυοκαρδίτιδες παραλύσεις κ.α  και συνεχίζουν να εκτελουν τα Παρανοικα σχεδια της Νεας Τάξης…

Αυτοι θελουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ….Εσεις θα το δεχθείτε για τα παιδιά σας??? Δεχεστε την δολοφονια των παιδιών σας??

Οι εμβολιασμένοι θα ελέγχονται σε Ταβέρνες Σινεμά Θέατρα κλπ απο τους Καταστηματάρχες απο μια εφαρμογή και αν ανάβει πράσινο θα τους επιτρέπεται η είσοδος!!!

Δηλαδή θα δουλέψουν με το 30% του πληθυσμού??? Εχουν απελπιστεί γιατι δεν τους βγαίνει…Ολο το διαδίκτυο τους στολίζει κανονικά μετα τις Κυβερνητικές εξαγγελίες των ντιλερ σκευασμάτων που τα Φυλάει ο Στρατός και η αστυνομία..Μιλαμε για Βιολογικά ΟΠΛΑ και τα αφεντικά τους δεν το εχουν κρύψει οτι γίνεται Παγκόσμιος Πόλεμος και σκοτώνουν με τα Εμβόλια….για να κάνουν ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

ΠΗΓΗ

Χαμός στα social media με το 150άρι! Μήπως θέλανε περισσότερα;

Πολλοί έδωσαν βάρος μόνο στο ποσό που εξήγγειλε η κυβέρνηση και όχι στην ουσία του μέτρου.

Το πρωί της Δευτέρας (28/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα προνόμια των εμβολιασμένων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στους νέους και συγκεκριμένα στην ηλικιακή ομάδα 18-25.

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι οι νέοι που ανήκουν στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και θα κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, θα λάβουν ως δώρο 150 ευρώ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, το twitter οργίασε, με τις συγκρίσεις της τωρινής κυβέρνησης με το παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ να είναι αναπόφευκτες.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:

Ενώ κάποιοι μοιράζουν 150€, παραδοχή ΒΟΜΒΑ έρχεται από τις ΗΠΑ!Πάνω από 1.000 περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά από εμβόλια mRNA

Τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν έφηβους και νέους!

Είναι γνωστό από τα τέλη Απριλίου, ότι μετά από εμβολιασμούς για COVID-19 με εμβόλια mRNA, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νέους και αθλητικούς ανθρώπους.

Οι ισραηλινές υγειονομικές αρχές ήταν οι πρώτες που το ανέφεραν. Εκείνο το διάστημα είχαν προχωρήσει πολύ στην εκστρατεία εμβολιασμού και είχαν μεγάλο αριθμό δεδομένων ασθενών.

Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC επιβεβαίωσαν τώρα, ότι από τον Απρίλιο έχουν υπάρξει περισσότερες από χίλιες αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά από εμβολιασμούς mRNA στις ΗΠΑ.

Οι αμερικανικές αρχές θεωρούν πως πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου των BioNTech / Pfizer και Moderna.


Οι περισσότεροι που παρουσίασαν αυτές τις παρενέργειες ήταν έφηβοι και νεαροί. Τα περιστατικά εμφανίστηκαν συνήθως μέσα σε λίγες ημέρες από τον δεύτερο εμβολιασμό.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές «οι περισσότεροι από τους ασθενείς που πήραν κάποια αγωγή ανταποκρίθηκαν καλά στη θεραπεία και μετά από ανάπαυση στο κρεβάτι ανάρρωσαν γρήγορα».

Η φλεγμονή συνήθως ακολουθεί τη μόλυνση

H μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή, ακόμη και απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Αυτός ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος εάν, για παράδειγμα, δρομείς δεν αντιληφθούν μια λοίμωξη ή δεν την πάρουν στα σοβαρά και συνεχίζουν να ασκούνται, παρόλο που θα χρειαζόταν μια περίοδο ανάπαυσης όπως για παράδειγμα αν είχαν πυρετό.

Οι πιο συνηθισμένοι παράγοντες ενεργοποίησης είναι ιοί, και κυρίως εκείνοι που σχετίζονται με το κρυολόγημα, αλλά και ιοί έρπητα ή γρίπης. Συνήθως η φλεγμονή είναι αποτέλεσμα αντίδρασης του ανοσοποιητικού στον ιό.

Τα αυτοάνοσα νοσήματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν τέτοιες φλεγμονές, καθώς και η λήψη φαρμάκων, τα βαρέα μέταλλα και ραδιενεργές ουσίες ή τραυματισμοί. Οι μυκητιακές λοιμώξεις αποτελούν επίσης κίνδυνο, ειδικά για εκείνους που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.

Ποια συμπτώματα πρέπει να προσέχουν οι εμβολιασμένοι;

Όποιος έχει πόνο στο στήθος, δύσπνοια ή έχει την αίσθηση ότι έχει ανεβασμένους καρδιακούς παλμούς θα πρέπει να επισκεφτεί άμεσα ένα γιατρό. Αυτά τα συμπτώματα είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, ειδικά κατά την πρώτη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό.

Είναι πάντως πολύ πιο πιθανό να εμφανίσει κανείς τις παραπάνω ασθένειες, εάν νοσήσει από κοροναϊό, παρά εάν εμβολιαστεί. Επιπλέον, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν από τις ΗΠΑ αντιμετωπίστηκαν πολύ καλά. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές συστήνουν τον περαιτέρω εμβολιασμό για όλους ηλικίας 12 ετών και άνω. Ακόμη είναι σημαντικό να ληφθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου για να υπάρχει πλήρης προστασία.

Η Γερμανική Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών δεν έχει ακόμη εκδώσει μια γενική σύσταση για παιδιά και εφήβους, ακόμη και αν το εμβόλιο BioNTech / Pfizer έχει ήδη εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Αρχή έγκρισης (EMA) για άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Οι γονείς πρέπει επομένως, αφού συμβουλευθούν το γιατρό τους, να αποφασίσουν, εάν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Και πριν λάβουν την απόφαση, θα πρέπει να διευκρινίσουν σε ποιο βαθμό είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός, εφόσον υπάρχει ιστορικό ορισμένων παθήσεων.

el.gr

Πού ζούμε… και τι ζούμε…

Εμβoλιάστηκα εκανα πυpετο 40, επαθα ισxαιμικo, πάω Νοσoκoμείo, τρομαζεις τον κόσμο που ήλθε για εμβoλιo, μου είπαν και….με πέταξαν έξω ! ! !

 Εσυ που μπολιαστηκες, δες τι σε περιμενει, οταν αρχισεις να εχεις παρενεργειες…

Διαβασε την μαρτυρια παθοντος…

“Εμβολιάστηκα στις 15/4 και όλα πήγαιναν καλά. 11 μέρες μετά, στις 26/4, παρουσίασα πυρετό χωρίς να είμαι κρυωμένος. Ξάπλωσα το βράδυ, ανέβηκε πάρα πολύ ο πυρετός, έφτασε 40, ξύπνησα 3:15 τα ξημερώματα μούσκεμα – όταν λέω μούσκεμα, σκεφτείτε το στρώμα μετά το βγάλαμε να στεγνώσει- δεν μπορούσα να περπατήσω, ψεύδιζα άσχημα, τι να κάνω, με τα χέρια και με τα πόδια έφτασα στο τηλέφωνο, να ειδοποιήσω την σύζυγο μου που είναι στον Πειραιά. Πήγε να πάρει το πλοίο και οι λιμενικοί δεν την άφηναν, δεν πίστευαν.

Αποτέλεσμα, τρεισήμισι μέρες ήμουνα σαν να έχω πιει τρία μπουκάλια ουίσκι, μετά ο πυρετός έφυγε και την τέταρτη μέρα έγινα καλά.

Παθαίνω μετά από 3 μέρες ένα ισχαιμικό επεισόδιο και μου λέει ο γιατρός ότι είναι ένα μικρό εγκεφαλικό. Μου γράφει ένα χαρτί παραπεμπτικό να πάω στην ιδιωτική κλινική του νησιού στο Άγιο Διονύσιο γιατί το Κέντρο Υγείας δεν έχει τίποτα από μηχανήματα και πλήρωσα 60 ευρώ και μου έκαναν ένα εγκεφαλογράφημα- μαγνητική. 

Εκεί λοιπόν είδαν ότι έχουνε δημιουργηθεί βλάβες στον εγκέφαλό μου και στην πορεία ώσπου να βγούνε οι απαντήσεις παθαίνω δεύτερο εγκεφαλικό. Τότε το μόνο που έκανα ξημερώματα – με τα τέσσερα πήγαινα, επαναλαμβάνω δυο χέρια και γόνατα, μπουσουλούσα – πήρα το λιμεναρχείο της Αίγινας και τότε προς τιμήν της μια κοπέλα που ήταν βάρδια, Κατερίνα το όνομα, κατάλαβε ότι μου συμβαίνει κάτι σοβαρό και ήθελε να στείλει λιμενικό αλλά εδώ είναι δύσβατο το μέρος, είναι αραιοκατοικημένο και δεν θα το έβρισκαν.

Μου ζήτησε το τηλέφωνο της γυναίκας μου στον Πειραιά, την πήρε και της είπε η γυναίκα μου “δεν μπορώ να έρθω, δεν με αφήνει το λιμεναρχείο”. Απαντάει “από το λιμεναρχείο σας παίρνω, κανονίζω τώρα και αν δεν υπάρχει βαπόρι ακόμα και πλωτό του λιμενικού θα σας φέρει, είναι άσχημα ο σύζυγος”.

Τέλος πάντων μετά παθαίνω άλλα δύο ισχαιμικά, μου έχουνε δημιουργήσει τρομακτικό πρόβλημα στον εγκέφαλο, πρέπει να κάνω μια εξέταση “ΜRI” λέγεται, που δεν έχουν ούτε τα κρατικά (νοσοκομεία) και θα πάω σε ένα ιδιωτικό στον Πειραιά την Παρασκευή, 240 ευρώ εξέταση, σκιαγραφική λέγεται, να δούνε τα αποτελέσματα γιατί είπανε οι γιατροί οι γνωστοί μας ότι μπορεί να πάθω Αλτσχάιμερ και ότι πρέπει να κάνω αγωγή.

Επίσης, στις 10/5 πήγα στο κέντρο Υγείας και τους λέω δεν κάνω το δεύτερο εμβόλιο διότι έπαθα αυτό αυτό και αυτό, να και οι εξετάσεις από το νοσοκομείο. Μου μίλησαν απρεπέστατα, μου είπαν ότι ενοχλώ διότι κάνω τον κόσμο να φοβάται και μόνο που δεν με δείρανε αλλά δεν μπορούσανε γιατί είμαι 2 μέτρα.

Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ στην ζωή μου. Το αποτέλεσμα ήταν να γράψω στο χαρτί ότι δεν επιθυμώ για τους λόγους αυτούς και αυτούς που έπαθα. Παίρνει ένα μαρκαδόρο η κυρία προϊσταμένη και σβήνει(!!) αυτά και λέει αυτά δεν μπορείτε να τα γράψετε. Ταυτόχρονα πήρε μπροστά μου τον γιατρό του χωριού που μου έγραψε αυτό το παραπεμπτικό για να κάνω το εγκεφαλογράφημα και ακούστε(!), μπροστά μου του λέει: “Αν σου ζητήσει κόπια του χαρτιού που του έβγαλες απ’το κομπιούτερ, να μην του την δώσεις, είναι διαταγή!”

Πάω στον γιατρό και μου λέει “μην με μπλέκεις, δεν μπορώ να δώσω τίποτα!”. Τελικά το βρήκε η κόρη μου το χαρτί..

Έχουνε τρομοκρατηθεί και μου φερθήκανε απαίσια γιατί λέει τρόμαζα τον κόσμο που ήταν εκεί για να κάνει εμβόλιο. Φωνάξανε τους σεκιουρητάδες να με βγάλουνε, αλλά αν και είμαι 69 χρονών, τα βάζω με 10 αν χρειαστεί. Η συνέχεια θα είναι την Παρασκευή που θα κάνω το ΜRI σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο..

..Εμένα μου έχουνε μείνει δύο κουσούρια τώρα. Σας μιλάω με ακουστικά τώρα γιατί έχω χάσει το 40 με 50% της ακοής μου και ταυτόχρονα όταν περπατάω έχω τρομερή αστάθεια. Χτες έπεσα κάτω και περίμενα να περάσει κάποιος να του βάλω φωνή να μου δώσει ένα χέρι να σηκωθώ. Αν και το μυαλό μου δουλεύει με 1000 – γιατί μόνο αυτό έμεινε- , παραπατάω και μάλιστα ένας φίλος μου μου είπε “θα χορεύεις πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο με τις φιγούρες που θα κάνεις.””

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2021/06/o-p-40-xo-ooo-oo.html

http://trelogiannis.blogspot.com/2021/06/blog-post_621.html

Πότε ξεκινούν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί (video)

Στην τελική φάση βρίσκεται ο σχεδιασμός για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης, Αθανάσιο Κοντογεώργη, στον οποίο θα συμμετέχουν και ιδιώτες γιατροί οι οποίοι και θα ενημερωθούν το προσεχές διάστημα όπως και οι ωφελούμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.

«Θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο και ευελπιστούμε και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο να αρχίσουν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί. Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι, ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα».

video

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/pote-xekinoyn-oi-kat-oikon-emvoliasmoi-video/?fbclid=IwAR14t4Abt3AOhHtyPOVC3P98DdnAerERElHQq-Mr_JVr89A7TnJM1OvJnjQ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

  1. Η καταντια του σιωνισμου εχει φτασει σε τοσο χαμηλο σημειο που πλησιαζει τον θεο τους στην κολαση.
    Αυτοξεφτιλιζωντε καθημερινα μονοι τους.
    Ας ελπισουμε οτι δεν θα τσιμπησουν πολλα ηλιθια παιδια να πουλησουν την ζωη τους στους ξεφτιλισμενους γυφτους του πλανητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *