Αυτοί οι εγκληματίες της ενημέρωσης προετοιμάζουν συνειδήσεις που σε λίγο θα στραφούν με μίσος απέναντι σε ορθοδόξους Έλληνες και Κύπριους(Βίντεο)

5/5 (3)

Μερικές εικόνες από ειδησιογραφικά site, θα τις κάνω κορνίζα για να μην ξεχάσω ποιος και με ποιον τρόπο πολέμησΑΝ την Ελλάδα, τον Έλληνα, την ορθοδοξία, την Αλήθεια……….τον Ανθρωπο.

Και δεν πολεμούν τον Μητροπολίτη Λεμεσού,όχι…. πολεμούν τον ίδιο Θεό και φυσικά πολεμούν την πίστη μας.

Και τι πειράζει…………………..….άλλωστε σε μια άθεη εποχή δεν πατάμε;

Για να εφαρμοστεί η ψηφιακή εποχή του Ανεπιθύμητου (και του κ. Μητσοτάκη) θα πρέπει πρώτα να κυριαρχήσει η αθεΐα..…η ουδετερότητα κράτους και κατοικων (όσων περισσοτέρων γίνεται…και μετά θα βάλουν αυτούς τους περισσοτέρους να κυνηγήσουν τους λιγότερους, δηλαδή θα ζητάνε να μας………….. μαζέψουν), η απομάκρυνση από τον Θεό και η προσήλωση μας στην ύλη, στον αριθμό της ύλης που θα αναγράφεται στην κάρτα του πολίτη.

Μόνο έτσι θα επικρατήσει η εποχή αυτή.

Και επικράτησε.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… ο πόλεμος ή τρόπος που αυτός διεξάγεται;

Αυτό βλέπω στις κορνίζες στην παραπάνω φώτο

Εκεί στο newsit, ασχοληθείτε με το μικροσκοπικό μπικίνι της Hadid….

ή με τον Sin boy……. αλήθεια όταν είπε για τον ελληνικό στρατό μήπως βγάλατε τίτλο «Κάποιος να τον μαζέψει» ;

Όχι;

Γιατί;;;;;

Για δεύτερη φορά ανασύρουν ομιλία του Μητροπολίτη Λεμεσού,είναι από τον Ιούνιο και την έχω ακούσει και την έκοψαν στο reporter.gr και την διαμοίρασαν στο κόσμο δια μέσου των αντικειμενικών site. Και ο κόσμος από κάτω στα σχόλια του βίντεο σφάζεται.

Ένα πράγμα σας ταιριάζει newsit protohema reporter κλπ που θυμηθήκατε πάλι τον Μόρφου, αν μέσα στον πλούτο της συγκεκριμένης ομιλίας, που είχα την τύχη και την ευλογιά να ακούσω, εσείς ψάχνετε να βρείτε στραβά και ανάποδα, τότε είστε σαν τις μύγες που ψάχνουν για σκατά σε ανθοπωλεία.

Είστε οι αλογόμυγες της δημοσιογραφίας και επειδή δεν βρίσκετε ακαθαρσίες, κόβετε σημεία της ομιλίας και καλείτε μέσα από τις δημοσιεύσεις σας να καταθέσει τις ακαθαρσίες της ψυχής του ο κάθε ένας κάτω από τα σχόλια.

Και πολεμάτε τον Θεό, κουκουλώνετε την πραγματικότητα με την υποκρισία σας και διχάζετε τον κόσμο, και αυτό είναι άσχημο…πολύ άσχημο.

Αυτή η επίθεση, ξαναλέω είναι επίθεση σε όλους μας, και ετοιμάζονται μεγαλύτερες.

Αυτοί οι εγκληματίες της ενημέρωσης προετοιμάζουν συνειδήσεις που σε λίγο θα στραφούν με μίσος απέναντι σε ορθοδόξους Έλληνες και Κύπριους.

Φτιάχνουν στρατό μέσα από την ενημέρωση, στρατό που…θα τον στρέψουν όταν και όπου επιθυμούν.

Άρα ο τρόπος που γίνεται ο πόλεμος από τα παραπάνω ειδησεογραφικά site και τις εταιρίες που βρίσκονται από πίσω, είναι ύπουλος και βρώμικος

Γιατί πίσω από την ενημέρωση είναι εταιρίες και πίσω από τις εταιρίες είναι τα συμφέροντα και πίσω από τα συμφέροντα είναι αυτοί που θέλουν να μας κάνουν κακό.

Είπαμε κάτι χθες, για τους σεισμούς, ότι δεν είναι μόνο η Αττική, μιας και προσπαθούν να ενεργοποιήσουν και αλλά ρήγματα σε βορρά και νότο.

Και τι είδαμε μετα΄απο μερικές ώρες;

Ήταν ψέματα;;;;;

Πολλά από αυτά που έχει πει ο Μόρφου.. αλλά τα είχα βρει με την διαδικασία της έρευνας και μου έκανε εντύπωση και άλλα τα άκουγα για πρώτη φορά και τα έψαξα.

Στη χώρα μας το κακό έχει εισέλθει από την σεξουαλική αταξία και υπερβολή.

Αυτό λέει ο Μόρφου,από εκεί προέρχονται οι εκτρώσεις και αυτή είναι η ουσία που αναφέρει στα βίντεο,που πίσω από αυτά που λέει είναι λόγια Αγίων στα μεγέθη Παΐσιου και Πορφυριου.

Οπού υπάρχει αυτή η αταξία, η σεξουαλική διαστροφή και υπερβολή, οδηγεί στην κοινωνική αταξία…στη βία και το μίσος και αυτό υπηρετούν και καλλιεργούν κάθε τόσο τα παραπάνω site, με τρόπο όμως που να μην φαίνεται….. και όπου επικρατούν τέτοιες συνθήκες, αυτά τα μέρη αντιμετωπίζουν μεγάλες καταστροφές.

Πάντα έτσι δούλευε ο μηχανισμός, για αυτό πάντα είχαμε μεγάλες καταστροφές που αφάνιζαν πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας ….και τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ακόμη αφανισμό, του δυτικού πολιτισμού και της δυτικής νοοτροπίας.

Εσείς εκεί στα «έγκυρα» και «αντικειμενικά» site ενημέρωσης που μάχεστε τον Θεό, που βάζετε τους χιλιάδες αναγνώστες σας να μάχονται τον Θεό, τους εκπροσώπους τους και όσους έχουν θρησκευτική συνείδηση , θα δείτε με τα μάτια σας την πτώση του.

Θα εξαναγκαστείτε να την περιγράφετε σοκαρισμένοι…και δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα δάκρυα σας.

Βασικά κανείς μας…

Αυτά τα ραντεβού έχουν κλείσει και στην Ελλάδα, όχι μακριά από το σήμερα, όπως το είπαμε χθες, και τότε θα ρωτάτε τα γιατί και τα πως και θα αναζητάτε απαντήσεις για να αποδώσετε ευθύνες……. μα θα κρατήσω σε κορνίζα τα άρθρα σας για να δει τότε ο κόσμος, αν γίνεται φυσικά, ναι να δει τι έφταιξε και τι λάθη κάναμε σαν κοινωνία γενικά.

Όλοι κάναμε λάθη, και εγώ μη νομίζεις ένα σύνολο από λάθη είμαι, αλλά έχεις τεράστια ευθύνη όταν διαμορφώνεις χιλιάδων Ελλήνων αντιλήψεις.

Όταν βλέπω μέσα από τους τίτλους το κήρυγμα μίσους της Νέας εποχής και το πόσο έχει μολύνει τις αντιλήψεις εκεί χάνω την ηρεμία μου.

Μεγάλη ευθύνη να βάζεις τους αναγνώστες σου απέναντι στον Θεό σε μια χώρα που υπάρχει ακόμη από… θαύμα. Πολύ μεγάλη!

Υπάρχουμε ακόμη, εμείς οι κάτοικοι στην Αττική, για τις προσευχές κάποιων ανθρώπων τις προηγούμενες ημέρες πριν τον σεισμό.
Αυτές οι προσευχές έδωσαν εξουσία στον Θεό να σταματήσει στα 15s.

Φαντάσου να πηγαινε στα 40s..δεν θα εμεναν ορθια τα γραφεια προπαγάνδας σας.

Στις 19 του μήνα πήγε να γίνει μεγάλη ζημιά, πολύ μεγάλη που θα ξεχνούσαμε το Μάτι..το ακούτε δημοσιογράφοι;;;

Και το ευχαριστώ μας είναι τέτοια δημοσιεύματα.;;;

Και δεν βλέπετε μπροστά σας τα υπόλοιπα ραντεβού τις προειδοποιήσεις του εδάφους σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος δεν τις ακούτε;

Είτε ακούτε είτε όχι…..τα γρανάζια γυρίζουν.

Στο Σπούτνικ, την ελληνική εκδοση, είδα με αντικειμενικότητα την είδηση.

https://sputniknews.gr/kosmos/201907304125463-mitropolitis-morfou-serial-killer-ektroseis-kupros/

«Δεν είναι μόνο η Αττική, γίνεται προσπάθεια να ξυπνήσουν και αλλά ρήγματα σε Βορρά και Νότο.» Θέλουν Έλληνες κάτω από τα συντρίμμια.

Τα δύσκολα τα έχουμε μπροστά μας.

Κανείς δεν μιλάει για τα γρανάζια που γυρίζουν και δεν σταματάνε να γυρίζουν.

Έχουν το «know how» των καταστροφών, οπως έχουμε πει, το εγχειρίδιο οδηγιών για το πως να πειράζουν την φύση, το έδαφος, το ατυχημα..να ανοίξουν ένα πόλεμο κλπ. υπάρχει συγκεκριμένη σειρά γεγονότων που είναι τα ίχνη για κάθε τι που εφαρμόζουν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά καθολικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Mέσα σε 48 από την στιγμή που είπαμε….

Από Πρώτη Δευτέρα Και Τρίτη Καρφωτή

ΧΟΡΕΥΟΥΝ…

Θεσσαλονίκη.. Κρήτη.

Βορράς… Νότος.

Ήταν ψέματα λοιπόν αυτό που είπαμε;…μπορεί να μην λέμε πολλά αλλά ήταν ψέματα;

Όχι..

Τα δύσκολα τα έχουμε μπροστά μας.

Κανείς δεν μιλάει για τα γρανάζια που γυρίζουν και δεν σταματάνε να γυρίζουν.

Είναι δύσκολο να πείσεις το ξέρω αλλά στα βασικά έπρεπε να συμφωνούμε.

Δεν θα καταργηθούν τα γρανάζια, δυστυχώς και αυτοί δεν είναι εκεί για να τα καταργήσουν.

Οπότε τα ρήγματα που είπα πριν δυο μέρες ότι εργάζονται να ξυπνήσουν…την έχω την εικόνα… δεν μας νοιάζει ποιοι εργάζονται…. αλλά ότι τα κατάφεραν.

Οπότε μιλάμε για μια Ελλάδα που στο Software της έχουν καταφέρει να διοχετεύσουν «άρθρα» από τον Τσελεμεντέ των καταστροφών.

Έχουν το «know how» των καταστροφών, οπως έχουμε πει, το εγχειρίδιο οδηγιών για το πως να πειράζουν την φύση, το έδαφος, το ατυχημα..να ανοίξουν ένα πόλεμο κλπ. υπάρχει συγκεκριμένη σειρά γεγονότων που είναι τα ίχνη για κάθε τι που εφαρμόζουν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά καθολικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οπότε στον καθησυχασμό των σεισμολόγων που ακόμη δεν συμφωνούν …απανταμε με το σημερινο άρθρο.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία της χώρας που προσπαθούν να τα χτυπήσουν.

Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη.

Και τα τρία πυκνοκατοικημένα. Καταλαβες;

Αλλά ξέρεις, δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά.

Και δεν είναι μόνο αυτά, είναι και αλλά μέρη.!!!

Είναι και άλλα νησιά. !!!

Άρα θέλουν Έλληνες κάτω από τα συντρίμμια.

Αν δεν καταργηθούν αυτά τα 5 γρανάζια …………………δεν θέλω να ξέρω.

Φίλε μου άκου, προσωπικά ότι εντοπίζω δουλεύω επάνω σε αυτό, είτε είναι σεισμός, είτε ηφαίστειο, είτε πόλεμος….είτε οποιαδήποτε άλλα ίχνη εντοπιστούν. Τα ίχνη προηγούνται της συνάντησης με την.. επικαιρότητα.

Τα πάντα συνδέονται με εμάς, τίποτα δεν γίνεται χωρίς εμάς, και πολλά εγκρίνονται από εμάς για εμάς.

Με την συνδρομή του χρόνου.

Τον τελευταίο λόγο σε όλα όμως τον έχει ο Θεός. Αλλο κεφάλαιο αυτο.

Όμως, οι Τζόκερ της νέας εποχής, θέλουν τα γρανάζια σε κίνηση, θέλουν τις λάθος επιλογές μας…τον Θεό ουδέτερο στο κράτος μας και θέλουν να βρισκόμαστε συντονισμένοι με τα κατώτερα συναισθήματα όπως θλίψης, θυμού, οργής, πόνου κλπ.

Αυτό το φροντίζουν μέσα από τα μέσα εξαπάτησης και προγραμματισμού.

Τα μέσα ενημέρωσης.

Μέσα από κάθε λογής οθόνη που υπάρχει στο σπίτι μας.

Η επιστήμη αυτό δεν θα το πει, ούτε το βλέπει, θα έρθει στιγμή νομίζω που τα φαινόμενα, θα είναι τέτοια σε διάρκεια και ένταση στη χώρα, που οι επιστήμονες της εποχής μας θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Και πολύ καλά θα κάνουν…!

Αυτή η ανώτερη «τεχνολογία» που κάνει ζημιές, το ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί στον άνθρωπο και δεν έχει ανακαλύψει η επίσημη επιστήμη, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ίσως δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί.

Υπάρχει και αν δεν μπορείς να την δεις, την μετράς, την αναλύεις, ξέρεις που θέλουν να φτάσουν, τι ζητάνε, και απλά καταγράφεις τα ίχνη.

Σήμερα λοιπόν, 31/7 έγινε σεισμός στο Αιγαίο.

5,2 στην Κρήτη.

Και πίσω από αυτό που έγινε σήμερα, υπάρχουν πληροφορίες.

Δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού άλλα υπάρχουν στο… background

Rick

Πηγή

http://www.minitrue.gr/2019/07/blog-post_579.html

Γνώρισα από κοντά τον Μητροπολίτη Μορφου.

https://trelogiannis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%8D%20%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82?fbclid=IwAR09sf_lwDGxT7R2HQADdWkmavquHsyxvRz73iygM4iRbaWp7Cgq7Oem0IA

Πανιερώτατε, πιστεύετε ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει φέτος ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *