Αυτοί είναι οι Υπουργοί που υπέγραψαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας!!! ΦΕΚ….… «Οι γιατροί που ανακάλυψαν ένζυμα καρκίνου στα εμβόλια βρέθηκαν όλοι δολοφονημένοι»(Βίντεο)

5/5 (7)

==π.Δ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ – ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.. <ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΙΣΩΣ>…

George Karamouzis

ΕΔΩ

Neon Nettle: «Οι γιατροί που ανακάλυψαν ένζυμα καρκίνου στα εμβόλια βρέθηκαν όλοι δολοφονημένοι» Οι «πληρωμένοι ρουφιάνοι του Σόρος», έβγαλαν το θέμα fake… ΑΡΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ!(βίντεο)

Δεν σκότωσαν αυτούς τους γιατρούς, επειδή είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή με επιτυχία τη θεραπεία του αυτισμού …

Αλλά τους σκότωσαν και τους σκοτώνουν επειδή αυτοί οι γιατροί είχαν ερευνήσει και είχαν την απόδειξη ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά προκαλούν καρκίνο και κρίση αυτισμού!!

Ο θάνατος τους ήταν σκόπιμος.

Όχι πολύ καιρό πριν, το Neon Nettle, αναφέρθηκε στην επιδημία των γιατρών που δολοφονήθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν τη βάση τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Όλοι οι επιστήμονες (τυχαίο;) μοιραζόντουσαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι είχαν ανακαλύψει ότι η ένζυμο πρωτεΐνη nagalase προστίθενται στα εμβόλια τα οποία στη συνέχεια χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα.


Αυτή η πρωτεΐνη συγκεντρώνεται σε υψηλό επίπεδο σε αυτιστικά παιδιά.


Ευθύνεται ακόμα για HIV, Έρπη, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, ιό γρίπης κλπ.


Αυτή την πρωτεΐνη χρησιμοποιούν στον εμβολιασμό!!!Αυτό εμποδίζει το σώμα από τη χρήση της βιταμίνης D, απαραίτητης για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού.


Η Nagalase απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα.


Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.Έτσι, βασικά … δεν σκότωσαν αυτούς τους γιατρούς, επειδή είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή με επιτυχία τη θεραπεία του αυτισμού …

Αλλά τους σκότωσαν και τους σκοτώνουν επειδή αυτοί οι γιατροί είχαν ερευνήσει και είχαν την απόδειξη ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά προκαλούν καρκίνο και κρίση αυτισμού!!

Ο θάνατος τους ήταν σκόπιμος.


Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δώσουν όλες τις πληροφορίες στη δημοσιότητα.


Χορηγούνται εμβόλια με στόχο τη μείωση του πληθυσμού με αργό θάνατο.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες…


Ο Dr. Ted Broer εξηγεί πως οι γιατροί σκοτώθηκαν για αυτά που είχαν ανακαλύψει για τους εμβολιασμούς.


Καθώς και πώς θα θεραπευτούν οι συνέπειες της επίθεσης της ελίτ στα παιδιά καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν σε εμβολιασμούς.

Doctors are Being Killed for Saving Your Children ~ Most Urgent!!!

Πηγή

Για να μην έχετε αυταπάτες… Και η «Ελληνική»Λύση του Βελοπουλου, ψήφισε τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.…

Για όσους είχαν αυταπάτες για τον πωλητή των επιστολών του Χριστού, τον Κυριάκο Βελόπουλο και την κοινοβουλευτική του ομάδα, ας δώσουν σημασία στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Διαβάστε περισσότερα »

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *