ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο διάσημος Michel de Nostredame, γνωστός ως Nostradamus, εξακολουθεί να είναι διάσημος εδώ στα τέλη του 2018, αν και πέθανε το 1566, πριν από περισσότερα από 400 χρόνια. Ο κύριος λόγος είναι ένα βιβλίο που ονομάζεται Les Propheties γραμμένο από τον άνθρωπο αυτό το 1555.

Το Les Propheties είναι μια συλλογή περίπου 1.000 quatrains, i. τεσσάρων γραμμών στίχους με ομοιοκαταληξία, και υποτίθεται ότι προέβλεψε μια σειρά μελλοντικών γεγονότων. Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τον τετράστιχο, πως μπορεί να φανεί όπως ακριβώς αναφέρονται σε συγκεκριμένο χρόνο ή κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αναφέρθηκε ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι οι προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι αρκετά σοβαρές για 2018/2019.

Η προφητεία του Nostradamus για τα έτη 2018 και 2019 περιλαμβάνει την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως φαίνεται να ερμηνεύουν ορισμένοι, με μια σύγκρουση που αρχίζει στη Γαλλία και εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Αυτό θυμίζει πράγματι καταπληκτικά το τι ακριβώς συμβαίνει στη Γαλλία, και σε αυτό εντάσσεται και η στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στο Στρασβούργο, με την επιφύλαξη-υποψία για τρομοκρατικό υπόβαθρο, και το τεράστιο κίνημα διαμαρτυρίας τα «Κίτρινα Γιλέκα» .

Η προφητεία περιλαμβάνει ακόμη μια φυσική καταστροφή στη Δύση, την οποία πολλοί άνθρωποι ερμηνεύουν ως πυρκαγιές φέτος στην Καλιφόρνια, τη δυτική ακτή του δυτικού αμερικανικού κράτους.

Ο Νοστράδαμος έγραψε, ίσως σε μια μετάφραση: «Ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει στη Γαλλία, και όλη η Ευρώπη θα επιτεθεί, θα είναι μακρά και τρομερή για όλους και τότε θα υπάρξει ειρήνη, αλλά λίγοι θα μπορούν να το απολαύσουν – Ο πόλεμος θα ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει 27 χρόνια «.

Αυτό έρχεται πολύ κοντά σε μια προφητεία που μεταδόθηκε με τον τρόπο του Τορά, που ονομάζεται Chofetz Chaim, από τον ραβίνο Yisrael Meir Kagan, και η πρόβλεψή του ήταν ότι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινούσε 75 χρόνια μετά την έναρξη του δεύτερου και έκανε αυτή την πρόβλεψη λίγο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές θεωρίες για το πώς ένας άνθρωπος θα μπορούσε να προβλέψει το μέλλον όπως αυτό. Η πρώτη πιθανότητα είναι ότι κάποιος έχει πραγματικά κάποια σχέση με το μέλλον και έτσι μπορεί να δει μελλοντικά γεγονότα στο μάτι του μυαλού του ή κάτι τέτοιο, έτσι ώστε ένα άτομο να είναι κυριολεκτικά ένας προφήτης, επειδή έχει κάποιες δεξιότητες στις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πίστευαν.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι οι δυνάμεις του κόσμου πραγματικά να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τις “προβλέψεις” του Νοστράδαμου, και ίσως ήταν μέρος μιας Machtklique που ήθελε μακροπρόθεσμα επιτευχθεί ένα είδος προφητείας, ίσως, για να φέρει τους ανθρώπους στο να αποδεχθούν τον πόλεμο.

Ή υπάρχει πάντα η τρίτη πιθανότητα ότι όλες οι προβλέψεις είναι απλά συμπτώσεις.

Πολύ περίεργα, ένα άρθρο Inquistr αναφέρει ότι η προφητεία του Νοστράδαμου δηλώνει: «Ένας σεισμός θα επηρεάσει ιδιαίτερα το δυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η δύναμή της είναι στις χώρες σε όλο τον κόσμο αισθητή «όπου πρέπει να είναι ένα είδος τρομερής μετάφρασης, γιατί δεν υπήρχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη στιγμή της έκδοσης του βιβλίου το 1555, δεν είναι ακόμη εμφανής.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί; Γιατί οι προβλέψεις αυτές φαίνονται τόσο ακριβείς και πώς μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι ο στίχος μιλούσε πραγματικά για το 2018/2019;

THE REAL NOSTRADAMUS PREDICTIONS FOR 2019 REVEALED!!! MUST SEE!!! DONT BE AFRAID!!!

This is The End Game! Trump is part of their Plan! Storm is Coming 2019-2020

2019 Predictions according to Nostradamus – my 2018 had 95% hit rate

 

2019 – The beginning of the end according to Nostradamus

Top 9 Nostradamus predictions for 2019

 

THE REAL BABA VANGA PREDICTIONS FOR 2019 REVEALED!!! MUST SEE!!! DON’T BE AFRAID!!! 🔵

THE REAL EDGAR CAYCE PREDICTIONS FOR 2019 REVEALED!!! MUST SEE!!! DONT BE AFRAID!!!

ΣΟΚ : » Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών »

Συγκλονίζει η προφητεία του Γέροντα Σωφρονίου: «Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδας θα είναι η…»

Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Όπλα 1 (Επαναφόρτιση)

 

 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *