ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αν σκέφτεστε ότι είναι κακό περιμένετε μέχρι να δείτε σχετικά με το επόμενο που πρόκειται να κάνουν…

Στα τέλη Νοεμβρίου του 2017, μια υψηλού επιπέδου κυβερνητική πηγή περιέγραψε σχεδόν το ακριβές σενάριο που εκτυλίσσεται τώρα σε ολόκληρη την Αμερική: Οι πόλεις που βρίσκονταν σε καραντίνα, η κατάρρευση των προμηθειών τροφίμων, η επιτάχυνση του στρατιωτικού νόμου και άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες που μπορεί να έχετε ξεχάσει μπορείτε να διαβάσετε.

Δημοσίευσαν όλες τις λεπτομέρειες στις 2 Δεκεμβρίου του 2017 σε ένα άρθρο των φυσικών ειδήσεων με τίτλο «Οι πολιτικές αναταραχές σε εθνικό επίπεδο που έρχονται … και οι κάτοικοι των πόλεων είναι οι λιγότερο προετοιμασμένοι να επιβιώσουν».

Το άρθρο, με επιλεγμένα αποσπάσματα που αναδημοσιεύτηκαν εδώ, είναι τόσο απίστευτα ακριβές για να περιγράψει τι συμβαίνει τώρα που είναι σχεδόν ένας χάρτης πορείας για το 2020. Παρόλο που εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι το πλαίσιο για αυτό ήταν μια αριστερή εξέγερση. Λίγα ξέραμε ότι το πραγματικό σχέδιο ήταν κάτι πολύ πιο επιθετικό και θανατηφόρο σε παγκόσμια κλίμακα.

Πράγματι, το γεγονός ότι είπαν όλα αυτά πριν από δύο χρόνια – από μια πηγή που δεν άκουσαμε από τότε, είναι παρεμπιπτόντως η απόδειξη ότι όλα όσα βλέπετε να ξεδιπλώνονται τώρα ήταν προγραμματισμένα, σχεδιασμένα και ξεκίνησαν να επιτύχει ακριβώς αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα.

Ακολουθούν ορισμένα από τα αποσπάσματα και τα σημεία από το άρθρο του 2017, τα οποία είναι τώρα σχεδόν απίστευτα ακριβή:

Πώς οι στρατιωτικοί εργολάβοι καλούνται να προετοιμαστούν για εγχώρια ανάπτυξη μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εμποδίσουν τις πόλεις από εξεγέρσεις  από οργισμένες μάζες ανθρώπων.

«Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πρέπει να περιοριστεί μια ιική πανδημία για να αποφευχθεί η εξάπλωσή της, οι πολιτικές αναταραχές θα είναι επίσης» θωρακισμένες «μακριά για να αποφευχθεί η εξάπλωσή της.» – τα πραγματικά λόγια από το 2017.

INTERNET LOCK DOWN MICROWAVE DEATH STICKS 16 DAY FORECAST#WEATHER WARFARE LIVE !!

Η στρατιωτική επάνδρωση βασικών σημείων ελέγχου μεταφοράς, όπως εκείνων που οδηγούν μέσα και έξω από τις πόλεις.
Καταστρέφοντας τους κόμβους εφοδιασμού (αποθήκες πυρομαχικών, αποθήκες καυσίμων κ.λπ.) εγχώριων εχθρών.
«Μεγάλα τμήματα πολλών πόλεων των ΗΠΑ θα μετατραπούν σε» ζώνες πολέμου «, πλήρεις με εμπρησμούς, λεηλασίες, πυροβολισμούς και νεκρά σώματα.»
Σοβαρές διαταραχές στις παραδόσεις τροφίμων, προμήθειες καυσίμων, υπηρεσίες μεταφοράς και έκτακτης ανάγκης «, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων.»

«Οι διακοπές σε όλες αυτές τις υπηρεσίες και προμήθειες θα επιδεινώσουν μόνο τον βαθμό πανικού και απελπισίας μεταξύ των κατοίκων της πόλης. Όπως επισημαίνω στο επόμενο podcast, οι/Οι πολίτες τείνουν να είναι οι λιγότερο προετοιμασμένοι από όλους, γεγονός που θα αυξήσει τον πανικό και θα προκαλέσει κατάσταση να κλιμακωθεί γρήγορα … «

YELLOWSTONE IS PULSING ROLE PLAYERS GUIDESTONES #WEATHER WARFARE LIVE !!

«Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου έχουν ειπωθεί κατά το τελευταίο έτος ή έτσι, όταν οι κεντρικές πόλεις καταρρέουν σε χάος και αναταραχές, οι αστυνομικές μονάδες ΔΕΝ θα σταλούν για να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις. Αντίθετα, σε ορισμένες περιπτώσεις η στρατηγική απλώς θα είναι» να περιέχει «το χάος και την αποτροπή της εξάπλωσής του. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κάψουν κάποιες περιοχές σε ορισμένες πόλεις».

Lockdowns Not Strong Enough, Claims WHO

«Εάν είστε κολλημένοι σε ένα τμήμα της ζώνης πολέμου της πόλης, ίσως να είστε μόνοι σας αρκετό καιρό, δεν μπορείτε να βγείτε από την πόλη επειδή όλα τα δρομολόγια εξόδου μπλοκάρονται στο πλαίσιο της στρατηγικής περιορισμού».
«Αν δεν έχετε αυτή την ειδική άδεια, μπορεί να βρεθείτε κυριολεκτικά παγιδευμένοι στη δική σας ζώνη, δεν μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την κλήση 166 …»

Το 1ο πράγμα που πρέπει να εργαστείτε τώρα είναι να βγείτε από την πόλη. Το πιο επικίνδυνο σενάριο σε αυτά τα πιθανά γεγονότα είναι να είστε παγιδευμένο στην πόλη σας χωρίς διαφυγή, χωρίς προμήθειες και χωρίς μέσα αυτοάμυνας ».

IT’S ALL ABOUT TO GO DOWN AND NO ONE EVEN REALIZES IT YET…

Στην πραγματικότητα- Θυμηθείτε: Την εποχή εκείνη, πιστεύαμε ότι το πλαίσιο αυτό θα ήταν μια εξέγερση της Αντίφας και μια απόπειρα βίαιης αριστερής επανάστασης. Λίγα ξέραμε ότι το πραγματικό σχέδιο ήταν κάτι πολύ, πολύ μεγαλύτερο. Και με την απελευθέρωση μιας πανδημίας, οι παγκοσμιοποιητές κατάφεραν να πείσουν όλους τους όχλους να μένουν στο σπίτι τους.

Η μεγάλη συνειδητοποίηση σε όλα αυτά είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές έχουν προγραμματίσει να εξοντώσουν την ανθρωπότητα εδώ και πολλά χρόνια και έχτισαν τα όπλα για να το επιτύχουν, και στη συνέχεια προκάλεσαν την απελευθέρωση αυτών των όπλων. Τώρα, όλα αυτά προχωρούν σαν ρολόι για να ευθυγραμμιστούν όλοι και να εξευγενίσουν τις μάζες με το εμβόλιο κοροναϊού. Από μια παγκοσμιοποιημένη άποψη, είναι πολύ πιο εύκολο να εξοντώσουμε τους ανθρώπους όταν ικετεύουν για το εμβόλιο, έτσι δεν είναι; Εξ ου και η συντονισμένη λογοκρισία όλων των φωνών που αντιτίθενται στα υποχρεωτικά εμβόλια.

Μαζική έξοδος των ελίτ του κόσμου

The final days. Mass exodus of world’s elites. Boarding the ark, visible on FAA cameras. 3-19-2020

IF YOU THINK IT’S BAD NOW WAIT UNTIL YOU SEE WHAT THEY ARE ABOUT TO DO NEXT…

Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *