ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΤΡΙΞ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

BREAKING NEWS!!! CHEMTRAILS, MORGELLONS DISEASE, SMART DUST, NANO TECH, PSEUDO LIFE, TRANSHUMANISM

Αναπνέετε τον θάνατο καθημερινά. Ο ένας αντέχει και χρόνια, ο άλλος αρρωσταίνει και πεθαίνει και ο 3ος έχει αιφνίδιο θάνατο, ανακοπή. Η ανακοπή έχει  πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

The Transhuman Control Matrix Is Here – Chemtrails | Morgellons | Neural Lace

https://www.youtube.com/watch?v=1iXq-ljA1OI&feature=emb_title

Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα από τη δεκαετία του 1990 και οι αισθητήρες είναι τώρα μικρότεροι από το ήμισυ του πλάτους ενός μορίου DNA και τώρα καταλαβαίνουν πώς να πάρουν τις συστοιχίες να «οικοδομηθούν». Ανακάλυψαν πώς να το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Αυτό αποκαλύπτεται στο τελευταίο μισό του πρόσφατου ντοκιμαντέρ για τους Morgellons και Transhumanism.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα σωστά συστατικά μαζί στις κατάλληλες συνθήκες και οι νανομηχανές κανονίζουν από μόνες τους τα υπόλοιπα.
Με τα νανο σωματίδια αυτά τα μικρά τώρα απορροφούνται κυριολεκτικά στο δέρμα σας και στη συνέχεια δουλεύουν μέσα από το σώμα σας από εκεί. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τον αέρα που αναπνέουμε. Η NASA έχει ένα έγγραφο «Η NASA: Το Μέλλον του Πολέμου» το οποίο αφορά όλα αυτά, τον τύπο τεχνολογίας και τον αριθμό 43 που εξηγεί τα αιωρούμενα σωματίδια.

Εάν εξετάσετε το παραπάνω έγγραφο της NASA, θα τα δείτε όλα σωστά. Το όλο σχέδιο είναι εκεί. Αυτό είναι το μέλλον του πολέμου και είμαστε τα θέματα δοκιμής τους ή «ινδικά χοιρίδια», αν θα …
Η Melissa Melton και ο Arron Dykes έγραψαν ένα βίντεο για αυτό και έχουμε ενσωματώσει αυτό το βίντεο εδώ για να παρακολουθήσετε:

Δαν. 12,4    Και συ, Δανιήλ, κλείσε αυτούς τους λόγους, σφράγισε το βιβλίον μέχρι του τέλους του καθωρισμένου καιρού. Τοτε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα διδαχθή και θα αυξηθή έτσι η γνώσις του θείου θελήματος”.

NASA’s Future of War 2025 Is Already Here!

Kanye West – Robotic System (EXPOSED) Elon Musk, Akon and more!

https://www.redpillinfowar.com/resources/video-archive/Transhumanism/TheCultureLeadingHumanitytotheMarkoftheBeastTranshumanismNotRFID-720p.mp4

TransHumanism NANO Technology Artificial Intelligence Military Killer Robots

We are already cyborgs | Elon Musk | Code Conference 2016

Υπάλληλος νοσοκομείου με υποχρεώνουν να κάνω το εμβόλιο για γρίπη αλλιώς θα με απολύσουν οι εμβολιασμοί θα επιβάλλονται πλέον στον λαό. Σε μερικές πολιτείες ακόμα και στην Γερμανία έχει αναφερθεί από γονείς ότι δεν τους επιτρέπουν τα παιδιά τους στο σχολείο αν δεν εμβολιαστούν πρώτα.

Forced Vaccinations: HEALTH CARE WORKERS YOU NEED TO HEAR THIS!

https://www.youtube.com/watch?v=d8b0i_Ksrxc&feature=emb_title

Δείτε επίσης

https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%AC%CE%BD%CE%B8/

Από ψεκασμούς πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά.Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα

CHEMTRAILS MORGELLONS ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ 2 (Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B8/

Όταν η φύση, νικά την τεχνολογία…

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46» ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS…

BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ALIEN: COVENANT – BLACK GOO EXPLAINED – WHAT IS THE BLACK GOO? PROMETHEUS: ORIGINS

Deleted Scene: David Reveals the Mystery of the Black Goo in Alien Covenant

Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

«Ερχομαι από τη Γερμανία και αφιέρωσα στην επιστήμη τη μισή μου ζωή και την υπόλοιπη δούλεψα σαν δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα, βιβλία, ασχολήθηκα και 1,5 χρόνο με τον κινηματογράφο κι έτσι είδα ένα μικρό κομμάτι του κόσμου και κατάφερα να συνδεθώ με περισσότερο περίπλοκα πεδία έρευνας. Άρχισα να σχετίζομαι με την περιβαλλοντική παρακολούθηση στην Νορβηγία κι εκεί δούλεψα με αντικείμενο την ηλεκτρο-ευαισθησία για μια εταιρία που προμήθευε διάφορα συστήματα τα οποία εξηγούσαν τι συμβαίνει όταν κάποιος ευαισθητοποιείται με τον ηλεκτρισμό.

Όταν ήμουν εκεί κλήθηκα να κάνω χημική ανάλυση φυτών που πέθαιναν, της βροχής που προκάλεσε το θάνατό τους και επίσης κάποιων δειγμάτων εδάφους. Αυτό, γιατί οι γεωργοί παρατηρώντας ότι έχαναν σημαντικό μέρος της σοδειάς τους (2012) πήγαν στα εργαστήρια τα φυτά, πήραν τα αποτελέσματα, όμως δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι έδειχναν, αγνοούσαν την έννοια των αριθμών που αναγράφονταν στις αναλύσεις. Έτσι, σύστησαν εμένα, τον λίγο τρελό γερμανό επιστήμονα για να τους εξηγήσω τι σήμαιναν όλα αυτά.

Τότε μπήκα στον τομέα των chemtrails και τώρα πια, κοιτάμε σε βάθος την ιστορία τους. Πήρε χρόνο να καταλάβουμε τις διαφορετικές ατζέντες που κρύβονται πίσω από αυτό το φαινόμενο. Γιατί δεν πρόκειται για μία μόνον. Πρόκειται για ομάδα που θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Μιλάμε για μια δομή-κρεμμύδι, όπου κάθε στρώση είναι μια υπο-ομάδα με διαφορετικά ενδιαφέροντα από μια άλλη. Όσο ασχολείσαι με αυτή τη δομή, τόσο περισσότερα ανακαλύπτεις!

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διεισδύσω μέσα σε αυτή τη δομή και να σας δώσω εικόνα από αυτές τις διαφορετικές ατζέντες. Θα σύστηνα σε όλους σας να σταματήσετε να ανιχνεύετε τους ουρανούς για να διαπιστώσετε αν αυτό που παρατηρείτε είναι contrail ή chemtrail, γιατί οδηγεί στο πουθενά. Είναι άκαρπη συζήτηση και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από εδώ κάτω που βρισκόμαστε. Δεν μπορείτε να πάρετε υλικό από εκεί πάνω, να κάνετε χημική ανάλυση. Μου πήρε ένα ολόκληρο χρόνο -ένα χαμένο χρόνο- για να κάνω χημική ανάλυση.

Όταν κάνεις μια χημική ανάλυση, παίρνεις μια ουσία την αραιώνεις σε οξικό άλας και μετά από αυτή τη διαδικασία μπορείς να προχωρήσεις στην ανάλυση. Το υλικό που απομένει είναι μέταλλα. Δεν ξέρεις ποια είναι η ουσία που αναλύεις, η κρυσταλλική δομή που αναλύεις, διότι ό,τι διαλύεται φεύγει και ό,τι απομένει είναι μέταλλα. Το ένα πρόβλημα λοιπόν, είναι ότι δεν βλέπεις ΤΙ ΕΧΕΙΣ και το άλλο είναι ότι οτιδήποτε ΔΕΝ είναι απαραίτητα διαλυτό σε οξέα. Κι όπως θα δούμε παρακάτω η υπό ανάλυση τεχνολογία είναι απελπιστικά ανθεκτική στα οξέα.

Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε το μυστικό με χημική ανάλυση.

Δύο λοιπόν πράγματα θα αποφύγω να κάνω στη διάλεξή μου: να δω την άλλη οπτική της σημερινής ομιλίας μου και να εισχωρήσω σε μυστικά που οδηγούν το κοινό να ασχοληθεί με τη συνωμοσιολογία, γιατί έτσι η αλήθεια δυστυχώς απομονώνεται ως φαιδρότητα. Προσέξτε! Κανείς δε θέλει να μένει εκτός κοινωνικού συνόλου, κανείς δε θέλει να είναι ο «περίεργος τύπος» [ενώ θα έπρεπε]. Αυτή είναι η συνήθης διαφωνία, ώστε οι άνθρωποι να το βουλώνουν.

Αυτό καταπολεμάται μόνον με μερικές έξυπνες κινήσεις.

Συνέχεια εδώ

 

 

https://terrapapers.com/effyis-mavri-chlapatsa-aeropsekasmi/

Καμαρώστε μια εγ-κλιματική αλλαγή!

https://allnewz.gr/2019/11/07/%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b3-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae/

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *