Αυτή η προσέγγιση στα Ελληνοτουρκικά των ημερών, κρύβει μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

5/5 (1)

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ.

ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΥ.

Μόνον ένας τρόπος υπάρχει να ανατραπεί:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Όχι όμως όπως το 1967… δεν χρειαζόμαστε άλλους υπηρέτες του σιωνισμού.

Γ. Γεραπετρίτης: Στα έξι μίλια η κόκκινη γραμμή

Eρωτηθείς σχετικά με το ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές», ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι “έχουμε αποδείξει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα. Η κόκκινη γραμμή είναι η εθνική κυριαρχία, και όταν λέμε εθνική κυριαρχία εννοούμε αυτονοήτως τα εθνικά χωρικά ύδατα τα οποία σήμερα είναι προσδιορισμένα στα έξι ναυτικά μίλια. Οι εύκολοι λεονταρισμοί για την επέκταση μονομερώς στα 12 μίλια που αποτελεί ένα δικαίωμα της ελληνικής Πολιτείας και το οποίο θα ασκήσει σε χρόνο τον οποίο η ίδια θα επιλέξει, δεν είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να τεθεί εν θερμώ.”.
“Είναι υποχρέωσή μας να αναδείξουμε την υποκρισία της Τουρκίας και να την απομονώσουμε διπλωματικά. Η διπλωματία δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά ένας αγώνας δρόμου που θέλει στρατηγική. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ένα περιθώριο προς τη Τουρκία έως το τέλος Δεκεμβρίου να προχωρήσει σε αποκλιμάκωση, ώστε να προσέλθει στις συζητήσεις και από την άλλη πλευρά έχουμε μια αναβάθμιση της επιχειρησιακής θέσης της Ελλάδος. Απεδείχθη στο Ανατολικό Αιγαίο, απεδείχθη στη Μεσόγειο. Το ζήτημα των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, βρίσκεται πάντοτε δυνητικά στο τραπέζι. Αφήνουμε ένα παράθυρο στη διαμεσολάβηση, εμείς είμαστε πάντοτε με την γνήσια συζήτηση και με το διεθνές δίκαιο, απειλές και εκβιασμούς δεν πρόκειται να ανεχθούμε”. (εδώ)

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΩΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΩΝ Ν.Μ ΣΤΑ 12.ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ, (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ/ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ/ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΛΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ-ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ…”ΤΙΜΙΑ ΗΤΤΑ”, (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΨΟΦΟΔΕΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. (Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ).ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΥ.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *