ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (βίντεο)

5/5 (11)

Να αναλογιστούν οι κρατούντες ότι μια ανοιχτή σύγκρουση με το χριστεπώνυμο πλήθος, πρώτα οι ίδιοι θα πληρώσουν βαρύ το τίμημα.

Οι δε δέσποτες να καταλάβουν ότι τους δίνεται η τελευταία ευκαιρία να εξιλεωθούν στο ποίμνιο, από το μεγάλο ατόπημα τους το Άγιο Πάσχα να κλείσουν τους ιερούς ναούς.

Όπως φαίνεται το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορεί άλλο να κρατηθούν οι εκκλησίες κλειστές, την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός κατάλυε κάθε μέτρο προστασίας και μάλιστα δημόσια

Οι πληροφορίες μιλούν για σκληρή επιστολή του αρχιεπισκόπου που αναγκάστηκε να την συντάξει και να την στείλει στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως «ο κόμπος έφτιασε στο χτένι και δεν πάει άλλο».

Το φυτίλι άναψε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος, βλέποντας την περιφερόμενη συναυλία της Πρωτοψάλτη στην Αθήνα και το «πάρτι» στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν άντεξε τον εμπαιγμό και δικαιολογημένα θέλει να ανοίξει τις εκκλησίες!

Στο κήρυγμά του ανέφερε πως αφού εκεί ήταν τόσα άτομα χωρίς όπως λέει μέτρα προστασίας, σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα και να ανοίξουν εκκλησίες.

Μάλιστα φαίνεται αρκετά αποφασισμένος γι αυτό λέγοντας «όποιος θέλει ας μας ζητήσει το λόγο».

Εντωμεταξύ σε πολλές μητροπόλεις το κλίμα είναι εκρηκτικό, καθώς οι οργισμένες διαμαρτυρίες των πιστών πιέζουν ασφυκτικά τους μητροπολίτες να ανοίξουν τους ναούς αμέσως.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *