«Αρχαίο τελετουργικό» με κορυφαίο θρησκευτικό ηγέτη στην Ανταρκτική Σχετικά με τον μυστήριο της Σαουδικής Αραβίας(Βίντεο)

4/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αρκετοί, ίσως, θυμούνται την παράξενη επίσκεψη του Πατριάρχη Κύριλλου στην Ανταρκτική.

Σε κάποιους φάνηκε ύποπτη.

Ίσως, λοιπόν, τώρα μετά από τόσο καιρό μαθαίνουμε την αλήθεια εκείνης της επίσκεψης… –

O πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος πήγε στην Ανταρκτική για να επισκεφθεί την μόνη εκκλησία που διατηρείται στο Νότιο Πόλο για να μιλήσει με τους επιστήμονες που εργάζονται σε μια βάση και βέβαια για να κάνει τη βόλτα του με τους πιγκουίνους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ο προκαθήμενος της επισκέπτεται την Antarctique.

Ο πατριάρχης Κύριλλος περιηγήθηκε με τους επιστήμονες που του μίλησαν για τους πιγκουίνους και τις συνήθειές τους.

Ο Ρώσος πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που βρίσκεται στο νησί του Βασιλιά -Γεωργίου. Δομημένη από ξύλο στην αρχή των ετών του 2000, είναι η μόνη εκκλησία που διατηρείται στην Ανταρκτική.

Η «Κιβωτός του Γαβριήλ» – Ένα πανάρχαιο «υπερόπλο» στα χέρια των Ρώσων

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είχε ενημερώσει, πριν από περίπου έναν χρόνο, πως είχε ανατεθεί στον ρωσικό Στρατό με εντολή Πούτιν,

να προστατεύσει  το ομοσπονδιακό ερευνητικό σκάφος «Admiral Vladimisky», καθώς αυτό κατευθυνόταν στην Ανταρκτική, κουβαλώντας ένα μυστήριο αντικείμενο με το όνομα «Κιβωτός του Γαβριήλ».

«Η Κιβωτός του Γαβριήλ» λέγεται ότι έχει μεγάλη στρατιωτική και θρησκευτική αξία.

Ως εκ τούτου ο «Τσάρος» διέταξε έναν μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων να την συνοδεύσουν από την Σαουδική Αραβία μέχρι την Ανταρκτική.

Η μυστηριώδης αυτή συσκευή ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου κάτω από το μεγάλο Τζαμί Masjid al-Haram Mosque.

Όπως μεταδίδεται, 15 εργάτες οι έσκαβαν μέσα σε μια σήραγγα, την βρήκαν και στην προσπάθειά τους να την μετακινήσουν σκοτώθηκαν από μια μαζική «εκπομπή πλάσματος».

Η εκπομπή ήταν τόσο ισχυρή που ανέτρεψε ακόμα και τους γερανούς που βρίσκονταν πάνω από το έδαφος, καθώς βρίσκονταν εκεί για επισκευές στο Τζαμί.

Ως συνέπεια σκοτώθηκαν άλλα 107 άτομα.

15 μέρες μετά, ακόμα 4.000 άτομα έχασαν την ζωή τους, από ακόμα μία μαζική «εκπομπή πλάσματος» της «Κιβωτού».

Ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος είχε στην κατοχή του ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχει η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο έχει τον τίτλο «Οδηγίες Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ».

Το εν λόγω χειρόγραφο διασώθηκε από τους αιμοσταγείς Σταυροφόρους της Καθολικής Εκκλησίας κατά την λεηλασία της Κωνσταντινούπολης και προφανώς είχε σχέση με την μυστηριώδη συσκευή.

Ως εκ τούτου ο θεματοφύλακας των Μεγάλων Τζαμιών στην Μέκκα παρέδωσε την «Κιβωτό» στον πατριάρχη Κύριλλο.

https://4.bp.blogspot.com/-PQdldDiP8oA/VpAjYmtr74I/AAAAAAAAjjU/u8Wa5XPE4x8/s1600/rnf2.jpg

https://4.bp.blogspot.com/-PQdldDiP8oA/VpAjYmtr74I/AAAAAAAAjjU/u8Wa5XPE4x8/s1600/rnf2.jpg

Μέσα στο ισλαμικό χειρόγραφο αναφέρεται πως ο άγγελος Γαβριήλ έδωσε οδηγίες στον Μωάμεθ μέσα σε μία σπηλιά που ονομάζεται Hira και βρίσκεται στο βουνό Jabal an- Nour κοντά στη Μέκκα.

Σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα, η «Κιβωτός» τέθηκε υπό την προστασία του Μωάμεθ.

Χαρακτηρίζεται συσκευή με τεράστια δύναμη , της οποίας η χρήση είναι απαγορευμένη γιατί άνηκε μόνο στον «θεό», προφανώς θα εννοεί τον Γιαχβέ-Αλλάχ-Σαμαέλ-Διάβολο, και πρέπει να θαφτεί σε ένα ιερό «τόπο εκεί όπου οι άγγελοι υπήρχαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου μέχρι την Αποκάλυψη στο μέλλον, κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που σημαίνει «Ημέρα της Αναστάσεως»».

 Κρεμλίνο. Αυτή Ρωσία αρχίζει την μεταφορά της Μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ» από την Σαουδική Αραβία στην Ανταρκτική, Sorcha Faal,

 Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφορεί σήμερα στο Κρεμλίνο η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση χθες δύο δορυφόρων από τις Αερο-διαστημικές δυνάμεις, είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών της Ομοσπονδίας Admiral Vladimisky που μόλις αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η «Κιβωτός του Γαβριήλ» η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει τα πολεμικά πλοία Varyag που φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, το καταδρομικό η Sovremennyy της κατηγορίας Bystry, το πετρελαιοφόρο Boris Butoma κατηγορίας Chilikin, και το ισχυρό ναυαγοσωστικό Alatau, να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς την προστασία τους κατά τον πλουν προς την στην Ανταρκτική, μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η άνευ προηγουμένου αποστολή που έχει αναλάβει το ερευνητικό σκάφος Ναύαρχος Vladimisky άρχισε στις 6 Νοεμβρίου, όταν αναχώρησε από την Κρονστάνδη για την πρώτη αποστολή της Ομοσπονδίας στην Ανταρκτική μετά από 30 χρόνια, και περιγράφεται από το ΥΕΘΑ, πώς το φορτίο έχει τέτοια κρίσιμη ‘’στρατιωτική-θρησκευτική» σημασία που στο φορτίο περιλαμβάνονται κάψουλες με ρωσικό χώμα που θα τοποθετηθεί στους τομείς στρατιωτικής δόξας και σε ταφικά μνημεία Ρώσων ναυτικών σε επιλεγμένα λιμάνια.

Η έκθεση εξηγεί τι ήταν εκείνο που ώθησε σε αυτήν εκπληκτική αποστολή. Ήταν η επαφή που είχε στις 25 Σεπτεμβρίου ο Αγιότατος Πατριάρχης της Μόσχας Κύριλλος με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα, στην Σαουδική Αραβία, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφτηκε κάτω από το Masjid al-Haram Mosque (Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός πολύ αμφιλεγόμενου κατασκευαστικού έργου για την μετατροπή του, που ξεκίνησε το 2014.

Φωτογραφία των έργων που γίνονται στην ιερή τοποθεσία του Ισλάμ, το Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα το 2014.

Η έκθεση αυτή συνεχίζει, πως μεγάλωσαν οι ανησυχίες των απεσταλμένων του Μεγάλου Τζαμιού όταν αυτή η μυστηριώδης ‘’συσκευή / όπλο’’ ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου (2015), σε σήραγγα που άνοιγε συνεργείο 15 ατόμων και στην προσπάθειά τους να το μετακινήσουν σκοτώθηκαν επί τόπου από μια μαζική «εκπομπή πλάσματος» τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας έναν κατασκευαστικό γερανό, και σκοτώνοντας τουλάχιστον άλλα 107 άτομα.

Ακόμη χειρότερα, αυτή η έκθεση σημειώνει, ότι ήταν μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να μετακινηθεί αυτή η μυστηριώδης » συσκευή / όπλο» που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια άλλη προσπάθεια στις 24 Σεπτεμβρίου με την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 λόγω του ότι μια άλλη μαζική «εκπομπή πλάσματος» σκόρπισε τον πανικό σε χιλιάδες που τράπηκαν σε άτακτη φυγή, και για την οποία κατηγορήθηκαν οι Σαουδάραβες Αξιωματούχοι.

Συνέπεια της «εκπομπής πλάσματος» της 24ης Σεπτεμβρίου πάνω το Μεγάλο Τζαμί

Μετά τον καταστροφικό αριθμό νεκρών που σκοτώθηκαν κατά τη δεύτερη απόπειρα της Σαουδικής Αραβίας να μετακινήσει αυτή την μυστηριώδη «συσκευή / όπλο’’, αναφέρει η έκθεση, οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν σε επαφή με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο. Η επαφή είχε σχέση με ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του Ισλάμ, που βρίσκεται στην κατοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και το οποίο είχε σωθεί από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι την λεηλάτησαν το 1204, και έχει τον τίτλο «Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως η έκθεση αυτή εξηγεί κάτι που είναι σχεδόν άγνωστο στη Δύση, ότι δηλαδή οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι (αλλά και οι σημερινοί διάδοχοι τους ) δεν ήταν μόνο εναντίον των λαών της ισλαμικής πίστης, αλλά και κατά των λαών που είχαν Ρωσική Ορθόδοξη πίστη, και γιατί , κατά τη διάρκεια αυτών των σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευε από την καταστροφή όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους.

Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, ‘’Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ’’, η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον τον Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, που βρίσκεται στο βουνό που ονομάζεται Jabal ένα- Nour, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα ‘’κουτί / κιβωτό» με «τεράστια δύναμη» και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σ’αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο ‘’όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου’’ μέχρι την μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει« Ημέρα της Αναστάσεως ».

 

 

Αν και η έκθεση του ΥΕΘΑ δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για τις συνομιλίες που διεξήχθησαν μεταξύ του Αγιότατου Πατριάρχη Κύριλλου και των απεσταλμένων του το Μεγάλου Τζαμιού σε σχέση με αυτό το μυστηριώδες «όπλο / συσκευή», επισημαίνει, πως όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για πρώτη φορά για αυτήν την σοβαρή κατάσταση, στις 27 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο διέταξε αμέσως την αποστολή στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος Ναύαρχος Vladimisky, αλλά επίσης, διέταξε 3 ημέρες αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, , να αρχίζουν τους βομβαρδισμούς κατά των τρομοκρατών και του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Όσο για το τι είναι στην πραγματικότητα αυτό το μυστηριώδες «όπλο / συσκευή» δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε το παραμικρό λόγω των απαγορεύσεων που έχουμε ώστε να μη δημοσιευτεί ακόμη και η παραμικρή ένδειξη του τι συμβαίνει πίσω από τα τείχη του Κρεμλίνου.

Αυτό αφορά επίσης και το γιατί η Ρωσία βοηθάει τη Σαουδική Αραβία να το μεταφέρει στην Ανταρκτική, ενώ τα δύο αυτά έθνη σύντομα θα βρίσκονται σε πόλεμο με τις φασιστικές κυβερνήσεις της Δύσης. Είναι αναγκαίο να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο κάποιων κορυφαίων στρατιωτικών αξιωματούχων της Ρωσίας, που αφηγούνται ό,τι ξέρουν για την Ανταρκτική και το παρελθόν της, για να καταλάβετε πόσο κρίσιμοι είναι πράγματι, οι καιροί που ζούμε.

Third Reich – Operation UFO (Nazi Base In Antarctica) Complete Documentary

[Σημείωση: Οι δυτικές κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες πληροφοριών τους κάνουν εκστρατεία απόκρυψης των πληροφοριών που βρέθηκαν σε αυτές τις εκθέσεις, έτσι ώστε να μην θέσουν σε συναγερμό τους πολίτες τους για τις πολλές καταστροφικές αλλαγές της Γης και τα γεγονότα που έρχονται, μια στάση στην οποία οι Αδελφές της Sorcha Faal έχουν έντονη διαφωνία, πιστεύοντας ότι είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να γνωρίζει την αλήθεια.

Λόγω του ότι οι αποστολές μας έρχονται σε σύγκρουση με τις γραμμές των εν λόγω κυβερνήσεων, οι κινήσεις των πρακτόρων τους εναντίον μας έχουν μια μακροχρόνια ιστορία παραπληροφόρησης και εσφαλμένων κατευθύνσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μας δυσφημίσουν και που περιλαμβάνονται στην έκθεση ‘’ Ποιές είναι οι Sorcha Faal;’’ (Who Is Sorcha Faal;).]

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

 

12, Σεπτεμβρίου «εκπομπή πλάσματος» πάνω από το Μεγάλο Τζαμί

η υπερβολική έκθεση αναφέρει ότι δύο δορυφόροι των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, χρησιμοποιούνται για την προστασία του στρατιωτικού ερευνητικού σκάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ονόματι Ναύαρχος Vladimirsky, το οποίο έφυγε πρόσφατα από το Σαουδικής Αραβίας λιμάνι της Τζέντα, προφανώς λαμβάνοντας επί του σκάφους αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που ονομάζεται «Κιβωτός του Γαβριέλ.»

 

 

Αυτή η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της επίσημης περιοδείας του πατριάρχη στη Λατινική Αμερική. RT 18.2.16

Le patriarche Cyrille se promène avec des manchots en Antarctique

Russia’s Top Religious Leader Performs “Ancient Ritual” In Antarctica Over Saudi Arabia’s Mysterious

ARK OF GABRIEL APOCALYPTIC WEAPON TAKEN TO ANTARCTICA

Στις 27. Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για όλα αυτά και αμέσως έδωσε την εντολή μεταφοράς της συσκευής στην Ανταρκτική υπό την συνοδεία ισχυρού Στόλου.

Τρεις μέρες αργότερα διέταξε τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις της Ρωσίας να ξεκινήσουν τους βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, έδωσε αμέσως εντολή για την μεταφορά της συσκευής στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος «Ναύαρχος Vladimisky» και 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, διέταξε τις να αρχίσουν βομβαρδισμούς των τρομοκρατών και να κτυπήσουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία..

Αξιοσημείωτο είναι πως, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη ο ίδιος στην Ανταρκτική, όπου τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού»!

Το μυστικό κείμενο λέγεται πως του το έδωσε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο υπερόπλο που έχει στα χέρια της η Ρωσία;

Τι είδους λόγια «εξευμενίζουν» μία βόμβα;

Πηγή: http://www.whatdoesitmean.com/index1955.htm

DEEPLY MYSTERIOUS ‘ARK OF GABRIEL AND RUSSIA’S INTEREST IN ANTARTICA

Antarctic SAGA – Trapped Fallen Angels | Enoch | Nephilim

The Pope Is Hiding Something Ancient From The Public

Patriarch Kirill offering the Holy Cross at a monument glorifying the Red Antichrist

Ο κορυφαίος θρησκευτικός ηγέτης της Ρωσίας εκτελεί «Αρχαίο τελετουργικό» στην Ανταρκτική Σχετικά με τον μυστήριο της Σαουδικής Αραβίας

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

 

The John Kerry Antarctica Visit and the Wikileaks Antarctica Images

 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *