ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID-1984 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΗΚΩΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ 2.0:ΚΑΤΗΧΗΣΗ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το σπίτι ενός φορτηγατζή της Αυστραλίας δέχτηκε επίθεση από την αστυνομία, η οποία προχώρησε μπροστά από την οικογένειά του για να τον πάρει υπό πίεση σε ένα ξενοδοχείο για καραντίνα, επικαλούμενη την άρνησή του να δώσει δείγμα αίματος για τη δοκιμή COVID-1984. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέχουν μόνο χνούδια για τις καραντίνες της Αυστραλίας – αυτό πρέπει να φύγει. Όλα τα έγγραφα κοινοποιούνται εδώ:

https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FIceAgeFarmer%2Fstatus%2F1297370053701074945&event=video_description&v=uyJUSbSR9zM&redir_token=QUFFLUhqblV2M1NzTlh2QndIUDU0WFNNX1hoaU5ldlRYd3xBQ3Jtc0tsVDBjYUNnd0w4TVZadXdVTjI2Zmd2aFBEdi0xdHpXN3p2djFVcWpIaGdoLVhwZlBBcVdVNHJqU21jNVFIdktJaVdwSGpJa2V6R2lEdHppZWVkbWVrbjE1VUFlX1haTTlGX0h2T2dJZk9JRi1tMERDSQ%3D%3D

Police Raid Man’s Home, Forcibly Quarantine for Refusing COVID-19 Test

Πανδημία 2.0: Κατήχηση(Ντοκιμαντέρ)
Καθοδηγούμενος από το σχολαστικό έργο του Δρ David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, παρακολουθεί ένα μονοπάτι διάρκειας τριών δεκαετιών που οδηγεί απευθείας στους βασικούς παίκτες πίσω από την πανδημία COVID 19.
Το Plandemic II συνδέει τα σημεία μεταξύ όλων των μορφών των μέσων ενημέρωσης, της ιατρικής βιομηχανίας, της πολιτικής και της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας για να αποκαλύψει τις μεγάλες συγκρούσεις συμφερόντων με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που διαχειρίζονται αυτήν την κρίση.

Θεωρήστε ότι αυτή η ταινία είναι ένα «must-see» ντοκιμαντέρ που θα σας εντυπωσιάσει εντελώς και θα αλλάξει για πάντα την κατανόησή σας για τη συνολική διαφθορά του «επιστημονικού» ιδρύματος και του κερδοσκοπικού ιατρικού συστήματος.

Στην ουσία, μια ομάδα κακών ανθρώπων δημιούργησε αυτόν τον ιό και τον απελευθέρωσε στον κόσμο, ώστε να μπορούν να συντρίψουν την ανθρωπότητα και να κερδίσουν δισεκατομμύρια κέρδη. Ακόμα πιο συγκλονιστικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το δοκίμασαν.

https://www.bitchute.com/embed/4u7rt61YeGox/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *