Αριστερά και Δεξιά μετατρέπουν την Ελλάδα σε χωματερή… Δεν είναι μόνον όσα είπε για το λαθρομεταναστευτικό ο Καθηγητής Ι. Μάζης… είναι το «ΔΟΓΜΑ ΤΙΝΑ», των … ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! (2 βίντεο)

5/5 (3)

Εάν αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα, συνέβαιναν σε μια μεγάλη χώρα της Δύσης, το πρόταγμα της αντιπροσώπευσης θα ήταν στην πρώτη γραμμή του αιτήματος των κοινωνιών.

Η ελληνική διανόηση, όμως, επειδή είναι απολύτως εξαρτημένη και δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση και άρα καμία αντίληψη αυτονομίας της σκέψης, στοχάζεται με τον τρόπο της Δύσης, όπου οι εξελίξεις ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

Ό,τι, λοιπόν, δεν συμβαίνει στη Δύση, δεν μπορεί να συζητείται ούτε εδώ στην “τριτοκοσμική” περιφέρεια.

https://1.bp.blogspot.com/-Gfh84CG_ttI/XeAti0qKW0I/AAAAAAADd64/dlmImF0CIPgoTgP8QbR0W1wnNjykiaWaQCLcBGAsYHQ/s640/2%2B%2B%2B%2B6815551_194590734615871_5507049402042620984_n.jpg

Του Γιώργου Κοντογιώργη
Μπορεί τα Μνημόνια να μετέβαλαν τον Έλληνα ουσιαστικά σε οικονομικό μετανάστη στην ίδια του την πατρίδα, αλλά –όπως μας διδάσκει ο Αριστοτέλης– οι συνέπειες των κοινωνικών αντιθέσεων προκαλούν πολύ μικρότερες εντάσεις από τις συνέπειες της εθνοτικής διαίρεσης μέσα σε μία χώρα. Οι εθνοτικές διαφορές μέσα σε μία χώρα, χωρίς να συντρέχουν πολιτικές ενσωμάτωσης, είναι θανατηφόρες.

Όπως και με την προηγούμενη έτσι και με την τωρινή κυβέρνηση, ακολουθείται μια πολιτική που μεταβάλλει την Ελλάδα όχι μόνο σε χωματερή του παγκόσμιου καπιταλισμού, αλλά και σε εγγενές πρόβλημα της μεσανατολικής γεωπολιτικής. Έχουμε ήδη μεταβληθεί σε παίγνιο στις αντιθέσεις των Μεγάλων Δυνάμεων που διαμορφώνουν τον γεωπολιτικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.
Το πρόβλημα της Αριστεράς είναι ότι δεν υπάρχει πέραν της επωνυμίας της. Με την ίδια έννοια, το πρόβλημα της Δεξιάς είναι ότι η Αριστερά κατέλαβε τον χώρο της, έτσι ώστε οι δυνάμεις που επικαλούνται τον κλασικό φιλελευθερισμό με αντισυμβατικό πολιτικό λόγο να συγκεντρώνουν περισσότερο την προσοχή των κοινωνιών. Τουλάχιστον, έως ότου οι κοινωνίες αποκτήσουν συνείδηση ότι το μέλλον τις καλεί να εγγράψουν υποθήκη ως θεσμικοί εταίροι του πολιτικού συστήματος, πέραν της εναλλαγής των κομμάτων στην εξουσία.
Μεταπολεμικά, οι δεξιές κυβερνήσεις στην Ευρώπη δημιούργησαν ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας πιεσμένες και από την Αριστερά που συνήθως ήταν στην αντιπολίτευση, αλλά και από τον φόβο του Υπαρκτού Σοσιαλισμού. Αλλά από τη στιγμή που τέλειωσε αυτό, η Αριστερά δεν είχε αντικείμενο για να το υπερασπιστεί, γιατί και η ίδια η εργατική τάξη μετασχηματίστηκε και δεν έχει πια τα αιτήματα που διεκδικούσε τον 19ο αιώνα και στα δύο τρίτα του 20ου.

Ο έλεγχος του οικονομικού συστήματος

Εκεί που η Αριστερά επιχείρησε να διαφοροποιηθεί στο παρελθόν ήταν μόνο στο ποιος θα κατέχει την ιδιοκτησία του οικονομικού συστήματος, ο ιδιώτης ή το κράτος. Αλλά κι εκεί ακόμα συμφωνούσαν απόλυτα, ότι πρέπει κάποιος να κατέχει το σύστημα, με την κοινωνία να είναι απ’ έξω περιοριζόμενη στο να προσφέρει μόνο την εργασία της και την πολιτική της νομιμοποίηση.
Το αίμα που χύθηκε στους δρόμους στη διάρκεια του περασμένου αιώνα δεν ήταν για να μπει η κοινωνία στο σύστημα και να έχει λόγο στα πράγματα. Αφορούσε στη νομή του κράτους από τους μεν, ή από τους δε. Σκεφτείτε ότι συντηρητικός στην Ελλάδα του σήμερα από την Αριστερά θεωρείται όχι αυτός που ανήκει στη Δεξιά, αλλά αυτός που δέχεται την συνέχεια του ελληνικού έθνους, που δεν δέχεται την ιδεολογία του διαφωτισμού!

Ο διαφωτισμός ήταν χρήσιμος τον 18ο και τον 19ο αιώνα, γιατί στοχάσθηκε πώς θα απελευθερωθούν οι κοινωνίες από τη φεουδαρχία.

Τι διδάσκει όμως σήμερα; Διδάσκει τον εγκλεισμό των κοινωνιών στο παρελθόν, ώστε να μην μεταβούν στο μέλλον. Στον αντίποδα, ο Ελληνισμός ως ιστορία τι διδάσκει; Διδάσκει την πρόοδο και τη δημοκρατία. Γιατί επικαλέσθηκε η Δύση τη μη ελληνική συνέχεια; Για να μπορέσει να ανακτήσει το ρωμαϊκό ιμπέριουμ που το κατείχαν οι Έλληνες στο Βυζάντιο για να έχει αυτή το δικαίωμα της ηγεμονίας στον κόσμο.

Με όρους 18ου και 19ου αιώνα
Με άλλα λόγια οι λεγόμενοι αριστεροί δεν είναι μόνο ανόητοι, είναι και θεράποντες μιας υπόθεσης που για την Ελλάδα εξομοιώνεται με την απόλυτη καταστροφή. Αλλά και για την πρόοδο της ανθρωπότητας εγγράφεται ως βαθιά αντιδραστική. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ελπίδα να προκύψει κάτι ούτε από τη Δεξιά ούτε από την Αριστερά σήμερα, γιατί αμφότερες μιλάνε με όρους του 18ου και του 19ου αιώνα. Κι αυτό, τη στιγμή που η οικονομία και η επικοινωνία έχουν μεταβεί στο μέλλον και έχουν κατακτήσει τη δύναμη και την ηγεμονία, ώστε να μονοπωλήσουν τον σκοπό της πολιτικής.
Γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερο πιέζεται η κοινωνία και δεν μπορεί να έχει επιρροή στα πράγματα, τόσο θα διεκδικεί την είσοδό της στο πολιτικό σύστημα. Αυτό αποτελεί έναν αδιαμφισβήτητο νόμο του κοινωνικού γίγνεσθαι, που αναγγέλλει το μέλλον της αντιπροσωπευτικής Πολιτείας και στο βάθος της δημοκρατίας. Το μέλλον αυτό φαίνεται μακρινό, γιατί δεν ανήκει στο αξιακό μας σύστημα.
Εάν αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα, συνέβαιναν σε μια μεγάλη χώρα της Δύσης, το πρόταγμα της αντιπροσώπευσης θα ήταν στην πρώτη γραμμή του αιτήματος των κοινωνιών. Η ελληνική διανόηση, όμως, επειδή είναι απολύτως εξαρτημένη και δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση και άρα καμία αντίληψη αυτονομίας της σκέψης, στοχάζεται με τον τρόπο της Δύσης, όπου οι εξελίξεις ακολουθούν τον δικό τους δρόμο. Ό,τι, λοιπόν, δεν συμβαίνει στη Δύση, δεν μπορεί να συζητείται ούτε εδώ στην “τριτοκοσμική” περιφέρεια.

Αρχική δημοσίευση: slpress.gr

Πηγή: Μέτωπο του ΟΧΙ
ΠΡΟΣΟΧΉ! SOS!!!ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΡΑ! (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!!!

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dyRCR3Hq39hTelEv2viULTlUm2gcBnfUUHcR9J8VhiKXqITB7gSvnHLqC03jIFgKuJr7UTVi_diRx1Fu003yuwOPMaHxMpU54rRphx53SkSbydlp0t7quqMdbcYRvOLt74x5S4

Άκουσε σήμερα αρκετός κόσμος στις τηλεοράσεις, για τις συζητήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τις αρχές της χώρας μας.

Στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στις 1 το μεσημέρι σήμερα στον Real FM, ακούσαμε ότι διεξήχθει ο εξής διάλογος μεταξύ του Ύπατου Αρμοστή Φιλίππο Γκράντι και του Γιώργου Κουμουτσάκου:

Ο Γ. Κουμουτσάκος είπε στον Υ.Α. ότι «οι Έλληνες δεν κλείνουν μόνο τα σπίτια τους, αλλά κλείνουν και τις καρδιές τους». Ο Υ.Α. απάντησε ότι «αν οι Έλληνες συνεχίσουν έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες», εξεγέρσεις δηλαδή των λαθρο για τα δικαιώματά τους.

Ρωτώντας τον ο Γ.Κουμουτσάκος για το ενδεχόμενο να αρχίσουν να δέχονται και άλλα ευρωπαϊκά κράτη μετανάστες, η απάντηση του Υ.Α. ήταν ότι: «Μόνο να πιέσουμε τα ευρωπαϊκά κράτη να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά μπορούμε, για το πρόβλημα αυτό, καθώς και να σάς αποστείλουμε ανθρώπινο δυναμικό-υπαλλήλους, που να σάς βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο βάρος της εξυπηρέτησης των προσφύγων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ».

Πέραν του ότι μάς πρότεινε να στείλει κάμποσους ακόμα Ευρωπαίους πράκτορες-ρουφιάνους να ρυθμίσουν ως ειδικοί την κάνουλα της λαθροροής-εισβολής.. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ, Ή ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ ΚΡΕΜ-ΆΛΛΕΣ, Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΏΣ ΚΑΙ ΠΏΣ!
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ «ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ»…

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
diodotos-k-t.blogspot.com

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ ο μασκαράς Μπουμπούκος ισχυρίζεται ότι «κανένας μετανάστης δεν περνάει πλέον από τον Έβρο», τα κυκλώματα διακίνησης των λαθρομεταναστών κυκλοφορούν και μέχρι και βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία αποδεικνύουν πόσο εύκολο, γρήγορο και ασφαλές είναι το πέρασμα του ποταμού! Και μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας!
Το φαινομενικώς περίεργο δε, είναι ότι ενώ τα περάσματα του Έβρου είναι πολύ συγκεκριμένα και γνωστά στους πάντες, άρα και στις «αρχές», παραμένουν αφύλαχτα! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η ειρηνική εισβολή των εξ’ Ασίας μουσουλμάνων γίνεται με την συναίνεση της ψοφοδεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη, στα πλαίσια του σατανικού σχεδίου εποικισμού-ισλαμοποίησης της χώρας;

ΣΑΜΟΣ, ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ… «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΧΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ η προσοχή έχει στραφεί κυρίως στην Λέσβο, καθώς εκεί βρίσκονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες –πάνω από 20.000!- και η Σάμος περνάει σε δεύτερη μοίρα, το νησί αυτό βρίσκεται ουσιαστικά υπό κατοχή, διότι η αναλογία του πληθυσμού Ελλήνων-εποίκων είναι πλέον 1:1! Γύρω στους 8 χιλιάδες είναι οι Σαμιώτες στο Βαθύ, κι άλλοι τόσοι οι μουσουλμάνοι έποικοι, «απ’ όλα τα μέρη της Ασίας και της Αφρικής», όπως καυχάται στέλεχος ΜΚΟ σε ρεπορτάζ καναλιού!
Στο οποίο ρεπορτάζ, υπάρχουν εικόνες κατοχής του νησιού, με τα «προσφυγάκια» που διαμένουν στο hot spot που βρίσκεται στο Βαθύ, να το έχουν κατακλύσει!
Προφανώς, η Σάμος είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρότυπο της μετατροπής της Ελλάδος σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία, για την οποία δηλώνει υπερήφανος ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης!

ethnikismos.net
Όλο και χειρότερα στον Έβρο – Εισβολή λαθρομεταναστών σε σπίτια

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα του Νομού Έβρου, οι κάτοικοι του οικισμού Λύρα στο Σουφλί είναι κατατρομοκρατημένοι από τους λαθρομετανάστες που διέρχονται τον οικισμό τους καθημερινά κατά ομάδες.
Αφορμή στάθηκε η εισβολή είκοσι περίπου ατόμων την περασμένη Κυριακή σε σπίτια του οικισμού, απαιτώντας φαγητό. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα XANTHI NEWS, η πρώτη τους απόπειρα σε σπίτι δεν εστέφθη από επιτυχία και επεδίωξαν το ίδιο σε δεύτερο σπίτι, τρομάζοντας τους κατοίκους. Οι τελευταίοι, αν και δεν άνοιξαν, άκουσαν τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν για φαΐ, κτυπώντας δυνατά τις πόρτες και τα παράθυρα.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα του Νομού Έβρου, οι κάτοικοι του οικισμού Λύρα στο Σουφλί είναι κατατρομοκρατημένοι από τους λαθρομετανάστες που διέρχονται τον οικισμό τους καθημερινά κατά ομάδες.
Αφορμή στάθηκε η εισβολή είκοσι περίπου ατόμων την περασμένη Κυριακή σε σπίτια του οικισμού, απαιτώντας φαγητό. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα XANTHI NEWS, η πρώτη τους απόπειρα σε σπίτι δεν εστέφθη από επιτυχία και επεδίωξαν το ίδιο σε δεύτερο σπίτι, τρομάζοντας τους κατοίκους. Οι τελευταίοι, αν και δεν άνοιξαν, άκουσαν τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν για φαΐ, κτυπώντας δυνατά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Διαβάστε: Τουρκία-Λιβύη «μοιράζονται» την Μεσόγειο και εξαφάνισαν την Κρήτη

Ο συγκεκριμένος οικισμός, αν και βρίσκεται κοντά στο ποτάμι, δεν είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι παρακολουθούσαν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να διέρχονται το χωριό τους, χωρίς να προξενούν προβλήματα. Το παραπάνω περιστατικό, ωστόσο γεννά μεγάλη ανησυχία και ανάγκη για αστυνόμευση, τόσο του συγκεκριμένου οικισμού όσο και των υπολοίπων παραμεθορίων χωριών και οικισμών.

Δεν είναι μόνον όσα είπε για το λαθρομεταναστευτικό ο Καθηγητής Ι. Μάζης… είναι το «ΔΟΓΜΑ ΤΙΝΑ», των … ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! (2 βίντεο)
Kαθηγητής Μάζης: «Αν συνηθίσουμε το μεταναστευτικό, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε»

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Δεν είναι μόνο τα πολύ σημαντικά που είπε ο κ. Μάζης… είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να επιβληθούν τα νεοταξάκια οι δημοσιοκάφροι…
Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το … «ΔΟΓΜΑ ΤΙΝΑ»
Το ΔΟΓΜΑ της… ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, που προστάζει: «There Is No Alternative»!
Αυτό, που θέλουν να επιβάλουν ΑΥΤΟΙ, που δεν αναγνωρίζουν ούτε σύνορα, ούτε πολιτισμούς, ούτε κράτη, ούτε εθνική κυριαρχία, ούτε οικονομίες, ούτε κοινωνίες, ούτε τους αφορά η δημοκρατία, ούτε η κοινωνική ευημερία, ούτε η ελευθερία, ούτε το κοινωνικό καλό…
Είναι το ΔΟΓΜΑ της κερδοσκοπίας των ολίγων, η μονόδρομη σκέψη του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού.
Αυτό προσπάθησαν να κάνουν τα δημοσιογραφάκια, και κυρίως, να χαρακτηρίσουν και να καταδικάσουν κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ως … «λαϊκίστικη»…

Δείτε το βίντεο και τις προσπάθειες των … εκφραστών του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Μάζης: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει

Να θυμίσω τι είχε πει και για ποιούς κρύβονται πίσω από την λαθροεισβολή;

Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το Μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το Μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ 2019]
Δυστυχώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τους … εβραίους σιωνιστές και το ΣΧΕΔΙΟ KALLERGI!

ΜΙΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Στην Σπάρτη ήρθαν οι πρώτοι πρόσφυγες – αρκετές οι αντιδράσεις

Οι σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 1200 αλλοδαπούς, ο αριθμός αυτός όμως μπορεί να αγγίξει και τις 6.000 σε μια πόλη 15.000 κατοίκων , με τις αρχές έτοιμες μεν αλλά βουβές.

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ…
Γι αυτούς, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία … πολυτελείας και επιδόματα…

Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΩΣ ΛΑΟ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πήγα σήμερα στο τοπικό συμβούλιο Νέας Μάκρης, όπου το θέμα των λάθρο, θα ερχόταν προ ημερησίας διάταξης…

Ο τοπικός σύμβουλος που θα το έφερνε, το απέσυρε, γιατί δεν βρήκε ανταπόκριση!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ… ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ…
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑ, ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ, στην πλειοψηφία…

Αύριο το ρεπορτάζ…
ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Σπάρτη για την απόφαση της Κυβέρνησης να έρθουν παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες (250 άτομα) που σύμφωνα με πληροφορίες είναι από το Ιράκ και Ιράν και όχι Σύριοι μετανάστες, σε κεντρικό ξενοδοχείο που ήταν στα πρόθυρα κλεισίματος , το οποίο φυλάσσετε από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα από νωρίς οι δυνάμεις της Αστυνομίας κρατούσαν ανοικτό τον δρόμο προς το ξενοδοχείο , ενώ κάποιοι αγανακτισμένοι δημότες Σπάρτης αντιδρούσαν και ζητούσαν να μην αποβιβαστούν στην πόλη τους.

Οι κάτοικοι ρωτούν τον Δήμαρχο γιατί τους επέτρεψε να έρθουν , από την στιγμή που ο ίδιος είχε δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο , ότι η Σπάρτη δεν θα δεχθεί πρόσφυγες.

Τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν ακόμα 250 μετανάστες στην Λακωνία και παραμένει άγνωστο πόσοι τελικά θα «φιλοξενηθούν» στην Σπάρτη.

Οι σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 1200 αλλοδαπούς, ο αριθμός αυτός όμως μπορεί να αγγίξει και τις 6.000 σε μια πόλη 15.000 κατοίκων , με τις αρχές έτοιμες μεν αλλά βουβές.

Περιμένουμε μια απάντηση από του Βουλευτές του Νομού και ειδικότερα της Ν.Δ που έλεγαν ότι δεν θα έρθουν στην περιοχή μας μετανάστες , όσο και από το Δήμαρχο της πόλεως Σπάρτης , αλλά και από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λακωνίας , για το τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή της Σπάρτης και της Λακωνίας, είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τους πολίτες , αλλά και τα μικρά παιδιά , που είχαν μάθει να κυκλοφορούν ελεύθερα σε μια ασφαλή πόλη , αν κινδυνεύει η ασφάλεια τους , γιατί κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται , μιας και αρκετοί από αυτούς όταν έμπαιναν στην χώρα μας , δεν είχαν νόμιμα έγραφα, επίσης είναι άνθρωποι με άλλες αρχές , πολιτισμό , θρησκεία , τέλος για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν στην περιοχή της Λακωνίας.

Πολλά ΜΜΕ αναφέρουν ότι “Οι φαλιρισμένοι ξενοδόχοι τα «τσεπώνουν» για να φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία τους, όλους αυτούς τους «κατατρεγμένους» μετανάστες. Φαλιρισμένοι διότι τα χρέη για τις επιχειρήσεις τους τουλάχιστον ως προς την Εφορία είναι αρκετά μεγάλα και για να μπαλώσουν τρύπες, αποδέχονται τους ΛΑΘΡΟ σαν καλούς Σαμαρείτες…” αυτό συμβαίνει τώρα και στην πόλη της Σπάρτης.
Πηγή

https://www.spartavoice.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *