ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΤΡΕΞΕ ΜΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ! ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

5/5 (3)

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΤΡΕΞΕ ΜΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ! ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΦΩΤΟ

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΤΡΕΞΕ ΜΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ!ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΠΕΛΛΑΣΦΩΤΟ

Ρεπορτάζ By Sakis

Ένα θαυμαστό και σημαδιακό ταυτόχρονα γεγονός έλαβε χώρα σήμερα Μ. Παρασκευή 30/4/2021 το πρωί, λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευφημίας στην τοπική κοινότητα Βορεινού-Πέλλας.

Συγκεκριμένα, νεαρός που βρισκόταν στο εσωτερικό του Ναού και δίπλα στον Εσταυρωμένο, παρατήρησε ότι έτρεχε μύρο που μοσχοβολούσε από το στήθος και τα χέρια του Ιησού Χριστού.

Αμέσως ενημέρωσε τον Ιερέα, ο οποίος έθεσε το χέρι του επάνω στον μύρο και διαπίστωσε και αυτός ότι όντως από τον εσταυρωμένο έρεε μύρο. Τότε πήρε τον Ιησού Χριστό και αφού  Τον τύλιξε μέσα σε ένα λευκό σεντόνι, Τον τοποθέτησε μέσα στο Ιερό Ναό της Εκκλησίας ενώ παρακάλεσε να βρίσκονται πάντα δίπλα του 3-4 άτομα.

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, οι κάτοικοι προσέτρεξαν στην Εκκλησία για να προσκυνήσουν την εικόνα.

Η ιστοσελίδα μας επισκέφθηκε τον παραπάνω Ιερό Ναό, είδε τον Εσταυρωμένο όπου πραγματικά μοσχοβολούσε το Σώμα του Ιησού Χριστού, ενώ συνομίλησε και με τον πάτερ-Δημήτριο, που υπηρετεί στην παραπάνω Εκκλησία για πάνω από 35 χρόνια.

Σε ερώτησή μας, πως εξηγεί το φαινόμενο αυτό και αν είναι καλό ή άσχημο σημάδι, γεμάτος παράπονο μας είπε ότι με όλα αυτά που γίνονται, λέγονται και ακούγονται, είναι σημάδι από τον Θεό ότι διαφωνεί και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να μετανοήσουμε γυρνώντας στον δρόμο Του.

Εν τω μεταξύ η κοσμοσυρροή συνεχίζεται από πιστούς που προσέρχονται για να προσκυνήσουν τον εσταυρωμένο.

Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο…

Πηγή:

https://www.ifonitispellas.gr/l/aridaia-etrexe-myros-apo-ton-estayromeno-thaymasto-kai-simadiako-gegonos-stin-ekklisia-tis-t-k-voreinoy-pellas-foto/

http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blog-post_753.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *