Από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του 1974 στο ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ του 2020 – Η Συνεργασία των Πολιτικών με το ΔΙΑΒΟΛΟ………(βιντεο)

5/5 (2)

==π.Δ…9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020: Ψηφίστηκε άπό τά ΡΕΜΑΛΙΑ καί τούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ στή Βουλή, έπί Κυβερνήσεως ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καί Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τό Χουντικό Νομοσχέδιο περί «ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ»!!!

9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020: Ψηφίστηκε στη Βουλή, επί Κυβερνήσεως ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Χουντικό Νομοσχέδιο περί «ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ», το οποίο θέτει πολλούς περιορισμούς στις Δημόσιες Συναθροίσεις, τις Διαδηλώσεις και τα Συλλαλητήρια, καθιστώντας αποτρεπτική τη διοργάνωσή τους και αναβιώνοντας, κατ’ ουσίαν, το ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 794 του 1971, μεταφέροντάς το στη δημοτική γλώσσα.


ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ , Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ 1974, ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


Αγαπητοί φίλοι, πρώτος ο Χριστός έφερε στην ανθρωπότητα την ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, καταργώντας στην ουσία τη Δουλεία πάνω στη γη.


Κι αυτό το έπραξε με ένα Του μόνο Λόγο: «ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΝ» (Κατά Μάρκον κεφ.8, στ.34)


Είναι αυτό ακριβώς που καταργεί κάθε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ καθεστώς πάνω στη γη.


Αγαπητοί φίλοι, η περιβόητη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εν έτη 2020, με την ψήφιση του Χουντικού Νομοσχεδίου περί «Δημόσιων Συναθροίσεων» που αποτελεί ουσιαστικά μια μεταφορά στη δημοτική γλώσσα ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ 794 του 1971, ξεκίνησε ουσιαστικά την Αποδόμηση των Δημοκρατικών Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, επαναφέροντας τη χώρα στη ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, στην προ του Κωνσταντίνου Καραμανλή εποχή δηλαδή του 1974.


ΠΡΟ 1 ΕΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2019, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ:


«ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ…» https://www.youtube.com/watch?v=1jA7h…


1 ΕΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ !!!


1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ «ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.


ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ»ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΜΗΝ !!!


Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.Ύπομονή κι έχει ο Θεός….

Από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του 1974 στο ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ του 2020 – Η Συνεργασία των Πολιτικών με το ΔΙΑΒΟΛΟ…

ΠΗΓΗ>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *