Από θαύμα υπάρχει ακόμη η Ελλάδα… Μάς αγαπά πολύ η Παναγίτσα μας…Τυχαῖον; Δέν νομίζω…

5/5 (3)

Τυχαῖον; Δέν νομίζω…

Τήν Δευτέρα τό ἀπόγευμα,ἔξω ἀπό τό γερμανικό κοινοβούλιο,στό Βερολῖνο,«ἀκτιβιστές» τοποθέτησαν 13.000 καρέκλες ζητώντας τό ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ τοῦ ΚΥΤ στήν Μόρια.

Οι οργανωτές έβαλαν 13.000 καρέκλες έξω από το κτίριο του γερμανικού κοινοβουλίου στο Βερολίνο τη Δευτέρα, σε μια συμβολική διαμαρτυρία ζητώντας να κλείσουν τα στρατόπεδα μετανάστευσης στα ελληνικά νησιά.

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ.

Κάθε καρέκλα αντιπροσώπευε έναν από τους ανθρώπους που είχαν κολλήσει σε τρομερές συνθήκες στο στρατόπεδο Moria στο νησί της Λέσβου, το μεγαλύτερο στρατόπεδο υποδοχής της Ελλάδας, ανέφεραν οι οργανωτικές ομάδες, Seebruecke, Sea-Watch, Campact και LeaveNoOneBehind.

Συνολικά, υπάρχουν σχεδόν 24.000 άνθρωποι σε πέντε ελληνικά νησιωτικά στρατόπεδα που έχουν κατασκευαστεί για να διαχειρίζονται λιγότερα από 6.100. (ἐδῶ)

Ὅλα αὐτά Δευτἐρα,τήν ἑπομένη,βράδυ Τρίτης,πῆρε φωτιά ἡ Μόρια ! Καί ξαναπῆρε,σ᾿ὅτι εἶχε ἀπομείνῃ,σήμερα τό ἀπόγευμα. Τυχαῖον; Δέν νομίζω. Καί βεβαίως ὄχι μόνον ἐγώ. Εἶναι αὐτό πού λένε γιά κάτι τόσο ἐμφανές πού ὑπονοεῖται : «τί κάνει νιάου-νιάου στά κεραμίδια; »

Λοιπόν.ἐπέλεξα τήν ξένη ἱστοσελίδα,διότι ἔχει καί τούς «ἀκτιβιστές»/διοργανωτές,κάτι πού περιέργως,ἀποφεύγουν τά …δικά μας μέσα ἐνημερώσεως …

Πᾶμε λοιπόν :  Seebruecke

Καί μέ δικά μας λόγια,οἱ ἐν λόγῳ,μεριμνοῦν γιά τό ἀσφαλές ξεμπαρκάρισμα τῶν «ταλαίπωρων προσφύγων»

Η μετανάστευση ήταν και ήταν πάντα μέρος της κοινωνίας μας!Αντί να κλείσουμε τα σύνορα, χρειαζόμαστε μια Ευρώπη ανοιχτή, πόλεις που δείχνουν αλληλεγγύη και ασφαλή λιμάνια.

Το SEEBRÜCKE είναι ένα διεθνές κίνημα, υποστηριζόμενο από πολλές συμμαχίες και πολίτες της κοινωνίας των πολιτών….απαιτούμε την καθιέρωση ασφαλών διαδρομών για τους πρόσφυγες, για να σταματήσουμε την ποινικοποίηση της διάσωσης στη θάλασσα και να τους λάβουμε με ανθρώπινο τρόπο, σεβόμενοι παράλληλα τα δικαιώματά τους.(ἐδῶ) ἀλλά καί ἐδῶ ὅπου καί τά …ἀσφαλῆ λιμάνια τους…

Γερμανικό,ἔτσι;

Βλέπεις,ὁ καθείς στόν τομέα του. Γιά ὅλα ἔχουν προβλέψῃ,οἱ ἰθύνοντες…

Sea-Watch

Αὐτοί εἶναι οἱ ναυαγοσώστες,μέ δικά τους καράβια…

(φωτό

το Sea-Watch παρέχει ικανότητες έκτακτης ανάγκης, απαιτήσεις και πιέσεις για επιχειρήσεις διάσωσης από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και υποστηρίζει δημόσια για νόμιμες οδούς διαφυγής. Δεδομένου ότι μια πολιτική λύση με την έννοια του #SafePassage δεν βρίσκεται στον ορίζοντα, έχουμε επεκτείνει το πεδίο λειτουργίας μας και έχουμε κάνει νέα σχέδια. Είμαστε ανεξάρτητοι πολιτικά και θρησκευτικά και χρηματοδοτούμε μόνο μέσω δωρεών .

Θυμᾶστε τά γεγονότα τοῦ 2019,μέ τόν Σαλβίνι ; Γι᾿αὐτούς πρὄκειται…(φωτό

Γερμανοί ΚΑΙ αὐτοί.ἐδῶ

Campact

(φωτό)

το Campact δημιουργεί «ένα δίκτυο ανθρώπων στο Διαδίκτυο που παρεμβαίνουν όταν οι πολιτικές αποφάσεις βρίσκονται στο χείλος». Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, το Campact θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε πολιτικά ενδιαφερόμενους που έχουν λιγότερο χρόνο να γίνουν πολιτικά ενεργοί. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια άτομα εγγεγραμμένα στο Campact που συμμετέχουν στις εκστρατείες
Campact είναι εγγεγραμμένος ένωση , η οποία καθοδηγείται από τρία άτομα εκτελεστική επιτροπή που αναφέρεται σε δώδεκα πλήρη μέλη.  Ο προϋπολογισμός του 2011 ήταν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ από δωρεέςκαι επιχορηγήσεις και το 2018 ο οργανισμός είχε προϋπολογισμό 10,1 εκατομμυρίων ευρώ.  Το 2014, πραγματοποιήθηκαν 22,5 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Βερολίνο και στο Verden, και έχουν διοριστεί πάνω από 60 υπάλληλοι για το 2018.( ἐδῶ)

Κανονική μπῖζνα πού ἔχει στό χέρι,κυριολεκτικῶς,2 ἐκατομμύρια κορόϊδα παγκοσμίως,τούς ὁποίους,ἐννοεῖται,χειρίζεται ἀναλόγως…

(φωτό)

Ἔχουν ἱδρύσῃ καί ἵδρυμα δημοκρατίας ! ! ! Γιατί ;

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα δημοκρατίας Campact ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Campact eV. Θεωρείται ως μέρος του κινήματος των πολιτών που ξεκίνησε η Campact – και υποστηρίζει προοδευτική αλλαγή με περισσότερους από δύο εκατομμύρια πολίτες.

Το Ίδρυμα Campact Democracy προσφέρει σε άτομα που θέλουν να κάνουν εκστρατεία για κοινωνικές αλλαγές την ευκαιρία να υπερασπιστούν μια ζωντανή και βιώσιμη δημοκρατία – με δωρεές, κληρονομικές δωρεές.

Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Democracy Foundation Campact μπορεί να εκδώσει αποδείξεις δωρεάς για τους δωρητές του. Επιπλέον, το ίδρυμα απαλλάσσεται από το φόρο δώρων, ώστε ακόμη και ποσά άνω των 20.000 ευρώνα ωφελούνται από τα έργα του Ιδρύματος Campact Democracy και δεν μειώνονται από φόρους. (ἐδῶ)

Γιά νά φτιάξουν τούς δικούς τους πολιτικούς,σ᾿ὁλόκληρο τόν πλανήτη !

Εἴπαμε γιά ὅλα ἔχουν προβλέψῃ οἱ …ἰθύνοντες !

LeaveNoOneBehind

Εκκένωση των υπερπληθυσμένων καταυλισμών προσφύγων και διαμονή σε μέρη όπου προστατεύονται από τον ιό. Η ΕΕ διαθέτει χώρο για την ανθρωπότητα.
Καί λοιπές ἀπαιτήσεις μέ πρόφασιν τόν …ἰό,ἐδῶ

Αὐτοί εἶναι ἀποκλειστικῶς …ἀνθρωπιστές ,ἀλλά ἡ ἔγνοια τους περιστρέφεται κυρίως γύρω ἀπό τούς…πρόσφυγες !

Καί ἡ ἀτζέντα τους γιά τόν μετασχηματισμό τῆς ἀνθρωπότητος ( τήν μετάλλαξιν ἐννοοῦν,ἐπ᾿ἀκριβῶς θά ἔλεγα: τό σχέδιο Coudenhove-Kalergi) ΕΔΩ

Ἐννοεῖται καί αὐτή Γερμανική…

Καί ἐν τέλει,ὅλοι αὐτοί,μποροῦν νά μᾶς ποῦν τί ἀκριβῶς θέλουν νά γίνῃ μέ τούς 24.000 «πρόσφυγες» πού βρίσκονται,ἐπεί δή αὐτοί τό ἤθελαν,στά νησιά μας;

Μήπως,λέω τώρα,ἔδωσαν τό «πράσινο φῶς» γιά κάτι τέτοιο;

τό βίντεο ἀπό ἐδῶ
Η κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο αυτή τη στιγμή θυμίζει εξέγερση σε αραβική χώρα, σαν αυτές που έλαβαν χώρα σε Συρία καί Λιβύη, καθώς «στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών πραγματοποιεί αυτή την ώρα δολοφονικές επιθέσεις σε αστυνομικούς έχοντας ως ορμητήριο τη Μόρια.
Είναι φανερό πλέον πως οι αλλοδαποί εφαρμόζουν τις «τεχνικές» που έμαθαν στις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής σε ελληνικό έδαφος.

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα των δύο νέων πυρκαγιών στις σκηνές του ΚΥΤ Μόριας, που αποτελειώνουν ότι δεν κάηκε χθες, περίπου χίλιοι παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν οργανωμένα με αυτοσχέδια όπλα στις αστυνομικές δυνάμεις.
( Οι αλλοδαποί θέλουν νέα Συρία στη Λέσβο: «Στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών επιτίθεται σε αστυνομικούς)

Πῶς νά μήν ἐνθαρρύνονται  οἱ πάσης φύσεως «μετανάστες» ὅταν βλέπουν πώς ὁ πραγματικός στόχος στήν χώρα πού τούς φιλοξενεῖ δέν εἶναι αὐτοί ἀλλά οἱ ντόπιοι…

Κρήτη: Επεισόδια και χημικά στο Τυμπάκι – Ζητούν απέλαση «παράνομων αλλοδαπών»


Η ένταση και τα επεισόδια δεν έλειψαν από τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσαρά στην Κρήτη, με φόντο τις συμπλοκές που σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα σε πακιστανούς και ντόπιους κατοίκους.

Όπως μετέδωσε το ekriti.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο του Τυμπακίου μερίδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με την αστυνομία. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη χημικών αλλά και κρότου – λάμψης από τους αστυνομικούς. Οι θερμόαιμοι, επιχείρησαν να προσεγγίσουν χώρο που λειτουργεί ως τζαμί, όμως οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και ακολούθησαν τα επεισόδια. Μάλιστα, από τα επεισόδια υπήρξε και τραυματισμός ενός ηλικιωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.(ὅλο τό θέμα,ἐδῶ)

Ἄν τε νά δοῦμε ποῦ θά καταλήξῃ τό πρᾶγμα…

Υ.Γ. Ἀλήθεια,ποιός,χρόνια τώρα,μᾶς ἀνοίγει τά στραβά μας,γιά τά ὕπουλα σχέδια πού ἐτοιμάζουν γιά τήν Πατρίδα μας,μέσῳ τῶν λαθρομουσλίμ ; Ναί,ἡ Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως ! Δυστυχῶς,γιά τήν χώρα μας,ὅπως ἐξελίσσονται μέχρι στιγμῆς τά πράγματα,ἐπαληθεύεται…


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Κασιδιάρης για Μόρια: Όσα κρύβουν τα ΜΜΕ! Έκτακτη εκπομπή – Σύνδεση με Λέσβο

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *