ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΓΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ(Βίντεο)DONALD TRUMP PREDICTIONS 1800s

4.25/5 (8)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε μια καταπληκτική συγγραφική δουλειά που έγγραψε κάποιος Αμερικανος πιθανόν σουηδικής καταγωγής, πολιτικός, συγγραφέας-μυθιστοριογράφος και δικαηγόρος Ingersoll Lockwood, περιγράφει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τότε την περίοδο της προεδρίας κάποιου Τραμπ και το τέλος αυτού του προέδρου.

Στο πρώτο βιβλίο του με τον τίτλο “Travels and adventures: Little Baron Trump and his wonderful dog Bulfer”,  αναφέρονται πάρα πολλά στοιχεία και ονόματα που συνδέονται με τη σημερινή εποχή του Ντόναλντ Τραμπ. Για παράδειγμα το όνομα Barron που είναι το όνομα του γιου του Ντόναλντ Τραμπ σήμερα.

Book From 1800’s Predicts Trump Will Be ‘The Last President’
DONALD TRUMP PREDICTIONS | THE LAST PRESIDENT 1900 by Ingersoll Lockwood

Το δε περίεργο του δεύτερου βιβλίου αυτού-μυθιστορήματος που λέγεται “Baron Tramps Marvelous underground journey” είναι ότι περιπλέκει τη Ρωσία όπου επισκέπτεται μια μυστήρια υπόγεια περιοχή την οποία ονομάζει χαρακτηριστικά Googleland(μας θυμίζει το σύγχρονο google, ένα καθαρά αμερικανικό κατασκεύασμα στο διαδύκτιο).

Baron Trump’s marvellous underground journey chapter one
Baron Trump Entered Hollow Earth Through Russia

Στο τρίτο και πιο σημαντικό σύγγραμμα που γράφτηκε το 1900 έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο “The last president”. Το στόρι αυτού του βιβλίου αναφέρεται στη Νέα Υόρκη όπου μετά από κάποιες πολύ κρίσιμες εκλογές η πόλη αναστατώνεται γιατί εκλέγεται ένας πρόεδρος ονόματι Bryan ενώ σκόπευαν να εκλεγεί ένα άλλος πρόεδρος(περίπτωση Χίλαρι και Τραμπ).

Στη συνέχεια ομάδες διαδηλωτών από αντίθετες ακραίες πολιτικές παρατάξεις, δηλαδή ακροδεξιούς και φασίστες με αναρχικούς αριστερούς συγκρούονται με βίαιο τρόπο μετά από αυτήν την αμφισβητούμενη εκλογή(δηλαδή το ίδιο που συμβαίνει σήμερα με οπαδούς και αντιπάλους του Τραμπ).

Κατά διαβολική σύμπτωση οι βίαιες αυτές συγκρούσεις όπως αναφέρει το βιβλίο, εκτυλίσσονται στην πεντηκοστή λεωφόρο όπου σήμερα βρίσκεται ο ουρανοξύστης του Ντόναλντ Τραμπ και εκεί που έχει όπου βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα του σημερινού προέδρου.

 Σε μια άλλη επίσης διαβολική σύμπτωση του ίδιου αυτού βιβλίου, αυτός ο πρόεδρος Μπράιαν διορίζει βασικό του σύμβουλο κάποιον ονόματι Lafe Pence που μοιάζει με το όνομα Mike Pence που τυχαίνει να είναι το σημερινό δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ και αντιπρόεδρός του.

Στο ίδιο βιβλίο περιγράφεται τις ημέρες αυτών των γεγονότων μια ολική έκλειψη ηλίου και μια χαρακτηριστική ημέρα χωρίς αυγή.

Τέλος, στο τελευταίο σύγγραμμα του περιγράφει μια γενική αποσταθεροποίηση της χώρας και μια μεγάλη έκρηξη που θα γίνει στο Καπιτώλιο που θα καταστρέψει τον συμβολικό τρούλο του και η οποία θα σημαίνει το τέλος του προέδρου και της δημοκρατίας.

Trump 88 – Outatime – Enough Is Enough – 911#2 10/31/2018?

Πόσο όμως άραγε συνδέονται όλα αυτά με τη σημερινή κατάσταση και με αυτά που έρχονται;

Σχετικά με τις προβλέψεις για την εποχή του Τραμπ και για το τέλος της μπορούμε να αναφερθούμε σε δυο παρακάτω συμβολικές ταινίες που σίγουρα δεν γυρίστηκαν τυχαία αλλά δείχνουν κάποια γεγονότα που κάποιοι τα έχουν σχεδιάσει για να γίνουν στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Independence Day | White House Destruction

 

AC-130 Attacks Washington D.C.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *